Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ΔΕΝ είδες το παιχνίδι, σε παρακαλώ το βλέπεις?

Και αν μετρήσεις ΛΙΓΟΤΕΡΑ από εικόσι ανάποδα σφυρίγματα, υπέρ του εργοτέλη, να ξαναρθεις να μετρήσουμε ότι θέλεις?

Αν βρεις έναν λόγο, που ο τερματοφύλακας του εργοτέλη, δεν έχει κίτρινη από το δέκα?

Αν βρεις ένα λόγο, που ο καρντόζο σε όλο το 1ο ημίχρονο, κολλάει πάνω σοτν μπεργκ,του μιλάει, και όταν ο μπεργκ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ πάει να τον πιάσει αγκαλιά, αυτός κάνει ότι τον χτύπησε, και πάει να πέσει , κ τελικά αποφασίζει να σταθεί όρθιος?

Αν βρεις ένα λόγο που ο δανεικός (που προσγειώθηκε απευθείας κρήτη...Αραγε υπέγραψε και τα 2 συμβόλαια στα γραφεία του εργοτέλη?), "χτύπησε" 4 φορές στο κεφάλι, αλλά βρήκε το χρόνο να μιλήσει σε παίχτη του παναθηναικού?

Και επίσης, είναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ γα΄βρικη απάντηση.

Επαιξες μπαλαρα? ΟΧΙ? και γιατί μιλάς για διαιτησία? Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο, μόνο ο γάβρος και η σπορτγκέι το έχουν ανακαλύψει....

ΥΓ: Στεναχωριέμαι που πέφτει ιστορική ομάδα, με μεγάλο κόσμο. Αλλά, από την άλλη, όταν γίνεσαι γάβρος Γ (γιατί με τον Β παίζαμε), εεε, όκ, your problem honey!
ΥΓ2: Ειλικρινά, χέστηκα αν θα βγω 2ος, ή 5ος. Ετσι κ αλλιώς, μετρια ομάδα έχω. Δεν ανέχομαι να είμαι η 1η ομάδα σε φάουλ στη σουπερλιγδα, ενώ παίζω ποδοσφαίρο κατοχής. Δεν ανέχομαι να με κοροιδεύουν. Και κυρίως, δεν ανέχομαι να υποτιμούν την νοημοσυνη μου...

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

αν ΔΕΝ είδες το παιχνίδι, σε παρακαλώ το βλέπεις?

Και αν μετρήσεις ΛΙΓΟΤΕΡΑ από εικόσι ανάποδα σφυρίγματα, υπέρ του εργοτέλη, να ξαναρθεις να μετρήσουμε ότι θέλεις?

Αν βρεις έναν λόγο, που ο τερματοφύλακας του εργοτέλη, δεν έχει κίτρινη από το δέκα?

Αν βρεις ένα λόγο, που ο καρντόζο σε όλο το 1ο ημίχρονο, κολλάει πάνω σοτν μπεργκ,του μιλάει, και όταν ο μπεργκ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ πάει να τον πιάσει αγκαλιά, αυτός κάνει ότι τον χτύπησε, και πάει να πέσει , κ τελικά αποφασίζει να σταθεί όρθιος?

Αν βρεις ένα λόγο που ο δανεικός (που προσγειώθηκε απευθείας κρήτη...Αραγε υπέγραψε και τα 2 συμβόλαια στα γραφεία του εργοτέλη?), "χτύπησε" 4 φορές στο κεφάλι, αλλά βρήκε το χρόνο να μιλήσει σε παίχτη του παναθηναικού?

Και επίσης, είναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ γα΄βρικη απάντηση.

Επαιξες μπαλαρα? ΟΧΙ? και γιατί μιλάς για διαιτησία? Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο, μόνο ο γάβρος και η σπορτγκέι το έχουν ανακαλύψει....

ΥΓ: Στεναχωριέμαι που πέφτει ιστορική ομάδα, με μεγάλο κόσμο. Αλλά, από την άλλη, όταν γίνεσαι γάβρος Γ (γιατί με τον Β παίζαμε), εεε, όκ, your problem honey!

ΥΓ2: Ειλικρινά, χέστηκα αν θα βγω 2ος, ή 5ος. Ετσι κ αλλιώς, μετρια ομάδα έχω. Δεν ανέχομαι να είμαι η 1η ομάδα σε φάουλ στη σουπερλιγδα, ενώ παίζω ποδοσφαίρο κατοχής. Δεν ανέχομαι να με κοροιδεύουν. Και κυρίως, δεν ανέχομαι να υποτιμούν την νοημοσυνη μου...

Έχεις δίκιο, τραγική διαιτησία, πάω πάσο.

Δημοσ.

Δεν ειδα το παιχνιδι δεν λεω οτι δεν αδικηθηκατε αλλα ρε παιδια αυτα ειναι καφρυλες.

Link.png Site: Επίθεση στ' αποδυτήρια του Εργοτέλη!

Ο μεγαλυτερος αρχικαφρος ηταν ο ρεφερι σημερα.Αν αφηνε το ματσακι να παιχτει και ας χαναμε παλι ολα καλα θα ηταν.

Και αλλες γκελες καναμε φετος λεωφορο αλλα η 13 τραγουδουσε μιση ωρα μετα τη ληξη του αγωνα χωρις να πει τιποτα για διαιτητες.Μονο στηριζε.

Φτανει πια αυτη η φαρσοκωμωδια.

Δημοσ.

Δεν ειδα το παιχνιδι δεν λεω οτι δεν αδικηθηκατε αλλα ρε παιδια αυτα ειναι καφρυλες.

Link.png Site: Επίθεση στ' αποδυτήρια του Εργοτέλη!

Μονο σε μενα φαινεται εντελως σκηνοθετημενο? Μονο ποζα δεν εχουν παρει κιολας οι τυποι για την φωτο.....φανταζομαι οτι την φωτογραφια την τραβηξε καλα κρυμμενος κατασκοπος του Εργοτελη σε αποσταση 2 μετρων....

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα πιο τρανταχτο αποδεικτικο στοιχειο δηλαδη.....γιατι πισω απο την πορτα πεντακαθαρα αχνοφαινονται οι οπαδοι που προσπαθουν να μπουν......

Δημοσ.

Αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να ήταν τίποτε δεκάχρονα από την άλλη και να χτυπούσαν την πόρτα. :P :P :P

Τα ΜΑΤ τα καημένα; Που μπέρδεψαν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με τους οπαδούς του Ο.Σ.Φ.Π., που τους την έπεσαν στο λιμάνι που τους πέρασαν για φιλάθλους του Παναθηναϊκού, και έριξαν χημικά αβέρτα; Τι να πουν τα ΜΑΤ;

• Like 3
Δημοσ.

1o δεν ειδες το ματς.

2ο αν κατσουμε και μετρησουμε σε ποσα ματς εχει αδικηθει η ομαδα του αναστασιου, θα γελαμε. Οποτε οταν του πηδανε την προσπαθεια ας πει οτι του αρεσει.

Έχω ξαναδει ματς ΠΑΟ με βαζελοπαρέα , επέζησα :P

Ότι ο Δελφάκης σφύριζε λάθος (ειδικα τελευταίο 20λεπτο) δεν περιμένεις εμένα να το πω.

Έχω παρακολουθήσει φέτος και ματς που έχει ευνοηθει ο ΠΑΟ και έχει χάσει. Είχα ποστάρει και εδώ μέσα.

Μου προκαλει άσχημη εντύπωση η αντίδραση Αναστασίου. Ξαναλέω, απεχθης δήλωση για ευνόητους λόγους.

Δεν συμφωνω επίσης με αυτα που βλέπω ότι γράφουν τα σαιτς, δεν έπαιξε άσχημα ο ΠΑΟ. Το γκολ προήλθε όπως τα περισσότερα φετινα: αμυντικη αδράνεια. Σέντερ μπακ ποιοτικό δεν βρίσκεις με τα χρήματα που παίζει ο ΠΑΟ.

Αν θέλετε τη γνώμη μου λίγη σημασία έχει. Τα 2 ματς με ΟΦΗ για κύπελλο (εφικτός τίτλος) καθώς και η αδειοδότηση για Ευρώπη είναι τα ζητούμενα. Μία γκέλα δεν λέει τίποτα, σε ένα ματς που δεν ήταν για 1-1.

@andreaslam έχεις κάθε δίκιο να νευριάζεις αν βλέπεις σφυρίγματα που δεν σ'αρέσουν , αλλά να πετάμε αντικείμενα ή να του ορμήξει ο κόουτς....τι να πω.

...Τα ΜΑΤ τα καημένα; Που μπέρδεψαν τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού με τους οπαδούς του Ο.Σ.Φ.Π., που τους την έπεσαν στο λιμάνι που τους πέρασαν για φιλάθλους του Παναθηναϊκού, και έριξαν χημικά αβέρτα; Τι να πουν τα ΜΑΤ;

Παιδια μη βαράτε δεν είμαστε βάζελοι, μπάτσοι είμαστε, lol

Δημοσ.

Ο γαβροτέλης, δεν είχε κανένα λόγο να το παίξει το ματς σαν να είναι τελικός, ούτε για Ευρώπη πάει, ούτε πέφτει.

10 λεπτά καθυστερήσεις, πεσίματα απο αέρα, ερειστικότητα, μας έδειξε και την φανέλα ο μπαντιμπάνγκα στο γκολ σαν 2ος γεωργάτος. Οσκαρ θεάτρου, τέτοιο πράγμα πρώτη φορά βλέπω. Με την ανοχή της γαβροδιαιτησίας πάντα!

Γιατί σκίστηκε έτσι και σφιχταγκάλιασε έτσι τον 1 βαθμό, αυτός ήταν ο στόχος; Σαν να παίξαμε ντέρμπι με τον γάβρο ήταν.

Συγκλόνισαν κοινό και Κρητικούς

http://www.sport24.gr/Columns/vaimakis/sygklonisan_koino_kai_krhtikous.2658157.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...