Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειλικρινά. Last time. και μετά I rest my case.

δεν καταλαβαίνω σε ποια χώρα είναι επί των καθαρων αποδοχών, μια που στην Ελλάδα είναι επι των μεικτών, αφαιρουμένων των ασφαλιστικών εισφορών .....Εσυ τι δεν καταλαβαινεις?

Παρολαυτα, last time:

Το συμβόλαιο του παπαλουκά, το κατατεθημένο, που βγήκε στο cas,ήταν 3m καθαρά , άρα 3,8m MΕΙKTA. Με το παλιό καθεστώς, μιλάμε για εφορία 800χλδ. (Εγώ θυμάμαι 3,5m, αλλά anyway, πάμε και με 3)!

Εδω λες οτι το cas εβγαλε 3εκ καθαρα οκ? Και μιλας οτι η εφορια ηταν 800χιλ με το παλιο καθεστως αρα οπως αναγραφεις κιολας τα μεικτα ηταν 3.8εκ ευρωΕδω λες λοιπον 3εκ + 800χιλ η εφορια = 3,8εκ οπως γραφεις ΕΣΥ...

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Δημοσ.

αν θέλετε να κάνετε τις σωστές πράξεις, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ το καθαρό ,για να βγάλετε το μεικτό, πρέπει να διαιρέσετε με το (1-%φορολογίας).

Λιανά. φραγκοδίφραγκα .

Πας σε μια επιχείρηση. Ζητάς 1.000 ευρώ καθαρά. Η φορολογία είναι 40%. Εστω ότι δεν υπάρχει ΙΚΑ.

Πόσος είναι ο μεικτός μισθός σου?

εσείς λέτε 1.400. ΛΑΘΟΣ!

Ο μεικτός μισθός σας είναι 1.666 ευρώ. 

Το οποίο, όταν φορολογηθεί με 40%, θα σας δώσει 1.000 ευρώ καθαρά.

Και θα πληρώσετε εφορία, ΟΧΙ 400 ευρώ, αλλά 666.

Συμφωνώ. Κανένα νόημα.

Edit: το εσβησα, γιατι προσεβληθή ο chris_85. Sorry για αυτό.

Ομως, δεν παλεύεται, να εξηγείς 10 φορές το ίδιο πράγμα, και  ο αλλος να μην προσέχει καν τι του λες....

Δημοσ.

Ούτε την αποφορολόγηση δεν μπορούν να συλλάβουν και με τον ισολογισμό μόνο θα καταλάβουν τα οικονομικά της ΚΑΕ.

• Like 1
Δημοσ.

Αφου προσβληθηκε? ρε τον ευθικτο..

Δες το πρωτο ποστ που σε ρωτησα πολυ ευγενικα πως βγαινει αυτη η φορολογιση και την απάντηση σου..

Μαλλον εχεις χασει το νοημα του φορουμ

Δημοσ.

το ειπα. πολλες φορές. το εξήγησα. εβαλα νούμερα. και εσύ επέμενες να ρωτάς, τι δεν καταλαβαινω.

Αφού αναρωτήθηκες αν έχουμε διαβάσει τους ισοολογισμούς, αλλά δε μας εξήγησες εσύ τι βρήκες σε αυτούς τελικά, και αφού σου είχα ήδη εξηγήσει 2 φορές πως οι αυγουλομάτηδες ηθικοί πρόεδροί σου, προσπάθησαν να κλέψουν δεδομένα το δημόσιο με προφορική συμφωνία,

με ρωτησες αν έχω σοβαρό πρόβλημα στη μέθοδο των τριών.

Σου ξαναεξηγησα.

Μου ξαναεδωσες παραδειγμα .

Και σου ξαναεξηγησα.

και ειπες οτι δεν εχει νόημα.

Και σου ξαναεξηγησα....

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω ότι πιθανότατα τα μηνύματα θα σβηστούν, αλλά η υποκρισία τρέχει απο μπατζάκια.

Μιλάει για ευγένεια και κανόνες συμπεριφοράς ο ίδιος τύπος που παλιότερα μίλαγε σε μέλη του φόρουμ για τις οικογένειες τους και προσκαλούσε σε ραντεβού για να δείξει ποιος είναι μάγκας.

Πόσο πιο σουρεάλ;

• Like 1
Δημοσ.

το εκανα εντιτ αφού προσεβλήθηκε μέλος. Η ουσία όμως δεν αλλάζει, ότι υπάρχει σοβαρό gap μαθηματικής λογικής που σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα στην προσπάθεια αγιοποίησης του προεδρα....

Ωραια,εσυ γιατι εγραψες αυτο εδω λοιπον αφου ειναι οπως τα λες?

