firewalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Γαμανος; :P Ποιος ζητούσε πέναλτι; Δεν έδωσε καθαρότατο πέναλτι σε σπρώξιμο στον Μπεργκ. Κοίτα να δεις που και στην ΝΕΤ, ανύπαρκτο στο γήπεδο τον είπαν τον διαιτητή. 1
lak10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 ο δελφακης ηταν κορακας αλλα και εμεις ρε φουστη βαζουμε γκολ και χανομαστε στο γηπεδο τι παιδικη ασθενεια ειναι αυτη? μια σεντρα εκανε ο εργοτελης και εβαλε γκολ
firewalker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Το πρώτο πράγμα που είπαμε είναι αυτό.
stamatinho Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Πρανιτς και Μεντεζ μας κατεβαζουν μια ταχυτητα,θυμηθειτε την ομαδα ποσο αερατη ηταν με τον παοκ. Μεγαλος παιχτης δε λεω αλλα μονο για αλλαγη ωστε να μπαλωσει καμια τρυπα στη διαρκεια του παιχνιδιου,λυπαμαι που το λεω. Σημερα ειδικα ηταν πολυ κακος. Ελπιζω στο τηγανι να ξεκινησει η 11αδα που ξεκινησε με παοκ γιατι αν δουμε τιποτα Πρανιτς μεσα(ευτυχως λειπει ο Μεντεζ) δυσκολα τα πραγματα. Μηπως να αρχισει να σκεφτεται το 3-5-2 ο Ολλανδος?Πολυ μπαζουμε πισω ρε μαγκες...ας παιξει με 3 CB στην τελικη και ας νικαμε με 1-0 μονο.
lak10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 εχουμε χασει καμια 10αρια βαθμους ετσι πρεπει να δουλεψει στην ψυχολογια ο Αναστασιου αν ειναι βεβαια θεμα αυτης η απλα διαχειρησης του ματς Πρανιτς και Μεντεζ μας κατεβαζουν μια ταχυτητα,θυμηθειτε την ομαδα ποσο αερατη ηταν με τον παοκ. Μεγαλος παιχτης δε λεω αλλα μονο για αλλαγη ωστε να μπαλωσει καμια τρυπα στη διαρκεια του παιχνιδιου,λυπαμαι που το λεω. Σημερα ειδικα ηταν πολυ κακος. Ελπιζω στο τηγανι να ξεκινησει η 11αδα που ξεκινησε με παοκ γιατι αν δουμε τιποτα Πρανιτς μεσα(ευτυχως λειπει ο Μεντεζ) δυσκολα τα πραγματα. Μηπως να αρχισει να σκεφτεται το 3-5-2 ο Ολλανδος?Πολυ μπαζουμε πισω ρε μαγκες...ας παιξει με 3 CB στην τελικη και ας νικαμε με 1-0 μονο. ο μεντεζ οταν παιζει κραταει το κεντρο μας επισης εχει καλη μεταβιβαση
stamatinho Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 εχουμε χασει καμια 10αρια βαθμους ετσι πρεπει να δουλεψει στην ψυχολογια ο Αναστασιου αν ειναι βεβαια θεμα αυτης η απλα διαχειρησης του ματς ο μεντεζ οταν παιζει κραταει το κεντρο μας επισης εχει καλη μεταβιβαση Σε αυτον τον παο και με την τακτικη που θελει ο Αναστασιου δεν μου αρεσει. Πολυ αργος ρε παιδι μου. Μακαρι να κανω λαθος.
DKNI Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Παντως ο Τελης καταγγελει κι αυτα http://www.gazzetta.gr/football/article/590473/anakoinosi-kai-vinteo-ergoteli-gia-epithesi-vidΤα οποια τι δειχνουν...??? Μεγαλο λαθος για Μεντεζ Πολυ βελτιωμενος και ισως ο πιο ποιοτικος απο τα αμ.χαφ Οπως και ο Νανο,μ απογοητευση στην αρχη αλλα μεγαλη ανοδο μετα Ειναι απο τραυματισμο αλλα στο τηγανι θες ενα αμυντικο χαφ που να μην τρεχει απλα Για μενα ηταν καθαρο γκολ του Πλατανια και μαλιστα να αφαιρεθουν και 20β απο τον Αρη να τελειωνουμε με δαυτους. Να αρχισει σιγα σιγα το rotation, πχ την Ξανθη δεν την κοβω για του χρονου πολυ καλα. Αν εξαιρεσεις τα δικα μας τα παιδια (την 3αδα της Κρητης και τον Πανιωνιο που δεν πεφτουν παρα μονο αν καποιοι θελησουν να πεσουν) και αυτους που δεν πεφτουν και αγωνιστικα (Ατρομητος, Τριπολη) θα εχει ενδιαφερον να δουμε ποιους θα θαψει του χρονου ο Μεγαλος Επενδυτης Δεν μπορει να ριχνει τους ιδιους συνεχεια, θα πρεπει να παιξει rotation (ανεβαινει και ο Βολος τωρα) Λογικα καποια στιγμη θα πρεπει να κανουν το αγροτικο τους και οι Βορειοι (ΠΑΣ, Ξανθη, Πανθρακικος). Προς το παρον η μπιλια ευνοει τους Νοτιους
washcloud Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Hξερα οτι θα σκασει το επιχειρημα των 2 ευρωλιγκων γιαυτο ημουν σαφης σε οτι εγραψα. Ειναι μαλιστα γραμμενο και στο κομματι που εκανες quote. ...μα μόνο "το επιχείρημα των δύο ευρωλιγκών" είπα; Για τα λοιπά δεν θα πεις κάτι; Δεν καταλαβαίνω δε γιατί το "μειώνεις" (με τον τρόπο που μίλησες γι΄αυτό). Κατ' αρχάς ξέρεις ότι δεν είμαι "γαύρος που προσπαθεί να τα πει δικολαβίστικα". Κατά δεύτερον και ο ίδιος σου έχεις αναγνωρίσει (και σε τιμά - όπως τιμά όποιον αναγνωρίζει τις επιτυχίες του ΠΑΟ κι ας είναι "του αντίπαλου στρατοπέδου") τις επιτυχίες του ΟΣΦΠ στην Ευρώπη την τελευταία διετία. Τρίτον το ξέρω ότι παρά την όποια οπαδική αντιπαλότητά σου με τους "απέναντι", είσαι παν' απ' όλα φίλος του αθλήματος, συνεπώς ("όσο σου επιτρέπει το οπαδικό σου συναίσθημα"), αντικειμενικός. Στο δε quote που λες, έγραψες για την ακρίβεια για "δείγμα μεάλης ομάδας" και το αντιπαράθεσες με το "ομάδας που δεν μπορεί με συγκεκριμένο" κτλ. Το οποίο, αν δεν κάνω λάθος, ισούται (στην καλύτερη...) με "μεγάλη ομάδα η μία - υπό συζήτηση η άλλη". Η Ευρωλίγκα δε νομίζω να είναι για 'σένα "του πεταματού", όπως και δε νομίζω να την συγκρίνεις με την...."ΟΠΑΠ Μπάσκετ Λιγκ". Όχι για να μειώσω τα του εσωτερικού, αλλά γιατί νομίζω ότι δεν τίθεται θέμα "σύγκρισης". Εκ των πραγμάτων λοιπόν, οι επιτυχίες των δύο ομάδων του ΟΣΦΠ τα τελευταία δύο χρόνια (καθ' ό,τι ΚΑΙ στον ΟΣΦΠ έγιναν μεγάλες αλλαγές) στην Ευρωλίγκα, δεν είναι αστείο ποσόν. ΔΕΝ μπαίνω στη διαδικασία σύγκρισης των δύο αιωνίων, στο στυλ "εμείς παίρνουμε Ευρώπη" "εμείς όμως παίρνουμε τα πάντα στην Ελλάδα" - "ποιός λοιπόν είναι ο καλύτερος", διότι το θέμα είναι η μεταξύ των σύγκριση, είτε παίζουν Ελλάδα, είτε παίζουν Ευρώπη, σε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ όμως με την σύγκρισή τους αναφορικά ΚΑΙ με την Ευρωπαϊκή τους πορεία. Και τα πράγματα παραείναι απλά : Ο ΟΣΦΠ μέχρι στιγμής έχει κάνει καλύτερη πορεία Ευρωπαϊκά τα τελέ 2 χρόνια, ΟΜΩΣ απέναντι στον ΠΑΟ τραβάει ζόρι. Δεν είμαι εγώ από αυτούς που "κρατάνε τα Ευρωπαϊκά" και ΞΕΧΝΑΝΕ το ζόρι κόντρα στον ΠΑΟ. Συμπέρασμα; "Μεγάλη ομάδα", έχει σταθεί ΜΟΝΟ απέναντι στον ΟΣΦΠ ο ΠΑΟ (και αυτό από πέρσι, γιατί πρόπερσι μόνο το κύπελο Ελλάδας είχε πάρει). Και δεν νομίζω ότι στέκει αυτός ο χαρακτηρισμός, όταν είναι μονοδιάστατος. Αν πχ όπως είπα, φέτος φτάσει σε τελικό Φ4, και πάρει και την Α1, ε τότε ναι, μπορούμε να μιλάμε για "δείγμα μεγάλης ομάδας" (και δη γεμάτη προβλημάτων και μεσοϋψούς μπάτζετ - δεν τα ξεχνάω αυτά), για το συγκεκριμένο "σύνολο του Πεδουλάκη". Αν όμως "απλά" πάρει Α1 και δεν περάσει καν στο Φ4, και αντίστοιχα περάσει ο ΟΣΦΠ, ε τότε απλά θα είναι μια "καλή ομάδα που ξέρει ΜΟΝΟ τον ΟΣΦΠ να νικάει"...(αντιστρέφοντας απλώς, τη δική σου "δήλωση") Μην ξεχνάς άλλωστε ότι καν δεν έχει παίξει κανένα φοβερό μπάσκετ κόντρα στον ΟΣΦΠ ε. Άσε που οι 3 τελευταίες σερί νίκες του έχουν γίνει σε ΟΑΚΑ (οι "μεγάλες ομάδες", είναι μεγάλες όταν νικάνε κατά βάση εκτός έδρας. Και ο ΠΑΟ έχει να επιδείξει δύο -μην πω "μιάμιση"- μόλις τέτοιες νίκες, σε λιγότερο από έναν χρόνο. Οι νίκες, νίκες - δε λέω, αλλά να κοιτάμε λίγο και πιο βαθειά, συνυπολογίζοντας περισσότερα δεδομένα... Συμπέρασμα : και οι δύο είναι πολύ καλές ομάδες. Και μέχρι στιγμής, η μία φαίνεται να έχει το πάνω χέρι σε σχέση με την άλλη. Η μεταξύ τους μεγαλοσύνη πάντως θα κριθεί με το τέλος της σαιζόν. Όπως και η γενική τους μεγαλοσύνη. Το να χαρακτηρίζεις όμως απλώς "δείγμα ομάδας που απέναντι σε συγκεκριμένο αντίπαλο τα χάνει" τον ΟΣΦΠ, ενώ για τον "συγκεκριμένο αντίπαλο" έχεις να πεις σε αντιπαραβολή ότι "είναι δείγμα μεγάλης ομάδας", όσο σαφής κι αν είσαι, είναι νομίζω απλώς δείγμα οπαδικής οπτικής...
Demon13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Συγκεκριμένα η θέση του Παναθηναϊκού για τα όσα έγιναν, αλλά και τα όσα καταμαρτυρούν με φωτογραφίες και βίντεο οι άνθρωποι του Κρητικού συλλόγου έχει ως εξής: «Για μια ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες «διαμαρτυριών» για τη Λεωφόρο από συγκεκριμένες ομάδες με τα ΙΔΙΑ ακριβώς - αναληθή - επιχειρήματα. Το μόνο που δεν μας είπαν είναι ότι μύριζε ο χώρος ώστε να φέρουν και τον Δημόκριτο, όπως έκανε η «επίσημη αγαπημένη τους». Παρότι οι… αποκαλυπτικές εικόνες και τα βίντεο που δημοσίευσαν επιβεβαιώνουν ότι δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ και δεν πείθουν ούτε παιδάκια του δημοτικού, τους καλούμε να ρωτήσουν τον προπονητή τους, ο οποίος παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα σε ανθρώπους της ομάδας μας, ότι κανείς δεν πείραξε κανέναν. Επιπλέον, όλοι όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο είδαν με τη λήξη του αγώνα τις χειρονομίες από τον πάγκο προς την εξέδρα μας και την ξεκάθαρη πρόκληση που υπήρξε. Για να μην νομίζουν κάποιοι ότι ο κόσμος τρελάθηκε και άρχισε να αντιδρά για το τίποτα ή επειδή απλά χάθηκαν δύο βαθμοί. Πάμε τώρα και στο θέμα μας. Μόλις ολοκληρώθηκε το παιχνίδι οπαδοί της ομάδας μας εξερχόμενοι του γηπέδου αποδοκίμασαν φραστικά τον διαιτητή. Προφανώς δεν απαγορεύεται και αυτό. Στο σημείο εκείνο δέχτηκαν απρόκλητη και βίαιη επίθεση από την αστυνομία και χτυπήθηκαν μέχρι και γυναίκες και παιδιά. Το γεγονός έχει καταγραφεί από το σύνολο των ΜΜΕ και φυσικά και είναι αληθές. Μέσα στον πανικό από τα χτυπήματα και τα δακρυγόνα άνοιξε η πόρτα για να περάσουν οι άνδρες της ασφαλείας μας και μαζί πέρασαν και κάποιοι οπαδοί θέλοντας να προστατευτούν. Εκεί βρέθηκαν κοντά σε εκείνους που προ ολίγων λεπτών χειρονομούσαν από τον πάγκο. Ακολούθησαν κάποιες φραστικές αντεγκλήσεις και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Όλα τα υπόλοιπα είναι να ‘χαμε να λέγαμε μπας και επιστρέψουμε τα «δανεικά». Τα ίδια άλλωστε έκαναν και στον πρώτο γύρο. Για τον διαιτητή Δελφάκη τα είχαμε πει και πριν τη σέντρα και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε. Πέρα από τις φάσεις των πέναλτι αυτός έδωσε θάρρος για θεατρινισμούς και βουτιές λες και τους σημάδευαν… ελεύθεροι σκοπευτές με αποτέλεσμα να μην παιχτεί ποδόσφαιρο στο τελευταίο μισάωρο και να βγάλει ένα ξεκούραστο μεροκάματο». Διάβασε περισσότερα στο: «Αναληθή επιχειρήματα και... επίσημη αγαπημένη»! | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Κλασσική αθάνατη ελλαδάρα, για όλα φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς, πάντα αδικούμαστε απ' τον κακό Γερμανό, Τροϊκανό, Ευρωπαϊο, Ολυμπιακό, αλλά όοοχι εμείς δεν φταίμε για απολύτως τίποτα βρε αδερφέ, όοοχι εμείς δεν κάναμε τίποτα και πουθενά λάθος, αλλά ότι κακό βρήκε το τσαρδί μας είναι προϊόν αποκλειστικά των άλλων, και ούτε στο ελάχιστο των δικών μας των λαθών.Για τα καλόπαιδια όμως που επιτέθηκαν στα αποδυτήρια του Τέλη όοοχι, ούτε λόγος απο ΠΟΥΘΕΝΑ, εκεί φυσικά δεν μας συμφέρει.Ο Άρης ήταν τραγικός όλη τη σεζόν και αξίζει να πέσει. Το γκόλ είναι αμφιλεγόμενο και σε πραγματικό χρόνο ξεγελιέται ο οποιοσδήποτε απο την γραμμή.Ο ΠΑΟ είναι σε μεταβατικό στάδιο και παίρνει και αυτός οτι του αξίζει φέτος. Εκλάμψεις καλού ποδοσφαίρου και προσπάθεια για έξοδο στο Τ.Λ μέχρι να βρεθεί επενδυτής στο κοντινό μέλλον.Αυτή είναι η αλήθεια γι' αυτούς που δεν αρέσκονται να βλέπουν φαντάσματα παντού.
SlimData Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Πλεον, μετά από τόσα χρόνια και μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, το μόνο που μου κάνει εντύπωση, το μόνο που έχω να περιμένω με περιέργεια από το επόμενο σαββατοκύριακο είναι πότε θα ξυπνήσουν οι γαύροι. Ρε παιδάκι μου, οκ, ελλάδα, ελληνικό ποδόσφαιρο, διαπλοκή, γκανγκστερ, ντόπες, βόμβες, μαχαιρώματα, οκ συμφωνώ. 1, 2, 3, 5, 10 φορές, πάλι οκ, πουλάμε τρέλα δεν βλέπουμε τίποτα και γουστάρουμε που είμαστε αφεντικά εμείς και όχι οι άλλοι. Οκ οκ οκ. Πλεον όμως δεν είναι καβαλάω να μη με καβαλήσουν. Είναι παίζω μόνος μου παντού, κάνω ασταμάτητα επίδειξη δύναμης ακόμη κι εκεί που δεν χρειάζεται. Πιόνια οι πάντες και τσαλαπατάω τα πτώματα. Και απορώ λοιπόν, ένα υγιές μυαλό, πόσο θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να στηρίζει αυτή την κατάσταση;
stamatinho Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Πλεον, μετά από τόσα χρόνια και μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση, το μόνο που μου κάνει εντύπωση, το μόνο που έχω να περιμένω με περιέργεια από το επόμενο σαββατοκύριακο είναι πότε θα ξυπνήσουν οι γαύροι. Ρε παιδάκι μου, οκ, ελλάδα, ελληνικό ποδόσφαιρο, διαπλοκή, γκανγκστερ, ντόπες, βόμβες, μαχαιρώματα, οκ συμφωνώ. 1, 2, 3, 5, 10 φορές, πάλι οκ, πουλάμε τρέλα δεν βλέπουμε τίποτα και γουστάρουμε που είμαστε αφεντικά εμείς και όχι οι άλλοι. Οκ οκ οκ. Πλεον όμως δεν είναι καβαλάω να μη με καβαλήσουν. Είναι παίζω μόνος μου παντού, κάνω ασταμάτητα επίδειξη δύναμης ακόμη κι εκεί που δεν χρειάζεται. Πιόνια οι πάντες και τσαλαπατάω τα πτώματα. Και απορώ λοιπόν, ένα υγιές μυαλό, πόσο θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να στηρίζει αυτή την κατάσταση; Και ομως υπαρχουν καποιοι που γνωριζουν και στηριζουν. Καλα σας κανει ο Μαρινακης και πολλα αλλα. Αποφευγω οσο μπορω τετοιες συζητησεις face to face με ολυμπιακους γιατι δε ξερω πως θα αντιδρασω πλεον. Ο κομπος εχει φτασει στο χτενι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Η κατασταση μπορει ευκολα να παρομοιαστει με τον δικοματισμο της τελευταιας 35ετιας. Βλεπουν ολοι οτι μιλαμε για κατι σαπιο απτην κορυφη ως τα νυχια, το βλεπουν, το ξαναβλεπουν, το ματαβλεπουν αλλα για καποιο λογο συνεχιζουν να το στηριζουν με διαφορους τροπους, χωρις να αντιλαμβανονται οτι γυρναει εναντιον τους αυτο το προσκαιρο βολεμα. Ακριβως αυτο συμβαινει με τους γαυρους και την Σουπερλιγδα. Αλλα απτους γαυρους δεν περιμενα τιποτα διαφορετικο. Αυτο που με λυπει ειναι οι φιλαθλοι των υπολοιπων ομαδων που συνεχιζουν να δινουν ψηφο εμπιστοσυνης σε αυτο το μορφωμα. Συνυπευθυνοι για την κατασταση, αυτοι που συνεχιζουν να πατανε στα γηπεδα, αυτοι που πληρωνουν νοβα κι αυτοι που αγοραζουν διαρκειας για την Σουπερλιγκα. Ανεξαρτητως χρωματος. Καταλαβαινω το "στηριζω την ομαδα μου", αλλα καταλαβετε οτι πηγαινοντας γηπεδο πρωτιστα στηριζετε την σαπια διοργανωση και επειτα την συμμετοχη της ομαδας σε αυτη τη σαπιλα. Ενα μαυρο σε γηπεδο και νοβα, θα τους προβληματιζε πολυ περισσοτερο αυτους που κανουν οσα κανουν. Τωρα παιζουν εκ του ασφαλους στην υγεια των κοροιδων. Το υγιες θα ηταν φυσικα να υπηρχε δικαιοσυνη και να λειτουργουσαν οι νομοι ωστε να μη συζητουσαμε καν τετοια φαινομενα, αλλα αυτο δεν συνεβη ποτε στην Ελλαδα, αρα μην περιμενετε να συμβει στην πιο σαπια εκδοχη της, το ποδοσφαιρο.
stamatinho Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Και μετα γυρνανε και λενε "ελληνικη ομαδα ειμαστε υποστηριξτε μας στην ευρωπη" Μωρε γινεται να φατε 10 γκολ απο τη Μαντσεστερ?Οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα θα περασει το βραδυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις