vlachaquito Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ο συλλογισμός μου δεν είναι να μην διεκδίκησει την δεύτερη θέση για άλλο λόγο, αλλά γιατί τα λεφτά που θα πάρει από τα προκριματικά του c. L. Θα τα ξοδέψει (πολλαπλάσια πιθανόν) για μεταγραφές. Κανένας πρόεδρος δεν θα βγει στα προκριματικά και θα γυρίσει να πει στους φιλάθλους του "συνεχίζουμε με κουτρουμπη στο c. L.". Όσο για το θέμα αποκλεισμού, όταν περάσεις το πρώτο προκριματικό του Champion παίζεις ένα γύρο προκριματικό e. L., εν πηγαίνεις κατευθείαν στους ομίλους. Στον αποκλεισμό από τον δεύτερο προκριματικό πηγαίνεις στους ομίλους του e.l. Τέλος,άλλες μεταγραφές κάνεις για πρόκριση στο champions άλλες στο Europa. Ο συλλογισμός μου κοιτάει στο μέλλον, στην τετραετία και όχι στο καλοκαίρι. Φοβάμαι ότι αν γίνει αυτό τότε η κατάσταση θα μείνει ή ίδια.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 http://hoopfellas.blogspot.gr/2014/03/blog-post_11.html#more
Crash_Batic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ο συλλογισμός μου δεν είναι να μην διεκδίκησει την δεύτερη θέση για άλλο λόγο, αλλά γιατί τα λεφτά που θα πάρει από τα προκριματικά του c. L. Θα τα ξοδέψει (πολλαπλάσια πιθανόν) για μεταγραφές. Κανένας πρόεδρος δεν θα βγει στα προκριματικά και θα γυρίσει να πει στους φιλάθλους του "συνεχίζουμε με κουτρουμπη στο c. L.". Όσο για το θέμα αποκλεισμού, όταν περάσεις το πρώτο προκριματικό του Champion παίζεις ένα γύρο προκριματικό e. L., εν πηγαίνεις κατευθείαν στους ομίλους. Στον αποκλεισμό από τον δεύτερο προκριματικό πηγαίνεις στους ομίλους του e.l. Τέλος,άλλες μεταγραφές κάνεις για πρόκριση στο champions άλλες στο Europa. Ο συλλογισμός μου κοιτάει στο μέλλον, στην τετραετία και όχι στο καλοκαίρι. Φοβάμαι ότι αν γίνει αυτό τότε η κατάσταση θα μείνει ή ίδια. Φιλε κανεις λαθος.Αν ο Παναθηναικος περασει το πρωτο παιχνιδι για τα προκριματικα του CL ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ στους ομιλους του EL. (Οπως και ο ΠΑΟΚ επαιξε με την Μεταλιστ πρωτο παιχνιδι που ειναι σαν να την περασε αφου αποκλειστηκε απο την uefa και ηταν σιγουρα στο EL ασχετα το τι θα εκανε με την Σαλκε που ηταν παιχνιδι για την εισοδο στο CL) Αν μπει λοιπον μεσα στους ομιλους του EL εχει σιγουρα καπαρωμενα γυρω στα 7εκ απο το market pool κτλ (Αν φυσικα δεν περασει αλλη Ελληνικη ομαδα στους ομιλους αλλιως το market pool θα μοιραστει) Και ναι φιλε μου,την πρωτη χρονια θα κανει 2-3 μεταγραφες παικτων ελευθερων στα οικονομικα επιπεδα που εχουν βαλει στην ΠΑΕ..Κανεις δεν ειπε να ξοδεψει παραπανω χρηματα.Ειπαμε οτι η πρωτη τουλαχιστον χρονια στην εξοδο της Ευρωπης ειναι ΚΑΘΑΡΑ οικονομικου χαρακτηρα ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..
vlachaquito Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μακάρι να γίνει έτσι. Δεν νομίζω να υπάρχει όμως ελληνική ομάδα του βεληνεκούς του παναθηναικού που να βηει προκριματικά του Champions και να μην ξοδεψει λεφτά για να ενισχύσει τις πιθανότητες της. Και οι μεταγραφές ελευθέρων παικτών δεν γίνονται φίλε μου τον Ιούνιο, αλλά τον Αυγουστο....
Crash_Batic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Μακάρι να γίνει έτσι. Δεν νομίζω να υπάρχει όμως ελληνική ομάδα του βεληνεκούς του παναθηναικού που να βηει προκριματικά του Champions και να μην ξοδεψει λεφτά για να ενισχύσει τις πιθανότητες της. Και οι μεταγραφές ελευθέρων παικτών δεν γίνονται φίλε μου τον Ιούνιο, αλλά τον Αυγουστο.... Γιατι μονο Αυγουστο μπορεις να παρεις ελευθερο παικτη? Καινουριος κανονισμος αυτος? Φιλε μου μαλλον δεν τα ξερεις πολυ καλα τα πραγματα.. Φιλε,καποια λεφτα θα ξοδεψει,θα κανει 2-3 μεταγραφες.Δεν θα χαλασει 2-3εκ ομως για τους παικτες αυτους.Μπορει να κανει επιλογες με δανεικους παικτες αλλα και ελευθερους..Αν περασει τον πρωτο γυρο,ξεροντας οτι ειναι ηδη στους ομιλους του EL,και οτι εχει σιγουρα 7-8εκ ευρω εσοδα,μπορει να ξοδεψει το 1εκ για μεταγραφες και τα αλλα 5-6 να μπουν στα ταμεια. Εξαλλου ο Παναθηναικος τωρα ειναι σε μια φαση που ακομα και τα 500χιλ-1εκ ευρω σαν εσοδα ειναι ΟΞΥΓΟΝΟ για τον συλλογο,ποσο μαλλον τα 7-8εκ ευρω.. Και τελος,ο Παναθηναικος δεν εχει την δυνατοτητα να κανει 5-6 παικτες μεταγραφες ή ακομα και 3 καλους δινοντας 4-5εκ για αυτες τις επιλογες.Ο στοχος του Παναθηναικου ειναι ΜΟΝΟ τα οικονομικα οφελη της Ευρωπης και μετα οτι μπορει να παρει περισσοτερο απο εκεινη αλλα χωρις να το κινηγησει με μεταγραφες. Και αυτο ειναι το πιο σωστο την τωρινη περιοδο της ομαδας. 1
vlachaquito Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αμ μπραβο ακριβως το ίδιο λέμε. μονο τα οικονομικα οφελη χωρις μεταγραφες. Κατι που είναι πιο ευκολο αν έχεις προκριθεί στο Europa, γιατι με την παρούσα ομάδα τα καταφέρνεις, παρά στο champions που θέλεις μεταγραφές. Τεσπα, δεν θέλω να μαλώσω. Καταλαβαίνω ότι είναι κάτι το αδιανόητο, αλλά τα ίδια έλεγα και για την Αεκ 2 χρόνια πριν πέσει. Τότε κόντεψα να έρθω στα χέρια με τον συγκάτοικό μου όταν του είπα ότι η μόνη λύση είναι η πτώχευση. Τώρα φυσικά μου ζητάει συγγνώμη... History will tell...
Crash_Batic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αμ μπραβο ακριβως το ίδιο λέμε. μονο τα οικονομικα οφελη χωρις μεταγραφες. Κατι που είναι πιο ευκολο αν έχεις προκριθεί στο Europa, γιατι με την παρούσα ομάδα τα καταφέρνεις, παρά στο champions που θέλεις μεταγραφές. Τεσπα, δεν θέλω να μαλώσω. Καταλαβαίνω ότι είναι κάτι το αδιανόητο, αλλά τα ίδια έλεγα και για την Αεκ 2 χρόνια πριν πέσει. Τότε κόντεψα να έρθω στα χέρια με τον συγκάτοικό μου όταν του είπα ότι η μόνη λύση είναι η πτώχευση. Τώρα φυσικά μου ζητάει συγγνώμη... History will tell... Οχι χωρις μεταγραφες.Με 2-3 προσθηκες φθηνων παικτων ή ελευθερων βασισμενες πανω στο προτυπο και των υπολοιπων μεταγραφων που εγιναν περυσι.. Να βγει 1ος στα playoffs,να κανει 2-3 προσθηκες φθηνων παικτων και να παει για τα προκριματικα του CL..Πρωτο μελημα ειναι να καταφερει να περασει στο πρωτο παιχνιδι ωστε να ειναι σιγουρα τα 7-8εκ απο την παρουσια στους ομιλους του EL,και μετα κανει αλλη μια μεταγραφη αναλογα τον αντιπαλο και προσπαθει να περασει στους ομιλους του CL.Αν τα καταφερει ή του κατσει οκ,μετα αλλαζει ο προγραμματισμος..Αν δεν περασει στους ομιλους οκ,δεν εγινε τιποτα.Τσεπωνει αυτα τα 7-8εκ απο τους ομιλους του CL και προσπαθει να κανει οτι καλυτερο στην συνεχεια και να διεκδικησει οτι παραπανω μπορει..
stamatinho Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αν μας βγαλει ο Αλαφουζος ομιλους οκ..τα εχω δει ολα στο παναθηναικο. 1
DKNI Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ο συλλογισμός μου δεν είναι να μην διεκδίκησει την δεύτερη θέση για άλλο λόγο, αλλά γιατί τα λεφτά που θα πάρει από τα προκριματικά του c. L. Θα τα ξοδέψει (πολλαπλάσια πιθανόν) για μεταγραφές. Κανένας πρόεδρος δεν θα βγει στα προκριματικά και θα γυρίσει να πει στους φιλάθλους του "συνεχίζουμε με κουτρουμπη στο c. L.". Όσο για το θέμα αποκλεισμού, όταν περάσεις το πρώτο προκριματικό του Champion παίζεις ένα γύρο προκριματικό e. L., εν πηγαίνεις κατευθείαν στους ομίλους. Στον αποκλεισμό από τον δεύτερο προκριματικό πηγαίνεις στους ομίλους του e.l. Τέλος,άλλες μεταγραφές κάνεις για πρόκριση στο champions άλλες στο Europa. Ο συλλογισμός μου κοιτάει στο μέλλον, στην τετραετία και όχι στο καλοκαίρι. Φοβάμαι ότι αν γίνει αυτό τότε η κατάσταση θα μείνει ή ίδια. Nαι, ξαναρωταω Τι ακριβως λες? Να κατσουμε να χασουμε γιατι αν βγουμε προκριματικα CL παιζει να τρελαθει ο Αλ και να σκορπισει τα φραγκα? Να γραψουμε οτι με CL θα πεισεις αλλους 2-3 Μπεργκ και Πρανιτς? Να γραψουμε οτι CL σου δινει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την ευκαιρια να παιξεις 2 ματς για να μπεις Europa αντι για 4? Ενω επισης αν ΠΕΡΑΣΕΙΣ τον 1ο γυρω με σαφως πιο βατες ομαδες ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ τους ομιλους Europa στην χειροτερη? Να γραψουμε οτι αν γινει το θαυμα και εχουμε 2 κωλοφαρδες κληρωσεις και απο θαυμα περασουμε ομιλους διαγραφουμε το 1/3 του χρεους? Τι ακριβως μας λες ρε vlach? Να παμε να παιξουμε 2 γυρους Europa αντι για 1 γυρο CL και 1 γυρο Europa?Αυτο το θεωρεις πιο πιθανο να σου φερει χρημα? Πες μου με πιο επιχειρημα θεωρεις οτι ειναι πιο οφελιμο αυτο. Εγω σου λεω οτι πριν τα πλευ οφφ Europa θα παιξεις και στις 2 περιπτωσεις με την ιδια ομαδα. Στον αμεσως προηγουμενο γυρο μου λες ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ θα εχω να ρισκαρω να αποκλειστω τελειως απο Ευρωπη (παιζοντας Europa) απο το να παλεψω για το θαυμα? Ποιο ειναι το οφελος μου αν παιξω πχ με την Ολανενσε προκριματικα Γιουροπα αντι με την Μακαμπι 1ο γυρο ΤΛ? Τα θες και τα λες ρε vlach? Και στο φιναλε επειδη Παναθηναικος δεν εισαι, ναι ρε vlach, εμεις θελουμε να καταστραφουμε ΥΓ Ρε τι ακουμε, οτι θα μας κανει κακο το CL
Demon13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Να γραψουμε οτι αν γινει το θαυμα και εχουμε 2 κωλοφαρδες κληρωσεις και απο θαυμα περασουμε ομιλους διαγραφουμε το 1/3 του χρεους? Και πολύ περισσότερο, μπορεί και τα 2/3. Μπορείς να πουλήσεις αρκετά από τα πιτσιρίκια με συμβόλαια 40-50 χιλιάδες ευρώ και να πάνε όλα στο εξωτερικό σε μικρομεσαίες ομάδες με 700χιλ-1,5εκ ευρώ μεταγραφή ο καθένας. Και τους καλούς σου παίχτες στην διπλάσια αξία απ ότι έχουν τώρα. Έτσι και βγούμε σωθήκαμε. Έχουμε 2 μεγάλα εμπόδια πριν φτάσουμε να παίξουμε προκριματικά. 1) την διαιτησία στα playoff 2)την αδειοδότηση απο κέντρα που ελέγχει ο χοντρός. Εφιάλτες βλέπει, δεν θα το αφήσει στην τύχη.
Crash_Batic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Έτσι και βγούμε σωθήκαμε. Έχουμε 2 μεγάλα εμπόδια πριν φτάσουμε να παίξουμε προκριματικά. 1) την διαιτησία στα playoff 2)την αδειοδότηση απο κέντρα που ελέγχει ο χοντρός. Εφιάλτες βλέπει, δεν θα το αφήσει στην τύχη. Παλι ο χοντρος σου φταιει? Τι σχεση εχει ο χοντρος με την αδειοδοτηση της uefa? Ελεγχει ο χοντρος την αδειοδοτηση της uefa..Το ακουσαμε και αυτο. Αυτος ο Μαρινακης πρεπει να ελεγχει ολο τον κοσμο απο τι φαινεται... Και επισης μαθε οτι μολις τελειωσει το πρωταθλημα,οι φακελοι των ομαδων που θα ειναι για τα playoffs θα σταλουν στην uefa αλλα και στην ΕΠΟ για την αδειοδοτηση του πρωταθληματος και θα ελεγχθουν πριν ξεκινησουν τα playoffs..Ο ελεγχος θα γινει απο την uefa φιλε.Εξαλλου ο χοντρος σου εδωσε περυσι αδεια,απο αλλον εφαγες ΑΚΥΡΟ....
vlachaquito Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Nαι, ξαναρωταω Τι ακριβως λες? Να κατσουμε να χασουμε γιατι αν βγουμε προκριματικα CL παιζει να τρελαθει ο Αλ και να σκορπισει τα φραγκα? Να γραψουμε οτι με CL θα πεισεις αλλους 2-3 Μπεργκ και Πρανιτς? Να γραψουμε οτι CL σου δινει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την ευκαιρια να παιξεις 2 ματς για να μπεις Europa αντι για 4? Ενω επισης αν ΠΕΡΑΣΕΙΣ τον 1ο γυρω με σαφως πιο βατες ομαδες ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ τους ομιλους Europa στην χειροτερη? Να γραψουμε οτι αν γινει το θαυμα και εχουμε 2 κωλοφαρδες κληρωσεις και απο θαυμα περασουμε ομιλους διαγραφουμε το 1/3 του χρεους? Τι ακριβως μας λες ρε vlach? Να παμε να παιξουμε 2 γυρους Europa αντι για 1 γυρο CL και 1 γυρο Europa?Αυτο το θεωρεις πιο πιθανο να σου φερει χρημα? Πες μου με πιο επιχειρημα θεωρεις οτι ειναι πιο οφελιμο αυτο. Εγω σου λεω οτι πριν τα πλευ οφφ Europa θα παιξεις και στις 2 περιπτωσεις με την ιδια ομαδα. Στον αμεσως προηγουμενο γυρο μου λες ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ θα εχω να ρισκαρω να αποκλειστω τελειως απο Ευρωπη (παιζοντας Europa) απο το να παλεψω για το θαυμα? Ποιο ειναι το οφελος μου αν παιξω πχ με την Ολανενσε προκριματικα Γιουροπα αντι με την Μακαμπι 1ο γυρο ΤΛ? Τα θες και τα λες ρε vlach? Και στο φιναλε επειδη Παναθηναικος δεν εισαι, ναι ρε vlach, εμεις θελουμε να καταστραφουμε ΥΓ Ρε τι ακουμε, οτι θα μας κανει κακο το CL Έχεις δίκιο. Απόλυτο δίκιο. Αν, με το καλό, βγει δεύτερος και πάει για προκριματικά, και δεν σκορπήσει λεφτά αλλά φέρει μεταγραφές από το κάτω ράφι για να μην ξοδέψει, τότε θα αρχίσω να μαζεύω τα μπράβο προς τον Αλαφούζο που κρατάει την ομάδα με χαμηλό μπάτζετ. Αν πάλι κάνει μεταγραφές για Champions και μπει μέσα η ομάδα, τότε θα αρχίσω πάλι να μαζεύω μπράβο για την προεδράρα που κυνήγησε το όνειρο, βάζοντας την ομάδα πάλι μέσα. Το σχόλιό μου είναι καθαρά προφητικό. Το έγραψα για να υπάρχει. Και με την Αεκ που δεν είναι η ομάδα μου έλεγα τα ίδια και με έπερναν οι πέτρες. Είναι έτσι και αλλιώς γνωστό ότι οι οραματιστές δικαιώνονται μετά θάνατο...
gamanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Αν, μπλα μπλα , μπλα, τότε θα αρχίσω να μαζεύω τα μπράβο προς τον Αλαφούζο που κρατάει την ομάδα με χαμηλό μπάτζετ. Αν πάλι μπλου, μπλου μπλου, τότε θα αρχίσω πάλι να μαζεύω μπράβο για την προεδράρα που κυνήγησε το όνειρο, βάζοντας την ομάδα πάλι μέσα. Το σχόλιό μου είναι καθαρά προφητικό. Το έγραψα για να υπάρχει.. Είναι έτσι και αλλιώς γνωστό ότι οι οραματιστές δικαιώνονται μετά θάνατο... Δηλαδή, με βάση το προφητικό σχόλιό σου, εσύ , ένας οπαδός του Εργοτέλη και του ΟΣΦΠ, απλά δεν θέλεις να πει κάποιος άλλος μπράβο στον Αλαφούζο.
vlachaquito Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Καλημέρα και σε εσένα. Τελικά αυτό το αεροπλάνο στην Μαλαισία, που να έχει πέσει;; Επίσης σήμερα έχει καινούργιο επεισόδιο Modern Family, μην ξεχνιωμαστε.
stamatinho Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Αποψη για τον Παναθηναικο απο καποιον που μετα το Παναθηναικος-Εργοτελης 1-1 βγηκε και μας ελεγε που πατε ρε με την αρμαδα του Κουτρουμπη και του ΚαρεληΠου υποστηριζε οτι ο διαιτητης ηταν μια χαρα και μας ελεγε και απο πανω "ας ειχατε ομαδα να νικουσατε"Παρολο που εκεινη τη μερα κανεις δεν ειδε διαιτητη μετα το 60λεπτο. υ.γ Το πεναλτυ του Αρη πως το ειδες στο 4-1?Δικαιο και αυτο ε? Παλι καλα που η αρμαδα του Μπεργκ εριξε 4 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2014 από stamatinho
Προτεινόμενες αναρτήσεις