vlachaquito Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ότι ναναι. Που είπα ότι τα νούμερα δεν λένε την αλήθεια; Σου λέω ότι μας έχουν λιανίσει στις αποβολές και στις κίτρινες, ότι αν είμασταν στο "αρμα" θα έπρεπε να είχαμε καλύτερες διαιτησίες και εσύ μου λες για τον Παο. ΟΚ είμαι στο λίμα του Παο και για αυτό γράφεται, αλλά η κουβέντα ξεκίνησε για τον γαβροεργοτέλη, και το πέναλτυ στο 90. Σας εξηγώ ότι μας έχουν λιανίσει, αλλά ο παπαρας ο Βελλής φωνάζει αντί να κοιτάει τα χάλια της ομάδας του. Η οποία έχει 8 λιγότερες κίτρινες από εμάς, τις μισές (!) κόκκινες και τα ίδια πέναλτυ. Πάμε ρε αδικημένε Βελλή, πάμε! Υ.Γ. Κάθε γαβροεργοτέλης κλπ, θα γράφω και εγώ, παρ΄ όλο τον σεβασμό στον Παο που έχω, η ομάδα της χούντας. Βρισιά η μεν βρισιά η δε, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία. Για να δούμε.
stamatinho Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Εχεις τους περισσοτερους δανεικους στη superλιγδα (4) απο ολυμπιακο με δευτερο το Πλατανια με 3. Ειναι σαν να παρει ο οφη 4 δανεικους απο το παναθηναικο και να γυρισει να πει οτι δεν εχει καλες σχεσεις. Και οι καλες σχεσεις στην Ελλαδα ξερουμε τη σημαινουν... Kαποτε γυρνουσαν οι γαυροι και μας ελεγαν για τον οφη και τον οφη παρολο που μας ειχε κοψει ευρωπη ο οφη. Τωρα ομως πλατανιας,εργοτελης,ολυμπιακος βολου,λεβαδειακος,πανιωνιος,παλιοτερα εθνικος,πανηλειακος. Εναν οφη ειχατε να λετε και παει κ αυτος.
Demon13 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 1)Πάμε ρε αδικημένε Βελλή, πάμε! Υ.Γ. Κάθε γαβροεργοτέλης κλπ, θα γράφω και εγώ, παρ΄ όλο τον σεβασμό στον Παο που έχω, 2)η ομάδα της χούντας. Βρισιά η μεν βρισιά η δε, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία. Για να δούμε. έπεσε και η μάσκα του γαβροτέλη, και μπήκε του κλασικού γάβρου.
stamatinho Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 έπεσε και η μάσκα του γαβροτέλη, και μπήκε του κλασικού γάβρου. Μα μονο οι γαυροι γελοιοποιουν και υποβιβαζουν την ομαδα του 1971 που εφτασε τελικο ευρωπης με τον μεγαλο αγιαξ. Ζησανε τη χουντα και ξερουν ολοι... Ακομα και γαυροι που εζησαν τη χουντα και ειναι ολοι παπουδια τωρα κανεις με οσους εχω ανοιξει κουβεντα γι αυτο το θεμα δεν ειπε ποτε κατι τετοιο.Ισα ισα ομαδαρα μας ανεβαζαν ομαδαρα μας κατεβαζαν με μπροσταρη τον Στρατηγο Μιμη Δομαζο.
gamanos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 ΟΚ είμαι στο λίμα του Παο Νταξ, το παλικάρι είναι αλλού. Είναι γνωστή η έλλειψη οξυγόνου στα μεγάλα υψόμετρα του Περού. Μάλλον αυτή θα φταίει που τσαμπουκαλεύεται και λέει ότι κάθε φορά που αναφέρεται κάτι που θεωρεί βρισιά, αντί να κάνει ρεπόρτ, θα μπαίνει εδώ να μας βρίζει. Όλους, όχι αυτόν που θεωρεί ότι τον έβρισε. 1
vlachaquito Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 αουτς έκανα ορθογραφικό λάθος και μου την είπες;; οχι ρε grammar nazi, πόνεσε Και photoshop του θρυλεων με κασκολ του Εργοτέλη;;
gamanos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ποιο ορθογραφικό λάθος; Με ιώτα γράφεται η Λίμα. Προσπαθώ απλά να βρω μια λογική εξήγηση για τις βλακείες της κυρα-Δέσποινας, της γυναίκας του "Επαναστάτη" που μηρυκάζεις. Και ο θρυλέων είναι από εδώ, http://www.theblob.gr/eidhseis/a8lhtika/item/2096-loutrinos-ergotelis/2096-loutrinos-ergotelis.html δεν ψιχαλίζει...
stamatinho Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) επι χουντας Ολυμπιακος 5 τιτλους(2 πρωταθληματα,3 κυπελλα) Παναθηναικος 4 τιτλους(3 πρωταθληματα,1 κυπελλο) Αεκ 2 πρωταθληματα Στο καραισκακη εγιναν οι 4 απο τους 8 τελικους κυπελλου επι χουντας ακομα και οταν επαιζε ολυμπιακος-παοκ. Βεβαια οταν επαιζαν αρης-παοκ γινοταν σε ουδετερο (καυτατζογλειο) Προεδρος του ολυμπιακου το 1971 ο Σκυλιτσης εκλεκτο μελος της χουντας και δημαρχος πειραια Προεδρος του ολυμπιακου το 1972 ο στρατηγος Δημητρης Βαρδανης εκλεκτο μελος της χουντας Και κλεινω με τον ορκισμενο ολυμπιακακια Πατακο που δωρισε στον ολυμπιακο 1εκατ. δραχμες.Με την περιφημη δηλωση "Πρεπει να ενωθουμε ολοι για να ανυψωσουμε το ηθικο του αθλητικου πνευματος και ΚΥΡΙΩΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ" Μιλαμε τα εδωσαν ΟΛΑ μα Ολα στο παναθηναικο επι χουντας. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2014 από stamatinho
Cossutius. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ελα ρε παιδιά τώρα με τις χούντες και τις χαζομάρες. Πολλά έγιναν τότε υπέρ όλων. Γενικά καλό ειναι να μην ασχολούμαστε με εκείνη την εποχή. Δε ξέρω αν η Χουντα έσπρωξε τον ΠΑΟ να φθάσει τελικό η αν πληρωσε τη Λεωφόρο ή αν χάρισε 1 εκατομμύριο στον Ολυμπιακό αλλά κανεις ποτέ δε θα μάθει. Αν θέλω να σας τρολάρω έχω σαν αποδεδειγμένο το σκηνικό με την υπόθεση λουλουδιών Εκεί μάλιστα. Τρολάρεις και το φχαριστιέσαι. Απαντάτε και εσεις με τα γνωστά περι παράγκας και είμαστε μια ωραία οικογένεια...Αλλά με τη χούντα? Ημαρτον ρε παιδιά. Όλοι μπλεγμένοι ειναι εκει. (σα να μιλάει Παναθηναικός για τις κασσέτες που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Πατέρας μέσα ένα πράγμα :P )
DKNI Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μου εξηγείς αυτο με τις κασέτες; Γιατι απο τοτε έλεγε ο Μπεος "ποιος ειναι το άλλο πρόσωπο" εννοώντας Πατέρα αλλα κανεις, ουτε ο Μπεος, δεν άκουσα να κατηγορεί τον Πατέρα για συμμετοχή στην παράγκα Παρα τις προσπάθειες των κόκκινων ΜΜΕ με την βοήθεια του ΔΓ ο Πατέρας ηταν μάρτυρας και οχι κατηγορούμενος Και πως να ειναι αφου ουτε απο συνομιλίες σε κασέτες ουτε καν απο τον Μπέο δεν υπήρχε κατηγορία οτι έστηνε ματς 1
DKNI Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Θυμάστε τι σας έλεγα για την Πράσινη του ΔΓ? Δείτε πρωτοσέλιδο και σκεφτείτε ο ΠΑΟΚ να έβγαζε τέτοια ανακοίνωση για μας Κάθε μερα επιβεβαιώνεται πιο πολυ οτι μια ζωή η οικογένεια Γιαννακόπουλου όριζε το καλο του Παναθηναϊκού κατω και γύρω απο τις προσωπικές της επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Παρα τις προσπάθειες των κόκκινων ΜΜΕ με την βοήθεια του ΔΓ ο Πατέρας ηταν μάρτυρας και οχι κατηγορούμενος O Πατέρας βρίσκεται στις κασσέτες μιλώντας 2 φορές με τον Δαλούκα, τον διαιτητή του αγώνα ΑΡΗ-ΠΑΟ. Ξέρουμε τη θεματολογία της συζήτησής του. Είναι βασικός παράγοντας για τον οποίο δεν έχει γίνει τίποτε με το θέμα αυτό. Μη ξεχνάς οτι ο ίδιος κατέθεσε υπερ του Ψωμιάδη και του Βαγγέλα!!!!!!!!!!!!!!! Αν εσένα δε σου βρωμάνε αυτά, πάω πάσο. Δείτε πρωτοσέλιδο και σκεφτείτε ο ΠΑΟΚ να έβγαζε τέτοια ανακοίνωση για μας Δε ξέρω σε τι ακριβως αναφέρεσαι αλλά εμένα με ευχαριστεί βλέποντας την Πράσινη να κάνει αναφορά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ, με θετικότατα στοιχεία υπερ του. Αλλαγή φιλοσοφίας? Μακάρι να το δουμε και απ τον γάβρο αυτό. Καιρός να αλλάξει αυτο το σιχαμα με τα χουλιγκανίστικα πρωτοσέλιδα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ωραιο φωτο-αφιερωμα στον Μεγαλο. http://portfolio.sport24.gr/obradovic Το ΟΑΚΑ ετοιμαζεται να βαλει τα καλα του για να σε υποδεχθει την Πεμπτη, Τεραστιε. 3
gamanos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δεν ακούω τίποτα. Στον πάγκο του ΠΑΟ θα κάτσει ο Φράγκι. Τέλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις