Crash_Batic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δεν μπορώ να τα βγάλω, έχω μυωπία και δεν γουστάρω φακούς επαφής. Επίσης, δεν είμαι φίλος σου. Μακαρι στα playoffs να εχετε την ιδια αντιμετωπιση.Υπαρχει και αλλοθι τωρα για την γκρινια σας που θα ακολουθησει.. Υ.Γ Υπαρχει και το Λειζερ να εχεις υποψιν του...
Mau-Maus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 '' ... κακο .. θα κοπει για λιγο το μεροκαματο .. ας προσεχες ....'' Γραψε λαθος - οχι για λιγο , για παντα μαλλον - http://www.gazzetta.gr/football/article/594814/konta-sto-telos-o-kakos κακο ας προσεχες παιχταρα ! να δουμε ο επομενος που θα σφυριξει 50/50 μετα απο ποσα χρονια θα ειναι .........
Crash_Batic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Γραψε λαθος - οχι για λιγο , για παντα μαλλον - http://www.gazzetta.gr/football/article/594814/konta-sto-telos-o-kakos κακο ας προσεχες παιχταρα ! να δουμε ο επομενος που θα σφυριξει 50/50 μετα απο ποσα χρονια θα ειναι ......... 50-50 ειδες εσυ χθες? Ε,γι'αυτο σε καποιους αξιζουν διαιτησιες οπως του Καλοπουλου...
Mau-Maus Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 με καλοπουλο σε κερδισα 1-2 (λετο - κατσουρανης τα γκολ) με σιδηροπουλο σε ξεβρακωσα 0-3 .. 2
Crash_Batic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 με καλοπουλο σε κερδισα 1-2 (λετο - κατσουρανης τα γκολ) με σιδηροπουλο σε ξεβρακωσα 0-3 .. 2-1 ενα εγραψε για το πρωτο ματσ και μαλιστα με 55-45 υπερ μου διαιτησια (λογω εδρας και μονο).Στο αλλο,δικαια κερδισες παλι με διαιτησια 50-50 και πηρες και τα συγχαρητηρια μου για το παιχνιδι. Τετοιες απαντησεις αξιζουν σε καποιους.Τρελα εσεις,τρελα και εμεις.. Υ.Γ Αφου εσυ ειδες διαιτησια 50-50 χθες τοτε ευχομαι με ολη μου την καρδια στα playoffs στην Τουμπα,να εχεις την ιδια αντιμετωπιση και απο τους παικτες και μια τετοια διαιτησια ακριβως.Μετα,να δουμε τι θα πεις και τα λεμε..
Orpheas1992 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 2-1 ενα εγραψε για το πρωτο ματσ και μαλιστα με 55-45 υπερ μου διαιτησια (λογω εδρας και μονο).Στο αλλο,δικαια κερδισες παλι με διαιτησια 50-50 και πηρες και τα συγχαρητηρια μου για το παιχνιδι. Τετοιες απαντησεις αξιζουν σε καποιους.Τρελα εσεις,τρελα και εμεις.. 1-2 ηρθε οσο και να σε ποναει....τα 2-1 και 55-45 διαιτησια στο ντερμπι της ντροπης να πας να τα πεις στη θυρα 7, οχι εδω. 2
Crash_Batic Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 1-2 ηρθε οσο και να σε ποναει....τα 2-1 και 55-45 διαιτησια στο ντερμπι της ντροπης να πας να τα πεις στη θυρα 7, οχι εδω. Προφανως το παραπανω ποστ πηγαινε σε αυτους που ειδαν χθες 50-50 διαιτησια... Στα σοβαρα τωρα,η θεση μου για το ματσ εκεινο ειναι ξεκαθαρη αλλοιωση αποτελεσματος και πραγματικος νικητης ο Παναθηναικος.Γιατι να το κρυψω αλλωστε. Απλα για καποιους αξιζει η απαντηση,οτι στο τοτε ματσ η διαιτησια ηταν αυτη που εγραψα παραπανω και προφανως δεν πηγαινε σε αυτους που φορανε γυαλια ή που βλεπουν ακομα και το δελτιο καιρο οπαδικα
Crash_Batic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Κάτσε να βάζω και κανα λινκ γιατι έχουμε μπλέξει με γάβρους με μνήμη χρυσόψαρου http://www.gazzetta.gr/football/article/585378/dioxi-ston-panathinaiko-poy-prokalese-eironika-hamogela Σε αυτό το ματς πέρα απο την γάβρικη διαιτησία, χτυπήθηκε παίχτης του ΠΑΟ, ΔΕΝ γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, και κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟ για μια δήλωση! Τον γάβρο να δω τι θα του κάνουν οι άφθαρτοι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς Οκ τωρα φιλε μου οσο αφορα την κληση σε απολογια του Ολυμπιακου? Κληθηκε για τις δηλωσεις του λοιπον..
Demon13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Οκ τωρα φιλε μου οσο αφορα την κληση σε απολογια του Ολυμπιακου? Κληθηκε για τις δηλωσεις του λοιπον.. Όταν σε ρώταγα έλεγες άλα ντιάλον απαντήσεις, δεν έχετε αποδείξεις στην ρίψη αντικειμένου κτλ. Δεν είπες έχεις δίκιο demon αν δεν μας καλέσουν είναι σκάνδαλο, εσάς σας καλουν για ψίλου πήδημα. Και ξέρεις γιατί δεν το πες; Εσύ και όλοι οι άλλοι. γιατί ξέρετε εκ τον προτέρων οτι σας ευνοούν ---------------------------------------------------------------------- «Εξαφάνισαν» την Λεωφόρο! «Χοντραίνει» το παιχνίδι με την Λεωφόρο, καθώς κατατέθηκε στην βουλή ρυθμιστικός χάρτης της Αθήνας χωρίς το γήπεδο του Παναθηναϊκού! Διάβασε περισσότερα στο: «Εξαφάνισαν» την Λεωφόρο! | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Crash_Batic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Όταν σε ρώταγα έλεγες άλα ντιάλον απαντήσεις, δεν έχετε αποδείξεις στην ρίψη αντικειμένου κτλ. Δεν είπες έχεις δίκιο demon αν δεν μας καλέσουν είναι σκάνδαλο, εσάς σας καλουν για ψίλου πήδημα. Και ξέρεις γιατί δεν το πες; Εσύ και όλοι οι άλλοι. γιατί ξέρετε εκ τον προτέρων οτι σας ευνοούν ---------------------------------------------------------------------- Κατσε,χθες μιλησες για το αν θα κληθει ο Ολυμπιακος για το παιχνιδι στην Τουμπα μετα τις δηλωσεις που εκανε ο Ολυμπιακος.Ποια αντικειμενα μου λες?Δεν ειπες οτι περιμενεις την κληση απο τον αθλητικο δικαστη και το αν αυτη θα γινοταν και μου παρεθεσες σε link οταν ειχες κληθει εσυ για δηλωσεις κατα της διαιτησιας?Για ποια αντικειμενα μου λες τωρα? Το θεμα που εθεσες χθες αφορουσε το παιχνιδι ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ και για το αν θα καλουσε ο αθλητικος δικαστης τον Ολυμπιακο για τις δηλωσεις του οπως ειχε καλεσει και εσας για αντιστοιχες δηλωσεις και μου παρεθεσες και το link..Και σου απαντησα σημερα οτι οριστε κληθηκαμε.. Στην ανακοινωση που εβγαλες τοτε,και παρεθεσες και το link εκανες επιθεση στον διαιτητη για την διαιτησια που δεν ηταν καλη και για το αντικειμενο στον Καπινο.Και εγω σου απαντησα οτι για το δευτερο σκελος που αφορα το αντικειμενο στον Καπινο σου απαντησα οτι πουθενα δεν φανηκε τιποτα να τον χτυπαει.Παρολα αυτα σε καλεσε σε απολογια ο αθλητικος δικαστης οπως εκανε και σε μενα για την ανακοινωση κατα του Κακου με την διαφορα οτι και η διαιτησια ηταν κακη,αλλα και για την μπουνια που δεν ειδε κανεις.Δεν ειπα κατι διαφορετικο
Demon13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Στο οποιο παιχνιδι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ καμια αποδειξη οτι χτυπηθηκε παικτης σου.Ενω η δικη μου ανακοινωση εχει να κανει με την μπουνια στον Εντινγκα..Εχει διαφορα.. Πες μας πως ειδες την διαιτησια σημερα.Δεν εχεις πει τιποτα και ανησυχω.. 70-30 ή 80-20 υπερ του Ολυμπιακου? Πραγματικά δεν ξανασχολούμε μαζί σου. Και τα πας καλα εκεί που ξέρεις. edit: βλέπω σβήστηκαν οι προσβολές.
Crash_Batic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Πραγματικά δεν ξανασχολούμε μαζί σου. Και τα πας καλα εκεί που ξέρεις. edit: βλέπω σβήστηκαν οι προσβολές. Σου απαντησα πιο πανω.Η ανακοινωση του ΠΑΟ ειχε 2 σκελη,το ενα ηταν ο τραυματισμος του Καπινο που κανεις δεν ειδε κανενα αντικειμενο να τον χτυπαει και το δευτερο για την κακη διαιτησια. Και λεω πως ο Ολυμπιακος εβγαλε ανακοινωση παλι με 2 σκελη.Το ενα η μπουνια στον Εντινγκα που ειδαμε ολοι και για την διαιτησια γενικα του Κάκου.Ειπα ποτε εγω οτι δεν πρεπει να κληθει σε απολογια ο Ολυμπιακος? Εσυ με ειρωνικο τροπο ειπες οτι και καλα " για να δουμε,θα κληθει η ομαδα του ΟΣΦΠ τωρα για την ανακοινωση με την επιθεση του Κακου ή μονο τον Παναθηναικο ξερουν να καλουν" και σου απαντησα οτι σημερα τον καλεσαν για απολογια οπως αναμενοταν.. Με το παραπανω ποστ μου που εκανα ηθελα να πω οτι εσυ στην ανακοινωση που εβγαλες εκανες αναφορα σε ενα συμβαν που δεν το ειδε ΚΑΝΕΙΣ ενω στην δικη μου το ειδαμε ΟΛΟΙ.Δεν ειπα εγω οτι δεν πρεπει να κληθει σε απολογια ο Ολυμπιακος..
vlachaquito Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Άσχετο μιλούσα με έναν φίλο μου τις προάλλες για την πιθανότητα του Παο να βγει δεύτερος μετά τα πλευ οφ. Τον Αλαφουζο μπορεί να τον βρίσκω ιδιαίτερα εκνευριστικό λόγω της χρήσης του καναλιού που κάνει, δεν παυει όμως να είναι ο μοναδικός που έχει ένα πλάνο εξιγίανσης για την ομάδα το οποίο ως τώρα φαίνεται να πηγαίνει καλά. Σωστές μεταγραφές, το μπατζετ σε χαμηλά επίπεδα, πολύ καλός προπονητής και πλάνο πενταετίας που αν συνεχιστεί έτσι θα τα καταφέρει να βγάλει την Παε από το οικονομικό πρόβλημα. Αυτό που πιστεύω ότι θα είναι η καταστροφή όμως θα είναι μια κατάταξη στην δεύτερη θέση. Η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει καμία πιθανότητα να περάσει στους ομίλους του champions που είναι τα λεφτά. Έχει ο Παο ποιοτικούς παίκτες αλλά με π.χ. τέτοια άμυνα δεν πας μακρυά. Άρα τι κάνεις; Μεταγραφές αναγκαστικά προσπαθώντας να κυνηγήσεις το όνειρο. Και πάλι όμως, για να κυνηγήσει το όνειρο θέλει, κατά την γνώμη μου το λιγότερο πέντε ενδεκαδάτους με την προυπόθεση ότι δεν θα φύγει κανείς. Ακόμα και τότε όμως θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει, με τις συνέπειες σε αυτή την περίπτωση καταστροφικές. Γιαυτό πιστεύω ότι μια πρόκριση στο Europa θα ήταν ότι πρέπει. Λίγο τύχη στις κληρώσεις και με αυτή την ομάδα και σοβαρά κάνεις μια αξιοπρεπή πορεία στους ομίλους. Αλλιώς, φτου και από την αρχή...
Crash_Batic Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Άσχετο μιλούσα με έναν φίλο μου τις προάλλες για την πιθανότητα του Παο να βγει δεύτερος μετά τα πλευ οφ. Τον Αλαφουζο μπορεί να τον βρίσκω ιδιαίτερα εκνευριστικό λόγω της χρήσης του καναλιού που κάνει, δεν παυει όμως να είναι ο μοναδικός που έχει ένα πλάνο εξιγίανσης για την ομάδα το οποίο ως τώρα φαίνεται να πηγαίνει καλά. Σωστές μεταγραφές, το μπατζετ σε χαμηλά επίπεδα, πολύ καλός προπονητής και πλάνο πενταετίας που αν συνεχιστεί έτσι θα τα καταφέρει να βγάλει την Παε από το οικονομικό πρόβλημα. Αυτό που πιστεύω ότι θα είναι η καταστροφή όμως θα είναι μια κατάταξη στην δεύτερη θέση. Η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει καμία πιθανότητα να περάσει στους ομίλους του champions που είναι τα λεφτά. Έχει ο Παο ποιοτικούς παίκτες αλλά με π.χ. τέτοια άμυνα δεν πας μακρυά. Άρα τι κάνεις; Μεταγραφές αναγκαστικά προσπαθώντας να κυνηγήσεις το όνειρο. Και πάλι όμως, για να κυνηγήσει το όνειρο θέλει, κατά την γνώμη μου το λιγότερο πέντε ενδεκαδάτους με την προυπόθεση ότι δεν θα φύγει κανείς. Ακόμα και τότε όμως θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει, με τις συνέπειες σε αυτή την περίπτωση καταστροφικές. Γιαυτό πιστεύω ότι μια πρόκριση στο Europa θα ήταν ότι πρέπει. Λίγο τύχη στις κληρώσεις και με αυτή την ομάδα και σοβαρά κάνεις μια αξιοπρεπή πορεία στους ομίλους. Αλλιώς, φτου και από την αρχή... Γιατι να ειναι καταστροφη η πρωτη θεση στα playoffs και στα προκριματικα του CL? Μην ξεχνας οτι αν βγεις 1ος σα playoffs παιζεις προκριματικα του CL και αυτο συνεπαγεται με 3-3.5εκ ευρω μονο για τα προκριματικα του CL..Αν περασεις τον πρωτο γυρο τοτε εισαι σιγουρα στους ομιλους του CL ακομα και αν αποκλειστεις απο τον δευτερο γυρο που θα κανεις προσπαθεια για τους ομιλους του CL. Οποτε χιλιες φορες καλυτερα να βγεις πρωτος στα playoffs παρα αλλη θεση.Γιατι μην ξεχνας,οτι αν βγεις πρωτος στα playoffs,τοτε αυτοματα θα παιξεις με πολυ χειροτερη ομαδα στον πρωτο γυρο των προκριματικων (απο οπου αν περασεις εισαι σιγουρα στο EL,οπως εκανε και ο ΠΑΟΚ φετος) απο οτι αν βγεις 2ος ή 3ος στα playoffs οπου τα προκριματικα εκει για το EL ειναι σαφως πιο δυσκολα απο οτι αν βγεις πρωτος. Και αν βγεις και πρωτος στα playoffs εχεις το λιγοτερο γυρω στα 4-5εκ ευρω εσοδα ενω αν βγεις 2ος ή 3ος για παραδειγμα,δυσκολα να παρεις εστω και 1εκ ευρω..
Fotis13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Τωρα με τον Αλβερτη προπονητη ξαναχτυπαμε Διηπειρωτικο ευκολα ,μιλαμε για παγκοσμιου βεληνεκους coach οχι αστεια... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις