Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος είναι ο Χ. Δεν κάνετε συζήτηση με pm. Πες και σε μας να καταλαβαίνουμε αλλιώς πείτε τα μόνοι σας. Υπάρχουν και nicknames, πόλντο Φήρερ κτλ

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

χεις εκτοξευσει προπαγανδες  και ψεματα  για ατομα που δεν γνωριζεις και στιγματιζεις ..σε ειχα ρωτησει και την αλλη φορα αν εισαι σιγουρος πως ο Χ. εχει αδερφο ?  

ε οχι να στιγματισουμε και το χαρο, εδω ειμαι μαζι με τον Θανο. ο ανθρωπος ειναι διαμαντι και το δειχνει σε καθε ευκαιρια 

Δημοσ.

δεν ειπα οτι ειναι διαμαντι αλλα δεν μπορω να βλεπω να εκτοξευουνε επιχειρηματα με ψεματα . προσπαθω να βρω τα μηνυματα αλλα εχουνε διαγραφει . τες πα  κατι ειχε πει σχετικα με την χ.α και τον αδερφο του χαρου που ναι μπλεγμενος και ο ιδιος .δεν θυμαμαι ακριβως τι ειχε πει ειχε γραψει και ενα καταβατο . και επειδη ειπε πως δεν υπαρχει υγιεις γαυρος κατω των 55 των ρωτησα  ποσο υγιες ειναι αυτο που κανει ο ιδιος , οταν ο χαρος δεν εχει αδερφο  και προπαγανδιζει

Δημοσ.
Ο Καμίνης επιμένει στο γκρέμισμα της Λεωφόρου

Με έγγραφό του στον Ερασιτέχνη ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ζητάει από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ακυρώσουν το αίτημά τους κατά του προεδρικού διατάγματος που προβλέπει και το γκρέμισμα της Λεωφόρου.

Διάβασε περισσότερα στο: Ο Καμίνης επιμένει στο γκρέμισμα της Λεωφόρου | gazzetta.gr 
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Όπως σας είχα πει, η κατατροφή που μας έφερε η γαυροικογένεια και του γαβροτζίγκερ δεν έχει αρχή και τέλος. Ακόμα τα άπλυτα του (ΓΗΠΕΛ)  καλούμαστε να μαζέψουμε. Έχουμε προσφύγει στο ΣΤΕ για αυτό το θέμα, να δούμε τι θα γίνει.

Δημοσ.

Τώρα που είναι κοντά και οι απόκριες, ο πλατανιάς ντύθηκε Manchester united!

Ο Θεός έχει πάθει βέρτικο φέτος πάει τελείωσε. Πέσαν με την χειρότερη manchester της 20 ετίας.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει προηγούμενο αυτό με σας. Δεν ορίζεται ποια η κωλοφαρδία σας.

Ορθώς κερδίσατε σήμερα οι άλλοι ήταν για κλάματα.

Δημοσ.

η κωλοφαρδια ηταν στην κληρωση. σημερα παιξαν οπως επρεπε με το τσιρκο που εχει καταντησει η united.

• Like 2
Δημοσ.

Τι κωλόφαρδη ομάδα είστε... πήγατε και πέσατε με τον ολυμπιακό   :-D

Έγινεεεεεεεεεεεεεε 

barbecue κοτόπουλο από domino's pizza.Σκοτώνει

• Like 1
Δημοσ.

Όχι. Ποδόσφαιρο κυριαρχίας έπαιξε ο Ολυμπιακός και αυτό σε ένα μεγάλο βαθμό τους αποσυντόνισε. Για να καταλάβω, μου λες οτι η χειρότερη Utd. της 20ετίας που φέτος ήταν αήττητη στην Ευρώπη και έριξε 5 τεμάχια στη Λεβερκούζεν είναι τσίρκο;

Καταλαβαίνετε οτι με τις δικαιολογίες και τα φθηνά τρίκ εντυπωσιασμού και κλάψας έχετε εξαφανιστεί απ' τον χάρτη;

• Like 2
Δημοσ.

Όχι. Ποδόσφαιρο κυριαρχίας έπαιξε ο Ολυμπιακός και αυτό σε ένα μεγάλο βαθμό τους αποσυντόνισε. Για να καταλάβω, μου λες οτι η χειρότερη Utd. της 20ετίας που φέτος ήταν αήττητη στην Ευρώπη και έριξε 5 τεμάχια στη Λεβερκούζεν είναι τσίρκο;

Καταλαβαίνετε οτι με τις δικαιολογίες και τα φθηνά τρίκ εντυπωσιασμού και κλάψας έχετε εξαφανιστεί απ' τον χάρτη;

Kανεις δεν προσπαθει να υποβαθμισει τη νικη σας.Αν ειχε Φεργκιουσον θα ηταν αλλιως τα πραγματα.

Και εμεις φαγαμε 5 αλλα οχι δεν ειχε χειροτερη ομαδα απο σημερα.

Οπως και να χει τραβατε εκει περα με 5-3-2 για καλου κακου,μη φατε κανα γκολ νωρις νωρις 

και ερθει μετα κανα τσουναμι.

Δημοσ.

Ειναι υπερβολικοί αλλα μην το γαμας και συ, ρωτά εμάς που ειμαςτε Γιουναιτεντ και πονάνε τα ματιά μας φετος κάθε ΣΚ και μεσοβδομαδα

Το οτι και αυτή η Γιουναιτεντ θα έπρεπε να μπορει να κερδίσει τον Ολυμπιακο δεν αναιρεί οτι ειναι η χειρότερη Γιουναιτεντ που θυμάμαι απο το '97 και δώθε (και βλέπω Γιουναιτεντ κοντά 20 χρονια και την ακολουθώ κοντά στα 25)

• Like 1
Δημοσ.

Παίχτες που δεν βάζαν κόντρες, αγύμναστοι και παλαίμαχοι. Πέρναγε απο μπροστά τους η μπάλα, αν ήταν Β Αγγλίας θα έλεγα στημένο. 

Δεν ξέρω πότε έχω δει τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη τόσο χάλια όχι την Manchester.

Ο Βαν πρόπερσι πέταξε την μπάλα στο ΣΕΦ...

Χαλαρά μιλάμε. Δεν ίδρωσε ο γαβρος σήμερα

Δημοσ.

Στην Ευρώπη ήταν αήττητη μέχρι στιγμής, έκανε πλάκα σε Λεβερκούζεν μέσα-έξω και βγήκε χαλαρά πρώτη στον όμιλο της. ΞΕΧΩΡΑ απ' οτι έκανε στην Αγγλία αφού πολλές φορές έχουμε δεί διαφορές σε πολλές ομάδες όταν εναλλάσονται ανάμεσα στις 2 διοργανώσεις. 

Αν εξαιρέσεις το δίδυμο παλαιμάχων Βίντιτς-Φέρντιναντ, οι υπόλοιποι απλά δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό που βάλαμε εμείς

Δημοσ.

Παίχτες που δεν βάζαν κόντρες, αγύμναστοι και παλαίμαχοι. Πέρναγε απο μπροστά τους η μπάλα, αν δεν ήταν Β Αγγλίας θα έλεγα στημένο. 

Δεν ξέρω πότε έχω δει τον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη τόσο χάλια όχι την Manchester.

Ο Βαν πρόπερσι πέταξε την μπάλα στο ΣΕΦ...

Αν σε λίγες εβδομάδες η ίδια ομάδα ρίξει τρίμπαλο θα είναι γιατί γυμνάστηκαν και πουδραρίστηκαν ; 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...