Παρολαυτα, last time:

Το συμβόλαιο του παπαλουκά, το κατατεθημένο, που βγήκε στο cas,ήταν 3m καθαρά , άρα 3,8m MΕΙKTA. Με το παλιό καθεστώς, μιλάμε για εφορία 800χλδ. (Εγώ θυμάμαι 3,5m, αλλά anyway, πάμε και με 3)!

Πως γινεται να λες οτι στα 3εκ καθαρα που εβγαλε το cas,τα μεικτα ηταν 3.8εκ και να λες οτι ο φορος ηταν 800χιλ?Αυτο μου εξηγεις?

Προφανως για να βγαζεις εφορια 800χιλ στα 3εκ του cas και να γραφεις οτι το μεικτο ποσο ηταν 3.8εκ προφανως εκανες 3εκ+800χιλ φορος ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ=3,8εκ

Ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Ωραια,εσυ γιατι εγραψες αυτο εδω λοιπον αφου ειναι οπως τα λες?

Πως γινεται να λες οτι στα 3εκ καθαρα που εβγαλε το cas,τα μεικτα ηταν 3.8εκ και να λες οτι ο φορος ηταν 800χιλ?Αυτο μου εξηγεις?

Προφανως για να βγαζεις εφορια 800χιλ στα 3εκ του cas και να γραφεις οτι το μεικτο ποσο ηταν 3.8εκ προφανως εκανες 3εκ+800χιλ φορος ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΛΕΣ=3,8εκ

Ετσι δεν ειναι?

Δεν υπάρχεις....

Καθαρό ? 3m.

Μεικτό με 21% φορολογία?

3/(1-21%)=3,8m.

Φόρος? 800χλδ.

Καθαρό? παραμένει 3m.

Please, πες μου ότι το καταλαβες?

Δημοσ.

Το αντίθετο. Σκέφτηκες μήπως χερι του Αλαφ ήταν αυτό επειδή δεν δίνει την ΠΑΕ και κοιτάει την καρέκλα του μιας κ δεν αντιδρα κανείς απο εσας για την κατάντια της ομάδας και είναι ικανοποιημενοι?

Ανυπόστατες και αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας, μικρής διανοητικής εμβέλειας... Μείνε στα δεδομένα.

Δεν θα κάνει άλλη δουλειά με τον Θωμαϊδη θα ασχολείται, κάθε φορά που έχει εκπομπή.

Θέλει την ΠΑΕ, δεν την δίνει ο Αλαφούζος. τι άλλο θα ακούσουμε. 

Δημοσ.

Μπήκα να δω σχόλια για την κόντρα αλα - Γιάννα και βλέπω κόντρα μαθηματικών.

Στο θέμα μας τώρα. Ο Γιάννα θέλει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια και ψάχνει δικαιολογίες. Έδωσε βάση στην Δική;; seriously? Που κάθε Τρίτη την κοροϊδεύουν οι Αντώνηδες. Ξεφτίλα

Δημοσ.

Ενταξει τωρα δικαιολογημένα τα πηρε ο ΔΓ,πρωτα δειχνει το Μαρινακη κ λεει πανω-κατω ότι κατηγορείται για δωροδοκια στο ημιχρονο του τελικου με τον Αστερα.

Μετα δειχνει τον ΔΓ κ λεει ότι κατηγορειται για εξυβριση διαιτητη στον αγωνα με το ΟΣΦΠ.

Βρήκαμε παπα, να θαψουμε καμια δεκαρια.

Δημοσ.

Ενταξει τωρα δικαιολογημένα τα πηρε ο ΔΓ,πρωτα δειχνει το Μαρινακη κ λεει πανω-κατω ότι κατηγορείται για δωροδοκια στο ημιχρονο του τελικου με τον Αστερα.

Μετα δειχνει τον ΔΓ κ λεει ότι κατηγορειται για εξυβριση διαιτητη στον αγωνα με το ΟΣΦΠ.

Βρήκαμε παπα, να θαψουμε καμια δεκαρια.

Ο Αλαφουζος δεν ειναι υπευθυνος για τη θεματολογια τις "δικης" απο κει και περα ομως πρεπει καποιος να την πληρωσει.

Μπορουσε να το παει και αλλιως ο αλλοςκαι να μη παρει ολο το σκαι η μπαλα και μαζι και τον Αλαφουζο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω συμφωνω ότι δεν το ηξερε καν ο Αλαφούζος αλλα όπως γνωριζουμε ο ΔΓ δεν είναι κ το πιο ψυχραιμο ατομο.

Αυτος τωρα το βλεπει 1-1 το σκορ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...