stamatinho Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Και ο ιδιος ο συντακτης του ολυμπιακου γελαει οταν βγαζει τετοιες ανακοινωσεις,ειμαι σιγουρος. Οι ανακοινωσεις βγαινουν για τα προβατα που θα φανε για αλλη μια φορα το σανο του χοντρου Σιγουρα υπαρχουν και υγιεις γαυροι που δεν εχουν τσιμπλες αλλα ειναι λιγοι.
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Επιτρέπεται να απολύεται δημοσιογράφος επειδή έγραψε κάτι που δεν άρεσε σε μια ομάδα; Ή θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας και θα πούμε πως είναι "τυχαίο" ή "άσχετο"; Toν δημοσιογράφο τον απολύει ένας άνθρωπος που ειναι στην Παναθηναικη συμμαχία όπως πληροφορηθήκαμε παραπάνω. Προφανως η ιστοσελίδα έχει διαφορετική αντίληψη στο τι πρέπει να μπει στη πρώτη της σελίδα μετά απο ένα ντέρμπι. Αν θεωρεις οτι ασκήθηκε πιεση στην ιστοσελίδα και πως ο Βαγγέλης κάνει κουμάντο ακομα και στη Παναθηναικη συμμαχία, μπαίνουμε σε μια άλλη κουβεντα Ο Μπάμπης Χρίστογλου, ειναι Ολυμπιακός ως γνωστών. Αυτό δε τον κάνει εκρπόσωπο τύπου του Ολυμπιακού, ούτε μέλος της διοίκησης. Το να μου πεις οτι ο Βαγγέλης ειπε "διδασκουμε ηθος" και μετά πετάει μια, σε συγκεκριμένα σημεία, γραφικη ανακοινωση (διοτι οπως επανειλημμένα έχω γραψει, το γραφικο και προκλητικό της ανακοινωσης βρισκεται σε 2 σημεία της, η οποία επίσης κάνει σοβαρότατες καταγγελίες περι προκλήσεων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ, υβρισμών απο μεριάς του προπονητή του ΠΑΟ στον τέταρτο, επικοινωνιακο παιχνίδι με τον πρώτο εποπτη, αλλά και το τι συνεβει στον πρωτο αγώνα στη Λεωφόρο που ουδεις μπορει να αμφισβητήσει οτι η συμπεριφορά των οπαδών δεν διέφερε σε καμια περίπτωση από αυτη στο Καραισκάκης, πράγματα τα οποία χρίζουν απάντησης. Αλλωστε μπορει να ειναι ψευδη, γραφικά κτλ κτλ...Ειναι??), ειναι σωστότατο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Εντάξει, αφού συνεχίζεις να δικαιολογείς αυτή την ανακοίνωση (σε "ορισμένα" σημεία γραφική, εντάξει...), θα περιοριστώ να πω ότι έχουμε παντελώς διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και σταματώ εδώ. Ό,τι είχα να πω, το είπα. Τουλάχιστον η πύρινη ανακοίνωση του Ολυμπιακού βοήθησε την ιδιοκτησία του gazzetta να δει το φως το αληθινό. Εμπρός για μια καλύτερη δημοσιογραφία. Στο επόμενο επεισόδιο: "Οι τυφλοί βρίσκουν το φως τους". 3
DKNI Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Σκεφτείτε μονάχα ορισμένοι τι θα λέγατε, αν απολυόταν δημοσιογράφος δύο μέρες μετά που ένα κόμμα εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του για κάτι που έγραψε. Αυτό, τίποτε άλλο. Μην αφήνετε τον οπαδισμό να σας τυφλώνει. Πολυ σωστη αναλογια Περηφανευομαστε πως εχουμε "ξεκολλησει απο τα κομματικα, δεν ειμαστε σαν τους πατεραδες μας" αλλα να που για τα οπαδικα φοραμε παρωπιδες Καιγω θα ηθελα να κλεισει η Sportday ή να απολυθει ο Ερπετοπουλος, ο Νικολακοπουλος, ο Σαμπρακος και να μπει φυλακη ο Χρηστογλου αλλα οχι καθ'υποδειξη του Αλαφουζου @Τηλεμαχε Για την σχεση του Παπαθεοδωρου με τον Παναθηναικο, δες σε καποιο site τον Πρασινοφρουρο Ειμαι ο τελευταιος που θα επαιρνα το μερος του Πρασινοφρουρου και της Πρασινης, ισα ισα που θα ηταν αφορμη το μισος τους να συμπαθησω τον Παπαθεοδωρου αλλα δειχνει οτι ο συγκεκριμενος δεν ηταν γενικα αποδεκτος απο τον κοσμο του Παναθηναικου Στα περισσοτερα αρθρα του ηταν ειρωνικος με τον Παναθηναικο ενω σε αρκετα ηταν επαινετικος για τον Ολυμπιακο. Ηταν ο κλασσικος βαζελος, που αυτομαστιγωνεται και καλα για να το παιξει αντικειμενικος. Παντως εγω θα ημουν πολυ happy αν οι "κοκκινοι Παπαθεδωρου" ηταν τοσο light Ολυμπιακοι οσο Light Παναθηναικος ειναι ο Παπαθεοδωρου Για το gazzetta τωρα... ...κατσε και μετρα ποιοι αρθρογραφουν και πες μου εσυ τι ειναι. Η τακτικη του Gazzetta ειναι "Ασε τον καθενα να γραφει τα δικα του" κατι που για μενα δεν ειναι αντικειμενικοτητα (αντικειμενικοτητα ειναι να παιρνεις την θεση του αντικειμενικα σωστου χωρις προκαταλειψεις, οχι να κρατας ισες αποστάσεις by default, αυτα τα εκανε ο Ποντιος Πιλατος) Σε αυτη την λογικη, αυτη την στιγμη υπαρχει ο Νικολογιαννης που ειναι Παναθηναικος. Τελος. Δεν βλεπω καποιον αλλο Βλεπω 2-3 Ολυμπιακους, βλεπω 2-3 φιλοΟλυμπιακους, βλεπω 1 ΠΑΟΚτζη, 1 Αρειανο, 1-2 ΑΕΚτζηδες Σε ενα σαιτ λοιπον που εχει επιλεξει τον δρομο του "ασε τον καθενα να γραφει οτι θελει" πλεον σιγουρα η αναλογια δεν ειναι πρασινη Toν δημοσιογράφο τον απολύει ένας άνθρωπος που ειναι στην Παναθηναικη συμμαχία όπως πληροφορηθήκαμε παραπάνω. Προφανως η ιστοσελίδα έχει διαφορετική αντίληψη στο τι πρέπει να μπει στη πρώτη της σελίδα μετά απο ένα ντέρμπι. Αν θεωρεις οτι ασκήθηκε πιεση στην ιστοσελίδα και πως ο Βαγγέλης κάνει κουμάντο ακομα και στη Παναθηναικη συμμαχία, μπαίνουμε σε μια άλλη κουβεντα Εσυ θεωρεις λοιπον οτι ηταν τυχαιο? Οτι μετα απο τοσα χρονια ΤΣΟΥΠ μετα την επιθεση του επενδυτη, πουλο Δυο χερια και δυο ποδια δεν εχουν οι ανθρωποι αυτοι? Συγγενεις δεν εχουν? Επιχειρησεις δεν εχουν?
SlimData Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αυτά είναι τα άρθρα του http://www.gazzetta.gr/dimosiografos/vasilis-papatheodorou
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Snoob. Aν θέλεις να κρινεις κάτι, το κρινεις ολόκληρο. Τι έχεις να χάσεις αν σχολιάσεις όλη την ανακοινωση και όχι μόνο ένα μέρος της? Ειπαμε και συμφωνησαμε ολοι, οτι η ανακοινωση ειναι βλακωδη και γραφικη. Υπάρχουν ομως σημεία που γίνονται σοβαρότατες καταγγελίες. Αυτές δεν αξίζουν σχολίασμό? Και τι πάει να πει "δικαιολογω την ανακοινωση?" Απο που πηγάζει αυτο? Με την ιδια λογικη εσείς διαβάζετε μόνο αυτό που σας βολευει. Παρεμπιπτόντως θα επαναλάβω οτι ο δημοσιογράφος απολυεται απο άνθρωπο της Π.Σ. Οχι απο εμένα, ούτε απο εσένα. Αυτο ισως θα έπρεπε να ειναι τροφή για σκέψη για όλους μας.
Anubis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Παρεμπιπτόντως θα επαναλάβω οτι ο δημοσιογράφος απολυεται απο άνθρωπο της Π.Σ. Οχι απο εμένα, ούτε απο εσένα. Αυτο ισως θα έπρεπε να ειναι τροφή για σκέψη για όλους μας. Αυτο το επιχειρημα αποτελει το ιδιο επιχειρημα με το αφου μας κερδισατε με 0-3 ε τι σας φταιει η διαιτησια. Μιλαμε για την ιδια ΠΑΕ η οποια εχει στειλει εξωδικο στο goal γιατι δεν της αρεσαν τα αρθρα της. Τελικα μηοως στην παε τους αρεσει μονο ο γαυρος?
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Εσυ θεωρεις λοιπον οτι ηταν τυχαιο? Οτι μετα απο τοσα χρονια ΤΣΟΥΠ μετα την επιθεση του επενδυτη, πουλοΔυο χερια και δυο ποδια δεν εχουν οι ανθρωποι αυτοι? Συγγενεις δεν εχουν? Επιχειρησεις δεν εχουν? Θεωρείτε να υποθέσω οτι απειλήθηκε ο άνθρωπος της Παναθηναικης Συμμαχίας? Και φοβάται να κάνει καταγγελία? Φοβάται λοιπόν αυτός ο άνθρωπος να ενημερώσει τον Αλαφουζο τονΤράκη ή τους Γιαννακόπουλους? Μιλάμε τωρα για μια οργάνωση που κατέβηκε στις εκλόγές!!!!! Που έχει τόσο λαό πίσω της? Μα ποιος ειναι τέλος πάντων αυτος ο Βαγγέλης?????? Αυτο το επιχειρημα αποτελει το ιδιο επιχειρημα με το αφου μας κερδισατε με 0-3 ε τι σας φταιει η διαιτησια Έλα τώρα....
gamanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Τους βαράμε, δε σας αρέσει. Καταφέρνουμε να τους απολύσουνε αντί να τους κοπανάμε , πάλι δε σας αρέσει. Στο τέλος θα ζητήσετε να γράψουν και καμιά αλήθεια. Αχάριστοι
SlimData Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ρε συ cossutius, αλήθεια δεν θα το πω για να σε προσβάλω αλλά το διαπιστώνω, δεν είσαι κακός. Είσαι απλά αδαής 1
Anubis13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Έλα τώρα.... Tι ελα τωρα? Ειναι αληθεια οτι η ΠΑΕ αποτελειται απο ατομα ΤΣΟΥΚΑΛΕΙΚΩΝ αποψεων? Δεν ειναι αληθεια οτι οπου δεν παιρναν υπογεια τα κολπα τους εχουμε καθε φορα απειλες? Να θυμησω ποσες φορες εχει μιλησει ο χοντρος? Ποσα εξωδικα σε εφημεριδες? Ποσες φορες ο θεοδωριδης εχει μιλησει μονο φετος ως αδικημενος για την διαιτησια. Να θυμηθω παικτες του ολυμπιακου να εξυβριζουν διαιτητικο τριο? Η μηπως αυτο το κανουν και παραγοντες του κατα τα ημιχρονα οποτε παιρνουν θαρρος και αλλοι? Αυτη ειναι η δηθεν αντικειμενικοτητα που θες να μας παρουσιασεις...Σαν τον αλλο προχθες που μας ελεγε δεν γινεται να παιξουμε 4 ματς σε 10 μερες και μολις του εδειξα οτι γινεται μου λεει ελα ρε στην πρεμιερ. Και μετα οταν τον ρωτησα που το λεει αυτο σε κανονισμο η ΕΠΟ εκανε τον δεν ξερω δεν απαντω. Δεν περναω στις εφημεριδες διοτι θα γραψω και αλλες ομορφιες... Cossutie: Εχει και η γελοιοτητα στην υπερασπιση καποια ορια..Σαν το προχθεσινο για τον διαιτητη ας πουμε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Snoob. Aν θέλεις να κρινεις κάτι, το κρινεις ολόκληρο. Τι έχεις να χάσεις αν σχολιάσεις όλη την ανακοινωση και όχι μόνο ένα μέρος της? Ειπαμε και συμφωνησαμε ολοι, οτι η ανακοινωση ειναι βλακωδη και γραφικη. Υπάρχουν ομως σημεία που γίνονται σοβαρότατες καταγγελίες. Αυτές δεν αξίζουν σχολίασμό? Και τι πάει να πει "δικαιολογω την ανακοινωση?" Απο που πηγάζει αυτο? Με την ιδια λογικη εσείς διαβάζετε μόνο αυτό που σας βολευει. Παρεμπιπτόντως θα επαναλάβω οτι ο δημοσιογράφος απολυεται απο άνθρωπο της Π.Σ. Οχι απο εμένα, ούτε απο εσένα. Αυτο ισως θα έπρεπε να ειναι τροφή για σκέψη για όλους μας. Τι να κρίνω; Τον ισχυρισμό ότι τους προκάλεσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού και ότι τους έβριζε ο προπονητής; Δεν κουράστηκες από την καραμέλα του "ναι μεν, αλλά"; Αυτή τη μόνιμη δικαιολογία πως, "εντάξει, τους επιτεθήκαμε αλλά μας προκάλεσαν"; Αυτά είναι αστεία πράγματα. Ο Μήτρογλου έχει γαζώσει με πιστόλια και πολυβόλα το πανελλήνιο και ξαφνικά ήταν πρόβλημα ο Πράνιτς και το τόξο του Αμπέιντ; Ή μήπως έχει κανείς παράπονο που ο τρόπος ανακούφισης από τη φαγούρα που εισήγαγε ο Άντζας βρίσκει, επιτέλους, μιμητές; Οι μεγάλες ομάδες, φέρονται πάντοτε ως μεγάλες ομάδες. Όχι στις νίκες και στις επιτυχίες Ευρωπαίοι, και στις ήττες χαβούζα. Τι καταγγελίες κάνει, δηλαδή, αυτή η ανακοίνωση; Ότι ο διαιτητής έδωσε αμφισβητούμενο φάουλ στο τρίτο γκολ; Ο ίδιος διαιτητής που γλίτωσε τον Ολυμπιακό από τιμωρία έδρας, είπε για ξεστράβωμα να δώσει ένα λάθος φάουλ στο 88'; (καλά, για πέναλτι και αποβολές, αβαβαβαβά!) Να σχολιάσω, τι; Ότι στο σημείο 1 "ανεβάζει τον πήχυ" και στο σημείο 6 μας δείχνει τι ακριβώς εννοεί ο συντάκτης ως "ανέβασμα του πήχυ;" (Και αυτή η λύσσα τους είναι η καλύτερη αφορμή για εμάς για να αρχίσει ένας πόλεμος που δεν θα μπορέσουν να αντέξουν…) Να σχολιάσω ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να ασχοληθεί με τη διαιτησία, αλλά μια χαρά ασχολείται; Ότι από τη συγκεκριμένη διαιτησία (τα συζητήσαμε, αν και ακόμη περιμένω απάντηση στο αν, τελικά, θεωρείς πως τα λάθη είναι του επόπτη που λέει ο Βαρούχας ή του Σιδηρόπουλου...) καταφέρνει και έχει παράπονα; Κακώς, βέβαια, που εξακολουθεί να μου κάνει εντύπωση η λογική του "ναι μεν, αλλά". Στα πάντα, αυτή κυριαρχεί. Θέλεις, δικαιολόγησέ τους. Εγώ έχω κουραστεί απίστευτα από όλη αυτή την κατάσταση. Οριστικά τέλος εδώ. 4
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 χαιρομαι τους ολυμπιακους που δεν ασπαζονται την ανακοινωση της ομαδας τους και τη θεωρουν ντροπη για την ιστορια του συλλογου τους. Σιγουρα υπαρχουν πολλοι και ας ντρεπονται να εκφρασουν δημοσια την απεχθεια τους.
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Είσαι απλά αδαής Ειλικρινά, αυτό το γράφεις τωρα ως απάντηση ή για να με προκαλέσεις να ριξω κανα μπινελικι και να τιμωρηθω? Αξιολύπητη προσπάθεια πραγματικά. Tι ελα τωρα? Ειναι ο ιδιοκτητης της ιστοσελίδας στη Π.Σ. ή όχι? Ισχύει αυτο που έγραψε ο Τηλέμαχος?? Τι μου αναφέρεις για τους Τσουκαλέους? Αλλο πράγμα σου έγραψα, άλλο μου απαντάς. Snoob Εαν οντως έγιναν προκλησεις, και έβριζε ο προπονητης του ΠΑΟ, δε μπορεις να πεις οτι δεν αποτελει κάτι σοβαρο, όσο και αν ξέρουμε οτι επαναλαμβάνεται και απο τις 2 ομάδες σε κάθε παιχνίδι. Βλέπεις λοιπόν ήδη οτι μια παράγραφος της ανακοινωσης δεν περιέχει κάτι προκλητικο, αλλά μια συγκεκριμένη καταγγελία. Ο Μήτρογλου πανηγυρίζει με τον ιδιο τροπο και στην Εθνικη Ελλάδος. Εκει γουστάρουμε ολοι ομως!! Για τον Αντζα το ειπα πρωτος. Δε παυει να αποτελει προκληση ομως. Διαφωνεις?? Συμφωνω στο οτι οι μεγάλες ομάδες πρέπει να ειναι παντου μεγάλες...τι σχέση έχει αυτο ομως τωρα? Οι καταγγελίες έχουν να κάνουν με τους παιχτες. Ο διαιτητής ειναι στάχτη στα μάτια. Αν εσένα σου προκαλει εμετο ένα τέτοιο σημείο, να δεις τι μου προκαλει εμένα οταν τα διαβάζω σε ανακοινωσεις του ΠΑΟ στο μπάσκετ... Το σημείο 6 ειναι η κλάσικη γραφικη παράγραφος που απευθύνετε σε προβατοποιημένους. Καμια διαφορά απο πρωτοσέλιδα Γαβρου και πράσινης. Τα της δαιτησίας οπως ειπα ειναι δικαιολογίες... Ελπιζω να αντιλαμβάνεσαι τον λόγο που θεωρω την ανακοινωση ΕΝ μερη προκλητικη, ανεξάρτητα αν διαφωνώ στο 100% με αυτη και απορρησα εξ αρχης με τη χαζομάρα τους να βγαλουν κάτι τέτοιο.. Σε ότι αφορά τα λάθη του Σιδηροπουλου και την άποψη Βαρουχα, σου εχω ηδη απαντησει. Αυτά
gdask Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Το gazzetta εδώ και κανένα μήνα κάνει αναμετάδοση από το parapolitika.gr. Αυτό μαζί την αποπομπή του Παπαθεοδώρου δείχνουν σαφέστατα προς τα πού βαδίζει ο συγκεκριμένος ιστότοπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις