DKNI Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Την κολοκυθια θα παίζουμε ; Μια χαρα ξέρεις ότι δεν ήταν. Αν πόσταρε ένας που δεν παρακολουθει μπασκετ δικαιολογείται. Ποστάρεις μη αντικειμενικα χωρίς λόγω κιόλας. Δεν το'χασε το ματς απ'την φάση ο ΟΣΦΠ. Δεν άξιζε νίκη άλλωστε. Δεν υπαρχει αυτο που γράφεις, το φάουλ χρεώνεται στον Πετγουει στο 2ο βήμα ντραιβ του Κλειζα Εξήγησε μου γιατι δεν ειναι βολές
Demon13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Στο Φάληρο ο Αλαφούζος01 Μαρ. 2014 09:25 Ο Γιάννης Αλαφούζος θα ηγηθεί της αποστολής του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού έχει αποφασίσει ότι θα μεταβεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από τη σουίτα που παραχωρείται στους φιλοξενούμενους, μαζί με τον συντονιστή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρη Σαραβάκο, τον αντιπρόεδρο, Βασίλη Κωνσταντίνου και τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα. http://prasinanea.gr/football/superleague/derby_pao/article2667703.ece Ελπίζω να μην μπει στο ασανσέρ και του την φέρουνε πάλι.
stamatinho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Site: Στην προπόνηση αντιπροσωπεία της Θύρας 13 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2014 από stamatinho
Caiden Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 7,75 το διπλο για αυριο. Ε δεν του ριχνεις ενα πενταευρο τωρα...?
washcloud Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ρε wash, τώρα είναι ξεζουμισμένοι. Πέρσι και φέτος στην αρχή που ακόμα είχαν ζουμί, είδες συστήματα στην επίθεση να βγαίνουνε ? Γιατί εγω είδα μόνο ότι φανταστεί ο Μήτσος όσο είναι ξεκούραστος στο ματς. Δίχως Μήτσο επίθεση = σουτάρω σκοτωμένα τρίποντα μέχρι να βαρεθεί η στεφάνη, ασσίστ 0, τακτική 0. Και μην μου πείς δίχως Μήτσο τέλος, γιατί ο Παππάς μια χαρά μπορεί να βγάλει 1-2 πράγματα, να μοιράσει λίγο παιχνίδι κλπ. Οι άλλες υποδεέστερες ομάδες της λίγκας δηλαδή έχουνε Διαμαντίδιδες αυτές και βγάζουνε συστήματα και σκόρ στην επίθεση και δίχως τα "αστέρια-Διαμαντίδηδες" τους ? Χθές οι μόδιστροι μας παίξανε 1μιση δεκάλεπτο δίχως Χάκετ & Λανγκφορντ αν είδες το ματς... ....εγώ είμαι ο τελευταίος που θα σου πει "χωρίς Μήτσο τέλος" (...θα στο ΠΩ πάντως). Προηγείται τόσος και τόσος κόσμος, σχετικός και άσχετος. Ο Παππάς, ως έχει, είναι αστείο ακόμη και να θεωρείς ότι "1-2 πράγματα τα βγάζει"...Ακόμη και αυτά τα "1-2" (διότι θέλω να πιστεύω ότι θα έχει αρκετά καλό μέλλον), θέλει τουλάχιστον κα'να χρόνο βασικός στο ρόστερ για να τα δώσει... Επίσης δεν κρίνουμε -αν δεν το έχεις καταλάβει- τον ΠΑΟ με βάση την Α1 ή τον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας καν - αλλά με βάση τις ομάδες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ των πλέη-οφφ. Για δες ποιούς έχουν στις τάξεις τους αυτές οι πιθανές να περάσουν, λίγο... Ο δε ΠΑΟ, δεν σουτάρει έτσι για την γκάβλα του τα σκοτωμένα τρίποντα που λες : τα "αστέρια" του είτε υπερήλικες είναι, είτε σακατεμένοι - και γενικά για αυτούς και για άλλους λόγους προσπαθούν να υπηρετήσουν ένα συγκεκριμένο τρόπο. Εγώ πάντως, δεν είμαι τόσο αλαζόνας να πιστεύω ότι βλέπω συστήματα που ΔΕΝ βάζει ο Πέδουλας (ή και ποιός να σου πω; Ο Καζλάουσκας; Ο Ζούρος; Ο Σκαριόλο; ) επειδή είτε δεν του κόβει, είτε δεν τα....ξέρει, είτε όποια άλλη απλοϊκή εφεύρεση θες...). Εσύ; Περί Χάκετ και Λάνγκφορντ, γιατί τους αναφέρεις; Με κάνεις να αναρωτιέμαι αν ΕΣΥ "είδες το ματς", και να πρόσεξες σε τί υπερτερούσε η Αρμάνι : όχι δηλαδή σε ταλέντο, αλλά σε ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΑΙΚΤΩΝ με ταλέντο... Νέοι και ξεκούραστοι παίζουν αυτοί. Κι ο ΠΑΟ μόνο αρχίδια είχε (και μπράβο του κι όλας) μαζί με εμπειρία και κατάφερε να τους στριμώξει. Λίγο τον σφίξανε τον μπαρμπα-Μήτσο, γαμήθηκαν όλα. Έτσι θα είχε γίνει, αν πχ ο Χάκετ κι ο Λαβάλ ήταν μαζί του, και η Λουκία με τον αχιλλειούκιτς στην Αρμάνι; Για δες το λίγο... wash, η υπερασπιση του Πεδουλακη βασιζεται σε τι? Οτι ειναι οκ ο Πεδουλακης ή οτι ειναι οκ σε αυτα που θετει προτεραιοτητα ο ιδιοκτητης? Για το 2ο συμφωνω, ο ιδιοκτητης θελει να κερδιζει τον γαυρο, να παιρνει τιτλους κοντρα στον γαυρο, να παιρνει παικτη που εχει παιξει στον γαυρο. Εκει ο Πεδουλακης ειναι ΟΚ και το λεω σοβαρα Για το 1ο, ασχολιαστο. Εμενα δε με εχει ξενερωσει και σαν ανθρωπος Στις μεγαλες νικες, που ειναι κατα 90% κατα του γαυρου γιατι οι αλλες ειναι μεγαλες ηττες, ξεσπαθωνει Στις ηττες απλα μας λεει στην συνεντευξη τυπου τι εγινε - οχι ΓΙΑΤΙ εγινε η ΠΩΣ δεν θα ξαναγινει, αλλα τι εγινε "χαναμε πολυ στην αρχη, μετα δεν προλαβαμε, δεν ειμασταν συγκεντρωμενοι" hellooooo, εχω τηλεοραση, βλεπω, ξερω τι εγινε, απο σενα περιμενω το γιατι, και πως θα το διορθωσεις Επισης στις ηττες δικαιολογιες στις νικες υπερτονισμος των δικαιολογων για να δουν ολοι τι επικη νικη καναμε. Νοοτροπια Περιστεριου δλδ, οπου οντως ενας παικτης εξω ειναι δικαιολογια και η νικη ειναι θριαμβος Ποτέ δεν είπα ότι γουστάρω Πεδουλάκη (για τον ΠΑΟ ή οπουδήποτε αλλού). Δεν λέω ότι το είπες ότι...το είπα, αλλά το...λέω για να εξηγούμαστε. Εγώ απλά λέω ότι "είστε υπερβολικοί". Μέχρι εκεί φτάνει η υπεράσπισή μου, και νομίζω δικαιολογημένα, και τους λόγους τους έδωσα. Μέχρι στιγμής, ξαναλέω. Γιατί αν πάει (στο τέλος) γενικά χειρότερα από πέρσι, τότε θα είναι άλλο πράγμα. Στα λοιπά περί περσόνας και συμπεριφοράς, ας πούμε ότι συμφωνούμε (αν και, συγκριτικά πχ με Μπαρτζώκα, θα έλεγα ότι έχει πιο πολύ "τσίπα" πάνω του ο Άρτζης). [...Βέβαια έχει ΑΛΛΕΣ βλακείες πάνω του, για τις οποίες ΕΙΝΑΙ για σφαλιάρες. Με χαρακτηριστικότερη το ότι καίει τους νέους, και χωρίς μάλιστα "αποτέλεσμα" (αγωνιστικό, των όσων άλλων "εμπιστεύεται")].
Tilemaxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν υπαρχει αυτο που γράφεις, το φάουλ χρεώνεται στον Πετγουει στο 2ο βήμα ντραιβ του Κλειζα Εξήγησε μου γιατι δεν ειναι βολές Μήπως εννοεί το γκόλ-φάουλ του Ονάν που διαμαρτυρήθηκε ο Μπαρτζώκας οτι έγινε χαμηλά; Γιατί εκείνο όντως ήταν, του έγινε το φάουλ στο continuation. Του Κλεϊζα δεν την θυμάμαι ακριβώς τη φάση.
DKNI Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μήπως εννοεί το γκόλ-φάουλ του Ονάν που διαμαρτυρήθηκε ο Μπαρτζώκας οτι έγινε χαμηλά; Γιατί εκείνο όντως ήταν, του έγινε το φάουλ στο continuation. Του Κλεϊζα δεν την θυμάμαι ακριβώς τη φάση.Οχι ρε συ, εκει που πηρε ΤΠ, στο φαουλ που χρεωθηκε ο Πετγουει στον Κλειζα που πηρε 3 βολες σερι και η μπαλα δικια τους Βεβαια, για να ειμαι δικαιος, το γεγονος οτι πηρε την ΤΠ επειδη ζητησε μπαλα απεξω το ειπε ο βλακας ο Ιωαννου. Δεν αποκλειω να διμαρτυρηθηκε οτι ειχε προλαβει να στηθει ο Πετγουει για επιθετικο και να πηρε ΤΠ, δεν θυμαμαι αν ο Μπαρτζοκας εξηγησε στην συνεντευξη γιατι διμαρτυρηθηκε Παντως ο mxls επιμενει για το αν ηταν ή όχι βολες. Ε, βολες ηταν, πως να το κανουμε
firewalker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Άντε να βγει και η υποχρέωση απόψε. Ίσως θα έπρεπε να κατεβάσει την δεύτερη ομάδα ο Αναστασίου.
DKNI Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Άντε να βγει και η υποχρέωση απόψε. Ίσως θα έπρεπε να κατεβάσει την δεύτερη ομάδα ο Αναστασίου.Με την καμία Αν θελουμε ποτε να δούμε αυτά τα παιδια να γίνουν άντρες και έτοιμοι παίκτες και να στελεχώνουν σωστα την 1η ομάδα και οχι λόγω οικονομικής ανάγκης , τέτοια ματς πρεπει να παίζουν Και ας χάσουμε και 3-0 2
Demon13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μαυρίας: "Να πανηγυρίσω διπλά" Ο Χάρης Μαυρίας διεκδικεί με τη φανέλα της Σάντερλαντ τον πρώτο του τίτλο στην Αγγλία, στον τελικό του Λιγκ Καπ με την Μάντσεστερ Σίτι στο Γουέμπλεϊ, όμως θα έχει το μυαλό του και στον Παναθηναϊκό. Κληθείς να μιλήσει για το ντέρμπι των "αιωνίων" το οποίο διαξάγεται επίσης το απόγευμα της Κυριακής, τόνισε: "Δεν θα μπορέσω να παρακολουθήσω το παιχνίδι, αλλά εννοείται πως θα φροντίσω να ενημερωθώ για την εξέλιξη και το τελικό σκορ από το κινητό μου. Ελπίζω να πανηγυρίζω διπλά. Δεν πιστεύω πως το παιχνίδι θα έχει διαφορές με αυτό του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο. Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει", δήλωσε στην "Πράσινη" και πρόσθεσε: "Πάντα προσπαθώ να βλέπω τους αγώνες της ομάδας. Όταν δεν έχω αγώνες και προπονήσεις με τη Σάντερλαντ κάθομαι στο σπίτι και παρακολουθώ τον Παναθηναϊκό". Στον φίλο του Στέφανο Καπίνο, λέει: "Ο Στέφανος δεν χρειάζεται συμβουλή ή προτροπή γιατί έχει παίξει πάρα πολλά παιχνίδια. Έχει αγωνιστεί ξανά σε αυτό το γήπεδο με επιτυχία και είμαι σίγουρος ότι ξέρει πολύ καλά τι να κάνει". Για τα ερυθρόλευκα που φοράει στη Σάντερλαντ, είπε: "Τα ερυθρόλευκα δεν με ενοχλούν γιατί πρόκειται για ομάδα του εξωτερικού. Στην αρχή, πάντως, η αλήθεια είναι πως μου φάνηκε κάπως περίεργο, αλλά μετά το συνήθισα και πλέον δεν το σκέφτομαι καν".
stamatinho Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Θα μας υποτιμησουν και θα περιμενει ο κοσμος τους πολλα γκολ.Μονο κερδισμενοι μπορουμε να βγουμε απο τετοια νοοτροπια. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
DKNI Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Έγινε ενα σκηνικό σημερα, ζήτησε λέει ο υπεύθυνος του τμήματος πυγμαχίας να συνοδεύσει την αποστολή και εισέπραξε το οχι του γαυρου Φαίνεται πάλι τα ασανσέρ θα εχουν πρόβλημα Υγ απλα να θυμίσω οτι α. Δεν έγινε δεκτό να παρθουν ανάλογα μέτρα με το ματς της Λεωφόρου β. Στη Λεωφόρο είχαμε κάνει δεκτό το αίτημα να συνοδεύσουν την αποστολή ο τρομπετιστας της λ7 και ο Γιδακος Γενικά οταν ακόμα και τώρα που ειμαστε στα κάτω μας, ο Αλαφουζος και ο κάθε Αλαφουζος το παίζει υπεράνω και επίπεδο "για να εχω ηθικό δικαίωμα να γκρινιάζω" αυτά ειναι τα αποτελέσματα 1
stamatinho Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Στη λεωφορο ειχαν κλεισει ολοι οι δρομοι πριν ερθουν Ολα στα μετρα τους τα εχουν φερει. Ελπιζω να μη διδαξουν παλι "ηθος" Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
margaritagr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δηλαδη το δικο μου το φτωχο το μυαλο που λεει οτι ενας ασχετος με την παε δεν εχει καμια δουλεια σε τετοιο ματς, μαλλον ειναι χαζο? Επισης... Ο συγκεκριμενος ανθρωπος θα κατεβαινε γιατι...? για να διδαχτει "ηθος"; Dkni ουτε τα ρεπορταζ σας δε διαβαζεις καλα για το οακα πενε οτι ηταν αυτοι. Παντως αν ο αλαφουζος δεχεται τον καθε ασχετο δε σημαινει οτι κι οι αλλοι πρεπει να κανουν το ιδιο ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις