Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ομαδα που βαζει σε καθε αγωνα το πολυ 60 ποντους θεωρειτε ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ.

Ποσο μαλλον ο 6αστερος

Τι να λεμε..

Ακριβός και αυτό δεν το έκανε μια φορά ούτε δύο κάθε παιχνίδι τα ίδια !

http://prasinanea.gr/basket/euroleague/article2678594.ece

αυτή είναι η κατάντια ....μπράβο στον Πεδουλάκη για τους τίτλους που μας έδωσε αλλά μέχρι εκεί ! 

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Μεγα λαθος στην χειροτερη στιγμη. Ο Πεδουλακης σου φταει που δεν πηρες 2ο κανονικο σεντερ? Ναι η χθεσινη ηττα την καταλογιζω στον Πεδουλακη αλλα με αυτη την κινηση τι ακριβως προσπαθεις να κερδισεις. Να περασεις euroleague ουτε καν και με τον καινουργιο προπονητη. Αστον μεχρι τελος χρονιας και μετα κανεις οτι καταλαβαινεις. Ο σχεδιασμος της ομαδας απο την αρχη ηταν ΛΑΘΟΣ

Δημοσ.

Μεγα λαθος στην χειροτερη στιγμη. Ο Πεδουλακης σου φταει που δεν πηρες 2ο κανονικο σεντερ? Ναι η χθεσινη ηττα την καταλογιζω στον Πεδουλακη αλλα με αυτη την κινηση τι ακριβως προσπαθεις να κερδισεις. Να περασεις euroleague ουτε καν και με τον καινουργιο προπονητη. Αστον μεχρι τελος χρονιας και μετα κανεις οτι καταλαβαινεις. Ο σχεδιασμος της ομαδας απο την αρχη ηταν ΛΑΘΟΣ

Nα ζητησει σεντερ φιλε μου.Ο Ζοτς πως του λεγε του Θαναση "θελω αυτον" "θελω εκεινον"

Ας το εκανε και ο Αργυρης,αν ειχε τα @@ βεβαια...

Και εκτος αυτου κοντευε να καψει 2 παιχταραδες Βλαντο-Παππα,ειδικα σε αυτο ειναι αδικαιολογητος και κολλημενος

Διαμαντιδη τον βαζει να παιζει 500 λεπτα σε καθε αγωνα.

Πολλα λαθη,κακη διαχειρηση παιχτων 0 rotation.

Ο Βλαντο χθες ηταν μονος του και κολωνε να σουταρει το παλικαρι.Ψυχολογικα...

• Like 1
Δημοσ.

Nα ζητησει σεντερ φιλε μου.Ο Ζοτς πως του λεγε του Θαναση "θελω αυτον" "θελω εκεινον"

Ας το εκανε και ο Αργυρης,αν ειχε τα @@ βεβαια...

Και εκτος αυτου κοντευε να καψει 2 παιχταραδες Βλαντο-Παππα,ειδικα σε αυτο ειναι αδικαιολογητος και κολλημενος

Διαμαντιδη τον βαζει να παιζει 500 λεπτα σε καθε αγωνα.

Πολλα λαθη,κακη διαχειρηση παιχτων 0 rotation.

Ο Βλαντο χθες ηταν μονος του και κολωνε να σουταρει το παλικαρι.Ψυχολογικα...

Δεν ξερω αν ζητησω ή οχι αλλα το προβλημα ειναι εμφανες. Οτι εχουμε προβλημα στην ρακετα και χρειαζεται ενας σεντερ. Δηλαδη εσυ που βλεπεις την ομαδα δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχει προβλημα? Βλαντο και Παππας κυριως ο δευτερος ειναι τραγικοι (ισως αυτο ειναι λιγο υπερβολη) σε οσα ματς πρωταθληματος τους εχω δει. Οσο για τον Διαμαντιδη ΟΛΗ η ομαδα εχει στηθει γυρω απο αυτον και ο οποιος Διαμαντιδης δεν τραβαει καθολου φετος. Για αυτο ειπα οτι ο σχεδιασμος ηταν λαθος απο την αρχη

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ζητησω ή οχι αλλα το προβλημα ειναι εμφανες. Οτι εχουμε προβλημα στην ρακετα και χρειαζεται ενας σεντερ. Δηλαδη εσυ που βλεπεις την ομαδα δεν καταλαβαινεις οτι υπαρχει προβλημα? Βλαντο και Παππας κυριως ο δευτερος ειναι τραγικοι (ισως αυτο ειναι λιγο υπερβολη) σε οσα ματς πρωταθληματος τους εχω δει. Οσο για τον Διαμαντιδη ΟΛΗ η ομαδα εχει στηθει γυρω απο αυτον και ο οποιος Διαμαντιδης δεν τραβαει καθολου φετος. Για αυτο ειπα οτι ο σχεδιασμος ηταν λαθος απο την αρχη

Οι παιχτες δεν ειναι robot,οταν ο Γιανκοβιτς που εχει ενα απο τα καλυτερα σουτ στην ομαδα κωλωνει να σουταρει

αυτο εγω το λεω ψυχολογικο.Ο Παππας τραγικος?Ποτε?

Μη λεμε οτι θελουμε..

Λετε ολοι για το γαυρο και το γαυρο.Ποιον ρε?Τον φετινο γαυρο?

Αν ηταν αλλος προπονητης θα ετρωγε 90ρες ο φετινος γαυρος,η μηπως ξεχασατε στον τελευταιο αγωνα που το χασανε μονοι τους οι πελατες λογο κομπλεξ στο οακα.

Δημοσ.

Γιαυτό είναι φίλε οι προπονητές για να αλλάζουν σχεδιασμούς .( το λες και μόνος σου μόνος του τα έκανε π___άνα έπρεπε να είχε δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίχτες και να βρει εναλλακτικά πλάνα παιχνιδιού όχι όλο τα παιχνίδι απ τον αρχηγό μόνο  , αλλά με αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι θέλεις να τον κράταγες μέχρι το καλοκαίρι να έχανες τα πάντα! και να έλεγες καλά γιατί τον κράταγαν αφού δεν έκανε απ την αρχή ( εγώ λέω κάλιο αργά παρά αργότερα :) ) και όσο για το δεν κάνει να θυμίσω ότι και ο Μπαρζώκας δεν κάνει αλλά πήρε ευρωπαϊκό ( όπως το πήρε , όπως και αυτός πήρε πρωτάθλημα όπως το πήρε δηλαδή ναρκώθηκε ο θεός και ξύπνησε την επόμενη ).

Οι παιχτες δεν ειναι robot,οταν ο Γιανκοβιτς που εχει ενα απο τα καλυτερα σουτ στην ομαδα κωλωνει να σουταρει

αυτο εγω το λεω ψυχολογικο.Ο Παππας τραγικος?Ποτε?

Μη λεμε οτι θελουμε..

Λετε ολοι για το γαυρο και το γαυρο.Ποιον ρε?Τον φετινο γαυρο?

Αν ηταν αλλος προπονητης θα ετρωγε 90ρες ο φετινος γαυρος,η μηπως ξεχασατε στον τελευταιο αγωνα που το χασανε μονοι τους οι πελατες λογο κομπλεξ στο οακα.

έτσι ακριβός αλλά τότε βλέπεις είχε άστρο ο πέδουλας και δεν ακούστηκε τίποτα ( αν το χάναμε όμως θα είχε πάρει πόδι από τότε !) για τον Παππά ούτε εγώ κατάλλαβα τι θέλει να πει ότι είναι χώμα :) 

Δημοσ.

ΑΕΚτζης ειμαι,όμως τον παναθηναϊκό τον παρακολουθώ σε όλα τα παιχνίδια μπάσκετ,είτε πρωτάθλημα είτε ευρώπη,και ακριβώς αυτό από κάτω ήταν η πρώτη μου σκέψη μόλις μου πε ο πατέρας μου ότι έδιωξαν τον Πεδουλάκη,στα bold οι σκέψεις μου...

Με Αλβέρτη για couch τώρα να βγάλει τα φίδια από την τρύπα..Αλλά στην Ελλάδα είμαστε,εδώ πέφτουν κεφάλια,να ήδη από χτες εδώ ζητούσανε να φύγει ο προπονητής..ΤΙ θα κερδίσεις;ΤΙ;ΤΙΠΟΤΑ τέτοια εποχή..

Το προβλημα με την απολυση ποιο ειναι...οτι ουσιαστικα ειχες εναν τυπο που εκανε ΕΝΑ πραγμα καλα. Αποτι φαινεται, θα μεινεις με αυτο το ενα γιατι το πιο σημαντικο, παει πλεον, πεταξε.
Οποτε τι κανεις?

Τον απολυεις τωρα και τι κερδιζεις?

- Την Ευρωλιγκα την εχασες
- Το πρωταθλημα ισως το χασεις και μαλιστα θα ακουστει το "με Πεδουλακη τους κερδιζες"
- Προπονητη δεν θα βρεις

Δημοσ.

Παιδια δεν λεω οτι δεν εφταιγε καθολου ο Πεδουλακης αλλα και η διοικηση δεν βοηθησε καθολου. Λεω οτι την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη ειναι λαθος να τον απολυσεις. Μπορει να διαψευστω ή να αποδειχτει οτι εχω δικιο στο μελλον, αυτο θα το δουμε και μακαρι να γινει το πρωτο. Ετσι και αλλιως euroleague εχεις αποχαιρετησει ετσι και αλλιως οποτε γιατι να μην το κρατησεις μεχρι τελος της σεζον να σου παρει ξανα double?

Επισης εβλεπα και ακουγα στο γηπεδο ολοι να κρινουν και να το παιζουν προπονητες, ατομα τα οποια πατανε μονο σε παιχνιδια με Μπαρτσα, Ζοτς κτλ και ετσι νομιζουν οτι στηριζουν την ομαδα. Συγκεκριμενα ενας τυπας σε ενα ματς εβριζε τον Πεδουλακη και ακριβως στο επομενο με γαυρο νομιζω τον ειχε κανει θεο. Μιλαμε για απιστευτες κωλοτουμπες  (για τα διαρκειας μιλαω παντα και οχι για τα απλα εισιτηρια)

Δημοσ.

.ΤΙ θα κερδίσεις;ΤΙ;ΤΙΠΟΤΑ τέτοια εποχή..

Θα κερδισεις την οραση σου μιας και πονανε ακομα τα ματια μας απο χθες.

Θα κερδισεις πιο ευκολα τον φετινο πεθαμενο γαυρο στο οακα.

Θα κανεις επιτελους ενα γ%#%$νο rotation και οχι να παιζεις με 7 παιχτες συνεχεια.

Θα ξεκουραστει αυτος ο καημενος ο Διαμαντιδης στους ευκολους ενχωριους αγωνες.

Και απο τωρα θα ξεκινησεις ενα πλανο για του χρονου.

Δημοσ.

Οεδουλακης εχει δουλεψει με τους παιχτες 1.5 χρονο τωρα πανω στην αντιμετωπιση του ολυμπιακου. Δε θεωρω λοιπον οτι , ως προς την αμυνα, θα δουμε κατι διαφορετικο στο σεφ, ή μαλλον επηρεασμενο προς το χειροτερο.

Δημοσ.

Θα κανεις επιτελους ενα γ%#%$νο rotation και οχι να παιζεις με 7 παιχτες συνεχεια.

Ε άμα είναι να ξεκινάς για του χρόνου,και να μην σε νοιάζει το παρόν,νταξ..το κλοτσάς όλα.Ενώ έχεις ακόμα ευκαιρία να πας τοπ 8 και για το πρωτάθλημα..

Ότι πονάνε από χτες ναι,δεν ήταν εμφάνιση αυτό..Δεν μπορεί να βρεθεί ένας αγώνας να μην τραβήξει η ομάδα;

Καλή η 12αρα,αλλά για μέχρι 9 παίχτες,οι άλλοι είναι λίγοι..Τουλάχιστον όπως χρησιμοποιούνται,φαίνονται και δείχνουν λίγοι

Με αλλαγή προπονητή δεν ξεκουράζεις παίχτες συγνώμη κιολας..με αλλαγή παιχτών το κάνεις ή βελτίωση τους..Αν ο ukic και τώρα ο wright δεν μπορούν,ο Διαμαντίδης θα λιώνει.

--

Δεν στο λεω για να μαλώσουμε,καλοπροαίρετα τα γράφω.Απλώς θεωρώ μεγάλη βλακεία ομάδων να πετάνε τους προπονητές τους στην διάρκεια της σεζόν,ενώ προσφέρουν (έχεις κερδίσει τον αιώνιο σου αντίπαλου παντού φέτος κιολας)και αν κολλήσουν στην ανηφόρα για λίγο τους αποσύρουν..

Δημοσ.

Ε άμα είναι να ξεκινάς για του χρόνου,και να μην σε νοιάζει το παρόν,νταξ..το κλοτσάς όλα.Ενώ έχεις ακόμα ευκαιρία να πας τοπ 8 και για το πρωτάθλημα..

Ότι πονάνε από χτες ναι,δεν ήταν εμφάνιση αυτό..Δεν μπορεί να βρεθεί ένας αγώνας να μην τραβήξει η ομάδα;

Καλή η 12αρα,αλλά για μέχρι 9 παίχτες,οι άλλοι είναι λίγοι..Τουλάχιστον όπως χρησιμοποιούνται,φαίνονται και δείχνουν λίγοι

Με αλλαγή προπονητή δεν ξεκουράζεις παίχτες συγνώμη κιολας..με αλλαγή παιχτών το κάνεις ή βελτίωση τους..Αν ο ukic και τώρα ο wright δεν μπορούν,ο Διαμαντίδης θα λιώνει.

--

Δεν στο λεω για να μαλώσουμε,καλοπροαίρετα τα γράφω.Απλώς θεωρώ μεγάλη βλακεία ομάδων να πετάνε τους προπονητές τους στην διάρκεια της σεζόν,ενώ προσφέρουν (έχεις κερδίσει τον αιώνιο σου αντίπαλου παντού φέτος κιολας)και αν κολλήσουν στην ανηφόρα για λίγο τους αποσύρουν..

Δεν μαλωνουμε.

Απλα αποδεικνυεται αλλη μια φορα οτι η πιεση ειναι μεγαλη στον Παναθηναικο.

Αν ηταν στο Περιστερι δε θα γινοταν κατι τετοιο.

Δημοσ.

Για να καταλάβω..

θα φτιάξει τους τένοντες του Ούκιτς ο καινούργιος και θα σπάσει περισσότερο ο χρόνος συμμετοχής του Μήτσου;

θα κάνει rotation τώρα; τώρα; Τώρα ο Βλάντο φίλε κάηκε, πάει..Δεν έχει παίξει όλη την χρονιά, δεν έχει βρει ρυθμό, δεν έχει αυτοπεποίθηση.Όλοι είδαμε πως ξεφορτώθηκε από πάνω του το 3ποντο στο κομβικό σημείο που η μπάλα ζύγιζε 2 τόνους.

Γιάνκοβιτς από του χρόνου να μαστε καλά..

όσο το να κερδίσει τους γαύρους πιο εύκολα , τι εννοείς;

πιο εύκολα από 3-0?

Πιο εύκολα από τον φετινό Τελικό Κυπέλου;

Διαφώτισέ με..

Ο Άρτζι ήταν πλημμύρας.

Αλλά Μάρτη μήνα μόνο ο Κρόκους άλλαζε προπονητές και έπαιρνε πρωταθλήματα.

Θέλω να πιστεύω πως δεν γίναμε γάυροι ξαφνικά..

Δημοσ.

Για να καταλάβω..

θα φτιάξει τους τένοντες του Ούκιτς ο καινούργιος και θα σπάσει περισσότερο ο χρόνος συμμετοχής του Μήτσου;

θα κάνει rotation τώρα; τώρα; Τώρα ο Βλάντο φίλε κάηκε, πάει..Δεν έχει παίξει όλη την χρονιά, δεν έχει βρει ρυθμό, δεν έχει αυτοπεποίθηση.Όλοι είδαμε πως ξεφορτώθηκε από πάνω του το 3ποντο στο κομβικό σημείο που η μπάλα ζύγιζε 2 τόνους.

Γιάνκοβιτς από του χρόνου να μαστε καλά..

όσο το να κερδίσει τους γαύρους πιο εύκολα , τι εννοείς;

πιο εύκολα από 3-0?

Πιο εύκολα από τον φετινό Τελικό Κυπέλου;

Διαφώτισέ με..

Ο Άρτζι ήταν πλημμύρας.

Αλλά Μάρτη μήνα μόνο ο Κρόκους άλλαζε προπονητές και έπαιρνε πρωταθλήματα.

Θέλω να πιστεύω πως δεν γίναμε γάυροι ξαφνικά..

Μαλλον ξεχασες τον τελευταιο αγωνα στο οακα που το εχασαν μονοι τους λογο κομπλεξ οι πελατες

Δημοσ.

Αλβέρτη μέχρι το τέλος και το καλοκαίρι πάμε για καλό coach τώρα δεν βρίσκεις.

Ελα να πέφτουν ονόματα .... :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...