stamatinho Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Άσχετο μιλούσα με έναν φίλο μου τις προάλλες για την πιθανότητα του Παο να βγει δεύτερος μετά τα πλευ οφ. Τον Αλαφουζο μπορεί να τον βρίσκω ιδιαίτερα εκνευριστικό λόγω της χρήσης του καναλιού που κάνει, δεν παυει όμως να είναι ο μοναδικός που έχει ένα πλάνο εξιγίανσης για την ομάδα το οποίο ως τώρα φαίνεται να πηγαίνει καλά. Σωστές μεταγραφές, το μπατζετ σε χαμηλά επίπεδα, πολύ καλός προπονητής και πλάνο πενταετίας που αν συνεχιστεί έτσι θα τα καταφέρει να βγάλει την Παε από το οικονομικό πρόβλημα. Αυτό που πιστεύω ότι θα είναι η καταστροφή όμως θα είναι μια κατάταξη στην δεύτερη θέση. Η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει καμία πιθανότητα να περάσει στους ομίλους του champions που είναι τα λεφτά. Έχει ο Παο ποιοτικούς παίκτες αλλά με π.χ. τέτοια άμυνα δεν πας μακρυά. Άρα τι κάνεις; Μεταγραφές αναγκαστικά προσπαθώντας να κυνηγήσεις το όνειρο. Και πάλι όμως, για να κυνηγήσει το όνειρο θέλει, κατά την γνώμη μου το λιγότερο πέντε ενδεκαδάτους με την προυπόθεση ότι δεν θα φύγει κανείς. Ακόμα και τότε όμως θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει, με τις συνέπειες σε αυτή την περίπτωση καταστροφικές. Γιαυτό πιστεύω ότι μια πρόκριση στο Europa θα ήταν ότι πρέπει. Λίγο τύχη στις κληρώσεις και με αυτή την ομάδα και σοβαρά κάνεις μια αξιοπρεπή πορεία στους ομίλους. Αλλιώς, φτου και από την αρχή... Με αμυντικο συστημα και αντεπιθεσεις και 2-3 ποιοτικες προσθηκες (οχι αναγκαστηκα μεγαλα ονοματα) μια χαρα μπορει να βγει στους ομιλους.
Crash_Batic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Με αμυντικο συστημα και αντεπιθεσεις και 2-3 ποιοτικες προσθηκες (οχι αναγκαστηκα μεγαλα ονοματα) μια χαρα μπορει να βγει στους ομιλους. Στους ομιλους του CL? Δεν νομιζω φιλε μου.Μην ξεχνας οτι ο ΠΑΟ λογω της υποχωρησης του στην βαθμολογια της uefa θα ειναι στους αδυνατους και θα εχει πολυ σοβαρους αντιπαλους για να περασει στους ομιλους του CL.. Για τους ομιλους του EL,πιστευω οτι μπορει να περασει..
stamatinho Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Στους ομιλους του CL? Δεν νομιζω φιλε μου.Μην ξεχνας οτι ο ΠΑΟ λογω της υποχωρησης του στην βαθμολογια της uefa θα ειναι στους αδυνατους και θα εχει πολυ σοβαρους αντιπαλους για να περασει στους ομιλους του CL.. Για τους ομιλους του EL,πιστευω οτι μπορει να περασει.. Δεν ειπα οτι θα περασει 100% αλλα δεν ειναι και ξεγραμενος.Μη ξεχνας οτι καποτε περνουσε στους ομιλους με Βυντρα,Σπυροπουλο,Σαριεγκι και Τζιωλη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Άσχετο μιλούσα με έναν φίλο μου τις προάλλες για την πιθανότητα του Παο να βγει δεύτερος μετά τα πλευ οφ. Τον Αλαφουζο μπορεί να τον βρίσκω ιδιαίτερα εκνευριστικό λόγω της χρήσης του καναλιού που κάνει, δεν παυει όμως να είναι ο μοναδικός που έχει ένα πλάνο εξιγίανσης για την ομάδα το οποίο ως τώρα φαίνεται να πηγαίνει καλά. Σωστές μεταγραφές, το μπατζετ σε χαμηλά επίπεδα, πολύ καλός προπονητής και πλάνο πενταετίας που αν συνεχιστεί έτσι θα τα καταφέρει να βγάλει την Παε από το οικονομικό πρόβλημα. Αυτό που πιστεύω ότι θα είναι η καταστροφή όμως θα είναι μια κατάταξη στην δεύτερη θέση. Η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει καμία πιθανότητα να περάσει στους ομίλους του champions που είναι τα λεφτά. Έχει ο Παο ποιοτικούς παίκτες αλλά με π.χ. τέτοια άμυνα δεν πας μακρυά. Άρα τι κάνεις; Μεταγραφές αναγκαστικά προσπαθώντας να κυνηγήσεις το όνειρο. Και πάλι όμως, για να κυνηγήσει το όνειρο θέλει, κατά την γνώμη μου το λιγότερο πέντε ενδεκαδάτους με την προυπόθεση ότι δεν θα φύγει κανείς. Ακόμα και τότε όμως θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει, με τις συνέπειες σε αυτή την περίπτωση καταστροφικές. Γιαυτό πιστεύω ότι μια πρόκριση στο Europa θα ήταν ότι πρέπει. Λίγο τύχη στις κληρώσεις και με αυτή την ομάδα και σοβαρά κάνεις μια αξιοπρεπή πορεία στους ομίλους. Αλλιώς, φτου και από την αρχή... Καλα τι συζηταμε τωρα? Οτι δεν συμφερει να βγουμε δευτεροι και να διεκδικησουμε οσες πιθανοτητες μας αντιστοιχουν να παρουμε μερικα μυρια-ανασα απτους ομιλους του Τσου Λου και ειναι προτιμοτερο να παμε απευθειας στις πενταροδεκαρες του Γιουροπα? Επειδη τι? Θα κανει μεταγραφες εκτος προγραμματος ο Αλαφουζος για να κυνηγησει την προκριση? Οχι ας μην τις κανει. Ας κατεβει με την τωρινη ομαδα ή όποια ομαδα θα εχει τον Σεπτεμβρη κι ας παιξει για το 10% που εχει πιθανοτητα να βρεθει Τσου Λου. Πρωτη φορα ακουω τετοιο συλλογισμο. Eπισης ας γκρεμισουν τη Λεωφορο για να μην μπαινουμε σε εξοδα συντηρησης της, ας μας ευεργετησει ο ΟΣΦΠ να παρει τον Μπεργκ απο εμας (δωρεαν) προκειμενου να μας απαλλαξει απτο συμβολαιο του, ας μη βγουμε ουτε Γιουροπα για να μην πληρωνουμε αεροπορικα και διαμονες στα εκτος εδρας κλπ.
Demon13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 αν περάσει την πρώτη ομάδα προκριματικών περνάει έτσι κι αλλιώς στο Europa ανεξαρτήτως τι θα κάνει την 2η ομάδα των προκριματικών CL. καλά έτσι και το κάνει και αυτό ο Αλαφούζος και μας βγάλει στους ομίλους του CL...
Mau-Maus Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Τωρα με τον Αλβερτη προπονητη ξαναχτυπαμε Διηπειρωτικο ευκολα ,μιλαμε για παγκοσμιου βεληνεκους coach οχι αστεια... ας επαιρνε τον χειροτερο - φτανει να ηταν προπονητης ομως ! οχι καποιον που ειναι πρωην παιχτης - νυν μανατζερ και δε ξερω εγω τι αλλο ! δεν υπαρχει αυτο ! με το ζορι προπονητης ? επειδη εγω μπορει να πεταω συνεχεια με το αεροπλανο κ να εχω κανει αμετρητα ταξιδια - μπορεις να με κανεις κ πιλοτο ?? που γινοντε αυτα ?
stamatinho Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καταλαβαινω καποιους που λενε οτι δεν ειναι προπονητης ο Αλβερτης αλλα ας κρατησουμε μια πισινη μη μας βαλει τα γυαλια στο τελος.. Λετε οτι εχουμε μεθαυριο παιχνιδι ευρωλιγκας και που παμε με τον Αλβερτη. Ενω με τον Αργυρη ειχαμε σιγουρη νικη ας πουμε...
Crash_Batic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 <p>αν περάσει την πρώτη ομάδα προκριματικών περνάει έτσι κι αλλιώς στο Europa ανεξαρτήτως τι θα κάνει την 2η ομάδα των προκριματικών CL.</p> <p> </p> <p>καλά έτσι και το κάνει και αυτό ο Αλαφούζος και μας βγάλει στους ομίλους του CL...</p> Ακριβώς αυτό. Και αυτη η πρώτη ομάδα θα είναι σαφώς χειρότερη απο αυτη που θα επαιζε ως 2ος ή 3ος στα playoffs για τους ομίλους του EL. Και μην ξεχνάμε ότι τα χρήματα των προκριματικων του CL ειναι 5-6 φορές περισσότερα απο αυτα των προκριματικων του EL και πρωτίστως ο στόχος είναι τα έσοδα. Και οτι περισσότερο μπορεί να πάρει τοσο το καλύτερο Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App <p>αν περάσει την πρώτη ομάδα προκριματικών περνάει έτσι κι αλλιώς στο Europa ανεξαρτήτως τι θα κάνει την 2η ομάδα των προκριματικών CL.</p> <p> </p> <p>καλά έτσι και το κάνει και αυτό ο Αλαφούζος και μας βγάλει στους ομίλους του CL...</p> Ακριβώς αυτό. Και αυτη η πρώτη ομάδα θα είναι σαφώς χειρότερη απο αυτη που θα επαιζε ως 2ος ή 3ος στα playoffs για τους ομίλους του EL. Και μην ξεχνάμε ότι τα χρήματα των προκριματικων του CL ειναι 5-6 φορές περισσότερα απο αυτα των προκριματικων του EL και πρωτίστως ο στόχος είναι τα έσοδα. Και οτι περισσότερο μπορεί να πάρει τοσο το καλύτερο Αποστολή από το GT-I9505 με τη χρήση Insomnia App
Canvas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καταλαβαινω καποιους που λενε οτι δεν ειναι προπονητης ο Αλβερτης αλλα ας κρατησουμε μια πισινη μη μας βαλει τα γυαλια στο τελος.. Λετε οτι εχουμε μεθαυριο παιχνιδι ευρωλιγκας και που παμε με τον Αλβερτη. Ενω με τον Αργυρη ειχαμε σιγουρη νικη ας πουμε... Αν το μέγεθος του συλλόγου ήταν πολύ μεγάλο για να έχει έναν πέδουλα για πρώτο προπονητή, τι πρέπει να πούμε τώρα; Άχαρος ο ρόλος του Αλβέρτη. Κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να αρνηθεί. Ούτως ή άλλως δεν είχε δηλώσει ποτέ (ούτε καν τώρα) την επιθυμία του να κοουτσάρει. Το να είσαι "πιστός στρατιώτης" της ομάδας μερικές φορές σημαίνει ότι θα πρέπει να πεις και κάποια "όχι", αν αυτά είναι για το καλό της.. Γιατί να κρατήσεις την οποιαδήποτε "πισινή"? Η επιλογή είναι λάθος. Μακάρι να μας κάτσει η τριάδα Αλβέρτη - Μανωλοπουλου - Πρίφτη, να τρίβω τα μάτια μου και να κάνω 1000 κωλοτούμπες. Μακάρι..αλλά καταρχήν φαίνεται για μεγάλο λάθος.
DKNI Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Vlach ξεχνάς οτι το cl ακόμα και στον 1ο να αποκλειστείς σε βγάζει 2 ματς απο τους ομίλους ΟΥΕΦΑ Χωριά αυτο που σου λέει ο midi, δλδ τι να μην βγούμε cl επειδη μπορει να τρελαθεί ο Αλ και να σκορπάει λεφτα? ευσεβής πόθος λεγεται αυτο Ρε σημερα ο Δήμος παρουσίασε σχέδια που δεν υπαρχει Λεωφόρος, το διανοηστε??? Καμίνη δουλειά των συμφερόντων, της Διπλής Κομπινας
Crash_Batic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 ας επαιρνε τον χειροτερο - φτανει να ηταν προπονητης ομως ! οχι καποιον που ειναι πρωην παιχτης - νυν μανατζερ και δε ξερω εγω τι αλλο ! δεν υπαρχει αυτο ! με το ζορι προπονητης ? επειδη εγω μπορει να πεταω συνεχεια με το αεροπλανο κ να εχω κανει αμετρητα ταξιδια - μπορεις να με κανεις κ πιλοτο ?? που γινοντε αυτα ? Ολοκληρη Μιλαν πηρε τον Ζεντορφ προπονητη Vlach ξεχνάς οτι το cl ακόμα και στον 1ο να αποκλειστείς σε βγάζει 2 ματς απο τους ομίλους ΟΥΕΦΑ Χωριά αυτο που σου λέει ο midi, δλδ τι να μην βγούμε cl επειδη μπορει να τρελαθεί ο Αλ και να σκορπάει λεφτα? ευσεβής πόθος λεγεται αυτο Ρε σημερα ο Δήμος παρουσίασε σχέδια που δεν υπαρχει Λεωφόρος, το διανοηστε??? Καμίνη δουλειά των συμφερόντων, της Διπλής Κομπινας Αν αποκλειστεις απο τον 1ο γυρο,δινεις 2 παιχνιδια μετα για τους ομιλους του CL? Ενω αν περασεις τον 1ο μπαινεις σιγουρα ομιλους EL?
8elwADSL Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αν περάσεις τον 1ο προκριματικό γύρο του CL είσαι σίγουρα στο Europa.
Crash_Batic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αν περάσεις τον 1ο προκριματικό γύρο του CL είσαι σίγουρα στο Europa. Οποτε η λογικη του Vlach δεν στεκει και πολυ.Γιατι υποθετω στον 1ο προκριματικο του CL θα υπαρχει σαφως πιο βατη ομαδα απο οτι αν βγεις 2oς στα playoffs και δωσεις προκριματικα για τους ομιλους του EL ετσι?
Mau-Maus Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ολοκληρη Μιλαν πηρε τον Ζεντορφ προπονητη Ομαδουλα η μιλαν σε σχεση με τον μεγαλυτερο συλλογο στην ευρωπη ! 2 ευρωπαικα την τελευταια 15ετια αυτοι - 6 εμεις ! τι συγκρινεις ? και για να μιλησουμε σοβαρα τα βλεπω τα αποτελεσματα του ''προπονητη'' Ζεντορφ ! 4 αρπαξε σημερα ..
Crash_Batic Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ομαδουλα η μιλαν σε σχεση με τον μεγαλυτερο συλλογο στην ευρωπη ! 2 ευρωπαικα την τελευταια 15ετια αυτοι - 6 εμεις ! τι συγκρινεις ? και για να μιλησουμε σοβαρα τα βλεπω τα αποτελεσματα του ''προπονητη'' Ζεντορφ ! 4 αρπαξε σημερα .. Nαι γιατι με αλλον προπονητη θα χτυπουσε το CL..
Προτεινόμενες αναρτήσεις