stamatinho Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παντως αμα βγει ο Φρανκι καλος και μεινει και του χρονου(μη βαρατε)δε τον φτανουν με τιποτα στις κουπες μετα οι γαυροι.
Pankar95 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Και κάπως έτσι πάει στο βρόντο το υπόλοιπο της χρονιάς αλλά αυτή η αλλαγή έπρεπε να γίνει έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή. Δεν πειράζει το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν φεύγεις ως αποτυχιμένος Άρτζυ...
Canvas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το θέμα ρε πστη μου είναι αυτό.. Αν είχες τόσο καιρό plan b ( γιατί του χε ξαναπεράσει από το μυαλό να τον σουτάρει μέσα στην χρονιά , έτσι; ) σημαίνει ότι Δευτέρα πρωί ανακοινώνεις νέο κοουτς. Αν αρχίσουμε να βγάζουμε τους επόμενους αγώνες με Αλβέρτη , σημαίνει ότι απλά χθες αργά είπες : "Α' στα διαλα πια!" και τώρα είσαι στην γύρα για προπονητή. Το δεύτερο case είναι ,από άποψη προγραμματισμού , σενάριο για managerial training στο κεφάλαιο : "Τι να μην κάνετε σε περίοδο κρίσης"
Cossutius. Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Λετε ο τρακης να μας φερει Μπαναωτ? Παρακαλαω. Θα γίνει ξαφνικα καλός προπονητής :-p
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παρακαλαω. Θα γίνει ξαφνικα καλός προπονητής :-pΝαι οπως ο Μαυροκεφαλιδης εγινε παιχταρας μολις ηρθε στον ΠΑΟ. Αλλοι κανανε κωλοτουμπες (και) τοτε. Και στο υποθετικο ενδεχομενο Μπαναωτ σε βαζω στοιχημα οτι γαυροι θα ειναι αυτοι που θα κωλοτουμπιασουν και θα τον βγαλουν αχρηστο εν μια νυκτι. Οι Παναθηναικοι αχρηστο τον λεγαν και θα τον λενε παντα (και ολος ο ελληνικος φιλαθλος κοσμος δηλαδη). 1
DKNI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αν εισαι σοβαρος μανατζερΚαι καπου εδω τελειωνει η κουβεντα Επειδη λοιπον ξερουμε οτι ο ανθρωπος αυτος λειτουργει με το θυμικο και τον εγωισμο και ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ σχετικα με το τι οριζεται ως "Καλο του Παναθηναικου" (το βιωσαμε και στην ΠΑΕ με τα Πεντελικα και τον πολεμο στην πολυμετοχικοτητα και τον Ερασιτεχνη) Και επειδη ηδη βλεπεις οτι και εσυ αρχισες να μου λες το παραμυθι "εισαι εντος στοχων" (θα μπορουσα να ημουν εκτος? Θα μπορουσα 8 Μαρτιου να εχω χασει το πρωταθλημα και να εχω αποκλειστει απο τα πλευ οφφ της Ευρωλιγκα ουτε η Λαμποραλ δεν εχει αποκλειστει?) ηταν πολυ επιφοβο το καλοκαιρι να ξανατρωγαμε Πεδουλα στην μαπα ΟΠΟΤΕ παροτι συμφωνω μαζι οτι οπως ειναι η κατασταση πιο πιθανο να χασεις την Α1 παρα να στρωσεις την Ευρωλιγκα, ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ - εστω και για λαθος λογους απο τον Γιαννακοπουλο, ειμαι σιγουρος - γιατι πραγματικα φοβομουν τι θα σημαινε ενα νεο 3-0 επι του γαυρου και πως θα εξελισσοταν η κατασταση τοσο με τους υπαρχοντες νεους (Παππας-Βλαντο) οσο και με αυτους που μας ενδιαφερουν (Μποχωριδης)
firewalker Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέγα λάθος να μπει ο Φράνκι προπονητής τώρα. 1
