~mxls~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Και κάτι που τα κανάλια το έχουν "πνίξει", μιας και είναι στην επικαιρότητα το σκάνδαλο με τον Σπανό: http://www.koutipandoras.gr/article/107371/dyo-synergates-toy-adoni-ton-karfonoyn-gia-ton-farmakoviomihano
Demon13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Η διαιτησία χθες ήταν υποδειγματική, Το ντέρμπι το κέρδισε δίκαια (έστω στις λεπτομέρειες) ο ΠΑΟ γιατι είχε την σωστη τακτικτη στο κατάλληλο χρονικο σημείο. Και την ψυχολογία όπως αναφέρω και στο θέμα του Ολυμπιακού. Καλά ακόμα για διαιτησία είναι το θέμα; Πως ήταν υποδειγματική η διαιτησία; Επειδή δεν μιλάμε; Το τρίποντο του Μάντζαρη προήλθε απο αντικανονική επίθεση απο πεντακάθαρο λάθος της διαιτησίας, σπρώξιμο δεν σφυρίζεται (Μασιούλις νομίζω) πάνω σε παίχτη του Παναθηναϊκού; τι λες, τρεις πόντοι σε ένα τέτοιο ματς δίνουν νίκη ή όχι; Ολόκληρο final4 μπορεί να δώσει ένα τέτοιο σφύριγμα και το περνάς έτσι; Για να δινότανε στην Ελλάδα υπερ μας στο ΟΑΚΑ και να χάνατε με 4 πόντους τι θα λέγατε; Για να σε ακούσω. Ή σκέψου να επέτρεπαν ένα παιχνίδι σαν το χτεσινό με τόσο physical game, που ορθώς επισήμαναν οι εκφωνητές. Και να σου πω και το άλλο, στο πρωτάθλημα ποιος ευνοήθηκε απο την διαιτησία στο ΟΑΚΑ; Είπες μια κουβέντα; Θες να σου θυμίσω φάσεις; Γαργάρα έγινε. Και σε τελική ανάλυση, διάβασε το άρθρο του συνοπαδού σου στο gavros.gr λίγο παραπάνω. Εσείς λυσάξατε οτι θα μας ξεβρακώσετε με ξένους διαιτητές, και εφόσον το λες, καλό είναι να το κάνεις ειδικά όταν επιμένεις έτσι. Ο Παναθηναϊκός ήταν μετριότατος και με μισο-τραυματίες(Γκιστ). αν ευσταθούσε καθόλου το γάβρικο trolling για την διαιτησία θα έπρεπε λογικά να χάναμε, fap2fap2fap πρωταθλητές ευρώπης
~mxls~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μου θυμίζεις τις προάλλες που είχατε ποσταρει ένα βιντεάκι με το αν έκανε βήματα ο Κλειζα... Οι διαιτητες ήταν άριστοι. Θα μιλας για διαιτησία όταν ίδιες περιπτώσεις φάσεων σφυρίζονται (ή όχι) διαφορετικά. Κοινώς δίνω το αντιαθλητικο στον έναν, δεν το δίνω στον άλλο, φορτώνω με φάουλ έναν γκαρντ, αφήνω σε αντίστοιχες περιπτώσεις το μαρκάρισμα στον άλλον. Βασικα και άσχετος με το άθλημα να'σαι, λίγο μπάσκετ να βλέπεις καταλαβαίνεις πότε υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση στις ομάδες. Ευρωπαϊκό είπες ε; Έχεις ιδέα ότι έγιναν κρίσιμα λάθη (και στα τελευταια λεπτα μάλιστα) στον τελικο της Κωνσταντινούπολης; Προφανώς όχι γιατί κέρδισε ο ΟΣΦΠ και όταν κερδίζει μια ελληνική ομάδα αυτά περνάνε στο ντούκου. Όταν χάνουμε θυμόμαστε ότι αδικηθηκαμε... Αν θες την γνώμη μου, θα σου πω αυτο που είχε πει (ως συνήθως χαμηλόφωνα) ο Λημνιάτης: είναι μεσα στο παιχνίδι. Δεν διαβάζω gavros.gr. Εκτος αν τυχαία πέσω σε κάνα άρθρο τους. Δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων με κάτι τέτοιους βαλτούς.
Demon13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αντιαθλητικό δεν έχω δει ποτέ με τον ολυμπιακό, τουλάχιστον δεν μου έρχεται. Θυμάμαι όμως τον Σπανούλη να έχει πάρει αγκαλία έναν δικό μας και οι διαιτητές να μην δίνουν τίποτα. Αδικημένοι και απο την διαιτησία στην Ευρώπη; Καλά ας πήγαινα εγώ πέρσι όπως άξιζα, και αν τυχόν πέρναγα την Real θα βλέπαμε, γιατί απ ότι βλέπεις το κόμπλεξ με εμάς το έχετε. Μια απο τα ίδια και πρόπερσι, πάλι στα ημιτελικά αδικήθηκα με την ΤΣΚΑ άξιζα να περάσω, ας πηγαίναμε τελικό μαζί, να βλέπαμε έστω μαθηματικά τι πιθανότητες είχα.(και τι πιθανότητες εσείς είχατε να μην το πάρετε αντίστοιχα) και δεν τα έγραψε μόνο ο gavros φίλε.
stamatinho Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Kαποιοι ηταν ακομα πιο στενοχωρημενοι χθες ακομα και απο τον Βασιλη.
8elwADSL Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Διαβάζω σήμερα ότι τους φταίνε οι βολές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Παντως, οσο επιμενουν στην αστεια καραμελα της διαιτησιας εντος συνορων, τοσο πιο ευκολα θα συντηρειται εις τους αιωνες των αιωνων η πελατειακη τους σχεση με εμας. Αν συνειδητοποιησουν οτι πρεπει να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ (και να ξοδεψουν) για να νικησουν την βαρυτερη ευρωπαικη φανελα της τελευταιας 20ετιας, τοτε ισως καποια στιγμη να υπαρξει και ο πολυποθητος ανταγωνισμος που επιζητουμε ως Παναθηναικοι μετα το 1995. Εχει καταντησει αηδια να ξερεις το αποτελεσμα πριν αρχισει ο αγωνας και ακομα πιο αηδια ειναι να ξερεις απο πριν με ποιο τροπο θα τους (ξανα)κερδισεις. Ειχανε το θρασος και μιλουσανε για αποκαθηλωσεις και για καραβια που βουλιαζουν, πριν 2 χρονια.
~mxls~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν με κατάλαβες. Ας είναι. Μου λες να κριθει ένα Φ4, και σου φέρνω παράδειγμα: http://www.youtube.com/watch?v=1NoEiQGOTnc στο 12:50 κάνει βήματα ο Κρστιτς, δεν δίνονται, και σφυρίζεται φάουλ. στο 19:47 είναι καθαρο φάουλ του Βορονσέβιτς πάνω στον Πρίντεζη. Θα μπορούσαν να έχουν επηρεάσει το τελικο αποτέλεσμα, θα μπορούσε και όχι (όπως έγινε). Το θέμα είναι ότι οι ρεφ σφύριξαν όσο καλύτερα μπορούσαν, χωρις να αβαντάρουν κάποιον. Αυτο προσπαθώ να εξηγήσω. Κάποια φάουλ που δίνονται-δεν δίνονται είναι αναμενόμενα. Το έφερα το παράδειγμα για τα βήματα (για γέλια όποιος το ανέβασε) γιατι έχασε δίκαια ο ΠΑΟ απ'τη Φενερ, αλλά κάποιοι έψαχναν τρίχες για να ρίξουν την ευθύνη της ήττας σε άλλους. .... ... και δεν τα έγραψε μόνο ο gavros φίλε. Και εδώ κάποια παιδια θέλουν να αποχωρήσει ο Μπαρτζώκας. Τι να λέει; Εγώ δεν συμφωνώ. Παντως, οσο επιμενουν στην αστεια καραμελα της διαιτησιας εντος συνορων, τοσο πιο ευκολα θα συντηρειται εις τους αιωνες των αιωνων η πελατειακη τους σχεση με εμας. Αν συνειδητοποιησουν οτι πρεπει να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ (και να ξοδεψουν) ... Ειχανε το θρασος και μιλουσανε για αποκαθηλωσεις και για καραβια που βουλιαζουν... ...σχολίασε ένας φίλος του Ολυμπιακου για τον ποδοσφαρικο Παναθηναϊκό.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 ...σχολίασε ένας φίλος του Ολυμπιακου για τον ποδοσφαρικο Παναθηναϊκό.Τα ξερουμε. Η γνωστη εξισωση παραγκας Σωκου-χοντρου (αποδεδειγμενες με κασετες, ηχογραφησεις, δηλωσεις-παραδοχες διαιτητων, παραγοντων και ποδοσφαιριστων) με την πεντακαθαρη Α1 (οπου αλλωστε δεν υπαρχει η παραμικρη αποδειξη για τιποτα, παρα μονο η κατευθυνομενη και πληρως ανυποστατη προπαγανδα των αυγων που ξεκινα απο καταμετρησεις...βολων/αγωνα...). Ειπα και παραπανω, οσο συνεχιζετε σε αυτη τη λογικη καλο στους προεδρους σας κανετε και κακο στην ομαδα σας. Κανενα προβλημα απο εμενα προσωπικα. Το μονο μου προβλημα μετα τη χθεσινη νικη μας ειναι οτι εχουν εξαφανιστει οι λαλιστατοι γαυροι που λεγανε οτι θα μας νικησουν ευκολα με τους ευρωδιαιτητες και θα αποδειξουν την ελληνικη παραγκα μεσω αυτης της οδου. Φανταζομαι οτι με την λογικη τους, πρεπει σημερα να βγουν και να γραψουν πως η Α1 ειναι πεντακαθαρη. Πιθανως γιαυτο το λογο να ειναι και εξαφανισμενοι... 2
~mxls~ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αρκετός κόσμος που κράζει αυτην τη στιγμη ανάθεμα και αν παρακολουθούσε μπάσκετ όταν αυτοι οι πρόεδροι προσπαθούσαν να "σηκώσουν" όρθιο τον μπασκετικο Ολυμπιακό. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξερω αν αναφερεσαι σε εμας ή σε ομοιδεατες σου. Εγω παντως ειμαι απο αυτους που παρακολουθουσα την προσπαθεια των προεδρων σας απο την αρχη της. Ποσταρα απο τοτε για αυτην, σε αυτο το φορουμ. Παντοτε βασιζοταν στο ιδιο αξιωμα: Για ολα φταιει η πρασινη παραγκα της Α1. Ξοδεψαν ενα σωρο εκατομυρια σε μεταγραφες εξεδρας, σπαταλανε παραπανω χρονο σε δηλωσεις/ανακοινωσεις εναντιον του ΠΑΟ αποτι στο σχεδιασμο της ομαδας τους και αναμεσα σε ολα αυτα κανανε μια σοφη κινηση, να φερουν εναν ανθρωπο που νιωθει το μανατζεριλικι και σας εστρωσε σαν ομαδα. Συνεχιζετε να απολαμβανετε τα αποτελεσματα της δουλειας του, αλλα ο χρονος λειτουργει εναντιον σας. Πιο πολυ εναντιον σας ομως, λειτουργει η λογικη οτι ολα βαινουν καλως εκτος απτις διαιτησιες. Και ολα κυλουν ροδινα για 2 προεδρους που αν μου ζηταγατε να τους χαρακτηρισω με μια λεξη, θα τους αποκαλουσα ανευθυνους. Σε πολλους τομεις.
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Το θέμα ειναι να σε παιζουν 50-50. Και απο τη στιγμη που εχεις παρει εστω και 2 πρωταθληματα με την εύνοια της διαιτησίας, τότε δεν υπαρχει αντιμετώπιση επι ισοις όροις. Ή έστω δεν υπήρχε στο παρελθόν, και απο τη στιγμή που σφυρίζουν οι ίδιοι ανθρωποι, ειναι λογικό να υπαρχουν υπόνοιες πως στην πρώτη στραβη, τα διαιτητάκια θα βάλουν το χέρι τους για να σε σώσουν. Προφανώς διαθέτουμε όλοι εδω την κοινή λογική, πως το οτι δε σε παίζουν 50-50, δε σημαινει πως και όλα βαίνουν καλά στην ομάδα. Έτερον εκάτερον. Ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια, φετος και περυσι, έχουμε μια ομάδα που κάνει περίπατο στην Ευρώπη και δε μπορούμε να κερδίσουμε έναν παο των 7 παικτών και του μίζερου μπάσκετ. Σημαίνει αυτό οτι ο Παο κερδιζει λογω διαιτησιας?? ΟΧΙ. Και οτι δεν επικαλούμαστε διαιτητικές αποφάσεις, και δεχόμαστε την ήττα μας αντρίκεια, θα έπρεπε να σας λέει πολλά για το παρελθόν οπου διαμαρτυρόμασταν. Αλλά θα μου πείς αυτα για σάς είναι λεπτομέρειες.. Εδω εχετε παρει 6 ευρωπαικά, το ένα εξ' αυτων χάρισμα απο διαιτητικό λάθος, και ακόμα κυνηγάτε φαντάσματα σε καθε ευρωπαική ήττα σας..
Demon13 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν με κατάλαβες. Ας είναι. Μου λες να κριθει ένα Φ4, και σου φέρνω παράδειγμα: στο 12:50 κάνει βήματα ο Κρστιτς, δεν δίνονται, και σφυρίζεται φάουλ. στο 19:47 είναι καθαρο φάουλ του Βορονσέβιτς πάνω στον Πρίντεζη. Θα μπορούσαν να έχουν επηρεάσει το τελικο αποτέλεσμα, θα μπορούσε και όχι (όπως έγινε). Το θέμα είναι ότι οι ρεφ σφύριξαν όσο καλύτερα μπορούσαν, χωρις να αβαντάρουν κάποιον. Αυτο προσπαθώ να εξηγήσω. Κάποια φάουλ που δίνονται-δεν δίνονται είναι αναμενόμενα. Το έφερα το παράδειγμα για τα βήματα (για γέλια όποιος το ανέβασε) γιατι έχασε δίκαια ο ΠΑΟ απ'τη Φενερ, αλλά κάποιοι έψαχναν τρίχες για να ρίξουν την ευθύνη της ήττας σε άλλους. .... Και εδώ κάποια παιδια θέλουν να αποχωρήσει ο Μπαρτζώκας. Τι να λέει; Εγώ δεν συμφωνώ. Αφού όπως λες θα μπορούσαν να έχουν επηρεάσει, καλό θα είναι να μην λες την διατησία τέλεια για χτες, άσε με να το πάρω αυτό το ανθρώπινο λάθος εγώ στο ΣΕΦ και θα σου πω εγώ τι θα επηρεάσει και τι θα λες τότε. Το οτι σας κάναν δώρο 3ποντο και το πετάξατε στον κάλαθο, δεν φταίμε εμείς. Και βέβαια υπάρχουν 1)βήματα στον Κλέιζα 2) Καλάθι και φάουλ στον ΔΔ που δεν δίνονται. Ολα αυτά είναι 5 ή 6 πόντοι. με 6 χάσαμε θυμάμαι; Λοιπόν, αφού τα βλέπεις όλα όπως θες δεν μου κάνει εντύπωση να μην βλέπεις εύνοιες τις ομάδας σου ή αδικίες όταν είναι στους άλλους. Δεν είσαι δίκαιος κριτής λοιπόν. Το αντιαθλητικό πότε το πήρα εδώ με τον ΟΣΦΠ ρώτησα, τον προπέρσινο τελικό έδειξες. Εμάς μας συμφέρουν οι ξένοι διαιτητές στο ΣΕΦ. Γιατί θα δίνουν ότι βλέπουν χωρίς γαργάρες μην τυχών και θιχτεί ο υπέροχος λαός στις εξέδρες. Ο Λάσμε στο gazzetta.gr: «Ουρλιάζαμε, επειδή...» Ο Στεφάν Λάσμε εξήγησε στο gazzetta.gr τι παθαίνει απέναντι στον Ολυμπιακό και γιατί στο τέλος αυτός κι ο Τζέιμς Γκιστ... ούρλιαζαν προς στην εξέδρα, ενώ αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στάση του. Διάβασε περισσότερα στο: Ο Λάσμε στο gazzetta.gr: «Ουρλιάζαμε, επειδή...» | gazzetta.gr Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2014 από Demon13
tool1983 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Hρθε κι ο Ζακ Ραιτ. Αυτος τωρα τι θα δωσει παραπανω στην ομαδα μας; Εδώ είναι κ τα στατιστικα του http://basketball.eurobasket.com/player/Zack_Wright/Greece/Panathinaikos_Athens/64779?Cntry=&PlayerID=64779&stats= Παντως απ ότι βλεπω το σουτ από μακρινη αποσταση δεν το εχει καθολου.
Chris_85 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Θα ειναι αντι-ουκιτς. Ο ΔΔ θα τραβηχτει κυριως στο 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις