Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα πεις εσύ τι είχε μέσα το ποτήρι και πόσο χτύπησε ο άλλος. Ούτε έχει καμια σχέση τι νομίζεις εσύ οτι βάζουν μέσα γιατί δεν το άνοιξες να το δεις πριν το πετάξει.

Στα ποτηρια δε βαζουν παγακια ειτε παρεις νερο ειτε αναψυκτικο. Ειτε απο το κυλικειο ειτε απο μικροπωλητη.

Τωρα αν εσυ θες να λες οτι ειχε μεσα παγακια... Γουατεβερ χελπς γιου σλιπ γουελ.

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αν εισαι αλοδαπος - πακιστανος - αλβανος σορρυ ! οταν ο βαγγελας ελεγε θα πανε τα παιδακια χαρουμε στο σχολειο τους αυριο μετα την μεγαλυτερη  κλοπη που εχει γινει ποτε στην ελλαδα σ αρεσε μαλλον ε ?

Να τα βοηθησω εγω τα παιδια να θυμηθουν.

• Like 2
Δημοσ.

Τι σχέση έχει τι έκανε ο Τζολε πριν 10 χρόνια? Αυτο ειναι το αντεπιχείρημά σου?

Δηλαδη δέχεσαι οτι ο Αναστασίου έκανε θέατρο?

Συγχαρητήρια.

Παρόμοιο ποτήρι έφαγε και ο Μητρογλας τις προάλες στη Λεωφόρο. Δεν έγινε και θέμα...

Τι σχεση εχει ε; Δεν απαντας ομως. 

Με απλα παραδειγματακια σου δειχνω τι αισχη εισαι ικανος να υποστηριξεις για να δικαιολογησεις τον καθε Βαγγελα. Ο Μητρογλου αν τραυματιζονταν απο την ριψη αυτη ας το εκανε θεμα, αδικο θα ειχε; 

Αξιος συνεχιστης του Superpie. Ευγε.

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς είχα την ατυχία να γεννηθώ στην Ελλάδα απο έλληνες γονείς. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

-Τα παιδάκια όλων των άλλων ελλήνων, θα πάνε στο σχολείο χαρούμενα που θα πάρει ο ΟΣΦΠ το πρωτάθλημα με μια ήττα λιγότερη.
- Τα παιδάκια όλων των άλλων ελλήνων θα ποτιστούν απ' τους πονεμένους γονείς τους με την παραπάνω ψευδή αίσθηση χαράς.
- Τα παιδάκια όλων των άλλων ελλήνων πάλι θα πάνε πονεμένα σχολείο όταν θα γίνεται η φιέστα για το 42ο, εκτός και αν η ομάδα τους κάνει δική της αντίστοιχη για ένα κερδισμένο αδιάφορο μάτς.

Τα παιδάκια όλων των ελλήνων γενικότερα (και ολυμπιακών), θα μάθουν οτι Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΚΟ ΞΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΟΟΟΟΧΙ ΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Δημοσ.

αφου λοιπον εισαι ελληνοπουλο - δεν ειχα καμμια διαθεση να θιξω τους αλλοδαπους - δεν αισθανθηκες αηδια και ντροπη γι αυτα που ειπε η προεδραρα σου στο βιντεο που ποσταρε ο φιλος ?? ολα τα αλλα που λες ειναι ασχετα ! ας χαρουβ τα γαβρακια οχι για 42 αλλα για 142 πετσινα !

σημερα χαρηκαν ολα τα αλλα και αυτο δεν αλλαζει πως να το κανουμε τωρα ??

υγ

τισ αηδιαστικες δηλωσεις αλλαζονιας  που ακους πιο πανω δεν τις εκανε μετα απο μια καθαρη νικη εστω με 1-0

αλλα μετα την χειροτερη κλοπη και αλλοιωση αποτελεσματος που εχει γινει ποτε στην ελλαδα ...

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι Ολυμπιακός.

Λοιπόν, το ποτήρι που έπεσε στον Αναστασίου μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα μου και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο κάτι τέτοιους τους έχουν στο απυρόβλητο οι ομάδες τόσα χρόνια..?? (Και δικαιώνουν και την απόφασή μου να μην δουν δεκάρα τσακιστή από εμένα αν δεν σοβαρευτούν και διώξουν τους υπάνθρωπους από τα γήπεδα)

Πάμε παρακάτω. Αρχικά μπράβο στον Παναθηναικό για την νίκη, την άξιζε (ίσως όχι σε αυτή την έκταση αλλά ήταν καλύτερος).

Ο Ολυμπιακός θαμπωμένος από την υπεροψία του νόμιζε ότι υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα αλλά προφανώς και υπάρχουν τρία αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναικός το πίστεψε περισσότερο και το πήρε.

Επομένως, καταλαβαίνετε ότι το να λέτε για διαιτησίες και λοιπά που λένε οι εκάστοτε φυλλάδες μόνο κακό σας κάνουν. Μπήκατε, το θέλατε πιο πολύ, φάνηκε, ήσασταν πιο αποτελεσματικοί και νικήσατε. Τόσο απλά.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι έπειτα από αυτή τη νίκη, η πλειοψηφία των φιλάθλων σας νόμιζε ότι πάει να πάρει το πρωτάθλημα και δεν σκεφτόταν καν πως έχει κυλήσει η φετινή χρονιά για τον παο.

Καλό θα ήταν να το χαρείτε αλλά φοβάμαι ότι θα νιώσετε υπερομάδα και θα την πατήσετε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την πάθαμε εμείς...

Τέλος, μεγάλο μπράβο στον Αναστασίου που πήγε και είδε τον Ολαιτάν σήμερα στο νοσοκομείο...

Υ.Γ. Φαντάζεστε να έπαιζε ο Ολυμπιακός με καμία Άρσεναλ και να έτρωγε ποτήρι ο Βεγκέρ? Περίγελος της Ευρώπης! Αν ο Μαρινάκης έχει παράπονα να φροντίσει να είναι πρώτα αυτός εντάξει και να δώσει τα στοιχεία του κάφρου στις αρχές.-

zizu10: αν και συμφωνω με το ποστ σου η διαιτησια ηταν ξεκαθαρα υπερ του οσφπ. Η ευρεια νικη του παο κανει τους παραγοντες του να μην σκεφτονται να κυνηγησουν το δικιο τους. Θα το θυμηθουν μονο οταν στραβωσει κατι. Οσο για τον αν η διαιτησια ωφελησε τον ολυμπιακο οχι αλλα 3 χρονια πριν ενα ακυρωμενο γκολ στο 78 αλλαξε το ματς. Το ιδιο προσπαθησε να κανει και ο σιδηροπουλος.

• Like 1
Δημοσ.

Στα ποτηρια δε βαζουν παγακια ειτε παρεις νερο ειτε αναψυκτικο. Ειτε απο το κυλικειο ειτε απο μικροπωλητη.

Τωρα αν εσυ θες να λες οτι ειχε μεσα παγακια... Γουατεβερ χελπς γιου σλιπ γουελ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΙ ΛΕΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΝ. ΔΕΝ ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος μέσα και τι έχει βάλει. Εκτός αν το πέταξες εσύ.

ΚΑΙ σε κάθε περίπτωση στο μάτι του ήρθε. ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕ. 

Δημοσ.

Την επομενη φορα κανε λιγο πιο μεγαλα γραμματα μηπως το πιστεψεις και ο ιδιος.

Δεν ειπα αν χτυπησε. Ειπα οτι στο γηπεδο δε βαζουν παγακια στα ποτηρια.

Βεβαια καθε ανθρωπος με τη στοιχειωδη λογικη θα σκεφτοταν οτι προφανως δεν μπαινουν παγακια αφου ο χ ανεγκεφαλος θα μπορουσε να τα πεταξει. Για τον ιδιο λογο δηλ που δινονται χαρτινα ποτηρια κι οχι μπουκαλια.

Η μηπως.... Δινονται και μπουκαλια κι εγω απλα νομιζω οτι δε δινονται;; Ναι, αυτο ειναι τελικα !!! Και τοσο καιρο μου διεφευγε πφφφ

Δημοσ.

Δεν υπαρχει στοιχειωδης λογικη στα ελληνικα γηπεδα. Your argument is invalid.

Ωραιος κι εσυ :P οριστε να πουμε οτι τα φερε απο το σπιτι του να τελειωνουμε :P

• Like 2
Δημοσ.

Οποίος πει μπεςα οτι αν το σκηνικό ειχε γίνει ανάποδα με Μίτσελ στη Λεωφόρο, θα έλεγε "έλα μωρε χάρτινο ηταν" το συνεχίζει

Εγω προσωπικά ξερω οτι αν ειχε γίνει ανάποδα, δεν θα έλεγα για θέατρο. Πιθανώς να μην το σχολίαζα μπας και περάσει, αλλα σίγουρα δεν θα έλεγα για θέατρο και σιγα τι έπαθε κτλ

• Like 2
Δημοσ.

923504_654626317937433_1403177119_n.jpg

Ποια ήταν η τιμωρία για το ποτήρι που είχε φάει ο Μήτρογλου στη Λεωφόρο; Πραγματικά διακρίνω μια προσπάθεια να κοιτάτε από την άλλη σε ότι δεν σας βολεύει/συμφέρει.

Ποιος από εσάς είπε: "Ντροπή για το ποτήρι που έφαγε ο Μήτρογλου";

Δημοσ.

923504_654626317937433_1403177119_n.jpg

Ποια ήταν η τιμωρία για το ποτήρι που είχε φάει ο Μήτρογλου στη Λεωφόρο; Πραγματικά διακρίνω μια προσπάθεια να κοιτάτε από την άλλη σε ότι δεν σας βολεύει/συμφέρει.

Ποιος από εσάς είπε: "Ντροπή για το ποτήρι που έφαγε ο Μήτρογλου";

Πιο πολυ να δροσιζεται μοιαζει παρα να ποναει παντως.

Δημοσ.

Δηλαδή εξαρτάται από τον πόνο η τιμωρία; Σοβαρά τώρα; Και έρχεσαι από το άλλο νήμα και πουλάς και ειρωνίες τρομάρα σου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...