Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Παλι αλλο παιχνιδι εβλεπες κ εισαι στην κοσμαρα σου

Δεν εχεις φαει για πολλα πραγματα τιμωριες , βλ επεισοδια στο Περιστερι που τα εκαναν "καποιοι" οπαδοι

Έλα έλα πάρε το τριμπαλο και κατέβα στο υπόγειο

Εχω ενα σύνθετο

Βρες το συρτάρι που πιτσικαρει

Ναι, αυτο

Κανε δουλεια σου, εχω μια σακούλα...

• Like 3
Δημοσ.

Ε καλά, όχι ότι έσκιζε ο Ολυμπιακός πριν τον τραυματισμό!

Το σκηνικό το έχουμε δει πολλές φορές. Όταν ο ένας από τους δύο μπαίνει με τη σιγουριά ότι θα κερδίσει, πολύ συχνά έχουμε κηδείες. Μπορεί όχι 0-3, αλλά κηδείες έχουμε δει πολλές.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Μεγάλη προίκα για τον Αναστασίου αυτό το αποτέλεσμα. Εντάξει, οι κομπλεξικοί θα αρχίσουν τα δικά τους, όπως θα γινόταν με τους απέναντι σε ανάποδο αποτέλεσμα, αλλά νομίζω πρέπει να σταθούμε στη δουλειά που έχει κάνει ο Αναστασίου, τον οποίο ήθελαν να διώξουν σε κάποια φάση, όπως και τον Μίτσελ.

οπως εχω πει και παλαιότερα, μεσα στη χρονια που εχει πάνω και κάτω και λογικο ειναι φετος, αν μη τη άλλο ο Αναστασίου δείχνει επαγγελματίας προπονητής

Δείχνει οτι βρήκαμε εναν άνθρωπο που οντως θεωρεί επάγγελμα την προπονητική και το αντιμετωπίζει πολυ πολυ σοβαρα

Μπορει το ταβάνι του τελικά να ειναι για να βγαίνουμε 3οι, αλλα τουλαχιστον δείχνει να το αντιμετωπίζει πολυ σοβαρα

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα πήραν την απάντησή τους οι "επιστήμονες" που βλέπαν παράγκες, Μαρινάκηδες κτλ. Έχεις ομάδα? Παίζεις καλά? Δε σε εμποδίζει κανένας να κερδίσεις μεσα στο Καραισκάκη. Ολο το υπόλοιπο κλάμα και η μιζέρια, είναι φθηνές δικαιολογίες....

Δημοσ.

Σήμερα πήραν την απάντησή τους οι "επιστήμονες" που βλέπαν παράγκες, Μαρινάκηδες κτλ. Έχεις ομάδα? Παίζεις καλά? Δε σε εμποδίζει κανένας να κερδίσεις μεσα στο Καραισκάκη. Ολο το υπόλοιπο κλάμα και η μιζέρια, είναι φθηνές δικαιολογίες....

70-30 επαιξε ο κορακας σημερα,που το ειδες το αυτο.Αν δεν εισασταν τοσο τραγικοι θα ειχατε κερδισει.70-30 διαιτησια ηταν σημερα,150 φαλτσοσφυρηγματα εδωσε.Που την ειδες την καλη διαιτησια?Που ειναι η κοκκινη στον χολεβας?

• Like 1
Δημοσ.

Μάλιστα

Αρα αν στο επόμενο ματς έχουμε 4 πέναλτι σαν αυτο που έδωσε δεν τρέχει "ας είχες ομάδα να κερδίζεις"

Για σενα το σημερινό ηταν 50-50. Εισαι ωραίος

Μονο γαυρος θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ενα ματς για να δικαιολογήσει όλα τα αλλα

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς η ομάδα μου έπαιζξε πολύ χάλια σήμερα.....

Είστε λίγο πουθενάδες , οπότε δεν αξίζετ τόσο πολύ αυτου του είδους την νίκη φέτος , σε σχέση με άλλες χρονιές πάντα , αλλά μαγκιά σας που την πήρατε.....

Δεν το περίμενα με τίποτε , ούτε ο πιο αισιόδοξος βάζελος το περίμενε....

Εάν ο Ολυμπιακός θέλει να λέγεται Ευρωπαική ομάδα , δεν μπορεί την Τετάρτη να γαμάει , κα ιτη Κυριακή να σέρνεται.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...