washcloud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Για τον λόγο αυτό οι των ΜΑΤ την "είπαν" στο λιμενικό, που ενώ του είχε αντιληφθεί να εκτελούν επιστημονικές μετρήσεις, δεν ειδοποίησαν κανέναν, ούτε μπήκαν στον κόπο να τους απομακρύνουν. ...δεν είμαι με τους τραμπούκους (ό,τι χρώματος κι αν είναι) - αλλά στην εν λόγω περίπτωση είμαι με το....Λιμενικό Καρι 1 μηνα εξω Και 15 μέρες ο Πέδουλας με πατερίτσες (λόγω μέσης). Άντε σειρά να παίρνει πχ και κα'νας Τράκης τώρα. ...αγιασμό πρέπει να ξεχάσανε να κάνουνε με την έναρξη της περιόδου '13-14 στο ΠΑΟ, ε; 1
thanos77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ένα καράβι που επέστρεφε από την Κρήτη είχε μέσα καμιά 30ρια ΜΑΤ, με πολιτικά, που είχαν πάει για τον τελικό του μπάσκετ. Όταν έπιασε Πειραιά καμιά 100ρια, εξαιρετικά ευφυείς, οπαδοί του Ο.Σ.Φ.Π. τους πέρασαν για φιλάθλους του Παναθηναϊκού και δίδαξαν ήθος. Οι επιστήμονες περίμεναν το καράβι από ώρες στο λιμάνι με όργανα μετρήσεων (λοστούς, καδρόνια κτλ.). Για τον λόγο αυτό οι των ΜΑΤ την "είπαν" στο λιμενικό, που ενώ του είχε αντιληφθεί να εκτελούν επιστημονικές μετρήσεις, δεν ειδοποίησαν κανέναν, ούτε μπήκαν στον κόπο να τους απομακρύνουν. Υπάρχει συνέργεια δηλαδή των οργάνων φύλαξης του λιμένα με το επιστημονικό προσωπικό του Ο.Σ.Φ.Π. Οι άντρες των ΜΑΤ μετά την ευχάριστη έκπληξη, επιφυλάσσονται να ανταποδώσουν την φιλοξενία. ελπιζω να δειχνεις την ιδια ευαισθησια οταν τα ματ δερνουνε συνταξιουχους και μαθητες Θρύλε του "λιμενικού" ολυμπιακέ..."Φίλαθλα ολυμπιακά αισθήματα" και η στρογγυλή σφραγίδα Ελληνική Δημοκρατία απο κάτω. Οχι δεν είναι ομάδα του κράτους.... Καμιά σύλληψη έγινε; 10 άτομα τραυμάτισαν. Καμιά τυφλή προσαγωγή όπως κάνα σε μας πριν κανα 2 μήνες; http://www.gazzetta.gr/football/article/574873/fotovolida-sti-gada-kai-21-syllipseis για μια φωτοβολίδα αυτά...Οταν τα λέγαμε εμείς μας λέγαν τρελλούς οι διάφοροι "αντικειμενικοί" κριτές της αλήθειας τότε. θυμησε μου ποιος γνωστος οπαδος του παναθηναικου και γιος βουλευτη διορηστικε στο λιμενικο αξιοκρατικα ?
firewalker Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ελπιζω να δειχνεις την ιδια ευαισθησια οταν τα ματ δερνουνε συνταξιουχους και μαθητες Την ευαισθησία που την βλέπεις σε αυτά που έγραψα; Επειδή δεν αποκάλεσα τα ΜΑΤ μπάτσους ή γουρούνια; Για τον ίδιο λόγο που δεν αποκάλεσα του οπαδούς του Ο.Σ.Φ.Π. που ήταν εκεί ποταπά σκουλήκια και γουρούνια. Και για να είμαστε δίκαιοι, ανάμεσα στα ΜΑΤ, μπορεί να υπάρχει και κάποιος σωστός και δεν θέλει τσουβάλιασμα. Σε αυτούς που περίμεναν στο λιμάνι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί άνθρωπος ανάμεσα τους. Αν οι οπαδοί του Ο.Σ.Φ.Π. που ήταν μαζεμένοι εκεί είχαν την απαραίτητη νοημοσύνη και καταλάβαιναν πως ήταν ΜΑΤ, θα τους κερνούσαν καφεδάκι στα Everest.
washcloud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ...είναι όντως τσουβάλιασμα, αλλά από την άλλη έχουμε πάψει να ζούμε ως κοινωνία σε άγνοια και ψευδαισθήσεις εδώ και χρόνια, Φάιαρ... Οπότε, όποιος πάει ΜΑΤ (άλλο "απλά για μπάτσος"), ξέρει πολύ καλά που πάει : για να τραμπουκίζει κοσμάκη κατά το συντριπτικότερο ποσοστό των περιτπώσεων προς υπεράσπιση των συμφερόντων του καθεστώτος, και όχι για να υπερασπίζεται τον κοσμάκη απέναντι στους τραμπούκους... Ο έμμισθος, ένστολος και νομιμοποιημένος τραμπούκος, δεν είναι λιγότερο τραμπούκος από τον άμισθο κουκουλοφόρο βλαμμένο. Οπότε....... 2
DKNI Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ελπιζω να δειχνεις την ιδια ευαισθησια οταν τα ματ δερνουνε συνταξιουχους και μαθητεςH αποψη σου ειναι λοιπον οτι τους πλακωσαν επειδη ειναι ΜΑΤατζηδες και δερνουν συνταξιουχους, σωστα? Εξαλλου τοσο οι παραγοντες όσο και οργανωμενοι σας ειναι διασημοι τα τελευταια χρονια για τα δημοκρατικα φρονηματα τους Η φαση με τον Μαικ και τον Ραιτ πως εχει κατσει? Χασαμε τον Καρι για 1 μηνα, γιατι δεν αφηνε λοιπον αυτον εξω να παιζει ο Ραιτ? Χωρις Μαικ θα βαρανε και στην Α1 τιποτα 30λεπτα οι Λασμε-Γκιστ-Φωτσης?
washcloud Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ....προφανώς δεν είπε αυτό, DK. Όπως και προφανώς οι τραμπούκοι τους την πέσανε "για βάζελους" (το οποίο είναι το κακό και προφανώς δεν συμφωνεί με αυτό). Έβαλε απλώς την "πιθανή δίμετρη και δίσταθμη ευαισθησία του Fire" στο μικροσκόπιο (...το οποίο προφανώς κακώς το έκανε). Μην πιάνεστε ο ένας μετά τον άλλο από το χρωματιστό γαϊτανάκι... Περί "Μάικ-Ράιτ", ΛΟΓΙΚΑ, δεν είναι ότι "απλώς αφήνει κάποιον έξω για όσο θέλει", αλλά τον δηλώνει για το υπόλοιπο της χρονιάς ("μέσα" ή "έξω"). Στη φάση Κάρι έκατσε απλώς γκαντεμιά την οποία και πρέπει να την υποστεί για όσο διαρκέσει (μέχρι να επιστρέψει υγιής, όποτε κι αν είναι αυτό).
Demon13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 θυμησε μου ποιος γνωστος οπαδος του παναθηναικου και γιος βουλευτη διορηστικε στο λιμενικο αξιοκρατικα ? Τι γράφει θεέ μου. Διορίστηκε γιατί ήταν γιος Βουλευτή. Λες να ρώτησαν τι ομάδα ήταν πριν κάνουν ατασθαλία; Θες να πιάσουμε το θέμα παλιοι παίχτες μπάσκετ/ποδοσφαίρου του γάβρου μέσα στο κοινοβούλιο; Δεν σε συμφέρει ούτε αυτό το θέμα. Μπορείς να μου δώσεις οποιαδήποτε εξήγηση 1)για το έγγραφο που έδειξε ο gamanos μια που με quotares; Ή για την 2)ΜΗ παραμικρή σύλληψη/προσαγωγή για τον τραυματισμό των αστυνομικών ;
thanos77 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 H αποψη σου ειναι λοιπον οτι τους πλακωσαν επειδη ειναι ΜΑΤατζηδες και δερνουν συνταξιουχους, σωστα? Εξαλλου τοσο οι παραγοντες όσο και οργανωμενοι σας ειναι διασημοι τα τελευταια χρονια για τα δημοκρατικα φρονηματα τους λαθος καταλαβες..ηθελα να πω οτι αντιστραφηκαν οι ρολοι και ενιωσαν και οι ιδιοι πως ειναι να εισαι οπλισμενος και να σε δερνουν χωρις λογο ,και παναθηναικοι να ηταν παλι το ιδιο θα ελεγα ..δεν χρειαζεται να το βλεπουμε οπαδικα .αν την επεφταν σε φιλαθλους εννοειται πως θα ηταν καταδικαστεο Τι γράφει θεέ μου. Διορίστηκε γιατί ήταν γιος Βουλευτή. Λες να ρώτησαν τι ομάδα ήταν πριν κάνουν ατασθαλία; Θες να πιάσουμε το θέμα παλιοι παίχτες μπάσκετ/ποδοσφαίρου του γάβρου μέσα στο κοινοβούλιο; Δεν σε συμφέρει ούτε αυτό το θέμα. Μπορείς να μου δώσεις οποιαδήποτε εξήγηση 1)για το έγγραφο που έδειξε ο gamanos μια που με quotares; Ή για την 2)ΜΗ παραμικρή σύλληψη/προσαγωγή για τον τραυματισμό των αστυνομικών ; αυτο το εγγραφο πρωτη φορα το βλεπω και δεν ξερω κατα ποσον ειναι γνησιο ..αν και δεν θα πεσω απο τα συννεφα αν ισχυει κατι τετοιο με την σημερινη διοικηση . οσον αφορα της συλληψεις θες να πεις πως υπαρχει ασυλια στους οπαδους του ολυμπιακου?δεν θα μπω σε αντιπαραθεση να μιλησω για αντιεξουσιαστες και το καμμενο βανακι της νοβα , ξεχνας ομως οτι μιλας για ελληνικη αστυνομια ,αν εφαρμοζονταν οι νομοι σωστα δεν θα υπηρχε και βια
DKNI Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ξεσπασμα του προεδρου του Απολλωνα χτες μετα την πριονοκορδελα για να περασει με 2πλο ο γαυρος Νεας Σμυρνης με προπονητη ποιον αλλον, την αδελφη με το Ρεξονα Αυτα ομως τα λενε τωρα. Οπως γκρινιαξε και μετα την δικη του σφαγη ο Ατρομητος στο Κυπελλο. Οπως γκρινιαζε και η Τριπολη οταν την πηγανε κορδελα στον τελικο. Ετσι. Είτε ειστε στο αρμα είτε απλα ουδετεροι (οπως ο Απολλωνας) καλα να παθετε. Κανεις σας δεν εχει σηκωσει το βλεμμα στον επενδυτη. Καλα σας κανει, και εις χειροτερα Και φυσικα το πρωταθλημα δεν εχει τελειωσει για τον γαυρο. Οχι το ιδιο, αυτο το εχει κλεισει εδω και μηνες. Αλλα το ποιος θα πεσει, ποιος θα ανεβει και ποιος θα χωρεσει 5αδα. Αυτο ειναι το πραγματικο πρωταθλημα
zizu10 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Οπως γκρινιαξε και μετα την δικη του σφαγη ο Ατρομητος στο Κυπελλο. Δεν μπαίνω συχνά στο θέμα σας αφενός γιατί τις περισσότερες φορές βλέπω κάτι σεντόνια που μόνο για ποδόσφαιρο δεν είναι (ναι ανάλογα υπάρχουν και σε εμάς και δύσκολα θα μπω στον κόπο να τα διαβάσω) και αφετέρου δεν μου αρέσει να πετάγομαι και να ασκώ κριτική λες και η δική μου ομάδα είναι άμεμπτη ΑΛΛΑ να λέμε ότι έσφαξαν τον Ατρόμητο φέτος στο κύπελλο είναι τουλάχιστον αστείο!
Cossutius. Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Η καθολική παραδοχή της ανωτερότητας του ΠΑΟ είναι διάχυτη σε όλα τα τόπικ. Όλοι πλέον, φανερά ή μη, το έχουν αποδεχτεί. Ανάλογα με το έτος και τον αγώνα, φαίνεται ποιος ειναι ανωτερος ή οχι. Στο προσφατο παιχνίδι μας, το ματς κριθηκε στις λεπτομέριες. Δε θα μπορουσε να μιλάω για "καθολικη" υπεροχή αλλά για ψυχραιμία. Στον ημιτελικό κυπέλλου, υπήρξε όντως υπεροχή, στο πρωτο ματς, ψυχραιμότερος ήταν ο Ολυμπιακός. Κατα τα άλλα το γεγονός οτι στα Ευρωπαικά ματς γενικότερα Ολυμπιακου ΠΑΟ η διαιτησία ειναι καλή (οντως δε θυμάμαι Ευρωπαικο μεταξύ τους ματς με διαιτητικά λάθη), δεν αναιρεί οτι σε αρκετά ματς για το Ελληνικό πρωταθλημα δεν υπήρξε άθλια διαιτησία.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ανάλογα με το έτος και τον αγώνα, φαίνεται ποιος ειναι ανωτερος ή οχι. Στο προσφατο παιχνίδι μας, το ματς κριθηκε στις λεπτομέριες. Δε θα μπορουσε να μιλάω για "καθολικη" υπεροχή αλλά για ψυχραιμία. Στον ημιτελικό κυπέλλου, υπήρξε όντως υπεροχή, στο πρωτο ματς, ψυχραιμότερος ήταν ο Ολυμπιακός. Aν εξαιρεσουμε την περιοδο Ζοτς που η υπεροχη μας ηταν καθολικη και πεφτανε απο 10ρες εως 20ρες και παρολα αυτα επιμενετε οτι μας τα δινανε οι Τανατζηδες (και τοτε παντως, ειχε πεθανει το επιχειρημα αυτο στο...Βερολινο), επι Αρτζυ η ανωτεροτητα ειναι φανερη στις λεπτομερειες μεν αλλα φανερη. Δεν ειναι λεπτομερεια το μεταλλο νικητη vs την ηττοπαθεια. Ειναι δειγμα μεγαλης ομαδας vs δειγμα ομαδας που τα χανει με συγκεκριμενο αντιπαλο και δεν εχει καμια φορμουλα να του παρει νικη. Πχ, το κλειδωμα Σπανουλη οδηγει τα ματς "στις λεπτομερειες". Ομως αυτο ακριβως ειναι μια μεγαλη νικη απο μονη της που σε συνδυασμο με "τις λεπτομερειες" τρεχει ενα σερι 7-1 στα μεταξυ μας, αν δεν με απατα η μνημη μου. 7-1 δεν ειναι λεπτομερεια. Ειναι ικανη και αναγκαια συνθηκη για να υποστηριξει καποιος οτι ο ΠΑΟ ειναι αποστωμοτικα ανωτερος οταν οι δυο ομαδες συναντωνται στο παρκε. Ο μονος τροπος να αλλαξουν αυτες οι εντυπωσεις ειναι να κανετε break και να παρετε την Α1 φετος.
DKNI Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπαίνω συχνά στο θέμα σας αφενός γιατί τις περισσότερες φορές βλέπω κάτι σεντόνια που μόνο για ποδόσφαιρο δεν είναι (ναι ανάλογα υπάρχουν και σε εμάς και δύσκολα θα μπω στον κόπο να τα διαβάσω) και αφετέρου δεν μου αρέσει να πετάγομαι και να ασκώ κριτική λες και η δική μου ομάδα είναι άμεμπτη ΑΛΛΑ να λέμε ότι έσφαξαν τον Ατρόμητο φέτος στο κύπελλο είναι τουλάχιστον αστείο!Για πες... Ας πούμε για το γκολ με το οποίο περάσετε... Αν τα πράγματα ηταν ανάποδα την ανακοίνωση Βελλη θα την είχαν όλοι πρωτοσέλιδο Τώρα τιποτα Οταν η Πράσινη το κάνει γάργαρο, η Πράσινη του ΔΓ που οπως έχουμε πει "αγαπάμε Μαρινακη" και δεν γράφει ονόματα παραγόντων και συλλόγων πια, τι να περιμένεις απο τους άλλους
stamatinho Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Οποτε παιζει ο Πρανιτς μεσα κατεβαινουμε ταχυτητα η μου φενεται? Με Παοκ ηταν αλλη ομαδα.
firewalker Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δύο συνεχόμενα καλά παιχνίδια δεν... Με τίποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις