Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

μεγα offtopic...

αλλα μιας και αναφερατε ιπταμενους μονοκερους που κλεβουν σοκολατακια.

Το γνωριζατε οτι ο χαρδαβελλας ειχε κανει καποτε ρεπορταζ (καπου στο 90) για μια ιπταμενη παντοφλα που εμπαινε σε σπιτια και καρπαζωνε τους ανθρωπους???

οποτε ολα ειναι δυνατα στο ματαιο τουτο κοσμο :devil:

Κλαίω!!!!

Δημοσ.

Ευχές και ανθοδέσμη από Αλαφούζο σε Ολαϊτάν.

Αυτοι ποτηρια με κοκα κολα και φωτοβολιδες και εμεις ανθοδεσμες και χειροκροτηματα.Ετσι να μαθαινουν

πια ειναι η μεγαλυτερη ομαδα στην Ελλαδα και μια απο τις μεγαλυτερες στην Ευρωπη.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα σοβαρά και χωρις καμία ειρωνία γιατι τον συμπαθώ πολύ τον άνθρωπο.

Τι μπορει να σου κάνει ένα χαρτινο ποτήρι με coca cola όσο δυνατά και αν προσγειώνεται στο κεφάλι σου?

Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω αρχίσει και αισθάνομαι υπεράνθρωπος που πριν 2 εβδομαδες προσγειώθηκε στο κεφάλι μου από μπαλκόνι 2ου ορόφου ενα κουτάκι πορτοκαλάδας μπλέ και δεν έπαθα τίποτε (πέρα απο τον στιγμαίο απίστευτο πόνο και την αντίδραση με διαόλους και τριβόλους, μέχρι που ανακάλυψα πως αυτος που το ριξε ήταν ένας τριχρονος. Εξαιρω το γεγονός οτι μόνο απο 3χρονα δέχομαι τέτοιες κινήσεις, πράγμα που σημαίνει πως ο τυπος που έριξε το ποτήρι, είχε σίγουρα iq παρόμοιο με του τρίχρονου)

Άκουσα οτι έπαθε διάσειση!!!!

Αυτοι ποτηρια με κοκα κολα και εμεις ανθοδεσμες και χειροκροτηματα

μλκ μη μιλάς για ανθοδέσμες...σε τρωει ο πισινός σου τώρα να αρχίσουν οι άλλοι...το μνμ αυτο θα αυτοκαταστραφεί (σβηστεί )μόλις μου κάνεις like :P :P

Δημοσ.

Τι μπορει να σου κάνει ένα χαρτινο ποτήρι με coca cola όσο δυνατά και αν προσγειώνεται στο κεφάλι σου?

Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω αρχίσει και αισθάνομαι υπεράνθρωπος που πριν 2 εβδομαδες προσγειώθηκε στο κεφάλι μου από μπαλκόνι 2ου ορόφου ενα κουτάκι πορτοκαλάδας μπλέ και δεν έπαθα τίποτε (πέρα απο τον στιγμαίο απίστευτο πόνο και την αντίδραση με διαόλους και τριβόλους, μέχρι που ανακάλυψα πως αυτος που το ριξε ήταν ένας τριχρονος. Εξαιρω το γεγονός οτι μόνο απο 3χρονα δέχομαι τέτοιες κινήσεις, πράγμα που σημαίνει πως ο τυπος που έριξε το ποτήρι, είχε σίγουρα iq παρόμοιο με του τρίχρονου)

Kανονικα θα 'πρεπε να εχει παρει την ομαδα και να φυγει, διοτι δεν ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που γινεται αυτο το πραγμα μεσα στο Καραισκακη. Χθες ηταν χαρτινο (και εχουμε την ανεση να χαριεντιζομαστε με το αν η διασειση ηταν αληθινη ή ψευτικη), η κροτιδα πανω στον Μπεργκ ηταν 50ρα και οχι 200ρα κι ετσι δεν εσπασε το τυμπανο του, τις προαλλες στον Τζορβα ηταν σπυρια κι οχι αεροβολο, το θεμα μας ειναι ποτε ο τραυματισμος θα ειναι πραγματικος για να πουμε "oh, τον χτυπησαν στ'αληθεια?" ή οτι μεσα στο Καραισκακη σε καθε ντερμπι επικρατει κλιμα τρομοκρατιας και αποδεδειγμενα οι παιχτες του ΠΑΟ και το επιτελειο βρισκονται σε διαρκη κινδυνο και δεν λογοδοτει κανεις/δεν γινεται απολυτως τιποτα για να αλλαξει αυτο?

ΥΓ. Φυσικα αυτο το κλιμα τρομοκρατιας που επικρατουσε χθες κανει ακομα πιο μαγκικη και αντρικια τη χθεσινη 3ρα. Δεν μασησαν τιποτα οι μαγκες. Αναμενουμε την σκληρη τιμωρια για την ΠΑΕ ΟΣΦΠ πλεον.

Δημοσ.

Ρε μαζί σου και συμφωνω.

Αλλο ρωταω εγω. Πως στο λουτσο έπαθε διάσειση αυτος. Μου φαίνεται πραγματικά απιστευτο (λαμβάνοντας πάντα υπόψη τη δική μου εμπειρία αλλά και το γεγονός οτι προκειται απλά για ενα χάρτινο ποτήρι)

Δημοσ.

μλκ μη μιλάς για ανθοδέσμες...σε τρωει ο πισινός σου τώρα να αρχίσουν οι άλλοι...το μνμ αυτο θα αυτοκαταστραφεί (σβηστεί )μόλις μου κάνει like :P :P

Kαι τιποτα ρε σι να μη παθαινε δε γινεται καθε φορα να τα κανουν π00τανα.

Οπως και να χει ας βγει μια φορα ο χοντρος να ζητησει ενα συγνωμη.Ολο ηθος και ηθος λεει και μας δουλευει.

Ας βγει μια φορα να τα κατακρινει αυτα.Τους εχει αφησει ανεξελεκτους εκει μεσα.Ο Πλατινι προχθες μας ελεγε οτι πρεπει να γινουμε ολοι σαν τον ολυμπιακο.

Με τις ανθοδεσμες θα το προσπερασω γιατι αν αρχισω απο Κοσκωτα μεχρι σημερα θα με παρει 3 σελιδες :)

Δημοσ.

Δε νομίζω οτι έχει σχέση ο χοντρός με αυτο. Δρακόντια ηταν τα μέτρα ασφαλείας χθές στο γήπεδο.

Αμα τωρα ο κάθε καραγκιόζης ρίχνει ποτήρια, το λιγότερο που μπορουν να κάνουν ειναι να τον συλλάβουν. Πιστευω οτι ΠΡΕΠΕΙ να το κάνουν και θα ειναι αδικαιολόγητοι αν δεν.

Σκληρή τιμωρία? 2 αγωνιστικές θα φάει και πρόστιμο.

Δημοσ.

Το παιζουμε στο στοιχημα για την τιμωρια;

Εγω λεω οτι δε θα πεσει καμια τιμωρια και αν πεσει θα μεταφερθει ο αγωνας του ΟΣΦΠ με τον ΠΑΟΚ (δεν εχει οριστει ακομη και η μονη κενη ημερομηνια μεσα στον Μαρτιο ειναι 12/3) για πολυ αργοτερα :)

Πολυ χλωμο να παιξει ο ΟΣΦΠ χωρις κοσμο μεσα με τον ΠΑΟΚ

Δημοσ.

Σιγουρα δε μπορει να κραταει απο το χερακι 35 χιλιαδες κοσμο αλλα ας παρει εστω το μικροφωνο σαν τον Γιαννακοπουλο να τους πει

2 κουβεντες και ας μη τα εννοει..

Ο πρωταθλητης σημερα αντι να ζητησει ενα συγνωμη η να κατακρινει τετοιες ενεργειες που ακομα και απο το redplanet τους κατεκριναν

πηγε και μου βαλε φωτο με το φραπε του Μαυρογενιδη.Σαν να λεει...νια νια νια νια νια σας την φεραμε.

Τραγικα πραγματα ενταξει..

Δημοσ.

Όχι γιατί είναι συγγενής μου και τον πονάω, αλλά γιατί είναι παίχτης της ομάδας μου και η απουσία του αφήνει κενό αυτή τη στιγμή. Η διαφορά μου με ορισμένους εδώ μέσα είναι ότι δεν πουλάω ανθρωπιά στα... "διαλείμματα για διαφημίσεις" από το σερί λασπολογίας περί ντόπας. Ούτε φυσικά μπήκα στο τόπικ του ΠΑΟ να πετάξω εξυπνάδες μετά από μια μεγάλη νίκη την οποία οι πράσινοι δικαιούνται να πανηγυρίσουν, παρόλο που το επίπεδο της κουβέντας "ανέβηκε" ξαφνικά σε δυσθεώρητα ύψη του τύπου "3-0, μη μιλάς", γιατί και να μιλήσουμε ξέρουμε και να πανηγυρίσουμε τις κούπες και τις διακρίσεις. Για την ακρίβεια, τις ξερνάμε τις κούπες.

Ναι ναι ειμαστε σίγουροι πως θα προτιμούσες να ειναι ντόπα και να γίνει καλα σε μια βδομαδα απο το να ειναι κατι παθολγικο που θα του κόψει τη μπάλα

Δημοσ.

Δεν ξερω αν μπηκε γιατι ειναι τοσες σελιδες μετα απο το match.

ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ!

Aυτο τωρα ειναι κανονικη μεταδοση? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!! Σιγα μη το χασει ο Τσορι? Ο Τσορι μειωνεισε 2-1? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!

Δημοσ.

Για τον μόνο για τον οποίο υπάρχει επίσημη απόδειξη για Ντόπινγκ, είναι ο δικός σας ο Βαρβζίνιακ. Για τους άλλους είναι απλά εικασίες.

Για να μην δουλευομαστε...θυμάσαι πριν ελάχιστα χρονια που ειχε βγει ενα ηχητικό με Δουκακο και κυρΣαββα και έλεγε για τις ντόπες και τις φυσσουνες του Τζορτζεβιτς επι Λεμονη κτλ

Μάλιστα είχε παίξει πολυ στο ιντερνετ αλλα το είχαν θάψει τα ΜΜΕ ως προϊόν υποκλοπής

Το αν ηταν κάποιο non paper που τους είπε να το θάψουν η οντως δεν ήθελαν να μπλεξουν νομικά το συζητάμε, δεν ειναι το 1ο η το τελευταίο που θάβεται σε αυτή την χώρα

Αλλα η αλήθεια ειναι πως μην μας βγάλετε και τρελούς και οτι δεν ακούσαμε τιποτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...