maxdore217 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ε άμα είναι να ξεκινάς για του χρόνου,και να μην σε νοιάζει το παρόν,νταξ..το κλοτσάς όλα.Ενώ έχεις ακόμα ευκαιρία να πας τοπ 8 και για το πρωτάθλημα.. Ότι πονάνε από χτες ναι,δεν ήταν εμφάνιση αυτό..Δεν μπορεί να βρεθεί ένας αγώνας να μην τραβήξει η ομάδα; Καλή η 12αρα,αλλά για μέχρι 9 παίχτες,οι άλλοι είναι λίγοι..Τουλάχιστον όπως χρησιμοποιούνται,φαίνονται και δείχνουν λίγοι Με αλλαγή προπονητή δεν ξεκουράζεις παίχτες συγνώμη κιολας..με αλλαγή παιχτών το κάνεις ή βελτίωση τους..Αν ο ukic και τώρα ο wright δεν μπορούν,ο Διαμαντίδης θα λιώνει. -- Δεν στο λεω για να μαλώσουμε,καλοπροαίρετα τα γράφω.Απλώς θεωρώ μεγάλη βλακεία ομάδων να πετάνε τους προπονητές τους στην διάρκεια της σεζόν,ενώ προσφέρουν (έχεις κερδίσει τον αιώνιο σου αντίπαλου παντού φέτος κιολας)και αν κολλήσουν στην ανηφόρα για λίγο τους αποσύρουν.. Απαντάω μόνο στα μπορντό. 1.Την ευκαιρία που λες την κλώτσησε χθες ο Αργύρης θα σου πω ότι έχεις ακόμα μάλαγα εντός και φενέρ , μπαρτσελόνα ολυμπιακό και ανατόλους έξω με αντίστοιχη τέτοια εμφάνιση δεν νομίζω να πάρεις κανένα από αυτά. ( ούτε τον γαύρο ) η ευκαιρία να ξεφύγεις ήταν αυτή και ήταν λύρα 100! έπαιρνε το παιχνίδι και έριχνες το άγχος αλλού. 2. πρώτος αγώνας είναι που δεν τραβάει η ομάδα? ( πόσο παιχνίδι έχεις δει φέτος απ τον παναθηναικό ) γιατί εγώ και άλλοι εδώ λέμε γιατί η ομάδα έχει κολλήσει στους 60-65 πόντους επιθετικά και στις χάλια εμφανίσεις στα ( εκτός από γαύρο που είναι επίσης πτώμα και αυτοκτονεί ) 3. σε αυτό απάντησες μόνο σου! όταν δεν δίνεις συμμετοχή στους νέους Παππα-γιαντο ( δεν μπορείς να ελπίζεις μετά σε κάτι καλύτερο από αυτούς σε τέτοια παιχνίδια ) και ναι δεν είναι μόνο 9 που μπορούν να έχουν συμμετοχή εκτός αν θεωρείς ότι το ρόστερ του παναθηναϊκού είναι νύχτα μέρα ακόμα και με της κούτσα που παίζαμε ... Τέλος η αλλαγή προπονητή μπορεί να μην βοηθήσει αν μείνεις μέχρι τέλους με Αλβέρτης στο τιμόνι, αν έρθει κάποιος άλλος όμως σίγουρα περισσότερα πράγματα θα δούμε μπασκετικά και βέβαια μια άλλη φιλοσοφία γιατί ο Άτσι έβαζε τον Διαμαντίδη σε διπλό ρόλο παίκτη/προπονητή για τους υπόλοιπους και δεν θα είναι για πάντα! Πέρυσι που όλοι κράζανε τον Αργύρη είμουν απ τους λίγους που έλεγε δώστε χρόνο να δούμε με τα έργα του τι λέει ( όλα αυτά εδώ μέσα ) φέτος έχοντας δει πλέον το έργο του ....λέω ότι είναι λίγος και πέρα από κάποια τυχερά που έχουν γίνει δεν νομίζω να μπορεί να φτιάξει την ομάδα που θέλουμε.
DKNI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ο Φραγκισκος ειναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ, τι να πηγαιναμε, με τον Μρ.Γκριν προπονητη? Μην ψαρωνετε Η λογικη λεει "Κατσικαρης" με ενσταση οτι λογικα ο Κατσικαρης θα ζητηση 1,5 και οχι 0,5 χρονο συμβολαιο EDIT Ακυρο, διαβασα μολις τωρα για Αλβερτη μεχρι καλοκαιρι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΝΕΟ! Εξηγουμαι. 1. Εναν στοχο εχουμε. Πρωταθλημα. Τις αμυνες τις ξερουν, προπονητης Διαμαντιδης. 5 ματς. Δεν αλλαζει κατι. Ευρωπη χαμενη. Για μενα ελαχιστα πραγματα ΝΕΑ θα προσφερε ο Πεδουλακης με Ολυμπιακο. Και ο Αλβερτης ελαχιστα θα πειραξει 2. Σημαινει οτι δεν παμε Ή ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ο Κατσικαρης που για μενα ειναι ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΝΕΟ αφου προτιμω αλλους προπονητες που θα ειναι διαθεσιμοι το καλοκαιρι 3. Δεν ειναι καποιος που θα εχουμε προβλημα να του πουμε το καλοκαιρι να ξαναγινει μασκοτ. Γενικα πολυ καλη κινηση απο το να φερουμε καποιον που θα κανει παπαριες σε 6 μηνες. Θεωρω οτι προπονητης 2ετιας τωρα δεν υπαρχει αρα καλυτερα ενα συμβολο απλα να υπαρχει και καλοκαιρι φουλ για σωστο προπονητη Οι ευθυνες της διοικησης ΑΠΕΙΡΕΣ Αλλα καλως ή κακως η συγκεκριμενη διοικηση ακομα λειτουργει εν βρασμω. ΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ, εστω και τωρα, γιατι πιο πιθανο εβλεπα το καλοκαιρι "χαλι να κρυψουμε απο κατω τη σκονη" παρα "ευχαριστουμε. Γεια σου τωρα" αφου και το καλοκαιρι εν βρασμω θα λειτουργουσε Και καποια πραγματα για την διοικηση τωρα που εφυγε ο Πεδουλακης Θυμαστε με τις πρωτες κακες εμφανισεις φετος μια ανακοινωση που ελεγε "για τραγικη εικονα" και λεγαμε τοτε οτι ηταν σποντα για Πεδουλακη και θα τον φαει? Μιλαω για νωρις, Νοεμβρη ξερω γω Λοιπον, αυτη την ανακοινωση την ειχε γραψει προσωπικα ο ΔΓ Και παροτι οι υπευθυνοι επικοινωνιας του ειχαν πει οτι το χοντραινει και μηπως δεν ειναι σωστο - ο Πεδουλακης ειχε ΑΡΙΣΤΗ ΣΧΕΣΗ με τους Ελληνες ΑΡΔ και γι'αυτο ειχε ουσιαστικα ΑΣΥΛΙΑ που δεν ειχε ποτε του ουτε ο Ζοτς - ο ΔΓ ειχε επιμεινει να μεινει ακριβως ετσι Αυτο εμενα μου δειχνει οτι μια χαρα εβλεπε οτι στραβα αρμενιζαμε. Αλλα η επιμονη να μην τον στειλει νωριτερα ενω ειχε ευκαιριες και τα μελι-γαλα μετα τα ματς εμενα μου εδειχνε οτι η "επικοινωνιακη νικη επι των Αγγελοπουλων" ηταν Νο1 για αυτων Το αναφερω γιατι πολλες φορες εχω κατηγορησει ΔΓ οτι ειχε μονο στοχο τις νικες επι γαυρου. Αυτο δεν το ξερω, ηξερα ομως κανονικα οτι ο ΔΓ ειχε περιπου την ιδια αποψη με μας για την εικονα και το μελλον και απο την στιγμη που εβλεπα πως δεν τον εδιωχνε ακριβως επειδη κερδισε τον Ολυμπιακο, ειχα καταληξει σε αυτο το συμπερασμα
Armored Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/markopoylos_o_eklektos_toy_panathhnaikou.2679458.html Πιο σοβαρος προπονητης απο τον Αρτζι αλλα προτιμω Κατσικαρη..
stamatinho Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/markopoylos_o_eklektos_toy_panathhnaikou.2679458.html Πιο σοβαρος προπονητης απο τον Αρτζι αλλα προτιμω Κατσικαρη.. Παμε καλα?
DKNI Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/markopoylos_o_eklektos_toy_panathhnaikou.2679458.html Πιο σοβαρος προπονητης απο τον Αρτζι αλλα προτιμω Κατσικαρη.. Πολυ καλος προπονητης και το λεω σοβαρα! Πολυ καλη δουλεια, με ταβανι ηδη πιασμενο και αυτος ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ Και εγω μαλλον Κατσικαρη προτιμω αλλα πιστευω πως ο Κατσικαρης δεν θα ερχοταν για 0,5+1 αλλα για 1,5 μινιμουμ απο τωρα Ο Μαρκοπουλος θελω να ελπιζω οτι δεν θα εχουμε θεμα να μεινει για 2-3 χρονια, μαλλον σαν καλη λυση για 4 μηνες μου κανει. Αν ειναι για τοσο, μεχρι να ληξει η σεζον, μοιαζει πολυ καλη επιλογη. Για παραπανω δεν το συζηταω, δεν παμε πουθενα ΕΠΙΣΗΣ Αποτι βλεπω το OnSports (ιδιοκτησια DPG) λεει ως κυριο αιτιο οτι πηγε να καψει τους μικρους ΧΑΙΡΟΜΑΙ αν σκεφτεται ετσι ο ΔΓ Περισσοτερο απο μια καταστροφικη χρονια για μενα μετραει οτι ο Μαικ τελειωνει,ο Μητσος εχει αλλη 1 χρονια, ο Φωτσης θα ειναι 33, ο Λασμε 33 και ο Ουκιτς εχει προβληματα τραυματισμων. Πηραμε τους 2 καλυτερους Ελληνες της περσυνης Α1 και μαλιστα στα 24 τους. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ γιατι σε 1,5 χρονο απο τωρα θα ειναι ηγετες ΠΡΕΠΕΙ να γινουμε θελτικος προορισμος για παιδια οπως ο Μποχωριδης ή ο Παπαγιαννης ΠΡΕΠΕΙ να βγουν οι Χαραλαμποπουλος και Διαμαντακος Πραγματικα πολυ αισιοδοξο αν ο ΔΓ οντως τον εφαγε (και) γι'αυτο Παμε καλα?Μια χαρα πας Πολυ καλα μας πηγε και εμας και τον γαυρο Σουπερ λυση ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ (ουτε να το σκεφτομαι για περισσοτερο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις