Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Η πλάκα είναι οτι το ποτήρι Κόκα-κόλας που του έριξαν, έπεσε απ' τα VIP. Μπράβο σε αυτόν που πλήρωσε 50 ευρώ εισητήριο για να κάνει τέτοια καφρίλα.

Από που περίμενες να έρθει; Οι άλλοι δεν έχουν χρήματα για αγορά αναψυκτικού σε γήπεδο. :P :P :P

Και να πω οτι δεν εχουν προσφατα τα παραδειγματα της Σεβιλης.

Τι έγινε εκεί;

• Like 3
Δημοσ.

Κάποια απώλεια αισθήσεων/ισορροπίας από προβληματάκι (ελπίζω) στον αυχένα.

κανεις λαθος και δεν ισχυει αυτο αν διαβασες το αρθρο στον supersportfm

χτυπημα στον αυχενα εχει αλλα προηλθε απο την πτωση αυτη καθ' εαυτη χωρις αντανακλαστικα .

ο λογος της λιποθυμιας ειναι αγνωστος

Δημοσ.

@Caiden

Ποσα ειχες παιξει ρε θηριο

Δεν ειναι δικο μου ενος φιλου ειναι που μου το εστειλε.....κερναει κιολας λεει

Δημοσ.

Κάποια απώλεια αισθήσεων/ισορροπίας από προβληματάκι (ελπίζω) στον αυχένα.

το προβλημα στον αυχενα ειναι απο την πτωση , επεσε πολυ ασχημα  ''εσβησε''

ελπιζω να μην ειναι καρδια κ απλα να λιποθυμησε το παιδι ..

Δημοσ.

κανεις λαθος και δεν ισχυει αυτο αν διαβασες το αρθρο στον supersportfm

χτυπημα στον αυχενα εχει αλλα προηλθε απο την πτωση αυτη καθ' εαυτη χωρις αντανακλαστικα .

ο λογος της λιποθυμιας ειναι αγνωστος

Ναι, έχεις δίκιο. Μακάρι να μην έχει τίποτε.

Δημοσ.

Ειμαι υποχρεωμενος να σας δωσω συγχαρητηρια εδω στο thread σας ,και στον Αναστασιου για αυτο που ειπε στον γιατρο του οταν τραυματιστηκε ο Ολαιταν (το διαβασα στα χειλη του ) ...Πολυ καλη εμφανιση μεγαλη η νικη σας ,μακαρι να μην υπηρχαν και αυτοι οι λιγοι μαλακες να πεταγανε καφεδες ή οτι αλλο .O Mιτσελ ειναι η αληθεια σας υποτιμησε βαζοντας την ιδια ενδεκαδα που ειχε παιξει την Τριτη αλλα αυτο δεν μειωνει την επιτυχια σας. Κοιταξτε να την χαρειτε και ισως ξανασυναντηθουμε ...:)

• Like 5
Δημοσ.

Η πλάκα είναι οτι το ποτήρι Κόκα-κόλας που του έριξαν, έπεσε απ' τα VIP. Μπράβο σε αυτόν που πλήρωσε 50 ευρώ εισητήριο για να κάνει τέτοια καφρίλα.

Βρές μου έστω και ένα πόστ που να έχω ακριβώς διατυπωμένο αυτό που είπες. Και μην μου quoτάρεις το χθεσινό. Δεν ήταν εκτίμηση.

http://www.homefood.gr/recipes/recipe.asp?cat=12&id=2645

Δες εδω

Δημοσ.

Ειμαι υποχρεωμενος να σας δωσω συγχαρητηρια εδω στο thread σας ,και στον Αναστασιου για αυτο που ειπε στον γιατρο του οταν τραυματιστηκε ο Ολαιταν (το διαβασα στα χειλη του ) ...

Τι είπε;

Δημοσ.

Βρές μου έστω και ένα πόστ που να έχω ακριβώς διατυπωμένο αυτό που είπες. Και μην μου quoτάρεις το χθεσινό. Δεν ήταν εκτίμηση.

Συνήθως αυτοι τα κάνουν τα χειρότερα στις άκυρες στιγμές

Νομίζουν οτι ειναι μαγκιά, πατάνε σε 5 αγώνες-event όλο το χρονο στα VIP πάντα, κάνουν τους χούλιγκαν και μετα γεια σας

Δημοσ.

Να χέσω εγώ τα φράγκα τα οποία έχουν. Στο εξωτερικό είμαι σίγουρος οτι οι ίδιοι οι διπλανοί του θα τον παρέδιδαν στην αστυνομία.

• Like 2
Δημοσ.

Από που περίμενες να έρθει; Οι άλλοι δεν έχουν χρήματα για αγορά αναψυκτικού σε γήπεδο. :P :P :P

Τι έγινε εκεί;

Κάποτε είχε φάει έναν καφέ στα μούτρα στη Λεωφόρο νομίζω ο Μαυρογενίδης και είχε ακουστεί το εξής:

Τι ήταν αυτός που το πέταξε στο Μαυρογενίδη;

α.ΠΑΟ ή

β.ΟΣΦΠ

Η σωστή απάντηση είναι:

γ. Λεφτάς. Ο καφές στο γήπεδο έχει πάει 2 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα μπραβο στο Μιτσελ θελω να πω.Ο ανθρωπος μου εχει καταριψει ολες τις θεωριες που ειχα για τους προηγουμενους προπονητες του γαυρου.Ανθρωπος και επαγγελματιας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...