Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν γράφω στα οπαδικά πια,δεν ε΄χω ούτε το χρόνο ούτε τη διάθεση.

φέτος, τον ποδοσφαιρικό παναθηναικό (που είναι χαμηλού επιπέδου, φυσικά), τον χαίρομαι, γιατί βγάζει υγεία.

Εχω πάει γήπεδο σε 6-7υ παιχνίδια φέτος, και σε όλα, ανεξαρτήτος αποτελεσματος, χαίρομαι το ότι η ομάδα βγάζει αυτό που μπορεί.

Σήμερα, έφυγα από το γήπεδο, και αν δε σεβόμουν τον χρόνο μου, τα νεύρα μου, και το παιδί μου, πιθανότατα να είχα προσπαθήσει να πετάξω κάτι στο διαιτητή.

Τέτοιο στήσιμο, έχουμε να δούμε από ευθυμιάδη.

Τετοια αλητεία, που ειλικρινά απορείς, αν είσαι υγιώς σκεπτόμενος ΑΝΘΡΩΠΟΣ (όχι φίλαθλςο ή οπαδός), γιατί το κάνει αυτό ο προεδρος του οσφπ? τι κερδίζει, πέραν επίδειξης δύναμης?

Οσο για τους παίχτες του εργοτέλη, έδωσαν διαπιστευτήρια στο πραγματικό τους αφεντικό.

πρόκληση από το 1ο λεπτο, καθυστερήσεις, ψευτοτσαμπουκάδες, αλητείες του...πωπού, και...λυποθυμίες σε κάθε κόντρα.

Πεστα

• Like 1
  • Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

Αδικο εχει?...

Μόνο άδικο έχει.

Εκτος ότι το παράδειγμα είναι τουλάχιστον άστοχο και χυδαίο (μιλάμε για έγκλημα του Ουκρανικου λαου παίδες, ποιος ΠΑΟ και ποιος Εργοτέλης), δε γίνεται να κλαίγεσαι σε κάθε κακό αποτέλεσμα. Και ειδικα παραδοσιακά μεγάλοι σύλλογοι απενατι σε μικρές ομάδες (με όλο το σεβασμό στους φιλάθλους του Εργοτέλη).

Το αγωνιστικο πλάνο που έχει απ'την αρχή είναι η ιδανική λύση για αυτον τον ΠΑΟ. Αυτο πιστεύω. Σχηματίζω ωστόσο άσχημη εικόνα για τις δηλώσεις του.

Δημοσ.

Μόνο άδικο έχει.

Εκτος ότι το παράδειγμα είναι τουλάχιστον άστοχο και χυδαίο (μιλάμε για έγκλημα του Ουκρανικου λαου παίδες, ποιος ΠΑΟ και ποιος Εργοτέλης), δε γίνεται να κλαίγεσαι σε κάθε κακό αποτέλεσμα. Και ειδικα παραδοσιακά μεγάλοι σύλλογοι απενατι σε μικρές ομάδες (με όλο το σεβασμό στους φιλάθλους του Εργοτέλη).

Το αγωνιστικο πλάνο που έχει απ'την αρχή είναι η ιδανική λύση για αυτον τον ΠΑΟ. Αυτο πιστεύω. Σχηματίζω ωστόσο άσχημη εικόνα για τις δηλώσεις του.

και εγώ το ίδιο, σχηματίζω άσχημη εικόνα. Τι στο διάολο, νεύρα δεν έχει να κουτουλήσει το διαιτητή? τόσο ανευρος είναι?

και σοβαρά τώρα, αν η σουπερλιγδα, δεν ήταν τόσο αυστηρή σε οποιαδήποτε δήλωση ανθρώπου που να έχει μέχρι Γ βαθμού συγγένειας με τον Παναθηναικό, θα έπρεπε να μιλήσει με πολύ χειρότερα λόγια.

Δημοσ.

Μόνο άδικο έχει.

1o δεν ειδες το ματς.

2ο αν κατσουμε και μετρησουμε σε ποσα ματς εχει αδικηθει η ομαδα του αναστασιου, θα γελαμε. Οποτε οταν του πηδανε την προσπαθεια ας πει οτι του αρεσει.

• Like 1
Δημοσ.

Ο γαυροτελης καθε χρονο τα ιδια κανει.

Οσο για την καζουρα στους τυφλους ο μονοφθαλμος βασιλευει.

Την μεγαλυτερη καζουρα τους την κανει ο Μαρινακης που δεν εχει αφησει παιχτη για παιχτη απουλητο αλλα δε το εχουν παρει χαμπαρι ακομα

Link.png Site: Ένταση και δακρυγόνα στη Λεωφόρο

Και η ασελγεια στο ελληνικο ποδοσφαιρο δεν εχει τελειωμο ουτε εχει σταματημο.

Ουτε να διαμαρτηρυθουμε δε μπορουμε για μια κακιστη περα για περα διαιτησια.

Ολα τα εχουν φερει στα μετρα τους.

υ.γ Μη μου διαμαρτυρηθει κανεις για τρακη και Τανατζη απο εδω και περα.

Επειδη ουτε εγω είδα το ματς, αλλά μόνο τις φάσεις του novasport, τι έγινε με την διαιτησία; Πεναλτυ, κόκκινη, φαουλ; (δεν το λεω ειρωνικά). Γιατι στις φάσεις το μόνο αμφισβητούμενο που είδα ήταν ένα μαρκάρισμα του ζέκα στον χαντί μέσα στην περιοχή.

Οσο για τον γαυροτέλη, που κάνει κάθε χρόνο τα ίδια, θες να μετρήσουμε τις κλασικές φάσεις σήμερα;

Δημοσ.

Επειδη ουτε εγω είδα το ματς, αλλά μόνο τις φάσεις του novasport, τι έγινε με την διαιτησία; Πεναλτυ, κόκκινη, φαουλ; (δεν το λεω ειρωνικά). Γιατι στις φάσεις το μόνο αμφισβητούμενο που είδα ήταν ένα μαρκάρισμα του ζέκα στον χαντί μέσα στην περιοχή.

Οσο για τον γαυροτέλη, που κάνει κάθε χρόνο τα ίδια, θες να μετρήσουμε τις κλασικές φάσεις σήμερα;

Δεν ξερω ποσο φανατικος Εργοτελης εισαι αλλα η αληθεια να λεγεται,και εγω ειμαι Καλαματα(μαυρη θυελλα) αλλα οταν ειμασταν Α εθνικη τα ειχαμε κανει πλακακια με τον Σωκρατη ολο παιχτες "τραμπαραμε" και οποτε βλεπαμε παναθηναικο του κοβαμε βαθμους σε αντιθεση με τον ολυμπιακο που τρωγαμε 5 μια φορα θυμαμαι ειχαν φαει και 10 επι Τζιοβανι στο οακα και τους περιμεναν οι καλαματιανοι στο αεροδρομιο.

Οπως και να χει το σημερινο παιχνιδι ειναι απλα ντροπη, τι να πουμε οτι ποδοσφαιρο παιχτικε καθαρο μονο 10 λεπτα στο 2ο ημιχρονο?Καθε 2 λεπτα σφυριγμα και αλλα 5 λεπτα ξαπλα οι παιχτες των κρητικων και ο ρεφερι τιποτα?

Το σπασιμο τον νευρων των επιθετικων του παναθηναικου?Φαουλ που δεν εδωσε ποτε σε σημεια που μπορουσαμε να απειλησουμε?Μεχρι και ο Πετριτς απορησε καποια στιγμη(λογικο ο ανθρωπος επαιζε σε χωρες που ειναι κατα 90% ολα καθαρα)

Που ειχε εκνευρισει με τις αποφασεις ολους τους παιχτες?

Καλα για Εργοτελη μη μιλησω,μονο μπαλα δεν παιξανε τα παιδια,λιγο ντροπη,ολο τους ψοφιους εκαναν.

Ενα παιχνιδι δεν χρειαζεται πεναλτυ η οφσαιντ για να διαλυθει εντελως...ξερουν τι κανουν,οταν 90 λεπτα πουλας τρελα στο γηπεδο παει το ματσακι,μπουρλωτο.

Δημοσ.

Μόνο άδικο έχει.

Ας σταματησει η αντιμετωπιση επιπεδου Θυελλας Κρανιδιου, να σταματησει η γκρινια

Πως θα γινει, δεν θα μιλαμε κι ολας?

Ειδαμε τι χαιρι ειδε ο Αλαφουζος που σταματησε το tweeter που τον κοροιδευαν ολοι. Δεν τον κοροιδευουν αλλα στην ιδια μοιρα ειναι

ΥΓ. ΑΑΑΑΑΑΧ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΛΗ. Ετσι ρε, εκει, σας σφαζουν με το χωριο του χοντρου. Αααααχ, φχαριστηθηκε η καρδια μου. Εκει στην Β' Εθνικη. Γινατε δεκανικι περσυ και σωθηκατε. Ομως αρχισαν να γκρινιαζουν τα αλλα "υπακουα παιδια". Πεστε τωρα με 9 παικτες στην Β' Εθνικη. Γιατι οταν κανεις συμφωνιες με τον Διαβολο, καποια στιγμη θα στην φορμαρει

Δημοσ.

Δεν ξερω ποσο φανατικος Εργοτελης εισαι αλλα η αληθεια να λεγεται,και εγω ειμαι Καλαματα(μαυρη θυελλα) αλλα οταν ειμασταν Α εθνικη τα ειχαμε κανει πλακακια με τον Σωκρατη ολο παιχτες "τραμπαραμε" και οποτε βλεπαμε παναθηναικο του κοβαμε βαθμους σε αντιθεση με τον ολυμπιακο που τρωγαμε 5 μια φορα θυμαμαι ειχαν φαει και 10 επι Τζιοβανι στο οακα και τους περιμεναν οι καλαματιανοι στο αεροδρομιο.

Οπως και να χει το σημερινο παιχνιδι ειναι απλα ντροπη, τι να πουμε οτι ποδοσφαιρο παιχτικε καθαρο μονο 10 λεπτα στο 2ο ημιχρονο?Καθε 2 λεπτα σφυριγμα και αλλα 5 λεπτα ξαπλα οι παιχτες των κρητικων και ο ρεφερι τιποτα?

Το σπασιμο τον νευρων των επιθετικων του παναθηναικου?Φαουλ που δεν εδωσε ποτε σε σημεια που μπορουσαμε να απειλησουμε?Μεχρι και ο Πετριτς απορησε καποια στιγμη(λογικο ο ανθρωπος επαιζε σε χωρες που ειναι κατα 90% ολα καθαρα)

Που ειχε εκνευρισει με τις αποφασεις ολους τους παιχτες?

Καλα για Εργοτελη μη μιλησω,μονο μπαλα δεν παιξανε τα παιδια,λιγο ντροπη,ολο τους ψοφιους εκαναν.

Ενα παιχνιδι δεν χρειαζεται πεναλτυ η οφσαιντ για να διαλυθει εντελως...ξερουν τι κανουν,οταν 90 λεπτα πουλας τρελα στο γηπεδο

παει το ματσακι,μπουρλωτο.

δεν ξερω ποσο παναθηναικος είσαι, αλλά δεν απαντας στην ερωτησή μου. Δηλαδή η κακή διαιτησία ήταν ότι οι παίχτες μου έπεφταν κάτω και ο διαιτητής δεν έλεγε τίποτα; Όχι γιατί σε όλα τα παιχνίδια του εργοτέλη που έχω πάει, με το που βάλει γκολ ο αντίπαλός μας, τα ίδια κανουν. (εκτός απο τον Πανθρακικό, ρεσπεκτ). 

Μπάλα δεν έπαιξαν, όλο ψόφιοι, αλλά φάσεις δεν μου μέτρησες. Δεν πειράζει όμως, εγώ είμαι εδώ, ο φίλος σου ο εργοτελίτης να στις πω εγώ:

Berg 14

Monachello 16

Pranic 18 gkol

Berg 24

Χαντι 34 (κάτι σαν πέναλτι)

Badibaga 45 gol

Petric 70

Petric 71

Χαντι 76

4 η ομάδα σου, 3 η δικιά μου. Βρε τους ψόφιους.

Δημοσ.

Την λιστα με τις καρτες για την καθυστερησεις, την εχεις και αυτην ευκαιρη?

ΥΓ. Μην τρελαινεσαι, κανεις δεν λεει για παραγκα του Εργοτελη. Απλα κοντα στον βασιλικο ποτιζεται και η γλαστρα

Δημοσ.

δεν τρελενομαι καθόλου. Απλά το ότι μια μικρή ομάδα κερδίζει χρόνο κόντρα σε μεγάλη ομάδα, δεν μου φαίνεται και κάτι το καινούργιο. Το ίδιο και με την διαιτησία. Μου φαίνεται παράξενο που ο Αναστασίου ενώ ένα χρόνο δεν λέει για την διαιτησία, διάλεξε να πει στο χειρότερο παιχνίδι της ομάδας του. Δικαιολογία για να κρατήσει το ηθικό ψηλά πριν το ντέρμπυ; 

Δημοσ.

Καλά κάναν οι παίκτες του Εργοτέλη. Αυτό ξέρουν/μπορούν, αυτό κάνουν. Απλά ο διαιτητής δεν έκανε αυτό που έπρεπε. ΔΕΝ υπήρχε στα τελευταία 15 λεπτά. Ούτε φάουλ ούτε κάρτες. Τίποτε. Ανύπαρκτος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...