MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κι εγώ είμαι περίεργος ποιες είναι οι νίκες εκτός προγράμματος γιατι εγώ βλέπω 3 μέχρι το τέλος.Εντος προγραμματος θα εννοεις. Ωραια αν θελουμε να μιλησουμε για προγραμμα: Βαση δυναμικοτητος ομαδας/ροστερ τα εντος πρεπει να τα παρουμε ολα και πρεπει να νικησουμε οπως+δηποτε Εφες και Αρμανι ή ΣΕΦ. Τα παραπανω οδηγουν σε ενα 6-2 στα επομενα μας παιχνιδια, που ομως αν θελουμε να το δουμε ρεαλιστικα (βαση αγωνιστικης εικονας δηλαδη) πιο πιθανο ειναι να ειναι 2-6, οποτε ουτε κι εγω τρεφω φρουδες ελπιδες για κατι καλο την φετινη σεζον. Φαινοταν δηλαδη οτι θα παει ετσι απο τα πρωτα κιολας μας παιχνιδιας που η ομαδα ενω ειχε ενισχυθει ροστερικα, δεν ειχε αλλαξει απολυτως τιποτα στην τραγικη περσυνη φιλοσοφια της.
DKNI Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 H αλλιώς, αρχίζουμε απο τώρα κλάψα εμείς οι παναθηναϊκοί για να έχουμε να βρούμε αποκούμπι σε περίπτωση ήττας. Σοβαρευτείτε.Δεν αρχιζω καμια κλαψα Δεν μου φταις εσυ ουτε θεωρω οτι με 45-55 θα χαναμε Απλα επειδη οι Αυγουλοπουλοι παιζουν πολυ με την προπαγανδα και τα εχουν μια χαρα με την Ευρωλιγκα ξερουν οτι οπως ειναι οι ομαδες, ενα μικρο σπρωξιμο που δεν θα το συζητουσαμε γενικα, οπως τα εχει καταφερει ο Αργυρης θα τους δωσει το επιχειρημα - και το ξερετε οτι το θελετε - "με ξενους διαιτητες σας νικαμε" Αποκουμπι θα ηταν αν ελεγα για σφαγη. Αποκουμπι ειναι κατι που τα ριχνεις ολα εκει. Ε, δεν ειναι αποκουμπι γιατι θεωρω οτι δεν χρειαζεστε αυτη τη στιγμη σφαγη. Λιγα σπορια αρκουν. Τι αποκουμπι μου λες, βλεπεις να λεω οτι γαμαμε και οτι θα μας σφαξετε για να κερδισετε?
margaritagr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν αρχιζω καμια κλαψαΔεν μου φταις εσυ ουτε θεωρω οτι με 45-55 θα χαναμεΑπλα επειδη οι Αυγουλοπουλοι παιζουν πολυ με την προπαγανδα και τα εχουν μια χαρα με την Ευρωλιγκα ξερουν οτι οπως ειναι οι ομαδες, ενα μικρο σπρωξιμο που δεν θα το συζητουσαμε γενικα, οπως τα εχει καταφερει ο Αργυρης θα τους δωσει το επιχειρημα - και το ξερετε οτι το θελετε - "με ξενους διαιτητες σας νικαμε" Κατσε δηλαδη ααααν ο ολυμπιακος νικησει θα ναι γιατι θα χει ενα μικρο σπρωξιμο ωστε να μπορουμε να λεμε οτι σας νικαμε με ξενους διαιτητες?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κατσε δηλαδη ααααν ο ολυμπιακος νικησει θα ναι γιατι θα χει ενα μικρο σπρωξιμο ωστε να μπορουμε να λεμε οτι σας νικαμε με ξενους διαιτητες?Αυτο θα το λετε ουτως η αλλως αν νικησετε. Βασικα το λετε πριν καν νικησετε. Οτι στας Ευρωπας εδω και 2 χρονια οι αγαπημενες ομαδες του Ισπανου ειναι 3 και εχουν κοκκινα/μωβ στη φανελα και οι 3 ειναι γεγονος που οι μονοι που μπορουν να το αμφισβητησουν ειναι αυτοι που βλεπουν καθαρα τα πρωταθληματα Σωκου και χοντρου.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό το 55-45 θέλω να το παραδεχτείς έστω και μια φορά για τους τελικούς της Α1. Αλλά με αντίστροφα τα κουκιά. Εκεί ως γνωστόν δεν υπάρχει η παράγκα του Μπερτομέου.Ο ΠΑΟ δείχνει να έχει ξεμείνει απο λύσεις και δυνάμεις, αφού δεν έχει ροτεϊσιον, όχι τουλάχιστον αξιοποιήσιμο μέχρι στιγμής απ' τον Πέδουλα. Το να κάνετε τα περισσότερα αβίαστα λάθη στο 4ο κάτι σημαίνει, υπάρχει πολύ κούραση που θα αρχίσει να βγαίνει όσο περισσότερο προχωράμε στη σεζόν.
DKNI Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Κατσε δηλαδη ααααν ο ολυμπιακος νικησει θα ναι γιατι θα χει ενα μικρο σπρωξιμο ωστε να μπορουμε να λεμε οτι σας νικαμε με ξενους διαιτητες?ΟΧΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟ Κανω μια ΕΚΤΙΜΗΣΗ Μπορει να μας ριξετε 50π με 100-0 διαιτησια υπερ μας. Δεν λεω τιποτα, δεν ειμαι μαντης. Κανω μια εκτιμηση Το αν επαληθευτει το βλεπουμε σε 7 μερες
thanos77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Σημερα Μπερτομεου στο ΣΕΦ Την αλλη βδομαδα λεει δεν μπορει, δεν θα ερθει Οπως ειμαστε τωρα, θα εχουν ενα 45-55 διαιτησια και να σου το επιχειρημα "στην Ευρωπη με τους διαιτητες της Ευρωλιγκα ειδατε?" ενταξει το ακουσαμε και αυτο οτι ο ολυμπιακος θα εχει ευνοικη διαιτησια με τον βαζελο ...ετσι ειναι οταν εχεις κεδ και βασιλακοπουλο και συνηθιζεις να κατακτας πρωταθληματα υπογειως το 50-50 το νιωθεις αδικια
Demon13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Και στην μπάλα και εκεί το 50-50 μας φαίνεται για αδικία Τζάμπα τα λεφτά της wild card Εδώ έχουμε κεδ-βασιλακο, τόσα χρόνια. Πήγε και πέταξε τα λεφτά του ο Δημητράκης. 830.000 ευρώ.
thanos77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Και στην μπάλα και εκεί το 50-50 μας φαίνεται για αδικία Τζάμπα τα λεφτά της wild card Εδώ έχουμε κεδ-βασιλακο, τόσα χρόνια. Πήγε και πέταξε τα λεφτά του ο Δημητράκης. 830.000 ευρώ. γιατι ποιος σου ειπε οτι στην μπαλα ειναι καλυτερα ? οτι γνωμη εχω για τον τρακη την ιδια εχω και για τον δικο μας
margaritagr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 ΟΧΙΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΥΤΟΚανω μια ΕΚΤΙΜΗΣΗΜπορει να μας ριξετε 50π με 100-0 διαιτησια υπερ μας. Δεν λεω τιποτα, δεν ειμαι μαντης.Κανω μια εκτιμησηΤο αν επαληθευτει το βλεπουμε σε 7 μερες Αν ο Μπερτομεου ηθελε να ευνοηθει ο ολυμπιακος στο προσεχες ματς, νομιζω θα ταν πιο "undercover" και δε θα ρχοταν στο Σεφ σημερα. Κατα τ αλλα δε μου φαινεται περιεργο να ρχεται στην εδρα του 2 φορες ορωταθλητη, λες κι ο Πλατινι ας πουμε δεν επισκεπτεται διαφορα γηπεδα.. Παντως αν θυμασαι περυσι μια χαρα Τσκα σφυριζανε στον ημιτελικο.
Chris_85 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Mας ευνοησαν εξαλλου περυσι οταν κολλησε το χρονομετρο και εγινε κηδεια στο σεφ. Το ματς επαναληφθηκε και πηραμε τη νικη. Ειδες? Αν εχεις παραγκα..
Pankar95 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Ο Ράιτ από πότε θα μπορεί να συμμετάσχει Ευρωλίγκα;
margaritagr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Τι καλυτερο εχει απο τον Παππα ο Ραιτ; Ο Τζόρντι Μπερτομέου βρέθηκε χθες στο ΣΕΦ όπου συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Παναγιώτη Αγγελόπουλο, και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου. Πριν από αυτό είχε ραντεβού και με ανθρώπους των «πράσινων». Όχι με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς απουσίαζε στο εξωτερικό, αλλά με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Γιώργο Σίντιακ και τον διευθυντή μάρκετινγκ Ηλία Κατσογιάννη. Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωλίγκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις κινήσεις που έχει κάνει η ΚΑΕ προκειμένου να μην υπάρχουν τα περσινά προβλήματα που επέφεραν την τιμωρία της έδρας, αλλά και για την εικόνα του γεμάτου ΟΑΚΑ. Παράλληλα έγινε κουβέντα και για τον επερχόμενο «εμφύλιο» με τον Ολυμπιακό. Ο Τζόρντι Μπερτομέου ζήτησε να διατεθεί ένας παίκτης από κάθε «αιώνιο» για ένα τηλεοπτικό σποτάκι, ενώ ενημερώθηκε πως με κάθε εισιτήριο που αγοράζουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» παίρνουν και μια επιστολή του προέδρου της ΚΑΕ με μήνυμα κατά της βίας.
stamatinho Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Τι καλυτερο εχει απο τον Παππα ο Ραιτ; Καλυτερη θεση στο παγκο.Την πιο καλη ομως την εχει ο Βλαντο. Αντε να δουμε τι θα γινει με τον Βασιλη Δανιηλ του μπασκετ. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις