Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Και μετα γυρνανε και λενε "ελληνικη ομαδα ειμαστε υποστηριξτε μας στην ευρωπη" Όλα "για το καλό του ποδοσφαίρου" τα κάνει. Γάβροι... οι Goons (οι video gamers που γνωρίζουν, θα καταλάβουν) της Α' Εθνικής.
antreaslam Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Πλεον όμως δεν είναι καβαλάω να μη με καβαλήσουν. Είναι παίζω μόνος μου παντού, κάνω ασταμάτητα επίδειξη δύναμης ακόμη κι εκεί που δεν χρειάζεται. Πιόνια οι πάντες και τσαλαπατάω τα πτώματα. Και απορώ λοιπόν, ένα υγιές μυαλό, πόσο θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να στηρίζει αυτή την κατάσταση; ακριβώς αυτό. Δηλαδή, ένας παναθηναικός που αν βγει 3ος θα θεωρήσουμε (και εμείς οι ίδιοι) επιτυχία, σε ένα πρωτάθλημα που το παίρνουν δια περιπάτου, με 50 πόντους διαφορά, με καλύτερη ομάδα, και παρολαυτα, προτιμούν να φορέσουν τις κόκκινες παρωπίδες, για να μη δουν τη διακωμώδηση του αθλήματος από τον προεδρα τους. Σκέψου να παιζόταν στον πόντο, τι θα ακούγαμε.Αλλά τι λέω. Σιγά μην επιτρέψει ποτέ ο πρόεδρας, να σηκώσει κεφάλι αντίπαλος. Και τα 3 κρητικόπουλα, είναι πιόνια, ναι. Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι είναι περιορισμένης χρήσης. Οπως και ο άρης ας πούμε. Και όταν θα τους έρθει η σειρά τους, θα σκούξουν. Αλλά θα είναι αργά...
Cossutius. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Έχω μια απορια. Χθες κάτι μεμπτό που να άλλαξε το αποτέλεσμα δεν εγινε.Δε ξέρω αν στον σκαι έκαναν καποια εφεύρεση αλλα αλλοίωση αποτελέσματος δεν υπήρξε. Ποιος ο λόγος που φωναζετε; Που οι Εργοτεληδες έκαναν καθυστερήσεις και σε κάθε φάση έκαναν σα γατια που τα πάτησε τριαξονικο η επειδή τα έδωσαν όλα με σκοπό να σας κόψουν βαθμό; Επίσης σε όλα αυτα ο γαβρος, τι σχέση εχει; Επίσης είδα ότι δίδαξαν ήθος εχθές στα αποδυτήρια του Εργο ε; Μάλλον ήταν αγανακτισμένοι που θεώρησαν ότι τελικά δε φταίει ο Βαγγελας για όλα.... 1
antreaslam Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 cossutius, να σαι καλά. Δεν έγινε τίποτα μεμπτό. Έχεις δίκιο. Είναι τρελλοί όσοι φωνάζουν. Ο Βαγγέλας διδάσκει ήθος. Αποχωρώ και πάλι απο τα οπαδικά νήματα. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αυτην την εθελοτυφλια, αυτο το "προσπαθω να δειξω οτι ειναι ολα συμπτωσεις, ενω ξερω οτι δεν ειναι", ποσο πολυ την λατρευω... 2
stamatinho Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 O Cossutius ισως δεν ειδε καλα τον αγωνα.Ειναι ο πιο αντικειμενικος ολυμπιακος εδω μεσα.Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
SlimData Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Έχω μια απορια. Χθες κάτι μεμπτό που να άλλαξε το αποτέλεσμα δεν εγινε.Δε ξέρω αν στον σκαι έκαναν καποια εφεύρεση αλλα αλλοίωση αποτελέσματος δεν υπήρξε. Ποιος ο λόγος που φωναζετε; Που οι Εργοτεληδες έκαναν καθυστερήσεις και σε κάθε φάση έκαναν σα γατια που τα πάτησε τριαξονικο η επειδή τα έδωσαν όλα με σκοπό να σας κόψουν βαθμό; Επίσης σε όλα αυτα ο γαβρος, τι σχέση εχει; Επίσης είδα ότι δίδαξαν ήθος εχθές στα αποδυτήρια του Εργο ε; Μάλλον ήταν αγανακτισμένοι που θεώρησαν ότι τελικά δε φταίει ο Βαγγελας για όλα.... Διαιτητικό μεγάλο λάθος, δεν υπήρχε όντως. Απλά ψυχολογικός πόλεμος που σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα και την υπόλοιπη κατάσταση που μαζεύεις συνέχεια, κάπου θα αντιδράσεις. Αλλά είμαι περίεργος. Αφού στο γήπεδο δεν είδες τίποτα περίεργο (οπότε δεν βλέπεις πέρα από το προφανές), στα αποδυτήρια τι είδες αφού δεν έχει δείξει κανένας τίποτα;
Cossutius. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά πέρα απο το ότι δεν είδα πουθενά τη μεγάλη φάση να σας αδικεί βγαίνει μέρα και ο πρόεδρος των διαιτητών και λέει αυτο: "«Ο Δελφάκης κατάφερε να υπάρχουν παράπονα, σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχαν δύσκολες φάσεις. Απέτυχε στη διαχείριση του ματς, αφού στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας του Εργοτέλη κρατούσε την μπάλα και δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο. Σε μία στιγμή έχει βγει το παπούτσι του Καρντόσο, ο οποίος έπαιζε εκείνη την ώρα έτσι και έκανε μαρκάρισμα, και έπρεπε να σταματήσει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει πέναλτι στην αρχή του αγώνα με τον Καρέλη. Είπαμε ότι ο διαιτητής απέτυχε στον πειθαρχικό έλεγχο και έκανε λάθος στην υπόδειξη φάουλ». Αν το προβλημα ήταν οι καθυστερήσεις καλώς ήλθατε στη πραγματικότητα. Αν υπήρχαν λεπτομέρειες που σας έκαναν να εκνετριστητε ήρθε η ώρα να καταλάβει κανείς ότι κάτι τέτοιες "ανύπαρκτες" λεπτομέρειες χαρίζαν πρωταθλήματα σε αθλήματα όπως το μπάσκετ σε παλαιότερα έτη. Δεν κάνω καζουρα ούτε ο σκοπός μου ειναι να εκνευρισω κάποιον. Απλα βλέπω διάφορα κοινά που στο ενα άθλημα δεν ειβαι τίποτε στο άλλο όμως κάθε αγωνιστική κάτι φταίει. Ο ΠΑΟ ήταν τραγικός εχθές. Δε θύμισε σε τίποτε τον Παβαθηναικο που είδαμε εναντίον του ΠΑΟΚ, έδωσε χώρους και το πλήρωσε. <p>Αλλά είμαι περίεργος.</p> <p>Αφού στο γήπεδο δεν είδες τίποτα περίεργο (οπότε δεν βλέπεις πέρα από το προφανές), στα αποδυτήρια τι είδες αφού δεν έχει δείξει κανένας τίποτα;</p> Δε βγάζει συχνά ο Εργοτελης ανακοινώσεις για τραμπουκισμο. Αντίθετα τα τελευταία 2 χρονια που ο ΠΑΟ δεν ειναι ανταγωνιστικός κάθε αγωνιστική που χάνει βαθμό κάτι άλλο φταίει. Οταν κερδίζει δεν ανοίγει μύτη. Αναμενόμενο δεν ειναι να έχω μεγάλες αμφιβολίες, ειδικα μετα απο ενα ματς που δεν είδαμε την φάση που έκρινε το ματς.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αν το προβλημα ήταν οι καθυστερήσεις καλώς ήλθατε στη πραγματικότητα.Εχεις δικιο, δεν ειμαστε ΟΣΦΠ να μας δινουν καθυστερησεις μεχρι να βαλουμε το νικητηριο γκολ. Καλως ηλθαμε στην πραγματικοτητα. Βοσκακης you know..
firewalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Διαιτητικό μεγάλο λάθος, δεν υπήρχε όντως. Δεν έδωσε ένα πέναλτι και έφυγε από το γήπεδο στο 75.
Cossutius. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Διαιτητικό μεγάλο λάθος, δεν υπήρχε όντως.Δεν έδωσε ένα πέναλτι και έφυγε από το γήπεδο στο 75.Ο πρόεδρος των διαιτητών όπως είδες εχει άλλη άποψη για το πέναλτι.Το ίδιο και πολλοί άλλοι.
firewalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω... Αναφέρομαι στο τράβηγμα/σπρώξιμο στον Μπεργκ. Είναι η δεύτερη φάση που σχολίασε και όχι η πρώτη.
Demon13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 O Cossutius ισως δεν ειδε καλα τον αγωνα. Ειναι ο πιο αντικειμενικος ολυμπιακος εδω μεσα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Θυμίζει γάβρο spor fm/sport day. Γαβροαντικειμενικοί, που ξεχάσαν την αντικειμενικότητα στο δρόμο. Αν το προβλημα ήταν οι καθυστερήσεις καλώς ήλθατε στη πραγματικότητα. Αν υπήρχαν λεπτομέρειες που σας έκαναν να εκνετριστητε ήρθε η ώρα να καταλάβει κανείς ότι κάτι τέτοιες "ανύπαρκτες" λεπτομέρειες χαρίζαν πρωταθλήματα σε αθλήματα όπως το μπάσκετ σε παλαιότερα έτη. Δεν κάνω καζουρα ούτε ο σκοπός μου ειναι να εκνευρισω κάποιον. Απλα βλέπω διάφορα κοινά που στο ενα άθλημα δεν ειβαι τίποτε στο άλλο όμως κάθε αγωνιστική κάτι φταίει. Δε βγάζει συχνά ο Εργοτελης ανακοινώσεις για τραμπουκισμο. Αντίθετα τα τελευταία 2 χρονια που ο ΠΑΟ δεν ειναι ανταγωνιστικός κάθε αγωνιστική που χάνει βαθμό κάτι άλλο φταίει. Οταν κερδίζει δεν ανοίγει μύτη. Αναμενόμενο δεν ειναι να έχω μεγάλες αμφιβολίες, ειδικα μετα απο ενα ματς που δεν είδαμε την φάση που έκρινε το ματς. Λοιπόν. Κάθε φορά που αδικείται ο ΠΑΟ έρχεσαι να μας πεις οτι δεν τρέχει τίποτα, και δεν πρέπει να μιλάμε γιατι δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Εννοείται οτι είμαστε 2 φορές καλύτεροι, ούτε καν είδες το ματς. Ας άφηνε ο διαιτητής το παιχνίδι να παιχτεί γιατί στην ουσία έληξε στο 80 μην πω στο 75'' Ο Δελφάκης εθελοτυφλούσε σε πολλά(καθυστερήσεις,αναποδα φάουλ, ακύρωνε το πλεονέκτημα και έκοβε τον παο). Και παίζαμε και μέσα στην Λεωφόρο. Άσε και τα πέναλτι, που δεν ήταν και φοβερά αλλα με σας δίνονται 10 φορές χειρότερα. Αν ήρθες εδώ να κάνεις προπαγάνδα για το μπάσκετ, καλύτερα να μην μας ζαλίζεις. Την είδαμε την παράγκα στο μπάσκετ πριν κάτι μέρες,τα είπαμε ας ερχόσουν τότε. Το έκανες μια το έκανες 2 3 4 κούρασες, αυτό να το παίζεις τυφλός και να ρωτάς τι έγινε και τι έγινε. Σεβάσου τα νεύρα μας, και άσε τα "όλα κάτι σας φταίει κάθε αγωνιστική" cossutius, να σαι καλά. Δεν έγινε τίποτα μεμπτό. Έχεις δίκιο. Είναι τρελλοί όσοι φωνάζουν. Ο Βαγγέλας διδάσκει ήθος. Αποχωρώ και πάλι απο τα οπαδικά νήματα. Αστον να λέει οτι θέλει. Γιατί πρέπει να φύγεις; Εδώ γίνονται αυτά που γίνονται και συνεχίζουμε να ασχολούμαστε, στον κάθε cos κόλλησες;
Cossutius. Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Η ανακοίνωση του προέδρου των διαιτητών και αυτη του Εργοτελη τα λένε όλα. Η μεμψιμοιρία μετα απο κάθε ήττα και η ευθύνη σε Μαρινακιδες και διαιτητές ( μα σε κάθε ματς) επίσης. Το γεγονός ότι για τα ίδια ακριβώς πράγματα φώναζαν οι γαβροι μέχρι και πριν 2 χρονια στο άθλημα του μπάσκετ αποτελούσε όμως γραφικοτητες. Ήμουν ξεκάθαρος σε αυτα που έγραψα νωρίτερα. Οποίος θέλει να το συζητήσουμε και να μου πει τι σχέση μπορει να εχει ο Μαρινακης με την άθλια οικονομική κατάσταση του ΠΑΟ, και τους τραμπουκισμους στους Εργοτεληδες ας τα πούμε όμορφα και καλα. Ειρωνεία και αλλα τέτοια δε θα τα ανεχθώ, και απλα δε θα απανταω.
antreaslam Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αστον να λέει οτι θέλει. Γιατί πρέπει να φύγεις; Εδώ γίνονται αυτά που γίνονται και συνεχίζουμε να ασχολούμαστε, στον κάθε cos κόλλησες; δε φεύγω λογω cos. λόγω έλλειψης χρόνου (δικού μου) και λογικής (γενικότερα)! Μεγάλωσα αρκετά. Δε μπορώ τον παραλογισμό, την ημι-μάθεια (ήταν η 2η αιτία που έγραψα σε οπαδικό νήμα, 1ή ήταν όταν μιλούσε...για ισολογισμούς ο ένας, για το contra.gr που ειναι του ΔΓ ο άλλος, κλπ κλπ), την και καλά "οπαδική αλλά κριτική" ματιά, που θα αναπαράξει την καφριλά του και καλά "οπαδικού αλλά εξυπηρετώ σκοπούς και το παίζω αντικειμενικός" σάιτ ή φυλλάδας. Όχι τίποτε άλλο ρε φουστη μου, αλλά δε διορθωνόμαστε ως νοοτροπία, ως λαός. Δημόσιο-υπαλληλική νοοτροπία παντού, ακόμα και στη μπάλα. Αν δεν πειράξουν το δικό μου μισθό/ομάδα/κόμμα, και είμαι από πάνω, θα βρίσω τον άλλον που διαμαρτύρεται και κλείνει τους δρόμους, ή απεργεί. Αν όμως, ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ να πειράξουν τη θεσούλα μου στο δημόσιο, ή την ομαδάρα μου, ή τη θρησκεία μου, ή ότι άλλο σκατά είναι, τότε θα εφεύρω οποιαδήποτε πιθανή και απίθανη δικαιολογία, που θα ξελασπώνει τον θείο που με εβαλε στο δημόσιο με απολυτήριο γυμνασίου, τον πρόεδρα που διδάσκει ήθος, τον μητροπολίτη που ωθεί σε εγκληματικές ενέργειες, και 1002 ακόμα.... Αυτό ρε συ, δεν το παλεύω στον κοινωνικό μου περίγυρο, θα το παλέψω σε φόρα? Δε μαμιεται. Κάθομαι αναπαυτικά, διαβάζω, χαμογελάω ή τσαντίζομαι, και συνεχίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις