Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Διδαξαν ηθος παλι στον Αναστασιου που τους εδωσε και συνχαρητηρια.Αντε γεια ρεεε

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Hahahah δινει το σαπιο πεναλτι και παει και το χανει ο αλλος. Ποσο πιο ρεζιλι. Παμε να δουμε τα επομενα σφυριγματα τωρα.

Επισης μετα το τελος του 90λεπτου προβλεπω οτι θα διδαχθει ηθος και φιλοξενια, οπως μονο οι λιμανισιοι γνωριζουν.

Δημοσ.

Μια χαρα πεναλτυ ηταν , δεν ξερω που ειδες το σαπιο

Φαουλ στον Τριανταφυλλοπουλο που δεν εχει σφυριχθει εξω απτην περιοχη.

Το φαουλ δε το βλεπει, το πεναλτι το βλεπει. Ποσο πιο κατευθυνομενο σφυριγμα θα μπορουσε να ειναι?

Δημοσ.

Καλά, ακόμα ανησυχείτε ότι μπορεί να κάνει κάτι ο Ολυμπιακός; Δείτε τις φάτσες των παικτών. Είναι εντελώς αλλού. Τώρα, ψόφιοι από την κούραση είναι; Ψυχολογικά απροετοίμαστοι; Είχαν υποτιμήσει τον ΠΑΟ; Σοκαρίστηκαν με τον Ολαϊτάν; Τους έσπασε τον τσαμπουκά ο ΠΑΟ με την τακτική του; Δεν ξέρω, αλλά δεν παίζουν ματς οι παίκτες του Ολυμπιακού, απλά περιφέρονται. Έχασαν πέναλτι και ήταν όλοι ανέκφραστοι.

Άξιος νικητής ο ΠΑΟ, έπαιξε πολύ έξυπνα, του έκατσε και η δεύτερη κόντρα, τέλος.

Κανονικά έπρεπε να γίνει διακοπή με το που έπεσε το αντικείμενο στον Αναστασίου.

Edit: Ωπ, να το και το τρίτο στα όρθια. Με 6 παίκτες να έπαιζε ο ΠΑΟ, δεν έχανε σήμερα.

Δημοσ.

ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΠΕΛΑΤΕΣ με 90-10 διαιτησια μεσα στο Καραισκακη.

Πειτε μας για το πολο κορασιδων πλεον.

ΥΓ. Σταση εργασιας το δημοσιο την Τριτη ως ενδειξη διαμαρτυριας για το αποτελεσμα της ομαδας τους.

• Like 5
Δημοσ.

ΤΡΙΜΠΑΛΟ ΠΕΛΑΤΕΣ με 90-10 διαιτησια μεσα στο Καραισκακη.

Πειτε μας για το πολο κορασιδων πλεον.

Ποια 90/10 διαιτησια βρε σαλιγκαρι?

Δημοσ.

Τώρα πείτε μου. ΟΧΙ, πείτε μου. Φταίω εγώ αν ανασύρω από το αρχείο όλα τα 3-0 meme;

Το έχει χάσει ο διαιτητής. Τι περιμένει να το διακόψει;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...