washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ο Μάντζαρης, ακόμη κι αν δεν είναι στα καλύτερά του, ήταν και είναι βασικότατο γρανάζι της ομάδας του ΟΣΦΠ. Και δη Έλληνας (με τα όσα πρακτικά υπέρ έχει αυτό για μια ελληνική ομάδα) και νεαρός κι όλας. Έχω βέβαια μια υποψία ότι δεν παίζει όπως έπαιζε επί Ίβκοβιτς, πράγμα που ίσως σημαίνει ότι ο Μπαρτζώς δεν τον διαχειρίζεται όσο σωστά θα μπορούσε (ίσως πάλι να είναι απότοκο του τραυματισμού του απλώς - μέσα στον ΟΣΦΠ δεν είμαι και δεν ξέρω). Το θέμα λοιπόν είναι κατ' αρχάς τι σκοπούς έχει ο προπονητής για τον κάθε παίκτη. Από εκεί και πέρα, μπορεί χωρίς Σλούκα να μπορεί - χωρίς Βαγγέλη όχι, ο ΟΣΦΠ, αλλά ποιός εγγυάται το πώς το βλέπει ΚΑΙ η διοίκηση το θέμα; Στο κάτω-κάτω είναι πολύ μπλεγμένο το ζήτημα, αναφορικά με το τί ρόλο βαράνε αυτοί που διατηρούν ομάδες στην Ελλάδα και τί θέλουν από αυτές. Φαινομενικά πάντως, θα ήταν τραγικό να μην τον ανανεώσουν, οπότε και λογικά δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Όσο για τον ίδιο τον παίκτη, μπορεί ναι μεν να "είμαστε στο 2014" όπως ειπώθηκε, αλλά σίγουρα δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει το ότι μπορεί ο ΠΑΟ να είναι "η ομάδα της καρδιάς του". Ανάλογα φυσικά με τις συνθήκες, θα μετρήσει ΚΑΙ αυτό. Όπως θα μετρήσει το τί κλίμα θα έχει ο ΠΑΟ με τη λήξη του ελληνικού πρωταθλήματος : αν το ξαναπάρει ο Άρτζης, λογικά θα συνεχίσει, οπότε και αυτό θα μετρήσει (ποιός ξέρει με ποιόν τρόπο) για τον Μάντζαρη και το που θα θέλει να βρίσκεται από Σεπτέμβρη (...κάτι μου λέει ότι θα μετρήσει θετικά πάντως για προς ΠΑΟ μεριά, το να είναι ο Πέδουλας στον πάγκο του : αμυντικογενής προπονητής με αμυντικογενή παίκτη - παίζει και το "Περιστέρι" ως παρελθόν...Συν το ότι με το που θα αποσυρθεί ο Διαμαντίδης, η θέση του βασικού πλέη θα είναι όλη δική του για να αφήσει το δικό του στίγμα στον ΠΑΟ, με τον καιρό, ο Μαντζ. Απλά δεν τον έχω για τόσο "προσωπικότητα", ακόμη τουλάχιστον, για να το δει έτσι...). Από την άλλη στον ΟΣΦΠ έχει χτίσει τα άγουρα χρόνια της καριέρας του (έχει πάρει και τους τίτλους του - κυρίως τους ευρωπαϊκούς) - είναι (μάλλον) λίγό "στρωμένη" η κατάσταση στον ΟΣΦΠ γι' αυτόν. Αν αυτό συνοδευτεί με ικανοποιητικό νέο συμβόλαιο, θα είναι λίγο κόντρα στη λογική να το αφήσει γι' αλλού (όπου κι αν είναι αυτό το "αλλού"). Πιο φυσιλολογικό μου φαίνεται (από κάθε άποψη) τα πράγματα να συνεχίσουν ως έχουν, παραμένοντας στον ΟΣΦΠ πάντως. Αν όχι για μια...ζωή, τουλάχιστον για την διάρκεια του επόμενου συμβολαίου του (2; 3 χρόνων...; ) Ας πάντως μείνει Ελλάδα, κι ας είναι όπου να 'ναι από τους "δυο". Έξω μη φύγει απλώς...
Chris_85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Χρηστάρα, έχεις μια ανησυχητική τάση να κουοτάρεις "αυθεντίες" (τα εισαγωγικά δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι δεν είναι) όποτε θες να "αποδείξεις" κάτι (και μία έτι ανησυχητικότερη να -προσπαθείς να- στρεβλώνεις εν είδει σπόντας λόγια διαφόρων εδώ, και με χρήση "λογικών" αλμάτων να φτάνεις σε συμπερασματοαποφθέγματα. Πουχού, "βγάζεις τον Κατς σκάρτο-κοτζαμάν Ίβκο τον είχε στάρτερ-ΑΡΑ θεωρείς ότι τον έχεις για πρωινό τον Σέρβο-σοβαρέψου". Εγώ θα έλεγα λοιπόν εσύ να σοβαρευτείς σχετικά με το πως διαχειρίζεσαι "επικοινωνιακά" τον εαυτό σου. Εγώ δεν θα πω "δικό σου θέμα", αλλά θα πω "για το δικό σου καλό, να το κοιτάξεις". Γιατί ειλικρινά δεν θεωρώ ότι είσαι "άσχετος"-όπως συχνόπυκνα και αμεσοέμμεσα εσύ στολίζεις διαφόρους εδώ, επι ΚΑΙ δικαίων αλλά ΚΑΙ αδίκων- και το θεωρώ μέιτζορ δείγμα ωριμότητας να αρχίσεις κάποια στιγμή να αποφεύγεις αυτού του είδους τα φτηνά στολίδια. Καθώς έτσι ακριβώς είναι που ζημιώνεις το όποιο "μπασκετικό κύρος" σου). Πιο ζουμερά έχω να σου...δηλώσω τα εξής : Πρώτον είμαι παντελώς σκράπας από προπονητική (για να μην...φοβάσαι δηλαδή ότι μέσα στην παραζάλη της...ασχετοσύνης μου, έχω πάρει φόρα να φάω μέχρι και Ίβκοβιτς). Παρ' ολ' αυτά όμως, έχω μια χαρά μυαλό και κριτική σκέψη, έστω και σαν απλός φίλαθλος. Όχι "θεωρώ", ΕΧΩ. Και δεν χρειάζομαι κανέναν "τρίτον" να μου ανοίγει τα μάτια, γι' αυτά που βλέπουν τα ίδια μου τα μάτια. Σαφώς και τις διάφορες γνώμες, όπου τις πετυχαίνω, πάντα τις λαμβάνω υπ' όψη (από ΟΠΟΙΟΝ και αν είναι - είτε του "βάθους", είτε του "ύψους"), αλλά δεν είμαι αυτός που θα κυνηγήσει δηλώσεις "αυθεντιών" για να πείσω τον εαυτό μου για το τί βλέπω. Με γειά του με χαρά του του Ντούσκο που ξεκίναγε κάποτε τον Κατς, αλλά εγώ είχα ήδη άποψη τί εστί-και-τί-προοπτική-έχει ο Παππάς, ο Παπανικολάου, ο Μάντζαρης, ο Σλούκας, ο Κασελάκης, ο Γιάνκοβιτς, ο Παπαντωνίου, ο Μπόγρης, ο Σαρικόπουλος, ο Γεωργάκης, όταν τους παρακολουθούσα ΕΣΤΩ μέσα από τα ευρωπαϊκά που δώσανε ως "πιτσιρικάδες" από το '08 έως και το '10. Έτσι είχα και για τον Κατσίβελη. Και μέσες-άκρες δεν άλλαξε κάτι στα όσα έβλεπα για όλους αυτούς, ούτε αναφορικά με το τί πιστεύω, ούτε αναφορικά με το πως πράγματι έχουν εξελιχθεί (...με μόνη εξαίρεση τον Γιαννόπουλο, για την ακρίβεια). Για να μην πω το πόσο άκυρο είναι να λες "ο Ιβκοβιτς ξεκίναγε Κατσίβελη-κάτι ήξερε-οπότε εσύ δεν ξέρεις τί λες" - καθώς αν πράγματι πιστεύεις πως υπάρχει ΕΝΑΣ και μόνο λόγος που κάποιος προπονητής ξεκινάει έναν παίκτη, τότε ας το αφήσουμε καλύτερα. Το λοιπόν ούτε η ευκολία με την οποία φορές-φορές χαρακτηρίζεις "χέστηδες" παίκτες/ολόκληρες ομάδες (και δη την "δικιά" σου) με νοιάζει, καθώς ως...επιχείρημα, μπάζει του κερατά. Αν σ' αρέσει έτσι ν' αποδίδεις αδυναμίες, γούστο σου και καπέλο σου. όσον αφορά την ουσία όμως, δεν διαφέρει και πολύ από αυτό που εγώ έβλεπα, λόγου χάρη για τον Κατσίβελη, στις "μικρές εθνικές" : "φιλότιμος", "ακούει"(/κάνει ό,τι του λένε - προσπαθεί έστω), και ΤΕΛΟΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Ούτε καν τις "ιδιαίτερες" αμυντικές δεξιότητες που (φαίνεται να) ισχυρίζεσαι πως κατέχει. Διότι ακριβώς είναι ΛΙΓΟΣ. Το "χέστης" που λες εσύ. Μόνο που δεν τον βλέπω λίγο απλώς στον "χαρακτήρα" (=τσαμπουκά), τον βλέπω λίγο και στις ικανότητες. Όπως δεν έχω τίποτε με τον Σπανούλη (ίσα ίσα εκτιμάω αφάνταστα το ότι έχει λυώσει στη μπασκετική δουλειά από μικρός - αλλά έχω με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που κάνει), όπως δεν έχω με τον Καββαδά (αλλά έχω με το ότι και αυτός σαν τον Κατς είναι "λίγος" - για την ακρίβεια ακόμη "λιγότερος"...), έτσι δεν έχω τίποτα με τον Κατσίβελη. Μακάρι το παιδί να εξελιχθεί τρομερά (...αν και ΞΕΡΩ ότι ΚΑΙ δεν θα καταλάβεις, αλλά και θα "γελάσεις", θα πω "μακάρι να εξελιχθεί στο ιδανικό που με βάση το στυλ του, θα μπορούσε, στο ελληνικό ανάλογο ενός Llull), μακάρι και χαρακτήρα να φτιάξει, μακάρι και το παιχνίδι του (αμυντικό ή/και επιθετικό) να εκτινάξει. Πάντα χαίρομαι, και δη για νεά παιδιά, και ακόμη ειδικότερα για αυτά με "λόου προφάιλ", όταν βελτιώνονται σημαντικά. ΑΛΛΑ, δεν το βλέπω. Δεν βλέπω κάτι ουσιαστικά περισσότερο, αν αφαιρέσεις την αναγωγή ηλικιών (και της εμπειρίας που θες δε θες έρχεται), σε σχέση με αυτό που έβλεπα με τον Κατσίβελη στις μικροεθνικές. Και αυτή είναι η ΓΝΩΜΗ μου - όχι στο κωλοτρυπιδοστύλ όμως, αλλά με βάση αυτά που έχω δει και βλέπω. Και τον εμπιστεύομαι μια χαρά τον εαυτό μου για να έχει γνώμη, ακόμη κι αν ο Ίβκοβιτς τον είχε κάνει γαμπρό του τον Γιώργη (που κάτι θα ήξερε, κάτι συγκεκριμένο θα ήθελε, δεν λέω, αλλά δεν ΜΕ αφορά). Αυτά. Τρου στόρι δηλαδή; Και το ότι είναι Περιστεριώτης; Όχι δηλαδή τίποτ' άλλο, αλλά είχα την εντύπωση ότι οι από εκείνη τη μεριά της Αττικής (βορειοελλαδίτης γαρ εδώ, και καθόλου μπασμένος στα "οπαδικά") προς Πειραιά "κλίνουν"... Μήπως είχε κανέναν μαπαμπά (ή τον αδερφό του ξερωγώ), ανακατεμένο με ΠΑΟ παλιότερα τίποτα; Ξέρει κανείς; Ρε Γουος δεν το παιζω αυθεντια, ουτε μπορω να κρίνω πως ο Κατσίβελης εχει μεγαλυτερο ταλεντο επειδη τον βλεπω οσο παιζει στην Α1 και κατι σκορπια λεπτα στην Ευρωλιγκα και ειμαι τοσο γαματος που εβγαλα πορισμα. Σου λεω τι ξερω απο άτομα που σχετίζονται άμεσα με τον Ολυμπιακο, δηλαδη δεν ειναι δική μου άποψη. Άν στο μετέφερα λάθος, οκ λάθος μου. Απλώς εμπιστεύομαι αποψεις ατόμων που ζουν καθημερινά την ομάδα, προπονήσεις κτλ. Και για να σε διαβεβαιωσω οτι δε λεω αρλουμπες ή πράγματα που βγάζω απ το κεφάλι μου, σου έφερα το παράδειγμα πως στις αρχές ο Ιβκοβιτς τον ξεκινούσε πριν τους Σλούκα/Μάτζαρη. Απο κει και πέρα, σαφως και εχει προσφερει λιγοτερα σε σχεση με τους αλλους 2.
firewalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Τρικυμία στην άμυνα μεγάλη στο πρώτο ημίχρονο.
Demon13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μπα όχι, όλα τα σουτ είχαν κακές προϋποθέσεις. One touch γκολάρα ο Καρέλης
stamatinho Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Eλπιζω να μη την παθουμε οπως με τον οφη. edit Τσαφ απο το τερμα του Πανθρακικου και 0-2 ο Ατζαγκουναρος.
Caiden Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Γελαει ο κοσμος. Παλι δεν εδωσε πεναλντι και μην μου πειτε οτι βαζει σωμα ο Σαρακατσανος 1
stamatinho Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ειδαν παναθηναικο και champions league γραμμενα στην ιδια προταση μετα απο τοσο καιρο και αρχισαν τα κομπλεξικα τους καποιοι "υγιεις" γαυροι. Α ρε κομπλεξ ο κοσμακις.
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Βρε αγόρι, είπα πουθενά ότι ΕΣΥ "το παίζεις αυθεντία"; Μπα σε καλό σου, πόσο πιο μεγάλο σεντόνι να γράψω για να γίνω καταννοητός; ΑΛΛΑ πράμματα σου "χρεώνω"... Τεσπα. Όσο για τον Κατς, είναι παλιά η κωλώνια βασικά (περσινο-προπέρσινη), όπου έλεγα ότι δε μου γεμίζει το μάτι με τίποτα, και χτυπιόσουν ότι "έτσι και γιουβέτσι ο μικρός". Μου έχει κολλήσει, το παραδέχομαι, και όπου κατσ' πετάω κι έναν Κατς να γίνουμε λίγο τουρλουμπούκι... Τέλος και για μια ακόμη φορά, δε λέω ότι λες αρλούμπες ή "ό,τι σου περάσει από το κεφάλι σου". Κάποιοι άλλοι που όντως τους θεωρώ αρλουμπαδόρους, δεν τους ενοχλώ (για να μη με ενοχλούν κι αυτοί μετά). Απλά θεωρώ πως έχεις κάποιες καραμπινάτες εμμονές (και δη οπαδικές - αν και σε υπάρχουν περιπτώσεις όντως δεν χαρίζεσαι ούτε "στην ομάδα σου" σφυρίζοντας αδιάφορα). Οι οποίες μάλιστα έχουν τελικό αποτέλεσμα έναν άσχημο αντίκτυπο (έτσι θεωρώ) στο πώς κάνεις την κουβέντα σου εδώ. Εγώ πάλι, είμαι απλώς "γκρινιάρης" κι όταν βλέπω (κατ' εξακολούθηση) στραβά (κλασσικά με Σπάμμερ ας πούμε), απλώς δε μου αρέσει να "χαρίζομαι" (κι έτσι μου κολλάνε την ταμπέλα του "εμπαθή" - που απέχει απείρως από την αλήθεια). (...θα μου πεις χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι για μια φορουμοκουβέντα και "ποιός είσαι ρε μεγάλε που δεν χαρίζεσαι κι όλας" - και συμφωνώ για τη φοράδα. Όσο περί "χαρίσματος", δεν είμαι ψώνιο, απλά έτσι λειτουργώ, ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι τόσο ανούσιο όπως το ξεχαρμάνιασμα σε φόρουμ.) 1
Demon13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Γελαει ο κοσμος. Παλι δεν εδωσε πεναλντι και μην μου πειτε οτι βαζει σωμα ο Σαρακατσανος Τα ίδια και τα ίδια σε κάθε ματς. Να δούμε πόσο ακόμα θα κρατήσει αυτό. Για άλλα 10 χρόνια;
Chris_85 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Βρε αγόρι, είπα πουθενά ότι ΕΣΥ "το παίζεις αυθεντία"; Μπα σε καλό σου, πόσο πιο μεγάλο σεντόνι να γράψω για να γίνω καταννοητός; ΑΛΛΑ πράμματα σου "χρεώνω"... Τεσπα. Όσο για τον Κατς, είναι παλιά η κωλώνια βασικά (περσινο-προπέρσινη), όπου έλεγα ότι δε μου γεμίζει το μάτι με τίποτα, και χτυπιόσουν ότι "έτσι και γιουβέτσι ο μικρός". Μου έχει κολλήσει, το παραδέχομαι, και όπου κατσ' πετάω κι έναν Κατς να γίνουμε λίγο τουρλουμπούκι... Τέλος και για μια ακόμη φορά, δε λέω ότι λες αρλούμπες ή "ό,τι σου περάσει από το κεφάλι σου". Κάποιοι άλλοι που όντως τους θεωρώ αρλουμπαδόρους, δεν τους ενοχλώ (για να μη με ενοχλούν κι αυτοί μετά). Απλά θεωρώ πως έχεις κάποιες καραμπινάτες εμμονές (και δη οπαδικές - αν και σε υπάρχουν περιπτώσεις όντως δεν χαρίζεσαι ούτε "στην ομάδα σου" σφυρίζοντας αδιάφορα). Οι οποίες μάλιστα έχουν τελικό αποτέλεσμα έναν άσχημο αντίκτυπο (έτσι θεωρώ) στο πώς κάνεις την κουβέντα σου εδώ. Εγώ πάλι, είμαι απλώς "γκρινιάρης" κι όταν βλέπω (κατ' εξακολούθηση) στραβά (κλασσικά με Σπάμμερ ας πούμε), απλώς δε μου αρέσει να "χαρίζομαι" (κι έτσι μου κολλάνε την ταμπέλα του "εμπαθή" - που απέχει απείρως από την αλήθεια). (...θα μου πεις χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι για μια φορουμοκουβέντα και "ποιός είσαι ρε μεγάλε που δεν χαρίζεσαι κι όλας" - και συμφωνώ για τη φοράδα. Όσο περί "χαρίσματος", δεν είμαι ψώνιο, απλά έτσι λειτουργώ, ακόμη κι αν πρόκειται για κάτι τόσο ανούσιο όπως το ξεχαρμάνιασμα σε φόρουμ.) Iσως έχεις δίκιο, παντως ο γραπτος λογος παρεξηγειται, και οπως εχω καταλαβει ο δικος μου ειναι άκρως παρεξηγήσιμος! Εν αναμονή του μεγάλου ντέρμπυ λοιπον, όπου ο "σπαμμερ" θα σου δώσει απλόχερα όλες τις απαντήσεις που ζητάς!
8elwADSL Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Θυμάται κανείς πότε πήραμε τελευταία φορά πέναλντι;
washcloud Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Εν αναμονή του μεγάλου ντέρμπυ λοιπον, όπου ο "σπαμμερ" θα σου δώσει απλόχερα όλες τις απαντήσεις που ζητάς! Εγώ πάντως, όπως το 'χω ξαναδηλώσει, μπάσκετ θέλω να χαίρομαι. Όποιος και να είναι ο καλύτερος, καλό δικό του θα κάνει και δεν με κόφτει ο νικητής. Για τον Κιλμπίλη δε, εύχομαι να κάνει γαμηστερό παιχνίδι, χωρίς τις συνήθεις παπαριές. Όπως εύχομαι και για τον Διαμαμήτσο που γουστάρω να τον βλέπω να βγάζει τριαξονικές ασίστ, για τον Λασμέ (που είναι λίγο κλασμέ βέβαια τελευταία) που συνήθως βλέπει το ρημπάουντ σα μπιφτέκι που πάνε να του το πάρουν, για τον Γκιστ (που σκάει σαν το γκοστ από το πουθενά και κόβει τους πάντες), για τον βρωμόγερο τον Φώτση που τον χαίρομαι όταν τον πιάνει η φώτιση και κοπανάει τρίποντα της αναισθησίας από παντού (κι έχει και πολύ ωραίο σουτ που χαίρεσαι να το βλέπεις), για τον Ντάνστον που εσχάτως κάνει ντανς στον όποιον τον μαρκάρει και καρφώνει τρελιάρικα, για τον Πέτγουεϊ που όταν απογειώνεται στο έργουεϊ δεν ξέρεις που θα προσγειωθεί, για τον μανατζαραίο τον Μάντζαρη που διαχειρίζεται επαγγελματικά τα κλεψίματα και το τρανζίσιον της ομάδας του, για τον Κάρι που μπαίνει ανάμεσα σε κάθε καρυδιάς καρύδι και κοπανάει μπόμπες ασάλιωτες, για τον Μασιούλις που δεν μασάει μία και τίποτα, για τον Μπράμος που όποτε θυμηθεί παίζει άμυνα σαν μπράβος, για τον Λοτζέσκι που είναι ο άνθρωπος-logistics του φετεινού ΟΣΦΠ, για τον Παππά που άμα του πατηθεί το κουμπί κατεβαίνει και κάνει παπάδες (μια ζωή θα θυμάμαι εκείνο το κόουστ-του-κόουστ κάρφωμα που είχε κάνει στο πανευρωπαϊκό το '09 μέσα στα μούτρα κάποιου μαυρούκου Σαμπ της Ισπανίας που του έρριχνε γύρω στους 20 πόντους ύψος, επειδή του την είχε δώσει που τα Ισπανά τον είχαν ματώσει στο κεφάλι λίγο πιο πριν)... Με άλλα λόγια, δεν κάθομαι για να δω αγώνα και περιμένω να δω κάποιον να ΜΗΝ πάει καλά και να γουστάρω. ΟΠΟΙΟΣ κι αν είναι αυτός. 1
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Πες του ρε συ πως είσαι βάζελος, είναι φανερό: Θυμάσαι τι έκανε ο Παππάς πριν 4 χρόνια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 btw αυτος ο Πανκο εχει ξεσκιστει φετος στην ACB. Τοσο, που πολυ θα θελαμε ο 32χρονος Φωτσης να παιζει στο 1/3 της φετινης αποδοσης τους 36χρονου (καλα για Μαυροκεφαλιδη που παιρνει τα 2πλασια απο Πανκο δεν το συζηταω καν)... Ηρθε στον ΠΑΟ τη λαθος στιγμη, αλλα η ανταλλαγη με τον Γκιστ ηταν λιρα 100 οπως και να εχει. *Χθες εριξε 30 ποντους και εχει ΜΟ σεζον 19π + 4,5 ριμπαουντ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις