stamatinho Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Oσο και να προσπαθησε σημερα ο Αλ Πατσινο γαυρο-Τατος...Ειναι τρελος ο Σουηδος!
Canvas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Εμένα θα μου λύσετε την απορία πως γίνεται να έχουμε πρώτο προπονητή τον Αλβέρτη με 2ο τον Μαρκόπουλο; Μαρκόπουλος; ΟΚ, μέσα.. πάντα συζητουσαμε με φίλους ότι είναι αντι-εμπορικός (όπως και ο Άρτζι) αλλά τίμιος προπονητής, εργάτης ρε παιδί μου. Έστω Μανωλόπουλος! δεν τον ξέρω, δεν με νοιάζει. για 4 μηνάκια μιλάμε άλλωστε. Αλλά ο Φράγκι, τι ακριβώς θα κάνει; θα γυρνάει να κοιτάει τον Μαρκόπουλο για να του πει τι σύστημα θα τρέξει το PG? Πρώτος προπονητής και στα ταιμ ουτ θα κάθεται δίπλα και θα φωνάζει "παμε γερά" "παμε δυνατά"? Μόνο σε μένα φαίνεται άκυρη η όλη εικόνα; Πάρε Σούλη ρε παιδί μου και τέλος.. 1
stamatinho Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 O Mπεργκ μεχρι ποτε εχει συμβολαιο? 4 χρονακια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Eλπιζω να μην εχει καμια ρητρα κατω απο 5μυρια.
Crash_Batic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αν ο ΠΑΟ δεν παιξει Ευρωπη μην περιμενετε να πουληθει πανω απο 3-4εκ ο Μπερκ
gadg3takias Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πρίφτης για ΠΑΟ για να στελεχώσει τον Αλβέρτη Site: http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/panathinaikos/kleinei-prifth-o-panathhnaikos.2679916.html
maxdore217 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εμένα θα μου λύσετε την απορία πως γίνεται να έχουμε πρώτο προπονητή τον Αλβέρτη με 2ο τον Μαρκόπουλο; Μαρκόπουλος; ΟΚ, μέσα.. πάντα συζητουσαμε με φίλους ότι είναι αντι-εμπορικός (όπως και ο Άρτζι) αλλά τίμιος προπονητής, εργάτης ρε παιδί μου. Έστω Μανωλόπουλος! δεν τον ξέρω, δεν με νοιάζει. για 4 μηνάκια μιλάμε άλλωστε. Αλλά ο Φράγκι, τι ακριβώς θα κάνει; θα γυρνάει να κοιτάει τον Μαρκόπουλο για να του πει τι σύστημα θα τρέξει το PG? Πρώτος προπονητής και στα ταιμ ουτ θα κάθεται δίπλα και θα φωνάζει "παμε γερά" "παμε δυνατά"? Μόνο σε μένα φαίνεται άκυρη η όλη εικόνα; Πάρε Σούλη ρε παιδί μου και τέλος.. Mάλλον έχουν πλάνο να τον κάνουν προπονητή σιγά-σιγά δεν υπάρχει άλλη εξήγηση τα αποτελέσματα από εδώ και εμπρός θα δείξουν τι ακριβός θα γίνει μετά το τέλος της χρονιάς ,πάντως τόσα χρόνια στην ομάδα έχει δει πολλά και έχει δουλέψει με τους καλύτερους ... Είναι και Παναθηναικάρας πονάει και την ομάδα. ( Νέος πάνω απ'όλα αυτό μπορεί να είναι υπεραισιόδοξο αλλά φαντάζει επένδυση ) To ότι έχει άνθρωπο να το βοηθήσει στα δύσκολα είναι καλό πάντως ( σκέψου να τον είχαν αφήσει μόνο του να βγάλει τα κάστανα απ την φωτιά) . Ας δούμε πρώτα και ας κρίνουμε μετά
rus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Επειδη και ο ολ/κος παει κατα διαολου, λετε να γινει καμμια σκατζα
Chrisxxx Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πρίφτης για ΠΑΟ για να στελεχώσει τον Αλβέρτη Site: http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/panathinaikos/kleinei-prifth-o-panathhnaikos.2679916.html Δηλαδη ο παο θα πάρει έτοιμο προπονητη με καλό βιογραφικό για να στελεχώσει τον alvertis? Μαλλον το αντιθετο θα έπρεπε να γίνει.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Nικητης στον διαγωνισμο καρφωματων νεας γεννιας ο Χαραλαμποπουλος. Μπραβο στον μικρο για την διακριση, απο τους πιο ελπιδοφορους νεους της ομαδας. Αν προσεξει τη σωματοδομη του και δουλεψει σκληρα θα ανταμοιφθει γιατι εχει προσοντα.
antreaslam Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ρε χοντρέ, με το παραμαγαζο σου, θα μας αφήσεις σε ησυχία? Τι σε ενδιαφέρει αν θα τελειώσω 5ος, 4ος, 3ος ή 2ος? τα μπικικίνια του τσου λου, πάλι μόνος σου θα τα φας. θέλω να αγιάσω, και δε μπορώ. έρχεται ο κάθε διαιτητής μέσα στη λεωφόρο (καλά, και έξω από αυτην...), και ξέρουμε από πριν , ότι θα έχουμε 1-2 πέναλτυ υπέρ μας που ΔΕ θα τα σφυρίξει, και 1 υπέρ του αντιπάλου ακόμα και να φυσήξει ούριος άνεμος και αυτός πέσει. Στα καπάκια, 1-2 κίτρινες για διαμαρτυρία, και διάφορα άλλα ανάποδα! Ο χθεσινός έκανε και μια αλλη όμορφη εφεύρεση : κίτρινη για ΘΕΑΤΡΟ στον μπέργκ (δεν υπάρχει πέναλτυ, αλλά είναι φυσιολογικό να πέσει, αφού βρίσκει στα πόδια του αμυντικού)! Ο επόμενος θα βγάλει κόκκινη στον μπεργκ, γιατί είναι γρήγορος, και δεν τον πρόλαβε ο αβραμης και ο 44εκατ μανωλας! Μπράβο ρε αναστασιου. Χάρη σε σενα, και τον κόσμο, χαίρομαι να τη βλέπω, να πηγαίνω γήπεδο. Αποπνέει υγεία όλο αυτό, επιτέλους. Και κάτι ξερόλες (*σαν εμένα), που σε έκραζαν για το νάνο ας πούμε, μας το έχεις βουλώσει! ΥΓ: δε νομίζω ότι μένει ο σουηδός το καλοκαίρι δυστυχώς. Απλά θα φέρει κανά 5αρι στα ταμεία. ΥΓ2: Ειλικρινά απορώ, στο μπουθ που ήταν οι άνθρωποι του Άρη, (δεν ξέρω αν ήταν ο υπάλληλος του χοντρού,εε,σόρρυ, ο σκόρδας), είχαν κάποιο σκοπό όταν στο 1-1, έκανα εμφανέστατα κωλοδάχτυλα στον κόσμο? ή είναι απλά ΗΛΙΘΙΟΙ? 1
Atallos1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πριν 2 παιχνιδια ακομα θα εκραζες τον Αναστασιου , τωρα εγινε θεος κ ο ΠΑΟ αποπνεει υγεια I dont even
antreaslam Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πριν 2 παιχνιδια ακομα θα εκραζες τον Αναστασιου , τωρα εγινε θεος κ ο ΠΑΟ αποπνεει υγεια I dont even ο Παναθηναικός αποπνέει υγεία από την αρχή της χρονιάς. από όταν χάναμε από τον ατρόμητο μέσα στη λεωφόρο, και η κερκίδα χειροκροτούσε ας πούμε. και τα ίδια έγραψα και στο προηγ.παιχνίδι που μπήκα στον κόπο να αναφερθώ, που ΔΕΝ ήταν το 4-0 που μας κέρδισε ο οσφπ (σόρρυ, λάθος, 0-3 έληξε? με μούφα πέναλτυ και δε δόθηκε κόκκινη? ελα ρε, δεν το πιστεύω...), αλλά το 1-1 με τον εργοτέλη, που είχα διαιτησία και πάλι επιπέδου ευθυμιάδη. Συγγνώμη αν στο χαλάω, αλλά τον Αναστασίου δεν τον έχω κράξει δευτερόλεπτο, αντίθετα, φέτος, έχω πάει σχεδόν σε όλα τα εντός, γιατί μου αρέσει αυτό που βλέπω. Ψιλά γραμματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις