Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεγάλη παιχτάρα αυτός ο Σουηδός σήμερα πρέπει να δικαιώθηκε και ο Νικολογιάννης δώστε 15 και παρτε τον :D

• Like 2
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Σχετικά με το πέναλντι υπάρχει όντως σπρώξιμο αλλά πιο πολύ το "παίρνει" ο Βαλντέζ πριν όμως υπήρχε καθαρό επιθετικό φάουλ.

Τρόμαξα με τον Ολαιταν περάστικα στο παλικάρι.

Αν θυμαμαι σωστα και στο πρωτο ημιχρονο υπαρχει αναλογη φαση με σπρωξιμο στον Σιντεφελντ μεσα στη περιοχη του ΟΣΦΠ αλλα εκει γαργαρα.

Δημοσ.

Δεν την θυμάμαι τη φάση που λες...επίσης Σίφο ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ πραγματικός βράχος σήμερα.

Δημοσ.

Ο Αλαφούζος πέρα απ' τα γελοία tweets, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο ποδοσφαιρικό τμήμα τηρουμένων των αναλογιών.

Δημοσ.

BhwU3UMIcAAjlQq.jpg:large

Λοιπόν, ένσταση κατέθεσε ο Ολυμπιακός, επειδή ο ΠΑΟ χρησιμοποίησε παράτυπα εξωγήινο παίκτη. Φαίνεται καθαρά στη φωτογραφία, μπροστά μπροστά.

Σοβαρά, ποιός είναι αυτός;

• Like 2
Δημοσ.

Να χέσω εγώ τα φράγκα τα οποία έχουν. Στο εξωτερικό είμαι σίγουρος οτι οι ίδιοι οι διπλανοί του θα τον παρέδιδαν στην αστυνομία.

Πέρα απο το προφανές οτι πρεπει να εισαι μεγάλος μαλακας για να στείλεις αντικείμενο προς άλλον άνθρωπο, αυτοι συνήθως ειναι πανηγυριτζηδες

Ασε ξερω που σου λεω, κάνω κάθε 15 μέρες 200χλμ και δω την αρρώστια μου, και σε όλα τα σοβαρα ματς, με Μπαρτσελονες, Ολυμπιακούς κτλ θα βρεθει κάποιος πουθενας Facebook πανηγύριτζης να στείλει κατι μεσα

Οκ, οτι θα χτυπήσεις άνθρωπο δεν σου κόβει, στα αρχιδια σου βέβαια και εμείς που θελουμε να πάμε πχ και με την Προκομ

(Με σας στην ευρωλιγκα δεν έγινε κατι πάντως)

Γενικά στο κλειστό ούτε ΟΑΚΑ το έχουμε μαζέψει αλλα η μαλακια θα γίνει απο μπλε η απο τα πάνω, πάντως οχι απο θύρες μόνιμων

Για σημερα ωραίο σκηνικό με Ζεκα Αναστασίου να χειροκροτανε οταν είδαν οκ τον Ολαιταν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...