firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ο Ολαιταν τελικά τι έπαθε; Κάποια απώλεια αισθήσεων/ισορροπίας από προβληματάκι (ελπίζω) στον αυχένα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ο Ολαιταν τελικά τι έπαθε;Και να πω οτι δεν εχουν προσφατα τα παραδειγματα της Σεβιλης.
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Η πλάκα είναι οτι το ποτήρι Κόκα-κόλας που του έριξαν, έπεσε απ' τα VIP. Μπράβο σε αυτόν που πλήρωσε 50 ευρώ εισητήριο για να κάνει τέτοια καφρίλα. Από που περίμενες να έρθει; Οι άλλοι δεν έχουν χρήματα για αγορά αναψυκτικού σε γήπεδο. :P Και να πω οτι δεν εχουν προσφατα τα παραδειγματα της Σεβιλης. Τι έγινε εκεί; 3
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κάποια απώλεια αισθήσεων/ισορροπίας από προβληματάκι (ελπίζω) στον αυχένα. κανεις λαθος και δεν ισχυει αυτο αν διαβασες το αρθρο στον supersportfm χτυπημα στον αυχενα εχει αλλα προηλθε απο την πτωση αυτη καθ' εαυτη χωρις αντανακλαστικα . ο λογος της λιποθυμιας ειναι αγνωστος
Caiden Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 @Caiden Ποσα ειχες παιξει ρε θηριο Δεν ειναι δικο μου ενος φιλου ειναι που μου το εστειλε.....κερναει κιολας λεει
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κάποια απώλεια αισθήσεων/ισορροπίας από προβληματάκι (ελπίζω) στον αυχένα. το προβλημα στον αυχενα ειναι απο την πτωση , επεσε πολυ ασχημα ''εσβησε'' ελπιζω να μην ειναι καρδια κ απλα να λιποθυμησε το παιδι ..
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 κανεις λαθος και δεν ισχυει αυτο αν διαβασες το αρθρο στον supersportfm χτυπημα στον αυχενα εχει αλλα προηλθε απο την πτωση αυτη καθ' εαυτη χωρις αντανακλαστικα . ο λογος της λιποθυμιας ειναι αγνωστος Ναι, έχεις δίκιο. Μακάρι να μην έχει τίποτε.
konstantinos77 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ειμαι υποχρεωμενος να σας δωσω συγχαρητηρια εδω στο thread σας ,και στον Αναστασιου για αυτο που ειπε στον γιατρο του οταν τραυματιστηκε ο Ολαιταν (το διαβασα στα χειλη του ) ...Πολυ καλη εμφανιση μεγαλη η νικη σας ,μακαρι να μην υπηρχαν και αυτοι οι λιγοι μαλακες να πεταγανε καφεδες ή οτι αλλο .O Mιτσελ ειναι η αληθεια σας υποτιμησε βαζοντας την ιδια ενδεκαδα που ειχε παιξει την Τριτη αλλα αυτο δεν μειωνει την επιτυχια σας. Κοιταξτε να την χαρειτε και ισως ξανασυναντηθουμε ... 5
Demon13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Η πλάκα είναι οτι το ποτήρι Κόκα-κόλας που του έριξαν, έπεσε απ' τα VIP. Μπράβο σε αυτόν που πλήρωσε 50 ευρώ εισητήριο για να κάνει τέτοια καφρίλα. Βρές μου έστω και ένα πόστ που να έχω ακριβώς διατυπωμένο αυτό που είπες. Και μην μου quoτάρεις το χθεσινό. Δεν ήταν εκτίμηση. http://www.homefood.gr/recipes/recipe.asp?cat=12&id=2645 Δες εδω
FilipposMD Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ειμαι υποχρεωμενος να σας δωσω συγχαρητηρια εδω στο thread σας ,και στον Αναστασιου για αυτο που ειπε στον γιατρο του οταν τραυματιστηκε ο Ολαιταν (το διαβασα στα χειλη του ) ... Τι είπε;
DKNI Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Η πλάκα είναι οτι το ποτήρι Κόκα-κόλας που του έριξαν, έπεσε απ' τα VIP. Μπράβο σε αυτόν που πλήρωσε 50 ευρώ εισητήριο για να κάνει τέτοια καφρίλα. Βρές μου έστω και ένα πόστ που να έχω ακριβώς διατυπωμένο αυτό που είπες. Και μην μου quoτάρεις το χθεσινό. Δεν ήταν εκτίμηση. Συνήθως αυτοι τα κάνουν τα χειρότερα στις άκυρες στιγμέςΝομίζουν οτι ειναι μαγκιά, πατάνε σε 5 αγώνες-event όλο το χρονο στα VIP πάντα, κάνουν τους χούλιγκαν και μετα γεια σας
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Να χέσω εγώ τα φράγκα τα οποία έχουν. Στο εξωτερικό είμαι σίγουρος οτι οι ίδιοι οι διπλανοί του θα τον παρέδιδαν στην αστυνομία. 2
Basilisc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Από που περίμενες να έρθει; Οι άλλοι δεν έχουν χρήματα για αγορά αναψυκτικού σε γήπεδο. :P Τι έγινε εκεί; Κάποτε είχε φάει έναν καφέ στα μούτρα στη Λεωφόρο νομίζω ο Μαυρογενίδης και είχε ακουστεί το εξής: Τι ήταν αυτός που το πέταξε στο Μαυρογενίδη; α.ΠΑΟ ή β.ΟΣΦΠ Η σωστή απάντηση είναι: γ. Λεφτάς. Ο καφές στο γήπεδο έχει πάει 2 ευρώ. 1
stamatinho Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ενα μπραβο στο Μιτσελ θελω να πω.Ο ανθρωπος μου εχει καταριψει ολες τις θεωριες που ειχα για τους προηγουμενους προπονητες του γαυρου.Ανθρωπος και επαγγελματιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις