washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 vlachaquito προσωπικά τον Μάντζαρη τον πάω πολύ από έφηβο, αλλά η αλήθεια είναι ότι η εξέλιξή του σταμάτησε στον τελικό της Πόλης εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Κυρίως λόγω του περσινού τραυματισμού εννοείται, που στην ουσία του στέρησε έναν σχεδόν αθλητικό χρόνο, αλλά πρακτικά έτσι είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα με αυτόν. Οπότε ΕΧΕΙ μια βάση το ότι "είναι απλά καλός"...(Ευελπιστώ δε από του χρόνου να πάρει αρκετά τα πάνω του - αλλά και να δουλέψει το κορμί του, γιατί αν συνεχίσει στα ίδια, δε θα έχει την εξέλιξη που θα μπορούσε. Και από potential, δόξα τω Θεώ το παιδί). Επίσης, τί είδους κόλλημα έχει πέσει στους παναθηναϊκούς, και εδώ και 2-3 μήνες μιλάτε για τον Μάντζαρη λες και είναι...της μοίρας του να συνεχίσει στον ΠΑΟ...; Διότι αυτό το feeling παίρνω από αυτά που γενικά διαβάζω....: "τον θέλουμε" "ε ρε και να τον πάρουμε" "το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό του, σε μας ο Μάντζαρης" κτλ... Το περίεργο για 'μένα είναι που "κανονικά" παίκτη του ΟΣΦΠ δεν θα τον θέλατε (νομίζω). Αυτά που διαβάζω με κάνουν κι απορώ, λες και είναι κανένα παιδάκι που το πήραν οι Τσιγγάνοι και ξαναβρήκε το σπίτι του...Και πιο ρεαλιστικά, λες και ήταν δηλωμένος παναθηναϊκός μικρός, ή λες και είχε προσπαθήσει να τον πάρει ο ΠΑΟ πριν τον ΟΣΦΠ αλλά ξερωγώ στράβωσε η φάση ή τέλος-τέλος λες και παίζει σούσουρο ότι "ο Μάντζαρης δεν είναι ευχαριστημένος στον ΟΣΦΠ"...Σούσουρο δεν έχω ακούσει, το παιδί Περιστεριώτης είναι, και δεν ξέρω να είχε γίνει τίποτε τότε που ήταν να υπογράψει σε "μεγάλο σύλλογο".... Οπότε; Τί παίζει; (...σε κάθε περίπτωση, χλωμό το θεωρώ για ΠΑΟ. Δεν είναι Σπανούλης φάση, να πει θέλω να παώ αλλού για τα καλύτερα. Όχι ακόμη τουλάχιστον. Εκτός φυσικά κι αν οι Αγγελόπουλοι του προτείνουν πενταροδεκάρες, που δεν βλέπω το γιατί να το κάνουν. Βέβαια κάπως έτσι χάσανε Χάινς - έστω κι αν είναι διαφορετική περίπτωση....)
Tilemaxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ένα μέτριο γκάρντ τύπου Σάδα είναι ο Μάτζαρης, μέρος ενός πολύ καλού συνόλου που μπορεί να προσφέρει μόνο στην άμυνα. Σλούκας-Κατσίβελης έχουν πολύ μεγαλύτερο ταβάνι.
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Από του Χρήστου ψωνίζεις κι εσύ; Αυτό το ανέκδοτο με τον Κατσίβελη πια... 1
Chris_85 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί που ειπα εγω οτι ο Κατσιβελης ειναι παιχταράς? Εκτός αν δεν ξερεις τι διαβάζεις και απο ποιον. Οτι ειναι μεγαλυτερο ταλεντο και απο Σλουκα και απο Ματζαρη, δεν το λεμε εμεις, το λεει ο οποιοδηποτε σχετιζεται προπονητικα με τον ΟΣΦΠ. Αν δεις δηλώσεις για το πως ηρθαν αυτοι οι 3 στην ομαδα, αν διαβάσεις το παρασκηνιο, θα δεις πολυ ενδιαφερουσες αποψεις. Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι ο Ιβκοβιτς ξεκινουσε στις αρχες παντα Κατσίβελη, ώσπου δυστυχως τραυματιστηκε. Τώρα αν η αυθεντία σου ακυρώνει απόψεις Ίβκοβιτς και λοιπων.. Δικό σου θέμα. Το θεμα ειναι οτι ειναι τεραστιος χεστης, θολωνει και κανει λαθη. Δεν παιρνει πρωτοβουλίες, και όσο καλος και αν ειναι αμυντικά, κάποια καλάθια θα τα φας σ αυτο το επιπεδο. Αρα και άλλο μείον στην ψυχολογία. Θα μου πεις αυτά δε μετράνε? Θα σου πώ εννοείται, και πως αν συνεχίσει έτσι, το πουλάκι πέταξε. Κατά την άποψη μου θα πρεπει να δοθει δανεικός σε μια σοβαρή ομάδα επιπέδου Γιουροκαπ, να έχει μια πληρη σεζόν, και εκεί να κριθεί. Ο Ματζαρης ενα πραγμα κανει πολυ σωστα, που ειναι basic αλλά δεν διδασκεται. Δεν κανει λάθη. Γ αυτό και μόνο το χαρακτηριστικό του ειναι 10 φορες πιο πολύτιμος απ τους άλλους 2. Βαλε και την καλη αμυνα (αν και φετος εχει επηρεαστει απ τον τραυματισμο), την καλή οργάνωση και το πολυ καλο ποσοστο στο στατικό τρίποντο, και έχεις εναν χρησιμοτατο παίκτη, σε μια ηλικία που αλλοι πετούσαν χαρταετό σε μικρομεσαίες ομάδες..
stamatinho Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Site: Μηνύουν τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι Και μετα λετε για τον Αλαφουζο. Μηνυση και στην καθαριστρια τωρα... Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2014 από stamatinho
vlachaquito Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 O Μαντζαρης ειναι βαζελος, γιαυτο πιστευουν οτι μπορει να παει στον παναθηναικο
Demon13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Site: http://www.sport-fm.gr/article/minuoun-ton-fusiotherapeuti-tou-pao-oi-aggelopouloi/750668">Μηνύουν τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι Και μετα λετε για τον Αλαφουζο. Μηνυση και στην καθαριστρια τωρα... Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω έντονα για το ποιόν των αυγουλοματηδων. http://www.gazzetta.gr/plus/article/587615/i-halyvoyrgiki-agkathi-anamesa-stoys-aggelopoyloys Κόσμος στο δρόμο, οι μεταγραφές να είναι καλά. Κάτι τέτοιο δεν το είδα ποτέ στις επιχειρήσεις των κοντων που δίνουν προτεραιότητα στον άνθρωπο. Επίσης πως κατάφερε να ναυαγήσει εταιρεία φυσικών πόρων χωρίς να την πουλήσει ένας θεός ξέρει ... 1
stamatinho Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 O Μαντζαρης ειναι βαζελος, γιαυτο πιστευουν οτι μπορει να παει στον παναθηναικο Καλα αυτα δε παιζουν ρολο πλεον εν ετη 2014. Χρησιμο εργαλειο παντως.
firewalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Έχω αρχίσει να αμφιβάλλω έντονα για το ποιόν των αυγουλοματηδων. http://www.gazzetta.gr/plus/article/587615/i-halyvoyrgiki-agkathi-anamesa-stoys-aggelopoyloys Κόσμος στο δρόμο, οι μεταγραφές να είναι καλά. Κάτι τέτοιο δεν το είδα ποτέ στις επιχειρήσεις των κοντων που δίνουν προτεραιότητα στον άνθρωπο. Επίσης πως κατάφερε να ναυαγήσει εταιρεία φυσικών πόρων χωρίς να την πουλήσει ένας θεός ξέρει ... Αυτοί είναι που είχαν κοροϊδέψει και τους εργαζόμενους στον Βόλο ή δεν έχουν σχέση;
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Χρηστάρα, έχεις μια ανησυχητική τάση να κουοτάρεις "αυθεντίες" (τα εισαγωγικά δεν σημαίνουν απαραίτητα ότι δεν είναι) όποτε θες να "αποδείξεις" κάτι (και μία έτι ανησυχητικότερη να -προσπαθείς να- στρεβλώνεις εν είδει σπόντας λόγια διαφόρων εδώ, και με χρήση "λογικών" αλμάτων να φτάνεις σε συμπερασματοαποφθέγματα. Πουχού, "βγάζεις τον Κατς σκάρτο-κοτζαμάν Ίβκο τον είχε στάρτερ-ΑΡΑ θεωρείς ότι τον έχεις για πρωινό τον Σέρβο-σοβαρέψου". Εγώ θα έλεγα λοιπόν εσύ να σοβαρευτείς σχετικά με το πως διαχειρίζεσαι "επικοινωνιακά" τον εαυτό σου. Εγώ δεν θα πω "δικό σου θέμα", αλλά θα πω "για το δικό σου καλό, να το κοιτάξεις". Γιατί ειλικρινά δεν θεωρώ ότι είσαι "άσχετος"-όπως συχνόπυκνα και αμεσοέμμεσα εσύ στολίζεις διαφόρους εδώ, επι ΚΑΙ δικαίων αλλά ΚΑΙ αδίκων- και το θεωρώ μέιτζορ δείγμα ωριμότητας να αρχίσεις κάποια στιγμή να αποφεύγεις αυτού του είδους τα φτηνά στολίδια. Καθώς έτσι ακριβώς είναι που ζημιώνεις το όποιο "μπασκετικό κύρος" σου). Πιο ζουμερά έχω να σου...δηλώσω τα εξής : Πρώτον είμαι παντελώς σκράπας από προπονητική (για να μην...φοβάσαι δηλαδή ότι μέσα στην παραζάλη της...ασχετοσύνης μου, έχω πάρει φόρα να φάω μέχρι και Ίβκοβιτς). Παρ' ολ' αυτά όμως, έχω μια χαρά μυαλό και κριτική σκέψη, έστω και σαν απλός φίλαθλος. Όχι "θεωρώ", ΕΧΩ. Και δεν χρειάζομαι κανέναν "τρίτον" να μου ανοίγει τα μάτια, γι' αυτά που βλέπουν τα ίδια μου τα μάτια. Σαφώς και τις διάφορες γνώμες, όπου τις πετυχαίνω, πάντα τις λαμβάνω υπ' όψη (από ΟΠΟΙΟΝ και αν είναι - είτε του "βάθους", είτε του "ύψους"), αλλά δεν είμαι αυτός που θα κυνηγήσει δηλώσεις "αυθεντιών" για να πείσω τον εαυτό μου για το τί βλέπω. Με γειά του με χαρά του του Ντούσκο που ξεκίναγε κάποτε τον Κατς, αλλά εγώ είχα ήδη άποψη τί εστί-και-τί-προοπτική-έχει ο Παππάς, ο Παπανικολάου, ο Μάντζαρης, ο Σλούκας, ο Κασελάκης, ο Γιάνκοβιτς, ο Παπαντωνίου, ο Μπόγρης, ο Σαρικόπουλος, ο Γεωργάκης, όταν τους παρακολουθούσα ΕΣΤΩ μέσα από τα ευρωπαϊκά που δώσανε ως "πιτσιρικάδες" από το '08 έως και το '10. Έτσι είχα και για τον Κατσίβελη. Και μέσες-άκρες δεν άλλαξε κάτι στα όσα έβλεπα για όλους αυτούς, ούτε αναφορικά με το τί πιστεύω, ούτε αναφορικά με το πως πράγματι έχουν εξελιχθεί (...με μόνη εξαίρεση τον Γιαννόπουλο, για την ακρίβεια). Για να μην πω το πόσο άκυρο είναι να λες "ο Ιβκοβιτς ξεκίναγε Κατσίβελη-κάτι ήξερε-οπότε εσύ δεν ξέρεις τί λες" - καθώς αν πράγματι πιστεύεις πως υπάρχει ΕΝΑΣ και μόνο λόγος που κάποιος προπονητής ξεκινάει έναν παίκτη, τότε ας το αφήσουμε καλύτερα. Το λοιπόν ούτε η ευκολία με την οποία φορές-φορές χαρακτηρίζεις "χέστηδες" παίκτες/ολόκληρες ομάδες (και δη την "δικιά" σου) με νοιάζει, καθώς ως...επιχείρημα, μπάζει του κερατά. Αν σ' αρέσει έτσι ν' αποδίδεις αδυναμίες, γούστο σου και καπέλο σου. όσον αφορά την ουσία όμως, δεν διαφέρει και πολύ από αυτό που εγώ έβλεπα, λόγου χάρη για τον Κατσίβελη, στις "μικρές εθνικές" : "φιλότιμος", "ακούει"(/κάνει ό,τι του λένε - προσπαθεί έστω), και ΤΕΛΟΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Ούτε καν τις "ιδιαίτερες" αμυντικές δεξιότητες που (φαίνεται να) ισχυρίζεσαι πως κατέχει. Διότι ακριβώς είναι ΛΙΓΟΣ. Το "χέστης" που λες εσύ. Μόνο που δεν τον βλέπω λίγο απλώς στον "χαρακτήρα" (=τσαμπουκά), τον βλέπω λίγο και στις ικανότητες. Όπως δεν έχω τίποτε με τον Σπανούλη (ίσα ίσα εκτιμάω αφάνταστα το ότι έχει λυώσει στη μπασκετική δουλειά από μικρός - αλλά έχω με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που κάνει), όπως δεν έχω με τον Καββαδά (αλλά έχω με το ότι και αυτός σαν τον Κατς είναι "λίγος" - για την ακρίβεια ακόμη "λιγότερος"...), έτσι δεν έχω τίποτα με τον Κατσίβελη. Μακάρι το παιδί να εξελιχθεί τρομερά (...αν και ΞΕΡΩ ότι ΚΑΙ δεν θα καταλάβεις, αλλά και θα "γελάσεις", θα πω "μακάρι να εξελιχθεί στο ιδανικό που με βάση το στυλ του, θα μπορούσε, στο ελληνικό ανάλογο ενός Llull), μακάρι και χαρακτήρα να φτιάξει, μακάρι και το παιχνίδι του (αμυντικό ή/και επιθετικό) να εκτινάξει. Πάντα χαίρομαι, και δη για νεά παιδιά, και ακόμη ειδικότερα για αυτά με "λόου προφάιλ", όταν βελτιώνονται σημαντικά. ΑΛΛΑ, δεν το βλέπω. Δεν βλέπω κάτι ουσιαστικά περισσότερο, αν αφαιρέσεις την αναγωγή ηλικιών (και της εμπειρίας που θες δε θες έρχεται), σε σχέση με αυτό που έβλεπα με τον Κατσίβελη στις μικροεθνικές. Και αυτή είναι η ΓΝΩΜΗ μου - όχι στο κωλοτρυπιδοστύλ όμως, αλλά με βάση αυτά που έχω δει και βλέπω. Και τον εμπιστεύομαι μια χαρά τον εαυτό μου για να έχει γνώμη, ακόμη κι αν ο Ίβκοβιτς τον είχε κάνει γαμπρό του τον Γιώργη (που κάτι θα ήξερε, κάτι συγκεκριμένο θα ήθελε, δεν λέω, αλλά δεν ΜΕ αφορά). Αυτά. O Μαντζαρης ειναι βαζελος, γιαυτο πιστευουν οτι μπορει να παει στον παναθηναικο Τρου στόρι δηλαδή; Και το ότι είναι Περιστεριώτης; Όχι δηλαδή τίποτ' άλλο, αλλά είχα την εντύπωση ότι οι από εκείνη τη μεριά της Αττικής (βορειοελλαδίτης γαρ εδώ, και καθόλου μπασμένος στα "οπαδικά") προς Πειραιά "κλίνουν"... Μήπως είχε κανέναν μαπαμπά (ή τον αδερφό του ξερωγώ), ανακατεμένο με ΠΑΟ παλιότερα τίποτα; Ξέρει κανείς;
stamatinho Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το Περιστερι θα λεγα το αντιθετο απ οσο εχω ακουστα,οτι προς το πρασινο κλινει. Οσο για το Ματζαρη πολυς ντορος για το τιποτα,το πιο πιθανο ειναι να ανανεωσει. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Χμ, θενκς Σταμάτη. Θα το έχω υπ' όψη.
FilipposMD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχουν φωτογραφίες του Μάντζαρη σε εξέδρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού, που είχαν κυκλοφορήσει και όταν πήρε τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είναι. Γνωστό ότι και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος ήταν βαμμένος Παναθηναϊκός.
maxdore217 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ κακό για το τίποτα , ακόμα είναι νωρίς να μιλάμε όλοι για αυτά ( το ότι ο Μάτζαρης έχει κάποια καλά στοιχεία οκ κανένας δεν λέει το αντίθετο! ) σαφώς και θα τον ήθελα στον Παναθηναϊκό ( και εγώ) αλλά όπως και να έχει πάντως τον πρώτο λόγο έχει ο Γαύρος αν θέλει τον ανανεώνει αν δεν θέλει εκεί τον βλέπω στην δικιά μας πλευρά και αυτό γιατί πιστεύω ότι δεν παίζει να σκάσει τρομερή προσφορά για την απόκτηση του.
thanos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Site: Μηνύουν τον φυσιοθεραπευτή του ΠΑΟ οι Αγγελόπουλοι Και μετα λετε για τον Αλαφουζο. Μηνυση και στην καθαριστρια τωρα... μαλλον δεν διαβασες το ποστ που εκανε ο φυσικοθεραπευτης της ομαδας σου ...αληθεια μετα απο την μηνυση γτ το διεγραψε το ποστ του ? διδασκετε ηθος λεμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις