Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή εξαρτάται από τον πόνο η τιμωρία; Σοβαρά τώρα; Και έρχεσαι από το άλλο νήμα και πουλάς και ειρωνίες τρομάρα σου;

Εγω πουλαω ειρωνειες η εσυ που εχεις κατεβασει ολες τις φωτο του google για να μας πεισεις οτι ο Αναστασιου

πονεσε δε πονεσε,ηταν κοκα κολα η ηταν pepsi κολα και οτι αλλο σου ερθει.

Να βαλω και εγω καμια ριζουπολη?Η το ξυλο σε Σισε-Γκοβου το 11?

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Να μου απαντήσεις ποια ήταν η ποινή για τον Μήτρογλου και να αφήσεις τις υπεκφυγές όταν στριμώχνεσαι.

Σε λίγο θα μας πεις ότι στον Μήτρογλου έριξαν light και δεν πόνεσε. Εγώ μία φωτογραφία έχω βάλει με τον Μήτρογλου, τώρα αν εσύ βλέπεις και φωτογραφία με Αναστασίου να μου την στείλεις με pm

Δημοσ.

Να μου απαντήσεις ποια ήταν η ποινή για τον Μήτρογλου και να αφήσεις τις υπεκφυγές όταν στριμώχνεσαι.

Σε λίγο θα μας πεις ότι στον Μήτρογλου έριξαν light και δεν πόνεσε

Βρες μου ολη τη φαση για να σου απαντησω.

Δημοσ.

Δεν χρείαζεται να σου βρω τίποτα. Ο Μήτρογλου πανηγυρίζει το 0-1 μέσα στη Λεωφόρο και τρώει το ποτήρι στο κεφάλι.

Τι τιμωρία έφαγε η Λεωφόρος;

Δημοσ.

Δεν χρείαζεται να σου βρω τίποτα. Ο Μήτρογλου πανηγυρίζει το 0-1 μέσα στη Λεωφόρο και τρώει το ποτήρι στο κεφάλι.

Τι τιμωρία έφαγε η Λεωφόρος;

Οταν και αν τιμωρηθειτε και εσεις για τον Αναστασιου θα σου απαντησω.

Δημοσ.

Εχεις δικιο φιλε Ολυμπιακε, γιαυτο και εισαι Ολυμπιακος. Τελος, αφου δε τιμωρηθηκε η Λεωφορος δεν θα τιμωρηθει και δεν πρεπει να τιμωρηθει κανεις. Ποσο Ολυμπιακος πια :D

• Like 1
Δημοσ.

Τι σχεση εχει ε; Δεν απαντας ομως. 

Με απλα παραδειγματακια σου δειχνω τι αισχη εισαι ικανος να υποστηριξεις για να δικαιολογησεις τον καθε Βαγγελα. Ο Μητρογλου αν τραυματιζονταν απο την ριψη αυτη ας το εκανε θεμα, αδικο θα ειχε; 

Αξιος συνεχιστης του Superpie. Ευγε.

ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??????

Ηταν αδύνατον να τραυματιστεί. Δεν υπάρχει καμια απόδειξη τραυματισμού του.

Ειναι προφανές οτι ο άνθρωπος έπεσε κάτω επειδή πιθανότατα τρόμαξε (και λογω εκτιμησης στον συγκεκριμένο άνθρωπο, δε θέλω να πιστευω οτι εκανε θέατρο των 3 sec).

Δε περίμενα να πεις παντως οτι ο Αναστασίου έκανε θέατρο (βάζοντας φάση του Τζολε). Εγω να ξέρεις δε το πιστεύω.

Δημοσ.

Το οτι δεν τραυματίστηκε δεν σημαίνει οτι εκείνη την ώρα τα αντανακλαστικά δεν χτυπάνε κόκκινο. Ένα κουτί γεμάτι με κόλα και πάγο, απο τέτοιο ύψος, αν πέσει πάνω σου σε κάνει να χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια.

Μερικές φορές δεν χρειάζεται να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα.

• Like 4
Δημοσ.

Στο απο πανω ποστ να προσθεσω οτι οταν πας σε πολεμο και σε χτυπησει κατι, δεν εχεις ουτε τον χρονο ουτε την πολυτελεια να σκεφτεις αν ποναει αυτο που σε χτυπησε ή αν ειναι σφαιρα ή κατι αλλο.

Στο Καραισκακη προχθες το κλιμα προς τον ΠΑΟ δεν ηταν εχθρικο απλως, αλλα πολεμικο. Αν σκασει στο προσωπο σου αντικειμενικο μεσα σε ενα κλιμα που καθε λογικος ανθρωπος μπορει να περιμενει το χειροτερο, τοτε το λογικοτερο ειναι να αντιδρας οπως ο Αναστασιου, ανεξαρτητως αν πονεσες ή οχι. Μεχρι να συνηδητοποιησεις οτι εισαι καλα, φυλαγεσαι απο τα χειροτερα. Λογω της τρομοκρατιας που επικρατουσε και μονο.

Aυτο λοιπον κατα τον γραφικο προεδρο του ΟΣΦΠ (και κατα μεγαλο ποσοστο κοκκινων προβατων) ειναι ανεπιτρεπτο. Δε δικαιουσαι σε τρομοκρατικο κλιμα να τρομαξεις δηλαδη, αυτο μας λενε!

ΥΓ. Ειτε ειχε παγακια, ειτε οχι, προκαλω τον οποιονδηποτε αντρακλα να κατσει στο πεζοδρομιο και να βαλει εναν φιλο του να ανεβει στον 2ο-3ο οροφο να του ριξει ενα χαρτινο ποτηρι γεματο νερο στο ματι. Κι ολα αυτα ενω ξερεις απο πριν οτι θα σε χτυπησει ενα χαρτινο ποτηρακι, χωρις δηλαδη να υπαρχει ο παραγοντας "τρομου/φοβου" κλπ. Ενας τριτος, πρεπει να γραψει με καμερα την αντιδραση σας μετα την προσγειωση του ποτηριου στο ματι σας και να το ποσταρει εδω μεσα. Μετα ελατε να ξανασυζητησουμε τις αμπελοφιλοσοφιες σας. Ουτε ο Τσουκαλας τετοιες αναλυσεις.

• Like 2
Δημοσ.

ελα παμε επιστημονικη αναλυση

ενα αντικειμενο τουλαχιστον 500γραμμαρια βασει της ποσοτητας νερου που ειδα οταν σου πεφτει απο τοσο υψος σιγουρα θα πονεσεις.

για φανταστειτε να σου πετουσαν ενα συνεκτικο αντικειμενο πχ μια πετρα μισο κιλο με τετοια ταχυτητα. Δεν εχει σημασια οτι ειναι νερο αλλα το βαρος και η ταχυτητα που φαινεται στη καμερα. Το νερο ειναι ασυμπιεστο (σαν υγρο) και βαρυ σχετικα με αλλα υγρα (λογω δεσμου υδρογονου). Οποτε δεν ειναι ακακο οταν αποκτα ορμη λογω ταχυτητας.

Δε λεω οτι τραυματιστηκε ο αναστασιου δε το γνωριζω αλλα το να λεμε σιγα ενα ποτηρι νερο ηταν ή κοκα κολα δεν ειναι πανακεια. Ηταν πολυ κοκα κολα ή πολυ καφες οπως φανηκε στη καμερα. Ενα γεματο ποτηρι του 1 λιτρου σιγουρα πανω απο τη μεση μεγεθου

και οσοι πουν οτι αλλο πετρα αλλο νερο, να τους πω οτι αν πιστευουν οτι το νερο ειναι ακακο, ας πανε το καλοκαιρι κατω απο ενα πυροσβεστικο αεροπλανο να ''λουστουν''. Πολυ πιθανοτατα το ακακο νερακι θα τους διαμελισει (εννοειται το παραδειγμα ειναι σατιρικο ποτε μην επιχειρεσετε κατι τετοιο μακρυα απο εμας)

Δημοσ.

Αν θεωρούμε πολεμικό το κλίμα στο Καραισκάκι, τι πρέπει να πουμε τότε για το προπέρσινο κλιμα στη Λεωφόρο, η καλύτερα για το περσινό κλίμα στο ΣΕΦ?

Ας μην ειμαστε υπερβολικοί.

Η κατάσταση πήγε να ξεφύγει τα τελευταία λεπτά. Δεν υπήρχε καμια μα καμία απολυτως διαφορά με το πρώτο παιχνιδι στη Λεωφόρο.

Απλά το χάρτινο ποτήρι (ανάμεσα σε πολλά άλλα, διοτι δεν έπεσε μονο ένα και στις 2 περιπτωσεις), έτυχε να πέσει στη πλάτη του ενός και στο μάτι του άλλου. 

ΕΥΤΥΧΩΣ κανεις δεν τραυματιστηκε και αυτό έχει σημασία.

Κάνατε τη τρίχα τριχιά. 

Η κουβέντα θα έπρεπε να έχει εξελιχθεί για το γενικό αυτό φαινόμενο των οπαδων που παραμένουν ασύλληπτοι και το πήγατε  στους αλήτες γαβρους κτλ κτλ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ και δεν άνοιξε μύτη. Πρόστιμο και όλα καλά.

Η υπερβολή ειναι αυτό που διαφωνούμε, όχι τα γεγονότα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχετε χάσει κάθε λογική μου φαίνεται.

Κάθεστε και συζητάτε τώρα την ταχύτητα το βάρος την γωνία πρόσκρουσης, τι είναι αυτά;;;

Ρε τρελαίνομαι λέμε. Θα καθήσουμε να συζητήσουμε αν έκανε θέατρο ένας άνθρωπος που έφαγε αντικείμενο στη μούρη;;;

Γιατί το πρόβλημα είναι αν έκανε θέατρο;; Αν πόνεσε;;; Αυτό είναι το πρόβλημα;;;

Έλεος!! Ε-Λ-Ε-Ο-Σ

Νισάφι πια με τον αλήτη που διοικεί το ποδόσφαιρο, νισάφι και με αυτούς που τον στηρίζουν.

Κι εσείς τι συζητάτε; Με άνθρωπο που μπαίνει στη διαδικασία να πει "ναι μεν αλλά" σε τέτοιες περιπτώσεις, τι πάτε να καταφέρετε;

Πραγματικά, έλεος, έχω εκνευριστεί λες και είμαι πάλι 18

• Like 4
Δημοσ.

Το οτι δεν τραυματίστηκε δεν σημαίνει οτι εκείνη την ώρα τα αντανακλαστικά δεν χτυπάνε κόκκινο. Ένα κουτί γεμάτι με κόλα και πάγο, απο τέτοιο ύψος, αν πέσει πάνω σου σε κάνει να χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια.

Μερικές φορές δεν χρειάζεται να δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα.

Ημιτασιόν Ολυμπιακός, τι είναι αυτά που λες ρε, δεν ντρέπεσαι ?

Θα σε εξορίσουνε οι πιστοί :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...