Armored Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αν κάποιος θεωρεί γραφικό το "θεατρική παράσταση" που αφορά τον Αναστασίου, ειναι κάτι για το οποιο ρώτησα και εγω χθες βάζοντας ως παράδειγμα ένα προσωπικό περιστατικό και δεν έλαβα σαφή απάντηση. Πως στο καλό ένα χάρτινο ποτήρι σε οδηγεί στην πτώση? Εκτός και αν ηταν μπουκάλι οπότε πάω πάσο. Το παραληρημα τελειωμο δεν εχει. Οχι επρεπε να φαει τα παγακια στο ματι και να το παιξει ατσαλακωτος. Την κακομοιρα την λογικη δεν την λυπαστε ηθελα να ξερα. Σουρωτηρι την εχετε κανει. 2
DKNI Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Επίσης στην ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση τους...τους έσφαξε ο Σιδηροπουλος. Δεν σχολιάζω. Ειναι χρυσή ευκαιρία αν το παίξουμε σωστα να συνασπιστουν όλοι εναντίον τους (με το όλοι προφανώς δεν εννοώ τα παραρτηματακια)
zizu10 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εγώ είμαι Ολυμπιακός. Λοιπόν, το ποτήρι που έπεσε στον Αναστασίου μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα μου και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο κάτι τέτοιους τους έχουν στο απυρόβλητο οι ομάδες τόσα χρόνια..?? (Και δικαιώνουν και την απόφασή μου να μην δουν δεκάρα τσακιστή από εμένα αν δεν σοβαρευτούν και διώξουν τους υπάνθρωπους από τα γήπεδα) Πάμε παρακάτω. Αρχικά μπράβο στον Παναθηναικό για την νίκη, την άξιζε (ίσως όχι σε αυτή την έκταση αλλά ήταν καλύτερος). Ο Ολυμπιακός θαμπωμένος από την υπεροψία του νόμιζε ότι υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα αλλά προφανώς και υπάρχουν τρία αποτελέσματα στο ποδόσφαιρο. Ο Παναθηναικός το πίστεψε περισσότερο και το πήρε. Επομένως, καταλαβαίνετε ότι το να λέτε για διαιτησίες και λοιπά που λένε οι εκάστοτε φυλλάδες μόνο κακό σας κάνουν. Μπήκατε, το θέλατε πιο πολύ, φάνηκε, ήσασταν πιο αποτελεσματικοί και νικήσατε. Τόσο απλά. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι έπειτα από αυτή τη νίκη, η πλειοψηφία των φιλάθλων σας νόμιζε ότι πάει να πάρει το πρωτάθλημα και δεν σκεφτόταν καν πως έχει κυλήσει η φετινή χρονιά για τον παο. Καλό θα ήταν να το χαρείτε αλλά φοβάμαι ότι θα νιώσετε υπερομάδα και θα την πατήσετε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που την πάθαμε εμείς... Τέλος, μεγάλο μπράβο στον Αναστασίου που πήγε και είδε τον Ολαιτάν σήμερα στο νοσοκομείο... Υ.Γ. Φαντάζεστε να έπαιζε ο Ολυμπιακός με καμία Άρσεναλ και να έτρωγε ποτήρι ο Βεγκέρ? Περίγελος της Ευρώπης! Αν ο Μαρινάκης έχει παράπονα να φροντίσει να είναι πρώτα αυτός εντάξει και να δώσει τα στοιχεία του κάφρου στις αρχές.- 2
tsakonas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ξεχασε ο χοντρος που ηρθε στην Τουμπα με τις μεταφορες ο Κυριακος, με ελικοπτερα να πετανε , υποβρυχια στο θερμαικο κλπ κλπ... τοτε η αστυνομια ηταν καλη...
Cossutius. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το παραληρημα τελειωμο δεν εχει. Οχι επρεπε να φαει τα παγακια στο ματι και να το παιξει ατσαλακωτος. Την κακομοιρα την λογικη δεν την λυπαστε ηθελα να ξερα. Σουρωτηρι την εχετε κανει. Που ξέρεις οτι είχε παγάκια? Ρε μεταξύ μας θα κοροιδευόμαστε τώρα?? Ενα χαρτινο ποτήρι έφαγε ο άνθρωπος στο κεφάλι, παρόμοιο που έφαγε στη Λεωφόρο ο Μήτρογλου. Η καλύτερη απάντηση που μου δόθηκε και δε τη σχολίασα διότι τη θεώρησα σωστή ήταν αυτή του DNKI. Eπεσε διότι ξαφνιάστηκε???? Δεκτή ως απάντηση. Σκέτη ειρωνεία κάποιοι. Δεν ξέρετε τι να απαντήσετε και ειτε το ριχνετε στην ειρωνία, είτε περιμένετε κάποιος άλλος να βγάλει τα κάστανα απ τη φωτιά.
Demon13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εσύ πως ξέρεις οτι ΔΕΝ είχε παγάκια; Συνήθως βάζουν γιατί το νεράκι είναι φτηνότερο απο την coca cola. Που ακόμα και αν δεν είχε, πως ξέρεις πόσο χτύπησε ο άλλος; Γιατί κατηγορείς τον Αναστασίου για θέατρο, χωρίς να είσαι 100% σίγουρος οτι έκανε θέατρο; Τον χτυπήσανε μπροστά στις κάμερες καθόλου δεν το σέβεσαι; Έλεος 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δεν ασχολουμαστε με το γεγονος οτι κοκκινος πιθηκανθρωπος εριξε αντικειμενο ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ασχολουμαστε και υπεραναλυουμε και λεμε πιθηκανθρωπο και θεατρινο τον προπονητη που το εφαγε στο ματι. Απορω πως δεν βγηκαν καποιοι να πουνε οτι ο Αναστασιου ειδε το ποτηρι να πεφτει και πηγε ο ιδιος προς αυτο για να τιμωρησουν τον ΟΣΦΠ. Βασικα το ποτηρι του το ριξε πρασινος προβοκατορας. Ελλαδα ρε φιλε. 3
margaritagr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δε βαζουν παγακια στα ποτηρια. Μη με ρωτησεις που το ξερω, τυχαινει να....χω περασει απ εξω απ το καραισκακη 1-2 φορες. 1
Armored Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ρε μεταξύ μας θα κοροιδευόμαστε τώρα?? Το ειπες. Ειμαι σιγουρος πως σε αυτην την περιπτωση κατηγορησες τον Τζολε για θεατρο.. http://www.youtube.com/watch?v=tCQU3o6bvps
Cossutius. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Τι σχέση έχει τι έκανε ο Τζολε πριν 10 χρόνια? Αυτο ειναι το αντεπιχείρημά σου? Δηλαδη δέχεσαι οτι ο Αναστασίου έκανε θέατρο? Συγχαρητήρια. Παρόμοιο ποτήρι έφαγε και ο Μητρογλας τις προάλες στη Λεωφόρο. Δεν έγινε και θέμα...
gamanos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Λοιπόν και η μαλακία έχει όρια. Από τα πολλά αντικείμενα που έπεσαν, ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. Μόνο αυτό το βίντεο να δείτε , με το που σωριάζεται, πέφτει και άλλο ένα δίπλα. Δεν έπεσε μόνο ένα, δεν έπεσε μόνο από έναν. Σαφώς ένα ποτήρι οπουδήποτε αλλού να πέσει, δεν σωριάζει άνθρωπο. Στο μάτι όμως, ψευτογκεμπελίσκοι, ακόμα και η προσποίηση ρίψης αντικειμένου επιφέρει κίνηση της κεφαλής προς τα μέσα, κλείσιμο των ματιών και δίπλωμα του στομάχου. Η ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ ρίψης. Η ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΗ. ΨΕΥΤΕΣ , ε ΨΕΥΤΕΣ.
Mau-Maus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Α ρε αλαφου βγες και κανε αυτη την δηλωση να σε παραδεχτει ολη η Ελλαδα .. ''Λυπαμαι πολυ για τα παιδακια των ολυμπιακων που δεν πηγαν χαρουμενα σημερα στο σχολειο , πηγαν ομως χαρουμενα τα παιδακια ολων των αλλων των Ελληνων ... ''
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Α ρε αλαφου βγες και κανε αυτη την δηλωση να σε παραδεχτει ολη η Ελλαδα .. ''Λυπαμαι πολυ για τα παιδακια των ολυμπιακων που δεν πηγαν χαρουμενα σημερα στο σχολειο , πηγαν ομως χαρουμενα τα παιδακια ολων των αλλων των Ελληνων ... '' Εφυολογήμα που μόνο ένας έλληνας θα μπορούσε να σκεφτεί, όντως. 1
Demon13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δε βαζουν παγακια στα ποτηρια. Μη με ρωτησεις που το ξερω, τυχαινει να....χω περασει απ εξω απ το καραισκακη 1-2 φορες. Δεν θα πεις εσύ τι είχε μέσα το ποτήρι και πόσο χτύπησε ο άλλος. Ούτε έχει καμια σχέση τι νομίζεις εσύ οτι βάζουν μέσα γιατί δεν το άνοιξες να το δεις πριν το πετάξει.
Mau-Maus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Αν εισαι αλοδαπος - πακιστανος - αλβανος σορρυ ! οταν ο βαγγελας ελεγε θα πανε τα παιδακια χαρουμε στο σχολειο τους αυριο μετα την μεγαλυτερη κλοπη που εχει γινει ποτε στην ελλαδα σ αρεσε μαλλον ε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις