lambroszekis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Πωωωω άκουγα ένα τύπο στο σπορ-φμ του ολυμπιακού μάλλον κι ακουγοταν σαν κλαμμένο....#@!#@@#
Cossutius. Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ε καλά, όχι ότι έσκιζε ο Ολυμπιακός πριν τον τραυματισμό! Το σκηνικό το έχουμε δει πολλές φορές. Όταν ο ένας από τους δύο μπαίνει με τη σιγουριά ότι θα κερδίσει, πολύ συχνά έχουμε κηδείες. Μπορεί όχι 0-3, αλλά κηδείες έχουμε δει πολλές. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Μεγάλη προίκα για τον Αναστασίου αυτό το αποτέλεσμα. Εντάξει, οι κομπλεξικοί θα αρχίσουν τα δικά τους, όπως θα γινόταν με τους απέναντι σε ανάποδο αποτέλεσμα, αλλά νομίζω πρέπει να σταθούμε στη δουλειά που έχει κάνει ο Αναστασίου, τον οποίο ήθελαν να διώξουν σε κάποια φάση, όπως και τον Μίτσελ. οπως εχω πει και παλαιότερα, μεσα στη χρονια που εχει πάνω και κάτω και λογικο ειναι φετος, αν μη τη άλλο ο Αναστασίου δείχνει επαγγελματίας προπονητής Δείχνει οτι βρήκαμε εναν άνθρωπο που οντως θεωρεί επάγγελμα την προπονητική και το αντιμετωπίζει πολυ πολυ σοβαρα Μπορει το ταβάνι του τελικά να ειναι για να βγαίνουμε 3οι, αλλα τουλαχιστον δείχνει να το αντιμετωπίζει πολυ σοβαρα Ο Αναστασίου ειναι ο μόνος λόγος για να αποβάλει κανείς το αντιπαναθηναικο μίσος του.Εξαιρετικές δηλώσεις πριν το ματς, σεβασμός στον αντίπαλο ( και ο Μιτσελ το ίδιο βέβαια), τακτική κομμένη και ραμενη για αυτο το παιχνίδι. Σαφώς το ματς θα ήταν διαφορετικό αν δεν είχαμε τον τραυματισμό του παιδιού αλλα τα συγχαρητήρια πανε ΚΑΤ αρχήν στην όλη συμπεριφορα του Αναστασίου που δείχνει πως δεν εχει καμία σχέση με καφενειακου επιπέδου παράγοντες και στην τακτική του.Με τόσες στεναχωριεσ που έχετε φάει τα τελευταία χρονια στο ποδόσφαιρο (χάλια οικονομικά, ήττες απο μικρότερες ομάδες κτλ κτλ) σας αξίζει και με το παραπάνω να ξεφαντωσετε.Νικησατε ομάδα που πιθανότατα θα παίζει στους 8 του ΤσΛιγκ σε λιγο καιρο.Απ την άλλη σκοπός ειναι μια τέτοια ΝΙΚΗ να ειναι και μελλοντική παρακαταθήκη (όπως είδατε οταν είσαι καλύτερος η διαιτησία απλα δεν μπορεί να επιρρεαζει), διότι αν την άλλη εβδομάδα χάσετε απο κάναν Λεβαδειακο, θα φταίει πάλι κάποιος άλλος.
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ο διαιτητής ήταν απερίγραπτος. Χωρίς αιδώ, χάρισε στον Ο.Σ.Φ.Π. 3 βαθμούς και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Μετά έρχεται το πέναλτι και η κόκκινη στον Χολέμπας. Αν ήταν μόνο αυτά τα 2~3 λάθη οκ... Αλλά το άλλο δεν καταπίνεται...
Mau-Maus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ο Παναθηναϊκός δεν τον νίκησε απλά τον Ολυμπιακό. Του έκανε πλάκα, τον ξεφτιλισε , τον διέλυσε μέσα στο γήπεδό του και του έβγαλε ξινή την Τρίτη και την νίκη κόντρα στην Μάνστεστερ! Με μία καταπληκτική εμφάνιση, το «τριφύλλι» πήρε το... σκαλπ και το αήττητο του Ολυμπιακού, με το 3-0 να γράφει ιστορία! Απόψε στο Καραϊσκάκη υπήρχε μόνο μία ομάδα και αυτή φορούσε πράσινα .. θα προσθεσω μονο την στεναχωρια μου που ο διατητης επνιξε κανα 5 λεπτο ακομη καθυστερησεις να γραψει το κοντερ 0-4 ! μονο αυτο με χαλασε ... 6
stamatinho Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Είστε λίγο πουθενάδες , Eλα με τις υγειες σου. 2
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εάν ο Ολυμπιακός θέλει να λέγεται Ευρωπαική ομάδα , δεν μπορεί την Τετάρτη να γαμάει , κα ιτη Κυριακή να σέρνεται.....Eυρωπαικη ομαδα λεγεσαι επειδη σε διορισαν. Κατα τ'αλλα περαστικα και καλη τυχη στους 8, εκτος αν η Μαντσεστερ το κανει οπως...ο Παναθηναικος. 5
gamanos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εγώ το φοβόμουνα το 0-3, έλεγα δεν μπορεί, ένα μπενάλντυ θα το τσιμπήσουνε. 3
Demon13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ναί, καλύψατε την διαφορά τερμάτων και τώρα θα έχετε πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.4 θα μας ρινατε ελεγες μην ξεχνιεσαι. K.O. Πρωτη ητα στο πρωταθλημα. Πρωτη νικη αλαφουζου με γαβρο. Σπασαν παρθενιες σημερα 2
stamatinho Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Περα το σκορ περα τη νικη λιγο ντροπη ρε,τις σας φταιει ο Αναστασιου..
Demon13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Να δουμε τι θα γραφτει στο φυλο αγωνα....επι 5 λεπτα ριχναν αντικειμενα Επιθεσεις εκανε ο γαβρος με τον καπινο λιθοβολουμενο. Το σκατοκορακι δεν το διεκοπτε. Ειδατε τι τραβηξε το παιδι;
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Η πλάκα είναι οτι το ποτήρι Κόκα-κόλας που του έριξαν, έπεσε απ' τα VIP. Μπράβο σε αυτόν που πλήρωσε 50 ευρώ εισητήριο για να κάνει τέτοια καφρίλα. 4 θα μας ρινατε ελεγες μην ξεχνιεσαι. Βρές μου έστω και ένα πόστ που να έχω ακριβώς διατυπωμένο αυτό που είπες. Και μην μου quoτάρεις το χθεσινό. Δεν ήταν εκτίμηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις