Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

WTF! Με τι πήγαν για κυνήγι; Λογικά την φώτο την τράβηξε ο Φώτσης. Είχαν πάει μια φορά για προπόνηση με τα κυνηγετικά...

Μια φορά; Αυτός είναι φανατικός κυνηγός. Τον Απρίλη βλέπω να παρατάει την ομάδα και να πηγαίνει για απριλιάτικα τρυγόνια στη Ζάκυνθο.

Δημοσ.

Η ευρώπη έχει τελειώσει ουσιαστικά μετά την ήττα από Κούτσα.

Απλά, έστω και τυπικά, ο Τράκης πέταξε λευκή πετσέτα  με την αλλαγή αυτή.

Απλά θα γουστάρουμε την μορφή του Φράγκι στο πάγκο και θα τεστάρουμε πόσες νίκες μπορεί να σου δώσει μια φανέλα από μόνη της.

Ξενέρωσα με την εικόνα της ομάδας, αλλά δεν πρόκειται να ζητήσω τα ρέστα από τον Αλβέρτη και το team του..

Παρακαταθήκη Άρτζι είναι όλα αυτά.

Απλά δεν βλέπω το λόγο που δυσκολέψαμε τόσο πολύ τους τελικούς του πρωταθλήματος..

Στα ψιλο-θετικά κρατάω τις περισσότερες ανάσες που μπορεί να δώσει ο Μπατίστ στον Λάσμε και καναδυό rebount - που ξέραμε- ότι μπορεί να μαζέψει ο Γιάνκοβιτς.

Δημοσ.

Κι εμένα το stream έβγαλε μια απο αυτες τις διαφημίσεις που δεν μπορείς να κλείσεις αμέσως, και δεν είδα το τελευταίο μισό λεπτό της κανονικής περιόδου με το 3ποντο του Γιόνας. Ήταν σκοτωμένο;

Δημοσ.

Κι εμένα το stream έβγαλε μια απο αυτες τις διαφημίσεις που δεν μπορείς να κλείσεις αμέσως, και δεν είδα το τελευταίο μισό λεπτό της κανονικής περιόδου με το 3ποντο του Γιόνας. Ήταν σκοτωμένο;

Δημοσ.

Μας ψιλοβοηθησαν τα αποτελεσματα αυτης της αγωνιστικης για το κυνηγι της προκρισης, αλλα πλεον εχουνε δυσκολο προγραμμα μπροστα μας, συν οτι στις ισοβαθμιες δεν εχουμε πλεονεκτημα και μενουμε απεξω. Επιβάλλεται νικη την Πεμπτη.

Δημοσ.

H λογικη λεει οτι το Μιλανο εχει την μια θεση

Απο τους 4 που παιζουμε για τις αλλες 2 η Φενερ και ο γαυρος εχουν το καλυτερο προγραμμα με τον γαυρο να μας εχει στην εδρα του αλλα να εχει 1 νικη λιγοτερη ενώ η Φενερ εχει το προγραμμα αλλα πρεπει να ερθει ΟΑΚΑ και εχει μικρη διαφορα υπερ της

Η Μαλαγα εχει ετσι κι ετσι προγραμμα αλλα ειμαστε ισοβαθμοι και εχει μεγαλη διαφορα στο μεταξυ μας. Επισης βλεπω δυσκολο το Μαλαγα-Ολυμπιακος την μεθεπομενη αγωνιστικη να αφησει ικανοποιημενους και τους σε περιπτωση που εμεις εχουμε κανει ασσο με Φενερ

Εμεις απο την αλλη εχουμε επισης ντεμι προγραμμα αλλα εχουμε Μαλαγα-Φενερ μεσα. Το κακο ειναι οτι ειμαστε οι μονοι που θα εχουμε στανταρ 1 ηττα (την Μπαρτσελονα στην Βαρκελωνη)

ΟΠΟΤΕ η σουμα λεει

- ο ομιλος ειναι μπουρδελο

- θελουμε οπωσδηποτε οχι απλα νικη αλλα και +6 με Φενερ (αποδυκνειεται μαλακια η προσπαθεια για να παρουμε το ματς στην Πολη αντι να κρατησουμε το -3)

- αν το καταφερουμε, μετα περιμενουμε το αποτελεσμα Μαλαγα-Γαυρος να δουμε ποιον κυνηγαμε αποκει

- μεγαλο αβανταζ οποιος κανει αποτελεσμα με Μπαρτσελονα (εμεις ή η Μαλαγα)

- καταστροφη η ηττα απο Κουτσα

Δημοσ.

Μας ψιλοβοηθησαν τα αποτελεσματα αυτης της αγωνιστικης για το κυνηγι της προκρισης, αλλα πλεον εχουνε δυσκολο προγραμμα μπροστα μας, συν οτι στις ισοβαθμιες δεν εχουμε πλεονεκτημα και μενουμε απεξω. Επιβάλλεται νικη την Πεμπτη.

Επιβάλλεται νίκη σε κάθε παιχνίδι από εδώ και εμπρός ( η Κούτσα μας έκανε ζημιά!)  για να περάσουμε το πρόγραμμα είναι δύσκολο και βέβαια στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό ,με τον γαύρο βλέπω μεγάλη σφαγή.

[Σκέψου σενάριο :να θέλουμε την νίκη-πρόκριση και οι κόκκινοι να είναι αδιάφοροι ....αλλά παρόλα αυτά να μας κερδίσουν :shock:  :unsure: και να πάμε σπίτι μας] 

Δημοσ.

Eδω η Εφες ηταν μαθηματικα αδιαφορη χθες και εχασε απο buzzerbeater της κακιας ωρας.

Οπως και να 'χει εγω για φετος δεν εχω απατιησεις απτην ομαδα και εχω οπλιστει με υπομονη ως το καλοκαιρι. Ειτε παμε τοπ16, ειτε μεινουμε εκτος, ειτε σηκωσουμε πρωταθλημα, ειτε οχι, ειναι ψιλα γραμματα. Η ΟΥΣΙΑ για την ομαδα μας παιζεται το καλοκαιρι. Για να μην πω οτι προτιμω να αποτυχουμε βαση οσων δημοσιευματων εχω διαβασει απο χθες για τον Αλβερτη (τυπου "η ιστορια μολις ξεκινησε" κλπ). Ποια ιστορια ? Υπηρεσιακος προπονητης ως το καλοκαιρι δεν ειναι ειπαμε?

Δημοσ.

Τι αδιάφοροι ρε... ξέρεις πόσο θα ξεσκιστούν για να μην πάμε f4; Ακόμα χειρότερα απο το να θέλουν και αυτοί πρόκριση.

Το ΣΕΦ θα δώσει εισητήριο για τα προκριματικά του f4. Για εκεί τον ήθελα τον Πεδουλάκη εγώ. Ο Αλβέρτης είναι άπειρος.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μισός Μπεργκ σε πρόστιμα!

Ο Παναθηναϊκός έχει κληθεί μέχρι στιγμής να πληρώσει 189.500 ευρώ σε πρόστιμα, δηλαδή σχεδόν το μισό συμβόλαιο του κορυφαίου του παίκτη!

Διάβασε περισσότερα στο: Μισός Μπεργκ σε πρόστιμα! | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Αυτά συμβαίνουν όταν σε τιμωρούν για ψίλου πήδημα κάθε αγωνιστική (γράφουν το παραμικρό στο φύλλο αγώνα) και άλλους τους αφήνουν ατιμώρητους(δεν είδαν δεν άκουσαν στο φύλλο αγώνα)

Δημοσ.

Καταστοφή η ήττα (σοκ) από κούτσα αλλά παράλληλα να πάμε με πέδουλα έλεγαν μερικοί μέχρι το τέλος... τέσπα στήριξη στον Αλβέρτη θέλει και στην ομάδα και θα δούμε ( μέχρι και η τύχη τον πάει :) αυτόν τον άνθρωπο βλέπε χθεσινό αποτέλεσμα  ) και θα δούμε πάντως δεν έχω απόκλισή το γεγονός ότι η μπάρτσα μπορεί να δώσει και το ματσάκι στην μάλαγα! και να γίνει το έλα να δεις μιας και αυτή έχει το χειρότερο πρόγραμμα απ'όλους  ( παναθηναικό -γαύρο - μπάρτσα ) αν μιλάμε με στάνταρ πράγματα για 2 θέσεις λογικά μπορεί να είναι 3 ομάδες ....οπότε το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός φαίνεται για τελικός.

Δημοσ.

H Μπαρτσελονα στο μπασκετ χρονια τωρα εχει δειξει οτι δεν δινει ματς

Αν η Μαλαγα το παρει θα το παρει στα ισια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...