Demon13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 1)Η ανακοίνωση του προέδρου των διαιτητών και αυτη του Εργοτελη τα λένε όλα. 2)Η μεμψιμοιρία μετα απο κάθε ήττα και η ευθύνη σε Μαρινακιδες και διαιτητές ( μα σε κάθε ματς) επίσης. 3)Το γεγονός ότι για τα ίδια ακριβώς πράγματα φώναζαν οι γαβροι μέχρι και πριν 2 χρονια στο άθλημα του μπάσκετ αποτελούσε όμως γραφικοτητες. Ήμουν ξεκάθαρος σε αυτα που έγραψα νωρίτερα. Οποίος θέλει να το συζητήσουμε και να μου πει τι σχέση μπορει να εχει ο Μαρινακης με την άθλια οικονομική κατάσταση του ΠΑΟ, και τους τραμπουκισμους στους Εργοτεληδες ας τα πούμε όμορφα και καλα. Ειρωνεία και αλλα τέτοια δε θα τα ανεχθώ, και απλα δε θα απανταω. Τα έγραψες παραπίσω. Πάλι τα ίδια γράφεις. Συνέχισε το copy paste. Γράφτα άλλη μια.
Cossutius. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Τι σχέση η οικονομική κατάσταση; Τι θεωρω το α και το Ω της μέτριας αγωνιστικής κατάστασης του ΠΑΟ. Περισσότερα χρήματα ίσον καλύτεροι αθλητές ανώτερος προπονητής, άλλοι παράγοντες, ανώτερη αγωνιστική κατάσταση, διαφορετική αντιμετώπιση διαιτησίας σε Ελληνικά η Ευρωπαϊκά ματς. Το είδατε το 2009.
firewalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Άσε την αγωνιστική κατάσταση. Εγώ γουστάρω να δίνω ψίχουλα, να παίζω χάλια και να τερματίζω 3ος γιατί οι άλλοι είναι ποιο χάλια ή επειδή είναι τυχερός. Άσε με να τερματίζω όμως τρίτος 3ος.
Cossutius. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Άσε την αγωνιστική κατάσταση. Εγώ γουστάρω να δίνω ψίχουλα, να παίζω χάλια και να τερματίζω 3ος γιατί οι άλλοι είναι ποιο χάλια ή επειδή είναι τυχερός. Άσε με να τερματίζω όμως τρίτος 3ος. Δεν θεωρω ότι σε εμποδιζω κάπου εγω ως οπαδός του Ολυμπιακού ούτε ότι η ίδια η ΠΑΕ σε εμποδίζει. Βασικά δεν εχει κανείς κανένα συμφέρον. Ο ΠΑΟΚ ειναι ο διεκδικητης της δεύτερης η τρίτης θέσης με τον οποίο οι σχέσεις της ομάδας σου ειναι εξαιρετικές. Απ την άλλη υπάρχει κ ο Ατρόμητος που παρουσιάζει μια σταθερότητα και εχει κόψει βαθμούς κ απο τον Ολυμπιακό.
Anubis13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θεωρω ότι σε εμποδιζω κάπου εγω ως οπαδός του Ολυμπιακού ούτε ότι η ίδια η ΠΑΕ σε εμποδίζει. Βασικά δεν εχει κανείς κανένα συμφέρον. γελαω... 1
Cossutius. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θεωρω ότι σε εμποδιζω κάπου εγω ως οπαδός του Ολυμπιακού ούτε ότι η ίδια η ΠΑΕ σε εμποδίζει. Βασικά δεν εχει κανείς κανένα συμφέρον. γελαω... Οκ μεταφέρω το αμάξι μου. Τώρα δεν εμποδιζω άλλο.
Anubis13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Οκ μεταφέρω το αμάξι μου. Τώρα δεν εμποδιζω άλλο. Μωρε ασε την πορσε μπροστα και κλεισε με αλλα αυτο που λες ειναι ιδιο με το γιατι ο διαιτητης μου εδωσε πεναλτυ ενω το σκορ ηταν 3-0. Ε πως να μην σου δωσει οταν θα τον ποιασουν στο στομα του τα τσιρακια του αφεντικου, τα οποια ειναι ολο παραπονα αλλα κανενας δεν τα τιμωρει(γιατι?).
DKNI Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Και απορώ λοιπόν, ένα υγιές μυαλό, πόσο θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να στηρίζει αυτή την κατάσταση; θα αστειεύεσαι.Δεν υπαρχει υγιής γαυρος κάτω των 55 Μεγάλωσαν με τον γαυρο να παρομοιάζει την κοινωνία. Εγω να φάω, εγω να ζήσω, δικά μου όλα, τον λογαριασμό στους άλλους. Και τώρα που σφιξανε τα γαλατά, και το ξεροκόμματο που περισσεύε το έτρωγε κανας άλλος ανα 10 χρονια, πλέον οπως στην κοινωνία επιβιώνουν μονο τα πολυ λαμόγια γιατι δεν υπαρχει φαί για όλους, έτσι και στον αθλητισμό ο γαυρος πλεονέκτημα χει γίνει Ταλιμπάν του Μαρινακη Μπορει να βγει οτι αύριο ο Μαρινακης και οι Αγγελοπουλοι βιάζουν παιδάκια και θα τους φταίνε τα παιδάκια που δεν κάθισαν να τον φάνε με το καλο και "ναι αλλα εσείς να μας πείτε για το κινητο σκριν του Μπατιστ" @antreas Δες και τα επιχειρήματα του "ναι αλλα εσείς..." Ζούμε στην χώρα του "ναι αλλα εσείς..." Κανεις κατι κακο? "ναι αλλα εσείς..." Στον αθλητισμό και την πολιτική και την κοινωνία οποίος εχει το πάνω χέρι δεν επιχειρηματολογεί για αυτά που κάνει, προσπαθεί να πει οτι του αντιπάλου ειναι χειρότερα Κάθε κουβέντα φτάνει στο 1821 Να θυμίσω απλα το αγαπημένο των γαυρων, για την αυτοκρατορία Βαρδινογιαννη με α 6 πρωταθλήματα σε 30 χρονια, περίοδο που πήραν 7 οι ιδιοι. Απο τοτε έχουν περάσει 20 χρονια
Cossutius. Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Το παράδειγμα του Μπατιστ πάντως ήταν το καλύτερο που μπορουσε να δωθει. 2 εγκληματικές ενέργειες στην καριερα του στην Ελλάδα αλλα παρολα αυτα χειροκροτειτε κανονικά. Είπαμε. Λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει.
thanos77 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 θα αστειεύεσαι. Δεν υπαρχει υγιής γαυρος κάτω των 55 Μεγάλωσαν με τον γαυρο να παρομοιάζει την κοινωνία. Εγω να φάω, εγω να ζήσω, δικά μου όλα, τον λογαριασμό στους άλλους. Και τώρα που σφιξανε τα γαλατά, και το ξεροκόμματο που περισσεύε το έτρωγε κανας άλλος ανα 10 χρονια, πλέον οπως στην κοινωνία επιβιώνουν μονο τα πολυ λαμόγια γιατι δεν υπαρχει φαί για όλους, έτσι και στον αθλητισμό ο γαυρος πλεονέκτημα χει γίνει Ταλιμπάν του Μαρινακη Μπορει να βγει οτι αύριο ο Μαρινακης και οι Αγγελοπουλοι βιάζουν παιδάκια και θα τους φταίνε τα παιδάκια που δεν κάθισαν να τον φάνε με το καλο και "ναι αλλα εσείς να μας πείτε για το κινητο σκριν του Μπατιστ" @antreas Δες και τα επιχειρήματα του "ναι αλλα εσείς..." Ζούμε στην χώρα του "ναι αλλα εσείς..." Κανεις κατι κακο? "ναι αλλα εσείς..." Στον αθλητισμό και την πολιτική και την κοινωνία οποίος εχει το πάνω χέρι δεν επιχειρηματολογεί για αυτά που κάνει, προσπαθεί να πει οτι του αντιπάλου ειναι χειρότερα Κάθε κουβέντα φτάνει στο 1821 Να θυμίσω απλα το αγαπημένο των γαυρων, για την αυτοκρατορία Βαρδινογιαννη με α 6 πρωταθλήματα σε 30 χρονια, περίοδο που πήραν 7 οι ιδιοι. Απο τοτε έχουν περάσει 20 χρονια εσυ θεωρεισαι υγιεις ? εχεις εκτοξευσει προπαγανδες και ψεματα για ατομα που δεν γνωριζεις και στιγματιζεις ..σε ειχα ρωτησει και την αλλη φορα αν εισαι σιγουρος πως ο Χ. εχει αδερφο ? αλλα δεν μου απαντησες
DKNI Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Το παράδειγμα του Μπατιστ πάντως ήταν το καλύτερο που μπορουσε να δωθει. 2 εγκληματικές ενέργειες στην καριερα του στην Ελλάδα αλλα παρολα αυτα χειροκροτειτε κανονικά. Είπαμε. Λίγη αυτογνωσία δε βλάπτει. Ενω θα επρεπε να τον κρεμασουμε στο Συνταγμα με πισσα και πουπουλα Τα οσα ειχε ακουσει ο Μπατιστ για την μαλακια στην Σλοβενια (που παραδεχτηκε ο ιδιος ποσο μαλακας ηταν) απο εμας τους ιδιους δεν υπαρχουν Μαρεσει που μιλατε για εγκληματικες ενεργειες, ενω εδω εχουμε να κανουμε με εγκληματικη οργανωση. Δεν εχει και κανα φουρνο ο Μπατιστ να τον καψουμε... εσυ θεωρεισαι υγιεις ? εχεις εκτοξευσει προπαγανδες και ψεματα για ατομα που δεν γνωριζεις και στιγματιζεις ..σε ειχα ρωτησει και την αλλη φορα αν εισαι σιγουρος πως ο Χ. εχει αδερφο ? αλλα δεν μου απαντησεςΣτιγματισαμε τον Χαρο Το ακουσαμε και αυτο Τον "ημουν μονος μου" και διπλα του 3 δικοι σας και 2 μπατσοι (αρα 5 δικοι σας)
thanos77 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ενω θα επρεπε να τον κρεμασουμε στο Συνταγμα με πισσα και πουπουλα Τα οσα ειχε ακουσει ο Μπατιστ για την μαλακια στην Σλοβενια (που παραδεχτηκε ο ιδιος ποσο μαλακας ηταν) απο εμας τους ιδιους δεν υπαρχουν Μαρεσει που μιλατε για εγκληματικες ενεργειες, ενω εδω εχουμε να κανουμε με εγκληματικη οργανωση. Δεν εχει και κανα φουρνο ο Μπατιστ να τον καψουμε... Στιγματισαμε τον Χαρο Το ακουσαμε και αυτο Τον "ημουν μονος μου" και διπλα του 3 δικοι σας και 2 μπατσοι (αρα 5 δικοι σας) μα δεν μιλησα για πεσιματα ..ειχες αναφερει κατι σχετικα με τον αδερφο του που ναι μπλεγμενος στην χ,α ..και σε ρωταω ποσο βεβαιος εισαι αν εχει αδερφο και αληθευουν οσα λες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις