8elwADSL Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αυτό με τα πέναλντι έχει καταντήσει γελοίο πρέπει να ματώσει κάποιος δικός μας για να το σφυρίξουν, μας έχουν δώσει συνολικά 2 πέναλντι και έχουμε ευστοχήσει στο 1. Αντίθετα με απίστευτη ευκολία σφυρίζουν την όποια "παράβαση" εναντίον μας 2 συνεχόμενες αγωνιστικές πέναλντι και άντε να πω στο καραισκάκη ήταν το χθεσινό όμως ήταν για κλάματα το είδε φίλος ολυμπιακός και μου λέει δεν έχω ξαναδεί πιο μούφα σφύριγμα ειλικρινά. 1
Crash_Batic Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 μια διορθωση μονο ... ο πρωτος δεν υφίσταται καν ! δεν υπαρχει !! οταν ''κλεβεις'' απροκαλυπτα 25 + εκατομυριακια καθε χρονο με το ετσι θελω , οταν και γεμιζεις ολες τις ομαδες τις λιγδας με δανεικους- οταν προεδρος της επο ειναι σαρρης και προεδρος της λιγκας ειναι ο πρωην αρχηγος των οργανομενον σου- οταν σε σφυριζουν καθε κυριακη οι ιδιοι και οι ιδιοι κατω απο το φοβο πως αν δε σε ευνοησουν δε θα ξαναμπει το νομιμο 3χιλαρακι στην τσεπη τους, τοτε δεν υπαρχεις σαν ομαδα ! και επι της ουσιας και τον ''πρωτο'' και τον δευτερο της βαθμολογιας μεσα στον αγωνιστικο χωρο και μεσα στις τεσσερις γραμες του γηπεδου τους ξεβρακωσαμε κανονικα και τους δυο ... δε τους κερδισαμε τους ξεβρακωσαμε .. Τα οποια λεφτα απο το 2010 και πριν μοιραζονταν δια 2 αφου εβγαιναν 2 ομαδες στο CL..Αρα οσα παιρναμε εμεις,αλλα τοσα παιρνατε και εσεις.Και μαλιστα,εσεις ΑΡΚΕΤΑ περισσοτερα απο τις προκρισεις που κανατε..Δεν γινεται να υπερηφανευεστε για τις πορειες σας και να λετε οτι επειδη επαιρνα εγω το πρωταθλημα,εκλεβα 25εκ καθε χρονο και εσεις δεν παιρνατε τιποτα.Παιρνατε και μαλιστα αρκετα περισσοτερα απο μας.Και επισης,μην ξεχνας την πολυμετοχικοτητα που αντι να φτιαξεις ομαδαρα που να πρωταγωνιστει για τουλαχιστον μια 5ετια και μαλιστα με διαλυμμενο Ολυμπιακο,με αδεια ταμεια,φαγωθηκαν οι δικοι σου και γινατε μπαχαλο.Οποτε,εκτος απο αυτα που λες,αναρωτησου και που πηγαν τοσα λεφτα απο το CL και τις προκρισεις που εκανες και μην λετε μονο για την καραμελα των κλεμενων 25εκ καθε χρονια γιατι δεν ισχυει.. O Παναθηναϊκός είναι μια μη υγιής ομάδα, σε ένα υγιής πρωτάθλημα. Εσείς που ο πρόεδρός σας είναι υπόδικος για τα στημένα, μαζί με τον Καλόπουλο και τον Θωμά Μητρόπουλο σφίζετε απο υγεία Ο Υγιής πρόεδρος της ΕΠΟ Σαρρής, διώκεται και αυτός για τα στημένα. Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ Γκαγκάτσης είναι υπάλληλος της ομάδας σου. Διαιτητές που διώκονται για τα στημένα (Μανταλος, Σιδηρόπουλος) συνεχίζουν να σφυρίζουν γάβρο με τρέλα κάθε αγωνιστική μαζί με καμια ντουζίνα άλλους. Σε ένα πρωτάθλημα που είμαστε 4οι αντι για 2οι ΟΛΑ αυτα είναι ΥΓΕΙΑ. Και η άρρωστη ομάδα ο ΠΑΟ που δεν θα έπρεπε να έχει άδεια (μια που ο Αστέρας είναι ταχτοποιημένη ομάδα, δεν είδες τι υπάρχει απο εκεί και κάτω) ήρθε και σας έριξε 3, και νίκησε και τον Σιδηρόπουλο και τον επόπτη μαζί, κάτσε και σκέψου εσείς αν είστε υγιής. Έχεις πέσει πολύ χαμηλά επικαλείσαι τα οικονομικά προβλήματα του ΠΑΟ, ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται. Κατω απο τον Αστερα υπαρχουν πολλες ομαδες που τους εχουν απαγορευτει οι μεταγραφες και δεν εχουν παρει αδεια για το πρωταθλημα.Και οταν λεω δεν εχουν παρει αδεια για το πρωταθλημα,εννοω οτι τους εχει γινει απαγορευση μεταγραφων και περιορισμοι σε αυτες οπως εγινε και με την ΑΕΚ.Κατι τετοιο με εσενα δεν εγινε,και εσυ πηρες κανονικα αδεια και μαλιστα μεχρι τον Δεκεμβρη επαιζες χωρις εγγυητικη. Και οταν λεμε υγεια σε ενα συλογο εννουμε πανω απο ολα την οικονομικη του κατασταση.Για τους παικτες που υπογραφουν τον εναν διακανονισμο πισω απο τον αλλον γιατι δεν υπαρχει φραγκο στην ομαδα.Οταν μια επιχειρηση που εχω εγω ας πουμε χρωσταει σε 30 προμηθευτες για παραδειγμα,δεν μπορω να την χαρακτηρισω υγειη.Μπορει τα στελεχη να εχουν ενα καλο ή εξαιρετικο κλιμα (οπως εχουν και οι παικτες του ΠΑΟ μεταξυ τους αλλα και με τον κοσμο τους) αλλα δεν σημαινει οτι ειναι υγεια αυτο..Μην παιρνετε τα πραγματα μονο οπαδικα κτλ.Υγειης ομαδα ο ΠΑΟ ειναι λογω του καλου κλιματος που υπαρχει στην ομαδα και στον κοσμο της.Και αυτο οφειλεται στην προσπαθεια που εχει γινει για το οικονομικο πλανο που εχει θεσει η διοικηση,παραλληλα με την καλη βαθμολογικη θεση.Και οπως ειπα και αλλες φορες,πιστευω οτι ο Παναθηναικος θα κοντραριστει για την δευτερη θεση στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ διαρκεια του πρωταθληματος με τον Ατρομητο.Οσο για τα playoffs,πιστευω οτι ευκολα θα παρει την πρωτη θεση αν κρατησει την αποδοση του σταθερη. @8elwADSL πραγματικα το χθεσινο πεναλτι που εδωσε στον Αρη ειναι πραγματικο το πιο τραγικο σφυριγμα που εχω δει ακομα περισσοτερο και απο την φετινη βουτια του Βαις.. Οπως ειπα και χθες,αυτο το πεναλτι δεν θα το εδινε ουτε ο Μαρινακης ή ο Κοκκαλης..
DKNI Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ομορφια του ποδοσφαιρου σημερα στη Λειβαδια Βλεπεις κερδισε ο Απολλωνας. Αν εληγε 0-1 και παλι στο ΦΑ θα το γραφανε 2-1 ρε παιδι μου. Γεια σου Κομποτη, συμβολο του μεσου Ελληνα, και το λεω ειλικρινα Αν ο πρακτορας ή ο Μαρινακης είναι συμβολα της αρχουσας ταξης που κατεστρεψε και καταστρεφει την χωρα, ο Κομποτης ειναι το συμβολο του μεσου Ελληνα, αυτου που θα λερωσει τα χερια του για να ειναι καθαρο Το Αφεντικο και σε ανταλλαγμα θα παιρνει τα κοκκαλακια (κοκκαλακια σε σχεση με τους Ολιγαρχες. Σε σχεση με το ποπολο, φιλετα παιρνει ο Κομποτης)
stamatinho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Aρχισανε να βγαζουν χολη τα γαυρακια για τον Μπεργκ. Δε τους χαλασε που ενας αφραγκος παναθηναικος εχει τους 2 καλυτερους φορ του πρωταθληματος Μπεργκ-Πετριτς και απο πισω αλλαγες Καρελης-Κλωναριδης. Ας βολευτουν με τον Ολαιταν της Βεροιας και τον Οικοδομο τον Βαλντεζ για αλλαγη.
Cossutius. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ο Πέτρις από πότε έγινε καλυτερος φορ του πρωταθλήματος? Όσο για τον Μπερκ δε καταλαβαίνω ποια η διαφορά του για την ώρα απο τον Παπαδόπουλο και τον Σολάρι.
stamatinho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Όσο για τον Μπερκ δε καταλαβαίνω ποια η διαφορά του για την ώρα απο τον Παπαδόπουλο και τον Σολάρι. Δηλαδη αντι για Βerg αν ησουν προπονητης θα ηθελες Σολαρι η Μυταρα στην ομαδα σου?
Demon13 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 @8elwADSL πραγματικα το χθεσινο πεναλτι που εδωσε στον Αρη ειναι πραγματικο το πιο τραγικο σφυριγμα που εχω δει ακομα περισσοτερο και απο την φετινη βουτια του Βαις.. Οπως ειπα και χθες,αυτο το πεναλτι δεν θα το εδινε ουτε ο Μαρινακης ή ο Κοκκαλης.. Γιατί στο Ατρόμητος-ΟΣΦΠ στο 1-1 κύπελλο τι ήταν αυτό; Τι εφεύρεση ήταν αυτή Είπαμε δίνονται μόνο υπερ του γάβρου και εναντίον του ΠΑΟ. Και οι διαιτητές τιμωρούνται για κανα μήνα (και αν) και ξαναγυρνάνε. Επιβραβεύονται δηλαδή. Αντι να διαγραφούν οριστικά.
Cossutius. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δηλαδη αντι για Βerg αν ησουν προπονητης θα ηθελες Σολαρι η Μυταρα στην ομαδα σου? Εσένα αν σου έλεγαν πριν 6 μήνες Μπερκ ή Σαβιόλα θα διάλεγες Μπερκ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Το θεμα ειναι οτι τα ποστ με την χολη στον Μπεργκ στα οποια αναφερεται ο stamatinho δεν γιναν 6 μηνες πριν, αλλα σημερα/χθες/προχθες κλπ. Παραδοξως μετα το 0-3 ολα αυτα, συμπτωσις Αντιθετως δεν εχω δει Παναθηναικο να βγαζει χολη για τον Σαβιολα παροτι ειναι κατωτερος των προσδοκιων. Γενικα το κομπλεξ ζει. 1
Cossutius. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ο Μπερκ έχει συγκεκριμένα καλά στοιχεία και αυτό ειναι το τελείωμα και η ταχύτητα. Για τον τρόπο που παίζει ο ΠΑΟ ειναι εξαιρετικός, εξου και ο λόγος που πιστεύω οτι δε θα πιάσει ο Πέτριτς. Αν είχα να διαλέξω αναμεσα στους 3, δε θα διάλεγα κανέναν. Θέλω έναν πληθωρικό επιθετικο. Απορώ μάλιστα τον λόγο που πήρε ο Μιτσελ τον Βαλντέζ. Πιθανον να θυμάται τον πληθωρικό παίχτη που ήταν κάποτε.
stamatinho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Tον Μπεγκ δεν τον ηξερα τοσο καλα,Λιγες φορες μονο με Αμβουργο που τυχαινε να δω στο conex ενος φιλου.Επαιζε λιγο ομως. Οσον αφορα το Σαβιολα ποτε δε μου αρεσε σαν επιθετικος. Προσωπικα μ'αρεσουν πιο βαρια φορ
Cossutius. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Το θεμα ειναι οτι τα ποστ με την χολη στον Μπεργκ στα οποια αναφερεται ο stamatinho δεν γιναν 6 μηνες πριν, Σε ποια ποστ αναφέρεσαι? Δε πηρε το μάτι μου κανέναν που να λέει οτι ο Μπεργκ ειναι άσχετος. Προσωπικα μ'αρεσουν πιο βαρια φορ Εισαι λάτρης της παλαιάς κοπής σεντερ φορ, τυπου Κοβάσεβιτς ξέρω γω? Ουτε ο Πέτρις ειναι τέτοιος. Ειναι πιο δημιουργικο σεντερ φορ με καλό τελείωμα.
stamatinho Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Kαπως ετσι. Ο αγαπημενος μου φορ ηταν ο Βιερι παλια 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ποιος Βιερι μωρε lol. Αυτος που εβαζε 2-3 γκολ σε οτι καφενειο υπηρχε (ειδικα οι ομαδες τριτοτεταρτης εθνικης που συναντουσε στο κυπελλο ηταν το φορτε του) και σε σοβαρα ματς ηταν χειροτερος κι απτον Τοργκελε? Για τετοιου τυπου φορ δειτε Μπατιστουτα, Φαν Νιστελροι, Κιρστεν, Μοριεντες, Mακαι, Σαλας, Zαμορανο, (Κλοζε, Οσκαρ Καρντοσο για πιο συγχρονους). Ισως και Ιντζαγκι αν και δεν ειχε το στυλ των απο πανω, ηταν απο τους μεγαλυτερους φορ περιοχης και σκορερ που περασαν την τελευταια 30ετια.
Cossutius. Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Καταρχην μη συγκαταλέγεις τον Ζαμοράνο και τον Μπατιστουτα στα βαριά φορ, Μιλαγε για ολοκληρωμένους επιθετικους που μόνο βαρύ φορ δε τους χαρακτηρίζεις. Πολλά κιλά μπάλα και εξαιρετικός διασκελισμός. Ο Νιστελροι ναι ηταν βαρυ φορ. Το ιδιο και ο Καρνόσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις