Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εισαι λαθος. Παρελειψες να αναφερεις το πιλοτικο προγραμμα που λεει ο DKNI και συμπεριλαμβανει ακομη σαρδελλες καλλονης, σουβλακια λειβαδιας και τυρια Ημαθιας. Η λιμνη των Ιαννινων και οι συνδεσμιτες ηρακλειου δεν εχουν αναγκη πλεον.

Mην παιρνεις ορκο για Χριστοβασιλη

Εγω βλεπω να θυσιαζεται του χρονου καποιος απο Πανοπουλο-παγουραδες με φαβορι τον 1ο

Η τριαδα τσι Κρητης δεν σπαει, τα δικα μας τα παιδια (γατονιο, κομποτιακο, μπαρτσελονα ημαθιας) τα αγαπαμε - αν καταφερουμε να σωσουμε την φετινη Βεροια δεν θα πεσει ποτε, Τριπολη-λαθρεμπορος περιστεριου δεν εχουν αναγκη, Καλλονη μολις ανεβηκε

Του χρονου ανεβαινει Βολος και/η Κερκυρα, ποιον θα πρωτοσωσουμε? Αν το Αγρινιο δεν πεσει μονο του, ποιους θα ριξουμε? Αντε πες μια Καλλονη και 2ον?

Λογικα οποιον δεν ειναι στο inner circle και εχει γινει πιο αναλωσιμος (οπως φετος ο αρουλης)

Γι'αυτο σου λεω, Πανοπουλο δεν βλεπω καλα του χρονου και του παραχρονου τον Χριστοβασιλη

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

@DKNI χθες ηταν τα 2 γκολ οφσαιντακια που ακυρωσε στον Βελλη αδικα επειδη μιλησε,μετα την χαλαστρα του Βελλη με την ανακοινωση του χθες,σημερα αλλαξε η φραση..

Οσο για το αλλο,περι Μπαρτσας κτλ,ξεχασες το δικο σου 0-3 που εγινες Μπαγερν,το ξεχασες! Οπως επισης,ο Στεφενς δεν ειπε οτι σε οποιοδηποτε αλλο πρωταθλημα θα ηταν πρωτοι? Ε,κανουμε τα ονειρα σας πραγματικοτητα λοιπον...

Δημοσ.

Nικη Ιτουδη vs Ζοτς μεσα στην εδρα της Φενερ.

1 ηττα η Μπανβιτ μεχρι στιγμης... Ας ελπισουμε σειρα να παρει ο επομενος μαθητης εναντιον του Δασκαλου, ο Φραγκι.

Δημοσ.

Και φυσικα Εργοτεραστιος μεσα στην Τριπολη με πεναλτυ στο 90'

Βελλη ανοιξες το στοματακι σου? Πεσε τωρα για να μαθεις

Μαγκες, να οργανωθουμε, δεν μπορώ να σας ψάχνω παντού, να γράφετε σε ένα μέρος παρακαλώ

Πες τα ρε παιχταρα μου πες τα. Παλι το αγορασαμε το ματσακιον. Οχι εμεις, ο βαγγελαρας φυσικα!

ΥΓ1 οτι παιζαμε με 10 παικτες με αστειες κιτρινες αβαβαβα ετσι;;;

ΥΓ2 Το ότι είμαστε δευτεροι σε κιτρινες και αποβολές μονο πισω απο τα τσεκουρια του Αρη αβαβαβα έτσι;;;

http://www.superleaguegreece.net/statistics/teams/31

Καλή η καραμέλα, πότε θα λιώσει την γκαντεμιά μου, πότε;;

Επίσης, εσείς που τα ξέρετε όλα και βλέπετε θεωρείες συνομοσίας, έχετε κάτσει να δείτε παιχνίδια από τις υπόλοιπες ομάδες; Έχετε δει παιχνίδι του Άρη, του Απόλλωνα πχ που πέφτουν επειδή δεν είναι στα κουμάντα του Μαρινάκη; 

Δημοσ.

Ανύπαρκτο πέναλτι, «χτύπησε» ο συνήθης ύποπτος

Ακολούθησαν οι αλλαγές των δύο προπονητών και στο 89' η Βέροια κέρδισε πέναλτι που δεν ήταν ποτέ. Ο Ντόγος έπεσε μόνος του μέσα στην περιοχή, καθώς ο Ταυλαρίδης δεν τον μάρκαρε και ο Κουκουλάκης έδειξε ξανά την άσπρη βούλα. Ο... συνήθης ύποπτος Μπεν νίκησε τον Τσέναμο και ισοφάρισε για τη «βασίλισσα του Βορρά» χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του στη μάχη για την παραμονή.

Διάβασε περισσότερα στο: Βέροια-Ατρόμητος 1-1 | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Τσίμπησε βαθμό με ανύπαρκτο πέναλτι στο 90''. Σε αντίθεση με τον απόλλωνα. Τα ίδια και ο γαβροΤέλης.

Τα υπόλοιπα άρματα του βασιλιά καρνάβαλου, Πανιώνιος - Ρεαλ Πλανανίων, νικήσαν με Καλονή - Κομποτιακό να ανοίγουν πόδια, αιμοδότες βαθμών σε αυτούς που τους είχαν ανάγκη.(δες τον πίνακα βαθμολογίας πριν τους αγώνες και μάντεψε τα αποτελέσματα, μετά δες τι έγινε έχει πολύ πλάκα έτσι)

Διάβασε την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, του Βελλή και του Κούγια, κάνε μια βόλτα απο το contra.gr ή το γκαζέτα και δες τα νέα των ομάδων και τα ξαναλέμε. Παρατήρησε ποιοι έχουν την διαιτησία και σε ποιους δεν δίνεται ούτε αράουτ.

π.χ. ο Γαβροτέλης είχε 70-30 μέσα στην Λεωφόρο.

Δημοσ.

Vlach, 10 παικτες και ομως πεναλτυ στο 93', διπλο σε ομαδα play off

Μεινε στο αρμα του Βαγγελη, μην προκαλεις ομως

Δημοσ.

DKNI, απο σενα τετοια επιχειρηματα δεν τα περιμενω.

Την προηγουμενη αγωνιστικη μου στερησαν πεναλτυ στο 90. Το οτι παιζω με 10 παικτες δλδ δεν δικαιουμε πεναλτυ; πρεπει να ειναι απο τον βαγγελα; 

Θελεις να σου πω τα τελευταια αποτελεσματα με ομαδες τις πενταδας; Ισοπαλια εκτος με εσας, 2-2 στην εδρα μας με τον παοκ να τσιμπαει βαθμο κατα τυχη;

Ειμαστε η δευτερη ομαδα σε κοκκινες και κιτρινες αλλα το αρμα αρμα ετσι. Εχουμε τις χειροτερες διαιτησιες απο ολες τις μικρες ομαδες, ελεος ρε παλικαρια.

Δημοσ.

εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα και έχουμε χειρότερες διαιτησίες απο εσάς. 

Η πρώτη ομάδα σε κόκκινες ποια είναι;

Έχουμε δεχτεί στις τελευταίες 3 αγωνιστικές 3 κόντρα διαιτησίες με 2 αντικανονικά πέναλτι. Ή μήπως δεν είναι έτσι.

Και το οτι έχεις κακές διαιτησίες και παρόλα αυτά τσιμπάς πέναλτι  στο 90, (όνειρα επιστημονικής φαντασίας τέτοια διαιτησία για τον Παναθηναϊκό) πως κολλάει; 

Στην Λεωφόρο 1) και 2) τώρα πήρες βαθμούς που δεν άξιζες. Χάλια η διαιτησία. Ασε φίλε.

Εγω βλεπω να θυσιαζεται του χρονου καποιος απο Πανοπουλο-παγουραδες με φαβορι τον 1ο

Για φέτος κοίτα μην πέσει η Ξάνθη όπως το πάνε.

YΓ κρατώ επιφυλάξεις στον Ατρόμητο. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει με σιγουριά. Και τα Γιάννενα παρόλο που έχουν δανεικό δεν ξέρω σίγουρα....

Δημοσ.

Εισαι φανταστικός. Ακου τώρα: Όταν βλέπεις κάποια γραμμένα με μπλε, είναι λινκ. Πάτα το, τσαμπα είναι.

10 αποβολές ο Αρης, 9 Η Ξανθη, 8 Εργοτελης. 98 κίτρινες ο Αρης, 92 ο Εργοτέλης. Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ αβαντα έχουμε οι φούστηδες.

ΥΓ Το σημαντικό είναι ότι τα ξέρεις όλα εκτός τον Ατρόμητο. Τι κάνουν πρωτάθλημα και δεν σε ρωτάνε οεο;;; Πεταμένα λεφτά...

Δημοσ.

Εισαι φανταστικός. Ακου τώρα: Όταν βλέπεις κάποια γραμμένα με μπλε, είναι λινκ. Πάτα το, τσαμπα είναι.

10 αποβολές ο Αρης, 9 Η Ξανθη, 8 Εργοτελης. 98 κίτρινες ο Αρης, 92 ο Εργοτέλης. Μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ αβαντα έχουμε οι φούστηδες.

ΥΓ Το σημαντικό είναι ότι τα ξέρεις όλα εκτός τον Ατρόμητο. Τι κάνουν πρωτάθλημα και δεν σε ρωτάνε οεο;;; Πεταμένα λεφτά...

Λοιπόν, σε μια πρόχειρη ματιά, (πέρα οτι δεν εμπιστεύομαι τίποτα απο στατιστικά superligd μόνο Γαλάνη) όπως σου είπα έχετε καλύτερες διαιτησίες απο τον Παναθηναϊκό.(βλέπεις μόνο ότι σε συμφέρει)

Έχετε, περισσότερα πέναλτι ΥΠΕΡ λιγότερα ΚΑΤΑ, περισσότερα φάουλ ΥΠΕΡ και λιγότερα ΚΑΤΑ(η βασικότερη κατηγορία). Στις αποβολές οκ και υπερ και κατά, αλλα μόνο εκεί

Το ότι είστε τρίτοι απ το τέλος σε αποβολές δεν σας κάνει σφαγμένη ομάδα, γιατί υπάρχουν και οι υπόλοιπες κατηγορίες. Σκέψου και το αγωνιστικό gap που έχεις με τον Παναθηναϊκό και παρόλα αυτά μας περνάτε σε σφυρίγματα σε περισσότερες απ τις μισές κατηγορίες. αν εσένα δεν σου αρέσει η διαιτησία τι να πούμε εμείς.

Και στο ξαναλέω. Ο Παναθηναϊκός πέναλτι, πάρε 3 βαθμούς στο 90 ούτε στον ύπνο του.

Δημοσ.

δεν σχολίασα αυτό αγαπητέ. Αλλά την ευνοια που έχω σαν παρακλάδι του βαγγέλα. Τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά την γκαντεμιά μου την λένε αρκετά συχνά. Φέτος η διαιτησία μας πάει σέρνοντας. Δλδ αν δεν είμουν στο άρμα πόσο χειρότερα μπορεί να είμουν;

Δημοσ.

δεν σχολίασα αυτό αγαπητέ. Αλλά την ευνοια που έχω σαν παρακλάδι του βαγγέλα. Τα νούμερα δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά την γκαντεμιά μου την λένε αρκετά συχνά. Φέτος η διαιτησία μας πάει σέρνοντας. Δλδ αν δεν είμουν στο άρμα πόσο χειρότερα μπορεί να είμουν;

- 4 παίχτες για αρχή.

Ή ο Άρης, έπρεπε να έχει +12 κόκκινες (3-4 μόνο από χθές) και έχει 10.

Το ότι το απόλυτο νούμερο του - 10 αποβολές εναντίον του - τον κατατάσσει πρώτο σε αποβολές, από πότε σημαίνει ότι δεν του χαρίστηκαν;

Δηλαδή τα νούμερα δεν λένε την αλήθεια , αλλά χρησιμοποιούμε απόλυτα νούμερα, out of context, για να αποδείξουμε την αγνότητά μας;

IN OTHER NEWS:

o DKNI δεν ξέρει τι λέει

Ο Τράκης γαργάρα τα χθεσινά και η Ξάνθη ζητάει έλεος και τη βοήθεια του θεού μόλις πόσταρε για Πανόπουλο.

Δημοσ.

Μάλιστα. Τελικά σπρώχνει ΚΑΙ τον Άρη ο χοντρός, αλλά αυτός είναι πιο δύσκολος. Ετσι που το πάει, μόνο ο Απόλλων είναι που θα πέσει. Ρε τι μαθαίνουμε βραδυάτικα

Δημοσ.

Εδώ μας λες οτι τα νούμερα δεν λένε την αλήθεια ξαφνικά. Αφού δεν την λένε τι το έβαλες το link και επικαλείσαι, μόνο οτι σε συμφέρει;

Και αφού μας λες οτι σας σφάζει η διαιτησία(που δεν φαίνεται), αναρωτήσου πως έχεις καλύτερα στατιστικά απο μια καλύτερη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός.(κατα τα άλλα σας σφάζουν)

Και πως γίνεται να ευνοείστε στην Λεωφόρο, και η διαιτησία να σας σφάζει στα υπόλοιπα ματς (και διαλέξαν αυτό να σας ευνοήσουν)

Ξαναέλα με καθαρό μυαλό.

ΥΓ ο Άρης δεν σώνεται, ούτε προσπαθούν να τον σώσουν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...