stamatinho Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Site: Ο Νίκος Νταμπίζας ταξίδεψε στην Αγγλία Μαλλον μενει και του χρονου ο Πιθανοι στοχοι Αμαλφιτανο (25 ετων ξεξι χαφ) Μαρβο(28 ετων επιτελικος μεσος) Χαινταρα (21 ετων Μπακ)
Anubis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ειναι ο ιδιοκτητης της ιστοσελίδας στη Π.Σ. ή όχι? Ισχύει αυτο που έγραψε ο Τηλέμαχος?? Τι μου αναφέρεις για τους Τσουκαλέους? Αλλο πράγμα σου έγραψα, άλλο μου απαντάς. Oχι σου γραφω ξεκαθαρα οτι η ΠΑΕ Ολυμπιακος οποιον δεν της αρεσει τον απειλει.
SlimData Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αδαής cossutius, δεν είναι ο μαλάκας. Αδαής είναι αυτός που δεν γνωρίζει ένα αντικείμενο. Οπότε δεν καταλαβαίνω την ανάγκη σου να ρίξεις μπινελίκι.. Επίσης δεν έχω κανένα πρόβλημα να πεις την γνώμη σου για εμένα, νομίζεις ότι θα στεναχωρηθώ..; Τέλος πάντων, σου έλεγα προχθές με επιχείρημα 3-4 οφθαλμοφανή περίεργα σφυρίγματα ότι δεν είναι στημένος ο σιδηρόπουλος, απλά σφυρίζει με τον φόβο και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα να επιβάλει αβάντα στον γαύρο. Όχι! Απλά λάθη! Τίποτα περίεργο, για εσένα. Και στο είπα εκείνη τη στιγμή, δεν θέλεις να δεχτείς την πραγματικότητα γιατί δεν θέλεις να μειώσεις μέσα σου την ομάδα σου. Δύσκολο να παραδεχτείς ότι αυτό που πιστεύες και υποστήριζες δεν είναι ακριβώς έτσι. Και τι να κάνω τώρα; Όταν αρνείσαι τα οφθαλμοφανή, περιμένει κανείς να παραδεχτείς τα ακόμα πιο χοντρά; Κακώς ξανασυμμετέχω στην συζήτηση αφού στο είπα και τις προάλες ότι δεν έχει νόημα να συνεχιστεί. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πατάω το λόγο μου, αλλά: Πάμε να δούμε την περίφημη ανακοίνωση, παράγραφο προς παράγραφο: 1. Ευχολόγια. Ανάδρομος Ερμής aka "πήγαν όλα στραβά" (λ.χ. η Λίτσα Πατέρα κατέβασε καταπονημένη εντεκάδα, όχι ο προπονητής). "Δε θα μας αποπροσανατολίσει". Και στη συνέχεια διαβάζουμε για τα πάντα εκτός της μαγικής όσο και φευγαλέας έννοιας που ονομάζεται αυτοκριτική. Ναι, δεν πάει να αποπροσανατολίσει μια ανακοίνωση που φορτώνει τα πάντα στους πάντες. Όοοοοχι, προδότες, πώς σας πέρασε αυτό από το μυαλό. 2. Η ΠΑΕ θα εντοπίσει. Διότι στα επίσημα χρειάζεται να βάλεις τον Ηρακλή Πουαρό και το Σέρλοκ Χολμς να δεις ποιος την έκανε την κουτσουκέλα. Κανείς εκεί δίπλα δεν είδε. Πάμε στον Πητ Παπαδάκο, γρήγορα. Αλήθεια, "προβοκάτορες" (όπως χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο άτομο) είναι και τα καλόπαιδα που έσπειραν με κύπελλα το χώρο πίσω από την εστία του Καπίνο; Ή αυτοί είναι απλά "δίκαια αγανακτισμένοι"; Θα το μάθουμε στην επόμενη Καραπαπειάδα. 3. "Ναι μεν, αλλά". Το έφαγε το ποτήρι ο Αναστασιάδης, αλλά. Αποπροσανατολισμός; Όχι, βέβαια. Απλά, αποκατάσταση της αλήθειας. "Προφανώς ο Ολυμπιακός δε θα ασχοληθεί με το ανάποδο φάουλ". Ασχολείται, βέβαια. Ο Αναστασίου καθύβριζε τον 4ο διαιτητή. Ο Καπίνο και ο Ζέκα προκαλούσαν την εξέδρα! (εξ ου και τα ποτήρια, άρα αυτοί δεν είναι προβοκάτορες αλλά αγανακτισμένοι, αθώοι). Παράπονα για τη διαιτησία. Αμέ. Και ο Σιδηρόπουλος (α, ρε γατάκι Βαρούχα, που λες ότι ήταν άψογος, δες εδώ αλήθειες) και οι βοηθοί του. Έτσι. "Από εμάς δε θα γίνουν παράπονα": ένα περίεργο πράγμα, εμένα για παράπονα μου ακούγονται όλα αυτά. 5. "Οι αλήτες του ΣΚΑΪ". Τι είπατε; Οι διοικήσεις εκτρέφουν τη βία; Αστεία πράγματα. Οι διοικήσεις διδάσκουν ήθος. Απλά, όταν συμβαίνουν εγκλήματα κατά της Ελλάδας, ξεσπάνε. Κατανοητό. "Οι ελεεινοί, επαγγελματίες συκοφάντες, μηχανές λάσπης", κτλ. κτλ. 6. "Πικραμένοι και καταπιεσμένοι". Έτσι. Αν χαρεί κανείς που νίκησε τον Ολυμπιακό, είναι καταπιεσμένος και πικραμένος. "Μόνοι μας και όλοι τους!" Και, βέβαια, το επικό "Πόλεμος". Συγχαρητήρια; Τι λέτε τώρα; Αυτά είναι για τις αδερφές. Άντε από εδώ, με τον κάθε πικραμένο. 7. "Ο χυδαίος ιστότοπος gazzetta". Ο έξοχος συντάκτης κατορθώνει να γράψει 219 λέξεις για κάτι που "είναι μάταιο να ασχοληθεί". Δε θέλω να σκέφτομαι πόσες θα έγραφε αν δεν ήταν μάταιο και ήθελε να ασχοληθεί. Λοιπόν, Cossutius, αν εσύ θεωρείς ότι αυτό είναι ανακοίνωση γραφείου τύπου επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας και ότι "εν μέρει" και όχι συνολικά είναι προβληματική, θα σου ξαναπώ ότι έχουμε τελείως διαφορετική άποψη για το θέμα και δεν υπάρχει λόγος να το κουράσουμε άλλο. 5
Crash_Batic Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πατάω το λόγο μου, αλλά: Πάμε να δούμε την περίφημη ανακοίνωση, παράγραφο προς παράγραφο: 1. Ευχολόγια. Ανάδρομος Ερμής aka "πήγαν όλα στραβά" (λ.χ. η Λίτσα Πατέρα κατέβασε καταπονημένη εντεκάδα, όχι ο προπονητής). "Δε θα μας αποπροσανατολίσει". Και στη συνέχεια διαβάζουμε για τα πάντα εκτός της μαγικής όσο και φευγαλέας έννοιας που ονομάζεται αυτοκριτική. Ναι, δεν πάει να αποπροσανατολίσει μια ανακοίνωση που φορτώνει τα πάντα στους πάντες. Όοοοοχι, προδότες, πώς σας πέρασε αυτό από το μυαλό. 2. Η ΠΑΕ θα εντοπίσει. Διότι στα επίσημα χρειάζεται να βάλεις τον Ηρακλή Πουαρό και το Σέρλοκ Χολμς να δεις ποιος την έκανε την κουτσουκέλα. Κανείς εκεί δίπλα δεν είδε. Πάμε στον Πητ Παπαδάκο, γρήγορα. Αλήθεια, "προβοκάτορες" (όπως χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο άτομο) είναι και τα καλόπεδα που έσπειραν με κύπελλα το χώρο πίσω από την εστία του Καπίνο; Ή αυτοί είναι απλά "δίκαια αγανακτισμένοι"; Θα το μάθουμε στην επόμενη Καραπαπειάδα. 3. "Ναι μεν, αλλά". Το έφαγε το ποτήρι ο Αναστασιάδης, αλλά. Αποπροσανατολισμός; Όχι, βέβαια. Απλά, αποκατάσταση της αλήθειας. "Προφανώς ο Ολυμπιακός δε θα ασχοληθεί με το ανάποδο φάουλ". Ασχολείται, βέβαια. Ο Αναστασίου καθύβριζε τον 4ο διαιτητή. Ο Καπίνο και ο Ζέκα προκαλούσαν την εξέδρα! (εξ ου και τα ποτήρια, άρα αυτοί δεν είναι προβοκάτορες αλλά αγανακτισμένοι, αθώοι). Παράπονα για τη διαιτησία. Αμέ. Και ο Σιδηρόπουλος (α, ρε γατάκι Βαρούχα, που λες ότι ήταν άψογος, δες εδώ αλήθειες) και οι βοηθοί του. Έτσι. "Από εμάς δε θα γίνουν παράπονα": ένα περίεργο πράγμα, εμένα για παράπονα μου ακούγονται όλα αυτά. 5. "Οι αλήτες του ΣΚΑΪ". Τι είπατε; Οι διοικήσεις εκτρέφουν τη βία; Αστεία πράγματα. Οι διοικήσεις διδάσκουν ήθος. Απλά, όταν συμβαίνουν εγκλήματα κατά της Ελλάδας, ξεσπάνε. Κατανοητό. "Οι ελεεινοί, επαγγελματίες συκοφάντες, μηχανές λάσπης", κτλ. κτλ. 6. "Πικραμένοι και καταπιεσμένοι". Έτσι. Αν χαρεί κανείς που νίκησε τον Ολυμπιακό, είναι καταπιεσμένος και πικραμένος. "Μόνοι μας και όλοι τους!" Και, βέβαια, το επικό "Πόλεμος". Συγχαρητήρια; Τι λέτε τώρα; Αυτά είναι για τις αδερφές. Άντε από εδώ, με τον κάθε πικραμένο. 7. "Ο χυδαίος ιστότοπος gazzetta". Ο έξοχος συντάκτης κατορθώνει να γράψει 219 λέξεις για κάτι που "είναι μάταιο να ασχοληθεί". Δε θέλω να σκέφτομαι πόσες θα έγραφε αν δεν ήταν μάταιο και ήθελε να ασχοληθεί. Λοιπόν, Cossutius, αν εσύ θεωρείς ότι αυτό είναι ανακοίνωση γραφείου τύπου επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας και ότι "εν μέρει" και όχι συνολικά είναι προβληματική, θα σου ξαναπώ ότι έχουμε τελείως διαφορετική άποψη για το θέμα και δεν υπάρχει λόγος να το κουράσουμε άλλο. Ειναι πρωτη φορα που βγαινει μια παρομοια ανακοινωση με αυτη? Μηπως θα ειναι η τελευταια? Μηπως ειναι καλυτερη η ανακοινωση του πρωτου γυρου που εδινε συγχαρητηρια στον κοσμο του ΠΑΟ οταν λιγες ωρες πιο πριν ΟΙ ΙΔΙΟΙ οπαδοι εκαψαν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΗ? Ή Μηπως ειναι καλυτερες οι ανακοινωσεις μετα απο ΚΑΘΕ παιχνιδι του ΠΑΟ γκρινιαζοντας για το οτι το ενα σημαιακι του κορνερ ηταν πιο ψηλο απο το αλλο? Υ.Γ Τετοιες ανακοινωσεις κατα 5% εχουν αποδεκτες το υγιες κομματι των φιλαθλων (αυτα τα ελαχιστα που εχουν καποια βαση μεσα στην ανακοινωση) και το αλλο 95% εχουν αποδεκτες τα "καλα" παιδια της 7,της 13,της 4 της 21 που δεν θελουν να τους δυσαρεστησει η εκαστοτε ΠΑΕ.Δεν ειναι καινουριο αυτο και ουτε προκειται να σταματησει..
