stamatinho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να έχει πυρετό ο Σταματίνο Επειδή βάρεσε παράκρουση ο Δημητράκης και λέει οτι του κατεβαίνει δεν σημαίνει οτι είναι και σωστό. Δεν ξέρει τι λέει πια... Καλά θα κάνει να μείνει έξω απο το ποδόσφαιρο ο Δημητράκης και να κρατήσει το μπάσκετ ψηλά. Αν κανει στο ποδοσφαιρο το μισο που εχει κανει στο μπασκετ θα ειμαι ευχαριστημενος παντως.
tool1983 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πάμε για 3/3 στο μπάσκετ. Το κακό είναι ότικαναμε ήττα εκεί που οι αλλοι δε θα κανουν. Πολύ κακό κοουτσάρισα απ τον Πεδουλακη.
DKNI Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μονο ο Αργυρης θα επαιζε με τριποντα την χειροτερη, αντε μαζι με Αρμανι, φροντλαιν ομαδας που παει για προκριση. Μονο. Αξιοι της μοιρας μας. Και ακομα πιο αξιος της μοιρας του και πεταμενων χρηματων ο ΔΓ Ετσι ειναι, αν ο στοχος σου και το κριτηριο ειναι αν θα κερδισεις τον γαυρο 50-49, σορρυ αλλα θα το πληρωσεις στην Ευρωπη Εμ Αργυρη μου, οταν ο Γιανκοβιτς, ο Μαικ, ο Μαυροκεφαλιδης, ο Παππας ειναι στον παγο ολη τη χρονια, θα ερθει ωρα που θα εχεις 1 τραυματισμο, 1-2 ντεφορμαρισματα και θα τους χρειαστεις και θα ειναι για τα πουλια Τουλαχιστον θα εχουμε χρονο μεχρι τους τελικους να ξεκουραστουμε και να παμε να παρουμε το γαμωπρωταθλημα που τοσο μονοδρομος ειναι για τον ΔΓ Και εχω την αισθηση πως φετος δεν θα κανει το ιδιο λαθος το καλοκαιρι. Δυστυχως ομως το καλοκαιρι δεν θα ειναι διαθεσιμος ο Αρχοντας 1
firewalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Λήξης. Μας "τέντωσαν" τα ατομικά λάθη και η "άμυνα".
tool1983 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Στη τελική δε νομίζω πως αξίζουμε καν τη πρόκριση,εντελώς μονοδιάστατη ομάδα. Ήλπιζα μετά τις 3 νίκες ότι θα είχαμε την ψυχολογία για κάτι καλύτερο.Επεσα έξω.
DKNI Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ηταν μεγαλο πληγμα ο Γκιστ. Εκει στηριζοταν η αμυνα μας φετος και η ενεργεια - που περσυ ηταν μονο οι ταπες του Στεφαν Δεν ειναι δικαιολογια. Ειναι Πεδουλακης. Οταν εχεις μαθει ΜΙΑ ΖΩΗ να προπονεις το Περιστερι, να εχεις 7 παικτες, να κανεις 1 πραγμα, να σου αρκει το "οπως οπως" αυτα συμβαινουν Ομως επιμενω, ο Πεδουλακης δεν κοροιδεψε ποτε, δεν παριστανε τον Ποποβιτς. Στις δηλωσεις ισως, αλλα στο παρκε παντα Περιστερι εβγαζε. Οποιος δεν ηταν τυφλος εβλεπε Ας τα αναλογιστει αυτος που επεμενε να τον κραξει απο δηλωσεις και Πρασινη, και αυτο το ξερω προσωπικα, που δλδ εβλεπε τι ερχεται και ομως δεν το αλλαξε οσο προλαβαινε Τωρα καληνυχτα και απλα προσευχες να το παρει η πουταλωνα και οχι ο γαυρος ή η Ρεαλ
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχει τελειωσει τιποτα, με 2-3 σημαντικες νικες (συν τις νικες που πρεπει να θεωρουνται εντος προγραμματος) κλειδωνουμε 2η θεση, αλλα με το μπασκετ που παιζουμε απο την αρχη της σεζον μεχρι και τωρα ειναι σαν να εχουν τελειωσει ολα. Ασχημο το γεγονος οτι κατεβαινουμε με κακη ψυχολογια απεναντι στον ΟΣΦΠ, ενω σε αυτους συμβαινει το ακριβως αναποδο. Καμπανακι ειχε χτυπησει με τον ΚΑΟΔ, αν και τι λεω, σε καθε παιχνιδι καμπανακι χτυπαει εδω και 1,5 χρονο αλλα πού... Απτην αρχη της σεζον ελεγα οτι Μπατιστ-Φωτσης δεν ειναι οι μεταγραφες πανω στις οποιες πρεπει να χτισουμε ελπιδες και προσδοκιες. Δυστυχως λιγοι το καταλαβαν αυτο, και δυστυχεστατα δε το συνηδητοποιησαν ουτε οι ιδιοι οι ανθρωποι της ομαδας οτι οι συγκεκριμενοι παιχτες ΔΕΝ ενισχυουν το ροστερ τοσο οσο υπολογιζαν. Κι αν με ρωτατε, προτιμω 1000 φορες τον περσυνο σαπιο Τσαρτσαρη απο αυτο το πραγμα που (δεν) βλεπω απτον Φωτση. Στην τελικη ο Τσαρτσαρης ηταν και τζοκερ στη ρακετα και επαιζε και 5ρι δινοντας ΑΞΙΟΠΠΙΣΤΑ λεπτα τοσο σε Λασμε οσο και σε Γκιστ. Αυτα που ο Φωτσης φετος δεν εχει δωσει σε ουτε 1 παιχνιδι. Εκει που επεσα εξω βεβαια, ειναι στο οτι περιμενα περισσοτερα απο Παππα και Γιακνοβιτς και δεν ξερω τι παιζει με αυτους. Ειναι οι ιδιοι τοσο κακοι στις προπονησεις, ειναι ο Αρτζυ που αδυνατει να τους διαχειριστει σωστα? Αυτο που βλεπω ειναι οτι εχουμε δυο καλους παικτες σε ρολο και καθηκοντα Ξανθοπουλου και Γιαννοπουλου. Και δεν κραταγαμε εκεινους να τελειωνει το θεμα? Επισης , ενας πολυ πολυ κακος Ουκιτς, ισως επειδη δεν εχουμε διαχειριστει ΟΥΤΕ και τη συγκεκριμενη περιπτωση οπως πρεπει (σε οτι αφορα τον τραυματισμο του). Και τι συμπεραινουμε για αλλη μια χρονια? ΔΔ παιζε 40 λεπτα και κλεβε οποιο ματς κλεβεται στο τελευταιο 5λεπτο. Ο dominant Παναθηναικος που ελεγχει αμυνα-ρυθμο-επιθεση μας εχει τελειωσει. Θα υπαρξουν καποια ματς που θα ειναι εξαιρεσεις, οπως και περυσι, ελπιζω να ΜΗΝ ειναι οι τελικοι της Α1 και φετος γιατι θα χορτασουμε Αρτζυ και το 2014-2015.
stamatinho Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θελω μονο ξενους προπονητες αλλα εγω θα το πω. Ελληνας προπονητης στο μπασκετ...τι περιμενεις....?
DKNI Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πως ρε μαλακα δεν εχει τελειωσει τιποτα!?!?!?! Που θα βρεις τις εξτρα νικες? Εγω σου λεω οτι μαλλον παμε για αποκλεισμο. Και το λεω σοβαρα. Θα κερδισεις τον γαυρο? Θα κερδισεις στο Μιλανο ή την Πολη? Αστο, παμε φουλ για αποκλεισμο ΥΓ. Διαφωνω για Φωτση και Μαικ. Ο Αντωνης εχει προσφερει ως backup 4αρι, ο Μαικ ηρθε για 3-4' και να αποσυρθει τιμητικα. Το οτι ο Μαυροκεφαλιδης ψωλαρει και παραλληλα τους εχει καψει ο Αργυρης δεν ειναι θεμα του Μαικ. Κανονικα δεν επρεπε να συζηταμε για το αν ειναι σοβαρη μεταγραφη ο Μαικ Ψιχουλα πηρε, για να κρεμασουμε την φανελα ηρθε, δεν σου φταιει αυτος αν ξαφνικα του ζητας να γινει Μαικ 2010
firewalker Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Τον Ο.Σ.Φ.Π. μπορούμε κάλλιστα να τον καθαρίσουμε μέσα έξω, αλλά δεν λέει κάτι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Πως ρε μαλακα δεν εχει τελειωσει τιποτα!?!?!?! Που θα βρεις τις εξτρα νικες? Εγω σου λεω οτι μαλλον παμε για αποκλεισμο. Και το λεω σοβαρα. Θα κερδισεις τον γαυρο? Θα κερδισεις στο Μιλανο ή την Πολη? Αστο, παμε φουλ για αποκλεισμο ΥΓ. Διαφωνω για Φωτση και Μαικ. Ο Αντωνης εχει προσφερει ως backup 4αρι, ο Μαικ ηρθε για 3-4' και να αποσυρθει τιμητικα. Το οτι ο Μαυροκεφαλιδης ψωλαρει και παραλληλα τους εχει καψει ο Αργυρης δεν ειναι θεμα του Μαικ. Κανονικα δεν επρεπε να συζηταμε για το αν ειναι σοβαρη μεταγραφη ο Μαικ Ψιχουλα πηρε, για να κρεμασουμε την φανελα ηρθε, δεν σου φταιει αυτος αν ξαφνικα του ζητας να γινει Μαικ 2010 Εγω ηξερα τι ειναι ο Μαικ και τι ειναι ο Φωτσης και δεν κρινω τους ιδιους , αλλα κρινω οσους θεωρησαν οτι με αυτες τις 2 μεταγραφες στηνουμε την καλυτερη φροντ λαιν στην Ευρωπη. Αλλοι, συμπεριλμβανομενου του προπονητικου τιμ τους πηραν πιστευοντας οτι ο ενας θα βγαζει πιο πολλα πικ εν ρολ κι απο τον παλιο καλο εαυτο του, και ο αλλος θα μαζευει ριμπαουντς, θα κανει ταπες και θα σουταρει 7/7 τριποντα σε καθε ματς. Δε θες εξτρα νικες btw. Τα υπολοιπα εντος εδρας σου θες για προκριση και για 2η θεση να παρεις μια εως 3 νικες εκτος εδρας (εξαρταται και απτα αποτελεσματα των υπολοιπων βεβαιως). Οτι η ομαδα δεν με πειθει πως μπορει να νικησει ολα τα εντος εδρας το ειπα και παραπανω. Προσωπικα, εκτιμω, με το ζορι 4οι ή και εκτος, γιατι δεν βλεπω να νικαμε ολα τα εντος, ουτε και βλεπω νικη στην Εφες ή την Αρμανι (τα παιχνιδια με τον ΟΣΦΠ ειναι αλλη περιπτωση και δυσκολα προβλεπονται και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν μπορεις να εχεις ως δεδομενο οποιοδηποτε αποτελεσμα). Οπως και να χει η ηττα απτην Μπαρτσελονα, αν ηταν νικη θα μιλαγαμε πολυ διαφορετικα ακομα και μετα το σημερινο αποτελεσμα που -κακα τα ψεματα- ψιλοηταν μεσα στο προγραμμα. Το λεω γιατι κατ'εμε ηταν τσαμπα ηττα τελειως.
tool1983 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Με πρόλαβε ο DKNI για το Μαικ κ τον Φώτση. Για τον Ουκιτς δεν ξέρω τι φταίει αλλα είναι τραγικός. Κι εγώ είμαι περίεργος ποιες είναι οι νίκες εκτός προγράμματος γιατι εγώ βλέπω 3 μέχρι το τέλος. Μας φτάνουν;Δε νομίζω.
DKNI Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Τον Ο.Σ.Φ.Π. μπορούμε κάλλιστα να τον καθαρίσουμε μέσα έξω, αλλά δεν λέει κάτι.Σημερα Μπερτομεου στο ΣΕΦ Την αλλη βδομαδα λεει δεν μπορει, δεν θα ερθει Οπως ειμαστε τωρα, θα εχουν ενα 45-55 διαιτησια και να σου το επιχειρημα "στην Ευρωπη με τους διαιτητες της Ευρωλιγκα ειδατε?"
Tilemaxx Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Aν χάσετε στο ΟΑΚΑ ουσιαστικά μένετε εκτός δεύτερης θέσης, οπότε αν χάσετε και δεν στραβοπατήσουμε εμείς μετά εκτός προγράμματος είναι πολύ δύσκολο να μπείτε μετά δυάδα. Οπως ειμαστε τωρα, θα εχουν ενα 45-55 διαιτησια και να σου το επιχειρημα "στην Ευρωπη με τους διαιτητες της Ευρωλιγκα ειδατε?" H αλλιώς, αρχίζουμε απο τώρα κλάψα εμείς οι παναθηναϊκοί για να έχουμε να βρούμε αποκούμπι σε περίπτωση ήττας. Σοβαρευτείτε.
DKNI Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Με πρόλαβε ο DKNI για το Μαικ κ τον Φώτση. Για τον Ουκιτς δεν ξέρω τι φταίει αλλα είναι τραγικός. Κι εγώ είμαι περίεργος ποιες είναι οι νίκες εκτός προγράμματος γιατι εγώ βλέπω 3 μέχρι το τέλος. Μας φτάνουν;Δε νομίζω. Ο Ουκιτς εχει ερθει σακατεμενος απο το Ευρωμπασκετ Επισης αντι να τον αφησει να κανει τον Ουκιτς, τον εχει βαλει να κανει τον αντιΔιαμαντιδη. Ετσι δεν μπορεις να παρεις απο τον Ουκιτς την τρελα του Ουκιτς Το ερωτημα που πρεπει να απαντησουν στον κοσμο ειναι Ειχες 4 γκαρντ. Λιγα αλλα εβγαινε. Ξαφνικα τα 2 σου εχουν προβλημα σοβαρο. Και επιλεγεις...τι? Να τους πας συντηρητικα 1 σεζον? Μα ποσο μαλακας εισαι? Οκ, δεν μπορεις να αναγκασεις τον αλλο να βαλει νυστερι αλλα 2/2? Δυο παικτες εκτος λογικης, σε κακη κατασταση γιατι απλα δεν καθησαν 3 μηνες εκτος Και αν του Παππα στον αγκωνα εσκασε αργα και επειδη ειναι αγκωνας και θυμομαστε τον Μαριτς θα του τελειωνε την χρονια, του Ουκιτς το ηξερες Σεπτεμβρη, το Νο2 γκαρντ σου και αντι να το λυσεις, ταλαιπωρεις τον παικτη και ταλαιπωρει αυτος την ομαδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις