Pankar95 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ ξέρω πάντως ότι οι Ισπανοί έχουν ήδη στα 20 του τον Αμπρίνες να είναι πολύ καλός με την Μπάρτσα και όταν έρθει η ώρα του για να παίξει και εθνική και να μας πάνε οι Ισπανοί γ@@ντας μαζί και με τους ΝΒΑερς τους, εμείς θα περιμένουμε ακόμα πότε θα θεωρήσει ο προπονητής ότι ο Παππάς και ο κάθε Παππάς είναι έτοιμος να παίξει πάνω από 10λεπτο στην Ευρωλίγκα. Παρατήρησε κανείς ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ( μόνο Πάπ, Αντετοκούμπο) αξιόλογους για υψηλό επίπεδο Έλληνες παίχτες κάτω απ' τα 25;
8elwADSL Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να ωριμάσουν κ άλλο Παππάς/Γιανκοβιτς για να πάρουν χρόνο συμμετοχής ακόμα 2-3 χρονάκια πάγκο σίγουρα,α ρε Αργύρη!
stamatinho Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Εχουμε και Κουφο στη εθνικη Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Inler Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Ο Ukic δεν παιζει καλα γιατι ειναι τραυματιας..Αλλα ακομα και τραυματιας κατεβαζει σωστα την μπαλα δεν κανει λαθη και παιζει καλη αμυνα....Ο Παπας κανει αρκετα λαθη και δεν παιζει το ιδιο προσηλωμενη αμυνα....Ο Γιανκοβιτς παντως δεν ειναι ετοιμος..Εδω Α1 μπαινει και δεν κανει τη διαφορα...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ ξέρω πάντως ότι οι Ισπανοί έχουν ήδη στα 20 του τον Αμπρίνες να είναι πολύ καλός με την Μπάρτσα και όταν έρθει η ώρα του για να παίξει και εθνική και να μας πάνε οι Ισπανοί γ@@ντας μαζί και με τους ΝΒΑερς τους, εμείς θα περιμένουμε ακόμα πότε θα θεωρήσει ο προπονητής ότι ο Παππάς και ο κάθε Παππάς είναι έτοιμος να παίξει πάνω από 10λεπτο στην Ευρωλίγκα. Παρατήρησε κανείς ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ( μόνο Πάπ, Αντετοκούμπο) αξιόλογους για υψηλό επίπεδο Έλληνες παίχτες κάτω απ' τα 25; Δεν γινεται μια χωρα 10 εκατομυριων να ειναι καθε χρονο ανταγωνιστικη σε παγκοσμιο/ευρωπαικο επιπεδο. Θα υπαρχουν και μεγαλοι περιοδοι που οι Ισπανοι, Ρωσσοι κλπ θα ειναι καλυτεροι. Η σταστιστικη ειναι αμειλικτη, ασχολουνται με το μπασκετ οσο κι εμεις, αλλα ειναι πολλαπλασιοι αρα για καθε Παππα που βγαζουμε εμεις, αυτοι θα εχουν 10 Παππαδες κι εναν Αμπρινες στις περισσοτερες χρονικες περιοδους. Αλλα να στο πω αλλιως. Προπερσυ και περσυ δεν νομιζω οτι το προβλημα στην εθνικη σου ηταν η ελλειψη ταλεντου και παιχτων υψηλου επιπεδου, so move on. Η εθνικη τρωει και θα τρωει φαπες απο τους Ισπανους (τις Νιγηριες, τις Φινλανδιες κλπ) για αλλους λογους και οχι επειδη δεν εχει Αμπρινες. (Οπως εχει πει και ο φυσικος ηγεταρος ( )της εθνικης, χρειαζομαστε ξεσκαρταρισμα ( ) ). Και μια που στο ελληνικο μπασκετ δεν υπαρχουν πλεον μεγαλοι δασκαλοι (πχ Ζοτς) να αναδεικνυουν παιχτες και να τους στελνουν απο το 100% στο 300% των δυνατοτητων τους μεσα απο δουλεια (ΔΔ, Σπανουλης κλπ), τοτε ετοιμαστειτε για πτωση-μεγαλη πτωση στο τμημα της εθνικης την επομενη 10ετια. Εκτος αν περιμενετε τον Παππα και τον καθε Παππα να τον κανει Διαμαντιδη/Παπαλουκα ο Πεδουλακης με τον Μπαρτζωκα. Επειδη το μπασκετ ειναι αθλημα τεχνικης και τακτικης και τετοιοι δασκαλοι στην Ελλαδα δεν υπαρχουν πλεον (Γιαννακης, Πεδουλακης, Μπαρτζωκας ειναι προπονητες της κατηγοριας "βοηθα Παναγιά μου να τους φαμε"), πιστευω ακραδαντα οτι η εθνικη που θα "φαινεται πιο πολυ" μεσα στα επομενα χρονια ειναι αυτη του ποδοσφαιρου...
maxdore217 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε Παπά-Γιανκοβιτς δεν μπορεί να τους βάζει έτσι σε παιχνίδια κρίσιμα Τέλος! ( στην Α1 έχουν παίξει λιγότερο απ'όσο θα έπρεπε, κυρίως ο Γιανκοβιτς οπότε με Μάλαγα ήταν λάθος η συμμετοχή του αν και δεν φταίει αυτός για την ήτττα). Τώρα ο Oυτιτς πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω αν θέλουμε να μένουμε μέσα στους υπόλοιπου στόχους ( το ότι κατεβάζει την μπάλα απλά δεν λέει κάτι , μιας και του λείπει η φαντασία και το σκοράρισμα ..χωρίς αυτόν τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα γιατί το βάρος πάει στον Μήτσο και είναι αρκετά πιεσμένος για να παίζει 2 θέσεις και 35 λεπτά σε όλα τα παιχνίδια Ελλάδα-Ευρώπη. Ο κάρι κάνει ότι μπορεί , παρομοίως και ο μαυροκέφάλας που αν και δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο είναι δύσκολο να παίζει μπάσκετ άλλου επιπέδου!
stamatinho Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε Παπά-Γιανκοβιτς Να δεις τη κλαμα θα ριξουμε αν παρουν καμια μεταγραφη εξωτερικο και κανουν παπαδες.
Chris_85 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Παρατήρησε κανείς ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ( μόνο Πάπ, Αντετοκούμπο) αξιόλογους για υψηλό επίπεδο Έλληνες παίχτες κάτω απ' τα 25; Οι Σλουκας, Ματζαρης, Καλάθης, Παπαπέτρου, Διαμαντάκος, τί έιναι?
Pankar95 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Οι Σλουκας, Ματζαρης, Καλάθης, Παπαπέτρου, Διαμαντάκος, τί έιναι? Ο Καλάθης είναι πια 26. Τους υπόλοιπους τους λες "αξιόλογους για υψηλό επίπεδο"; Ο πιο κοντινός σε αυτό είναι ο Σλούκας που δεν είναι καθόλου σταθερός στην απόδοση του. Ο Μάντζαρης δύσκολα θα γίνει κάτι παραπάνω απο απλά καλός, Εγώ μιλούσα για τους παίχτες της γενιάς της εθνικής νέων που πήραν το ευρωπαϊκό το 2009 και τώρα πλην του Παπανικολάου δεν έχουν εξελιχθεί σε τοπ παίχτες.
Chris_85 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πες μου σε ποια ομαδα δεν θα ειχε 10λεπτα συμμετοχη τουλαχιστον ανά αγωνα, ο μετριος Ματζαρης..
Pankar95 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Το αν θα έπαιζε ο Μάντζαρης πχ 0 ή 10 ή 20 λεπτά θα ήταν θέμα προπονητή και του κάθε παιχνιδιού. Εγώ μιλάω για το αν υπάρχουν παίχτες 1ης γραμμής. Αυτοί που έγραψες παραπάνω είναι παίκτες που μπορεί σε κάποια ματσ και με κάποιες ενέργειες να ωθήσουν την ομάδα αλλά συνήθως είναι αυτοι συμπαρασύρονται απ' τους συμπαίκτες 1ης γραμμής. Βέβαια σπάνιο είναι να δεις κάποιον τέτοιο παίκτη έτσι στα 23-24-25 του αλλά ακόμα πιο σπάνια βλέπεις κάποιον να γίνεται τέτοιος παίκτης χωρίς να του φαίνεται και σε αυτές τις ηλικίες.
washcloud Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πανκαρ πάντα έτσι ήταν στην Ελλάδα. Και διότι ποτέ δεν είμασταν οι μπασκετομάνες "Γιουγκοσλαβία", Λιθουανία, Ισπανία, αλλά και διότι πάντα μόνο ένα ζευγάρι σοβαρών (οικονομικώς) ομάδων υπήρχε : Άρης-ΠΑΟΚ παλιότερα και ΠΑΟ-ΟΣΦΠ έκτοτε. Τα οποία ζευγάρια είχαν "πολύ υψηλούς στόχους" πάντα, και δεν ενσωμάτωναν σωρηδόν τα τυχόν ταλέντα που υπήρχανε, αλλά τα χώνανε χοντρά για να φέρνουνε ξένους που κάνανε τη βασική δουλειά (Γιούγκους που ενίοτε μάλιστα τους ελληνοποιούσανε, Αμερικάνους και δη και ομογενείς, Λιθουανούς...). Πώς να κάνουν λοιπόν προκοπή οι 20αρο-25άρηδες, παίζοντας μόνο Α1 σε "δευτεράντζες" ομάδες; Την τελευταία 15τία ας πούμε (=μια μπασκετική "γενιά"), κάτσε και μέτρα πόσες αδιαμφισβήτητες "ταλεντάρες" (=το υψηλό επίπεδο που είπες) είχαμε, στις μεταξύ 20-25 ηλικίες, πέραν των γνωστών (=Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Σπανούλης, Φώτσης - αυτά. Ειδικά μάλιστα από ψηλούς, πάντα νούλα είμασταν).
stamatinho Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Site: Ολοι μια παρεα ειμαστε τελικα σε αυτη τη λιγκα. H μαλλον σχεδον ολοι...
vlachaquito Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πανκαρ σορυ φιλε μου αλλα δεν το κατεχεις. δεν σου αρεσει ο καλαθης γιατι ειναι 26 (επειδη εσυ εβαλες οριο τα 25, εγω βαζω τα 26, αρα τον βαζω), ενω ο μαντζαρης απλα καλος; Χμμ 5 καλυτεροι play στην Ευρωπη απο τον Μαντζαρη εχεις να μου πεις; Αυτη την στιγμη, οχι κατι τιμημενα γηρατεια... Μαντζαρης Καλαθης αντετοκουμπο Παπανικολαου κουφος εχουμε πενταδα για All star Europe και βαλε. Και μιλαμε ολοι μικροι. Επισης ολοι σε υψηλοτατο επιπεδο, κατι που μονο καλο μπορει να τους κανει.
Demon13 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ο Σλούκας και ο Μάντζαρης ειναι 2 ανερχόμενοι πολύ καλοί αθλητές. Τους θέλω και τους 2 η έστω 1 στον Παναθηναϊκό.<br><br> Το καλοκαίρι λήγουν τα συμβόλαια τους στον γαβρο. Ο Δημητράκης ελπίζω να κάνει την κίνηση του.<br><br> Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις