Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια 90/10 διαιτησια βρε σαλιγκαρι?

Εχει thread απο κει να στα πουν οι ειδικοτεροι.

Εγω προς το παρον θα αρκεστω στο τριμπαλο μεσα στο Καραισκακη απο τα αμουστακα παιδακια της Αλαφουζας. Πελατες και στη μπαλα, welcome.

Kαι για να μην ξεχνιομαστε. Εχουμε φαει του ΚΟΣΜΟΥ τις τιμωριες για ανυπαρκτα επεισοδια σε καθε αγωνα μας, ακομα και για τα συνθηματα που ακουγονται στην εξεδρα μας χωνουν προστιμα. Αναμενουμε την αυστηροτατη προφανως τιμωρια για οσα απαραδεκτα συνεβησαν μεσα στην εκκλησια του Καραισκακη σημερα απο τους Ουννους με τα κοκκινα.

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Τι να λέμε. Απλα συγχαρητήρια στον Αναστασίου για το εξαιρετικό στήσιμο.

Νομίζω ούτε οι ίδιοι δε περιμένετε κάτι τέτοιο.

Μύριζε γκελα για τον γαβρο αλλα όχι με τέτοιο σκορ.

Το ρίχνω στην άσχημη ψυχολογία απ τον τραυματισμό του Ολαιταν και φυσικα στο καλο στήσιμο του ΠΑΟ.

• Like 4
Δημοσ.

Εγω προς το παρον θα αρκεστω στο τριμπαλο μεσα στο Καραισκακη απο τα αμουστακα παιδακια της Αλαφουζας. Πελατες και στη μπαλα, welcome.

Kαι για να μην ξεχνιομαστε. Εχουμε φαει του ΚΟΣΜΟΥ τις τιμωριες για ανυπαρκτα επεισοδια σε καθε αγωνα μας, ακομα και για τα συνθηματα που ακουγονται στην εξεδρα μας χωνουν προστιμα. Αναμενουμε την αυστηροτατη προφανως τιμωρια για οσα συνεβησαν μεσα στην εκκλησια του Καραισκακη σημερα.

Ναί, καλύψατε την διαφορά τερμάτων και τώρα θα έχετε πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Δημοσ.

Kαι για να μην ξεχνιομαστε. Εχουμε φαει του ΚΟΣΜΟΥ τις τιμωριες για ανυπαρκτα επεισοδια σε καθε αγωνα μας, ακομα και για τα συνθηματα που ακουγονται στην εξεδρα μας χωνουν προστιμα. Αναμενουμε την αυστηροτατη προφανως τιμωρια για οσα συνεβησαν μεσα στην εκκλησια του Καραισκακη σημερα.

Παλι αλλο παιχνιδι εβλεπες κ εισαι στην κοσμαρα σου

Δεν εχεις φαει για πολλα πραγματα τιμωριες , βλ επεισοδια στο Περιστερι που τα εκαναν "καποιοι" οπαδοι

Δημοσ.

Ναί, καλύψατε την διαφορά τερμάτων και τώρα θα έχετε πλεονέκτημα στην ισοβαθμία.

Καμια σημασια δεν εχει. Εχω υπο διαλυση ομαδα εδω και 2 χρονια και οχι μονο δε μπορεις να μου παρεις νικη αλλα τρως και τριμπαλο μεσα στην εδρα σου απο αμουστακους, οταν επι 2 χρονια σας ακουω να λετε οτι θα σταματησετε στα 8 στο Καραισκακη και  στα 5 στο ΟΑΚΑ .

Εαν η ομαδα σου δεν ηταν ομαδα του δημοσιου με ολο τον υποκοσμο και την μαφια που υπαρχει μεσα στην Σουπερλιγδα να δουλευει για παρτη σου δεν θα συζητουσαμε καν τωρα για ομαδα Ολυμπιακο. Μας νικανε τα παραρτηματα σου και δεν μπορειτε εσεις.

• Like 6
Δημοσ.

Ε όχι και να βγαίνουμε και από πάνω.Βαριά ήττα και η ομάδα σήμερα για κλάματα.Θα μπορούσε να ήταν άνετα και 0-4.Δεν είναι το ότι χάνεις το δήλωσα και σε post μου χτες.Είναι το πως χάνεις και σήμερα έχασες με κάτω τα βρακιά!

Δημοσ.

Διπλό μετά απο 7 χρόνια στο Καραϊσκάκη, δεν την λες και πελατειακή σχέση αυτή. Είναι σαν να νικήσει ο Ολυμπιακός στους τελικούς με 20 πόντους μέσα στο ΟΑΚΑ και να αρχίσουν οι δικοί μας το... πελάτες όταν τους έχει ταράξει ο Άρτζης στη φάπα στα προηγούμενα.

Δημοσ.

Τι να λέμε. Απλα συγχαρητήρια στον Αναστασίου για το εξαιρετικό στήσιμο.

Νομίζω ούτε οι ίδιοι δε περιμένετε κάτι τέτοιο.

Μύριζε γκελα για τον γαβρο αλλα όχι με τέτοιο σκορ.

Το ρίχνω στην άσχημη ψυχολογία απ τον τραυματισμό του Ολαιταν και φυσικα στο καλο στήσιμο του ΠΑΟ.

Ε καλά, όχι ότι έσκιζε ο Ολυμπιακός πριν τον τραυματισμό!

Το σκηνικό το έχουμε δει πολλές φορές. Όταν ο ένας από τους δύο μπαίνει με τη σιγουριά ότι θα κερδίσει, πολύ συχνά έχουμε κηδείες. Μπορεί όχι 0-3, αλλά κηδείες έχουμε δει πολλές.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Μεγάλη προίκα για τον Αναστασίου αυτό το αποτέλεσμα. Εντάξει, οι κομπλεξικοί θα αρχίσουν τα δικά τους, όπως θα γινόταν με τους απέναντι σε ανάποδο αποτέλεσμα, αλλά νομίζω πρέπει να σταθούμε στη δουλειά που έχει κάνει ο Αναστασίου, τον οποίο ήθελαν να διώξουν σε κάποια φάση, όπως και τον Μίτσελ.

Δημοσ.

Λοιπον ΑΛ ΑΦΟΥΖ αυριο προταση στη Μαντσεστερ για ανταλλαγη Μπερκ με Φαν Περσι και Πρανιτς με Ρουνει. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...