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Slim data η λέξη αδαης ειναι παρεμφερή με το άσχετος. Σορρυ αλλα το να χαρακτηρίζεται κάποιος ανθρωποσ για τις οπαδικες του απόψεις ειναι το λιγότερο αξιολύπητο κατα την άποψη μου. Έχω δείξει ότι ειμαι αρνητικοσ σε χαρακτηρισμούς συμφορουμητων και στην ειρωνεία. Εντ οφ στορυ Snoob δεκτή η άποψη σου για την ανακοίνωση και στα περισσότερα μάλιστα συμφωνω.. Επιμένω στο εν μέρη. Αν εσένα σε προκαλεί το σύνολο της ειναι προσωπική σου άποψη. Εμένα μου βγάζει εν μέρη πρόκληση και στο άλλο μισό βλακεία και κάκιστη διαχείρηση του γραπτού λόγου λες και απευθύνεται σε καφρους.
Mau-Maus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 μια παρεμβαση κ τελος ! το ασχετος δεν ειναι βρισια κ τελος παντων δεν αποδιδεται για τις οπαδικες αποψεις καποιου αλλα για τις αποψεις του γενικοτερα ! κ γω βρισκω τις αποψεις σου ακυρες οχι γιατι εισαι ολυμπιακος - αλλοι ολυμπιακοι μια χαρα μπορει να τα λενε -αν στο πω θα απειληθω και γω με μπινελικια ? βρισια η μαλλον προσβλητικο ειναι αυτο το ''αξιολυπητος'' που του εχεις πει 2 φορες εως τωρα ! Snoob συμφωνω σε ολα ! αν εχεις ακουσει αυτο που λενε οτι ''απο την φατσα του φαινεται ο ανθρωπος'' και δεις κ την φατσα αυτουνου που εβγαλε αυτη την ''ανακοινωση'' θα καταλαβεις .
DKNI Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Cos, επειδη δεν καταλαβαίνεις Εγω αυτόν τον Οντονι δεν τον ξερω. Η ανακοίνωση σας λέει οτι ειναι ιδιοκτήτης του gazzetta και μέλος του ΠανΚι ( η της ΠΣ, Αποφασίστε γιατι εχουν ειπωθεί και τα δυο) εγω δεν το ξερω αυτο Και να ειναι όμως... ...να πάρει ποιον? τον Αλαφουζο? και τι να πει? με πήρε ο Μαρινακης και είπε "η τον απολύεις η σας τελειώνω" οπως γράφουν σημερα; Να πάρει ποιον, τον ΔΓ που ειναι στα μαχαίρια? Και τελος προσπαθώ να καταλάβω αυτο που υποστηρίζεις ειναι τι? Το πράσινο gazzetta ειναι κάποιου τύπου της Παναθηναικης Συμμαχίας ο οποίος απέλυσε τον επίσης Παναθηναικο διευθυντή του κατα σύμπτωση μια μερα αφου τον εκραζε ο χοντρος Αυτο μου λες?
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Θα φτάσετε στο σημείο να κρίνετε τι θεωρει προσωπική προσβολή ο καθένας;;;<br> Ποσο μάλλον οταν έχουμε χαρακτηρισμό όχι απλα για οπαδικες σκέψεις αλλα γενικότερα όπως χαρακτηριστικά έγραψες;;; Θα με κρίνει εμένα κάποιος ως άνθρωπο επειδή διαφωνεί με μια άποψη μου;;; Μα τώρα σοβαρολογουμε;;;;
Mau-Maus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 κατσε ρε φιλε για να καταλαβω .. εσυ μπορει να θεωρεις προσωπικη προσβολη ακομη και το ''ρε''! οκ δεκτο αυτο ! παμε παρακατω .. ποιος σε κρινει ως ανθρωπο? τις αποψεις σου κρινει στο συγκεκριμενο θεμα - και τις βρισκει ασχετες και ακυρες - και οχι επειδη εισαι ολυμπιακος ! που ειναι το δυσκολο να το καταλαβεις ?? πρεπει ολοι να συμφωνουμε με ολους ? οντως δε σοβαρολογουμε !!! εσυ με το αξιολυπητος που του λες και του ξαναλες τον προσβαλεις πολυ περισσοτερο ! αποχωρω δε ξαναπεφτω στην παδιγα δεν οδηγει πουθενα ..
firewalker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Λίγες ώρες μετα απο το παραλήρημα του γαυρου, απολύθηκε ο Παπαθεοδωρουαπο το gazzetta Ετσι ειναι, άμα εχεις δύναμη και δένεις και λύνεις Θα έπρεπε να λέει και ευχαριστώ. Συνήθως οι δημοσιογράφοι που δεν γεμίζουν το μάτι στην ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π., βρίσκεται κάποιος μέσα σε κάποια εκκλησία και τους σπάει τα παΐδια. χαιρομαι τους ολυμπιακους που δεν ασπαζονται την ανακοινωση της ομαδας τους και τη θεωρουν ντροπη για την ιστορια του συλλογου τους. Σιγουρα υπαρχουν πολλοι και ας ντρεπονται να εκφρασουν δημοσια την απεχθεια τους. Όχι. Η συντριπτική πλειοψηφία την κάνει ευαγγέλιο. Δεν θα αλλάξει τώρα ο κόσμος του Ο.Σ.Φ.Π.
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Mau-Maus εγραψες νωρίτερα αυτο. το ασχετος δεν ειναι βρισια κ τελος παντων δεν αποδιδεται για τις οπαδικες αποψεις καποιου αλλα για τις αποψεις του γενικοτερα Δηλαδή με κρινει ως ανθρωπο. Οχι ως οπαδό. Ως ανθρωπο. Και απο κατω γράφεις αυτό. τις αποψεις σου κρινει στο συγκεκριμενο θεμα - και τις βρισκει ασχετες και ακυρες Αποφάσισε τελικά τι απ τα 2 κρίνει διότι Η πουλάς τρέλα, ή έχεις κάνει κάποιο συντακτικό λάθος. Και τελος προσπαθώ να καταλάβω αυτο που υποστηρίζεις ειναι τι? Δεν υποστηρίζω κάτι συγκεκριμένο. Θεωρώ απλά υπερβολή να μιλάτε για απειλές Βαγγέλα στον ιδιοκτήτη της σελίδας που τον υποχρεωσε να απολύσει τον δημοσιογράφο.
DKNI Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Γιατι το θεωρείς υπερβολή? Δεν τον εχεις ικανό? Θεωρείς οτι έγινε λοιπόν συμπτωματικο? οτι το μέλος της ΠΣ απέλυσε τον διευθυντή του, επίσης πράσινο για κάποιον άλλο λόγο? Το ξυράφι του Οκαμ το ξέρεις;
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Βασικά θεωρώ οτι έχετε δώσει πολύ μεγάλο βάρος στην ανήψωση του Βαγγελα σε Ελληνα Θεό. Πραγματικά αυτή η διάθεση υπερβολής που διαβάζω στο φορουμ, ειναι προτόγνωρη. Υπήρχε και ο Σωκρατης κάποτε αλλά δε διαβαζα τέτοιες υπερβολές (ο οποίος οντως ηταν κράτος εν κράτη) Θα διαβάζει κανας ξένος και θα νομίζει οτι ο Βαγγέλας ειναι ο σουπερμαν της Ελλάδας. Εν πάση περιπτώσει, η γνωμη μου για το θέμα του δημοσιογράφου ειναι πως ισχύει ότι και στην απόλυση του Καραπαπά από τη Nova. Το θεωρώ απλό και λογικό το όλο ζήτημα.
Mau-Maus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 “Η πιο όμορφη περιπέτεια της επαγγελματικής μου ζωής έφτασε στο τέλος. Δεν κατάφερα να νικήσω όλα τα θηρία, αλλά κάθε βράδυ θα κοιμάμαι ήσυχος γιατί πάλεψα... Η συνεργασία μου με το gazzetta.gr λύθηκε σήμερα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε εν καιρώ...”. Βασίλης Παπαθεoδώρου .. τα λογια ειναι περιττα .. Το Gazzetta να θυμήσω πως είχε απολύσει έτσι και τον Ν.Βασιλαρα\. είχε ανεβάσει άρθρο για την πτωτική τάση που υπάρχει στα εισιτήρια του Γ.Καραϊσκάκης που μέσα σε λίγη ώρα εξαφανίστηκε από την πρώτη σελίδα. Η απόλυση λοιπόν του και Β.Παπαθεοδώρου δείχνει για ακόμη μια φορά την δυναμική και την ματαιοδοξία αυτών που βρίσκονται στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Θέλουν να ελέγχουν τα πάντα και να εξαφανίζουν από τον χάρτη όποιον -έστω και λίγο- τους χαλάει την πιάτσα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις