Cossutius. Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Κι εσείς τι συζητάτε; Με άνθρωπο που μπαίνει στη διαδικασία να πει "ναι μεν αλλά" σε τέτοιες περιπτώσεις, τι πάτε να καταφέρετε; Έχω την εντύπωση, οτι χθες ζήτησες έμμεσα απο τον οποιονδήποτε να πει τη γνωμη του για την ανακοίνωση του Ολυμπιακού ("αυτοπροσδιορίζοντας" μάλιστα τον χαρακτήρα του...δε ξέρω πως μπορει να αυτοπροσδιοριστεί κανεις σχολιάζοντας μια ατυχέστατη και σε ορισμένα σημεία γραφική κατά τα άλλα ανακοίνωση αλλά μπήκα στο κόπο να το κάνω, αναμένοντας κάποιες απαντήσεις, τις οποίες εν τέλη δεν έλαβα, πέρα από το θέμα του ποτηριού που έφαγε στο κεφάλι ο Αναστασίου πράγμα το οποίο δέχτηκα) Ξέρετε, η υπερβολή έχει και τα όρια της ορισμένες φορές. Θα υπάρξουν και άλλα παιχνίδια Παναθηναικού-Ολυμπιακού. Αν δεν έχετε τη διάθεση να συζητήσετε (εδω δεν αναφέρομαι σε εσένα slim) παρά μπαίνετε στο τοπικ του Ολυμπιακού και κράζετε για πράγματα που ουσιαστικά διαφωνούμε και εμεις, τα πράγματα θα ειναι τα ιδια και χειρότερα όταν τα 3 θα ειναι υπερ του Ολυμπιακού (καποια στιγμη αργά ή γρήγορα θα συμβεί και αυτό, κάτι που φυσικά δεν ειναι απειλή αλλά φυσιολογική αντιδραση), . Ειδικά για ένα παιχνίδι που οι γάβροι του φόρουμ, κατα βάση δεν προκάλεσαν πριν το παιχνίδι, ενώ συγχρόνως δεχτήκατε τα συγχαρητήρια από όσους γράφουμε αρκετά στο φόρουμ. Τέτοιες νοοτροπίες δεν συνάδουν με τον υγιή διάλογο. Αυτά απο εμένα.
stamatinho Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Site: Ενδεκαδατος με τη Σουηδια ο "τρομοκρατης" Μπερκ. Site: Πιθανον και ο "αλητης" ο Πρανιτς στο αρχικο σχημα
Demon13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Αν δεν έχετε τη διάθεση να συζητήσετε (εδω δεν αναφέρομαι σε εσένα slim) παρά μπαίνετε στο τοπικ του Ολυμπιακού και κράζετε για πράγματα που ουσιαστικά διαφωνούμε και εμεις Τέτοιες νοοτροπίες δεν συνάδουν με τον υγιή διάλογο. Αυτά απο εμένα. Όλη μέρα εδώ είσαι, κοίτα τον εαυτό σου και μην ασχολείσαι με τους άλλους. Υγιής διάλογος, όπως αν έκανε θέατρο ο Αναστασίου για έναν ουρανοκατέβατο καφέ στο μάτι. Αυτό είναι διάλογος υγιής για σένα. Και κόψε τα διαγγέλματα και της συστάσεις, δεν θα μας νουθετείς. 2
stamatinho Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ενα πολυ ομορφο βιντεο απο τον fanis gm..Μιλαει και ο Σταλονε για οσους δεν πειστηκαν ακομα. 3
DKNI Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δηλαδή εξαρτάται από τον πόνο η τιμωρία; Σοβαρά τώρα; Και έρχεσαι από το άλλο νήμα και πουλάς και ειρωνίες τρομάρα σου;Αυτο το γράφεις 2 μέρες αφου η ομάδα σου επίσημα είπε οτι σιγα τι έγινε, ενα ποτήρι με νερό έφαγε ο Αναστασίου?Καταλαβαίνεις οτι κάπου δεν κολλάει, ε? Εμείς φάγαμε μια αγωνιστική και 50χιλ. Εσείς εκφράσαμε βεβαιότητα οτι δεν θα τιμωρηθεί η έδρα επειδη έκανε θέατρο ο Αναστασίου. Και ρωτάς αν εξαρτάται απο τον πόνο η τιμωρία;
DKNI Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Λίγες ώρες μετα απο το παραλήρημα του γαυρου, απολύθηκε ο Παπαθεοδωρουαπο το gazzetta Ετσι ειναι, άμα εχεις δύναμη και δένεις και λύνεις Θα μπορούσε ποτε να ειχε απολυθεί απο πχ την Σπορτντευ ο Ερπετοπουλος επειδη γκρίνιαξε ο Παναθηναικος; Παράλληλα παραιτήθηκε ο Αντωναρος λόγω της απόλυσης του Παπαθεοδωρου. Οχι οτι ηταν τιποτα πράσινοι Ταλιμπάν (γενικά πολυ πιο light οι δικοί μας ηταν πάντα) αλλα σε σάιτ που φιλοξενεί Αντύπα, Νικολακοπουλο και εχει για χαχα χαχα αντικειμενικούς χαχα χαχα Τσωχος, Σαμπρακο, παπαδογιαννη τώρα εχει μείνει μονο ο Τασουλης Να θυμίσω οτι ετσι για πλάκα ειχε φάει απο το gazzetta και τον Βασιλαρα σε ενα βράδυ ο χοντρος Πραγματικά ειναι αστείο πως με αυτή την σύνθεση αλλα και τους τίτλους που έβαζε ο γαυρος ειχε παράπονο απο το gazzetta. Απο την άλλη ειναι τρομακτικό πως για πλάκα ο χοντρος με εναν τίτλο μετα απο ποσα χρονια, σε ενα βράδυ, έκανε το gazzetta σε sportfm no2
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 To gazzeta ειναι γνωστο πως αποτελει φιλοπαναθηναικων συναισθημάτων site.Αν αμφιβάλουμε ΚΑΙ για αυτο, καλυτερα να πέσει ο ουρανος στα κεφάλια μας. Ειναι προφανές οτι προσπαθουν να κρατήσουν κάποιο επιπεδο και ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος νομιζε οτι γράφει στη Πράσινη (γαβρο, πρωταθλητη, στην ιδια κατηγορια τις έχω), οπότε θα επιστρέψει στη φυλλάδα της καρδιάς του.
DKNI Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 ΦιλοΠαναθηναικο το gazzetta?? Όποιον μη γαυρο ρωτήσεις, γαυρετα το ανεβάζει, γαυρετα το κατεβάζει Και επειδη το λένε κι αλλοι Ολυμπιακοί, τι ακριβώς πρόβλημα στα του Ολυμπιακού έχετε με το gazzetta?? Εμενα μια χαρά αβαντες και σχολιασμούς μου φαίνεται οτι σας κάνει και 8/10 που ανεβάζουν κείμενα ηταν απο κόκκινοι εώς ροζ Τώρα βασικα πρασίνων αισθημάτων ειναι μονο ο Νικολογιάννης Απλα το gazzetta που και που έλεγε και για μας κανέναν καλο λόγο, κατι που καταλαβαίνω οτι σε σχεση με sportfm, contra, spor24 που είχατε συνηθίσει σας χτύπαγε. Ειναι οπως στη μπάλα, αν εχεις μάθει να ευνόησε 80-20, το 60-40 σου φαίνεται να σε αδικούν Να θυμίσω δε οτι λόγω της κόντρας με ΔΓ στα του μπάσκετ ίσα που έκανε και πόλεμο παραπληροφόρησης. Αν αυτο ειναι "πράσινο σάιτ" τι να πω Υγ. Όσο για τον συγκεκριμένο, γελάω που τον παρουσιάζετε σαν πράσινο Ταλιμπάν. Οτι ειναι Παναθηναικος ειναι. Αλλα εχεις να του χρεώσεις κατι συγκεκριμένο; Γιατι και άρθρα-ωδες προς τους αυγουλοματηδες ειχε γράψει, και αρκετά ειρωνικός ηταν με τον Παναθηναικο, και για το ποσο μπροστά ειναι ο γαυρος ειχε πει και παίκτες μας κορόιδευε. Οι περισσότεροι λέγαμε πως αν ειναι ετσι οι φίλοι, τι να τους κανεις τους εχθρούς Οποτε αν για σενα διατήρηση επιπέδου ειναι ο Αντυπας και ο Νικολακόπουλος και η απόλυση του Παπαθεοδωρου, δες τα άρθρα του συγκεκριμένου και πες μου αν θα διάβαζες κατι αντίστοιχο οχι απο τους καθαρά κόκκινους αλλα απο τους κρυφοκοκκινους πχ Σαμπρακο, Παπαδογιαννη, Τσωχος, Σπυροπουλο
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Εσεις το λέτε γαβρέτα και εμεις βαζελέτα. Συνηθως οταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μια εκδοχή υπάρχει. Το σάιτ ειναι καλό. (προσωπικά δε το προτιμώ) Οι Νικολοτέτοιοι πάντως με μια πρωτη ματιά ειναι προσεκτικοί σε ότι γράφουν στο gazetta. Πολύ πιθανον λοιπον να ισχυει αυτο που έγραψα παραπάνω. Εγω θεωρω αρκετά αντικειμενικο το sport24 (το contra επισης το ξέρω ως Παναθηναικων συναισθημάτων).
stamatinho Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 (το contra επισης το ξέρω ως Παναθηναικων συναισθημάτων). Το ζωον που περιεγραφε προχθες απο το contra δεν ειναι? Και σιγα μη το χασει ο τσορι...τσορι για το οσκαρ ανατροπης.. 2
DKNI Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Σε ξανά ρωτάω, τι παράπονο έχετε ως Ολυμπιακοί? Γιατι και στην ανακοίνωση δεν καταλαβα το πρόβλημα του Ολυμπιακού ποιο ειναι Στις νίκες και τις επιτυχίες σας μια χαρά αποθεωτικα εχει για σας Αυτο που καταλαβαίνω ειναι οτι θέλετε να εχει μονο για σας και για κανέναν άλλο. Υγ. Οι νικολοτετοιοι καθόλου προσεκτικοί δεν ειναι. Απλα δεν ενοχλούν γιατι ειναι δηλωμένοι και διαβάζει ο καθένας με δική του ευθύνη
Tilemaxx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Ο πρώην πρασινοφρουρός Παπαθεωδώρου σίγουρα κατήφθηνε μια πιο φιλοπαναθηναϊκή γραμμή. Τουλάχιστον τα δικά του κείμενα έκαναν μπάμ. Επίσης ο τίτλος την στιγμή μετά το ντέρμπυ με την λεζάντα "δικό του για πάντα το αήττητο", δεν θα την έγραφε ούτε η πράσινη (λες και δεν υπάρχει πιθανότητα να το πάρει του χρόνου ή του παραχρόνου αήττητο).Επίσης το Γκαζέτα είναι ιδιοκτησίας του πράσινου Ροδόλφου Οντόνι, μέλους της ΠΑΝ.ΚΙ. Το μόνο σίγουρο είναι οτι γαυρέτα δεν είναι ούτε μια στο μύριο.
Cossutius. Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Με το ιδιο σκεπτικο και το sport24 και το nova, μια χαρά απωθεωτικοι ειναι οταν νικάει ο ΠΑΟ. Ειδικά το novasportfm έχει καταφερθει και παλαιότερα εναντίον του Σωκράτη...Ολα σχετικά ειναι οπως βλέπεις. Οσο για παράπονα? Δεν νομίζω οτι υπάρχει παράπονο απο οπαδούς. Τωρα αν ο επισημος Ολυμπιακος θεωρει οτι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έγραψε κάτι και ενοχλησε, ή προσβαλε, αυτο ειναι καθαρά εσωτερικό θέμα που ούτε εγω ούτε εσυ μπορουμε να ξέρουμε. Τα ειχα γράψει αυτά οταν σχολίασα την ανακοινωση του Ολυμπιακου (την οποια δεν καταδέχτηκε να σχολιάσει κάποιος αφού όλοι κόλλησαν στη 2η παράγραφο αυτης που αναφερόταν στο ¨θέατρο" του Αναστασίου) Τον Νικολογιαννη, τον θεωρω ισως τον χειριστο. Παρόλαυτα 3-4 άρθρα του που έριξα μια ματιά, δεν ειδα κάτι περίεργο. Μπορει βέβαια παλαιότερα να έχει γράψει τα χειρότερα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Tι σημασία έχει αν ήταν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ή Βύζαντας Μεγάρων; Επιτρέπεται να απολύεται δημοσιογράφος επειδή έγραψε κάτι που δεν άρεσε σε μια ομάδα; Ή θα κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας και θα πούμε πως είναι "τυχαίο" ή "άσχετο"; Σκεφτείτε μονάχα ορισμένοι τι θα λέγατε, αν απολυόταν δημοσιογράφος δύο μέρες μετά που ένα κόμμα εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του για κάτι που έγραψε. Αυτό, τίποτε άλλο. Μην αφήνετε τον οπαδισμό να σας τυφλώνει. O Mπάμπης Χριστόγλου (που αν δεν απατώμαι, Παναθηναϊκός δεν είναι) έγραψε στην κατακλείδα πρόσφατου άρθρου του: "Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και γιατί όταν χάνει το παραδέχεται, συγχαίρει τον αντίπαλο και προχωράει μπροστά, μαθαίνοντας από τα λάθη του..." Ο επίσημος Ολυμπιακός, όχι μόνο δε συνεχάρη κανέναν αντίπαλο, αλλά αντίθετα επιτέθηκε στον αντίπαλο προπονητή, την αστυνομία και άφησε υπόνοιες για την αμεροληψία του διαιτητή (!) Όλα αυτά, προτού "προχωρήσει μπροστά" κυρήσσοντας "πόλεμο". Και τι προκάλεσε αυτή την αντίδραση; Μια δίκαιη ήττα. Δεν είναι συμπεριφορά μεγάλης ομάδας αυτή. Καλές και αξιέπαινες οι χορηγίες στη UNICEF, αλλά το μεγαλείο αποδεικνύεται στα ζόρια. Και, δυστυχώς, στα ζόρια κυριαρχούν ακόμη οι Πρωταθλητές, οι Γαύροι και οι Καραπαπάδες. Έχει δρόμο ακόμη. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις