antreaslam Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Η εφορία δεν θα πληρωνόταν με βάση το πρώτο συμβόλαιο το οποίο ήταν και το καταθετημενο? Ο φόρος του 40% δεν θα έβγαινε με το πρώτο συμβόλαιο? το 1ο συμβόλαιο ήταν με το παλιό καθεστώς του 21% (νομίζω),με κόστος 800χλδ περίπου Εφόσον οι αυγουλο, λένε ότι είχαν πράγματι συμφωνήσει με τον παπαλουκά για 1,7m καθαρό, τότε θα έπρεπε να υπογραφεί με το νέο καθεστώς (40%), που θα ανεβαζε το μεικτό συμβόλαιο στο 3,1m, και το χρέος προς εφορία για το συμβόλαιο αυτό, στα 1,4m.
Chris_85 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο ακριβως. Επισης περιμενω να μου πεις πως κλεβει ο Γιαννακοπουλος αφου (κατά δηλωση σου) δεν τρεχει τιποτα με τους ισολογισμους. Ισα ισα, αυτοαναιρεισαι, λεγοντας απλα πως "δε μπορεί να κατηγορείς κάποιον για τα οικον.του στοιχεία, όταν έχεις χειρότερη καθαρή θέση από αυτόν." Δε μου λες οτι δεν εκλεβε ο Γιαννακοπουλος, μου λες οτι κλεβει και ο Αγγελοπουλος. Εχω δικιο? Ρε Σντρεα, τον Παπαλουκα του ειπαν θα παρεις λιγοτερα λεφτα στο μιλητο, και θα πληρωσουμε την εφορια με βασει το πρωτο συμβολαιο. Ουσιαστικα ο μονος χαμενος ηταν ο Παπαλουκας, ενω το δημοσιο θα έπαιρνε όσα πηρε και τωρα.
Demon13 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 To ΣΚΑΙ που δεν είναι αντικειμενικό και υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό; αυτά δεν λέγατε όλη μέρα εσείς οι γάβροι; Τι έγινε τώρα; Βλέπετε οτι ο Αλαφούζος δεν βάζει χέρι στο τι θα πει ο κάθε ΑΡΔ, ούτε όλοι κάνουν γαργάρα την αλήθεια για χάρη του ΠΑΟ. Άγνωστα πράγματα αυτά για τα γαβροmedia πρώτη πρώτη την ΔΤ και τον ΑΝΤ1. Επίσης σκεφτείτε και τον γελοίο νόμο του Μόραλη να τιμωρούνται οι ΠΑΕ για κάθε μπεκάτσα των ΑΡΔ, που αρκετοί γάβροι υποστηρίξατε. Δεν μου άρεσε η κίνηση του Γιανακόπουλου, θύμισε Πόλντο. Εμφύλιος μπάσκετ - ποδοσφαίρου αυτό μας έλλειπε.
antreaslam Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο ακριβως. Επισης περιμενω να μου πεις πως κλεβει ο Γιαννακοπουλος αφου (κατά δηλωση σου) δεν τρεχει τιποτα με τους ισολογισμους. Ισα ισα, αυτοαναιρεισαι, λεγοντας απλα πως "δε μπορεί να κατηγορείς κάποιον για τα οικον.του στοιχεία, όταν έχεις χειρότερη καθαρή θέση από αυτόν." Δε μου λες οτι δεν εκλεβε ο Γιαννακοπουλος, μου λες οτι κλεβει και ο Αγγελοπουλος. Εχω δικιο? Ρε Σντρεα, τον Παπαλουκα του ειπαν θα παρεις λιγοτερα λεφτα στο μιλητο, και θα πληρωσουμε την εφορια με βασει το πρωτο συμβολαιο. Ουσιαστικα ο μονος χαμενος ηταν ο Παπαλουκας, ενω το δημοσιο θα έπαιρνε όσα πηρε και τωρα. Αντε πάλι. Το δημόσιο έχανε από τη αυτή τη συνδιαλλαγή (όπως την περιεγραψαν τουλάχιστον οι αυγουλομάτηδες ), 600 χλδ ευρώ. Και ναι, σου λέω ότι κλεβει ο ένας, και ο άλλος. Εσύ κατηγορείς τον έναν , χρησιμοποιώντας μάλιστα, αβάσιμα επιχειρηματα. Και σου "την λέω", που δεν κατηγορείς και τους ΔΥΟ (ή κανέναν αν είσαι τόσο οπαδός και όχι πολίτης), για την κλοπή προς το δημόσιο.
Chris_85 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 .. και σε ρωταω, αφου ειναι αβασιμα, ΠΟΥ ξερεις οτι κλέβουν? Σορρυ κιολας, αλλά δεν εισαι σαφης. Γραφεις εδω : φαντάζομαι ότι κάνεις πλάκα, για την υπόθεση παπαλουκά. Αν αυτό που έγινε, δεν ήταν ΚΛΟΠΗ του δημοσίου, τι είναι κλοπή? Θυμίζω μονο, ότι είχε συμβόλαιο 3,5m, με εφορία κανα 800αρι χοντρικά (παλιό καθεστώς). Ειπώθηκε προφορικά, με τα μπαρμπούνια μάρτυρες, ότι θα πάνε σε συμβόλαιο 1,7m καθαρό όπως υποστήριξαν στο δικαστήριο οι νομιμοι και ηθικοί. Αυτό με εφορία 40%, θα σημαίνει λίγο πάνω από 3m μεικτά => εφορία 1,4m αντί για 800k. Ζημιά προς το δημόσιο? 600κ. Το συμβολαιο του Παπαλουκα ηταν 3.000.000 /χρονο η εφορια 21% άρα 630χιλ χονδρικα. Το προτεινομενο θα ηταν 1,7 (απο ποια πηγή αυτό? Τοσα λεφτα επιδικάστηκαν στον Παπαλουκα μαζι με τα δικαστικα έξοδα κτλ) η εφορια 40% άρα 680.000. Πως προκυπτει η ζημια προς το δημοσιο που αναφέρεις?
gamanos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 OMG και 3 LOL Από κει που σκίζαμε τα καλσόν μας ότι κλέβει ο απέναντι, από εκεί που μας νοιάζει οπαδικά τι κάνει ο CEO της Eurobank μπας και βρούμε τίποτα να προσάψουμε στον Εξάστερο, το αποδεδειγμένο κλέψιμο των δικών μας είναι "φάουλ απέναντι στην τυπικότητα" .
Chris_85 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ασε τα omg και απάντησε μου, πως υπογραφοντας νεο συμβολαιο στα 1,7 καθαρά, χανει το δημοσιο 600.000 Και επισης ρωταω για 3η φορα, αφου τα στοιχεια ειναι καθαρά, πως λες οτι κλεβουν και οι 2?
Crash_Batic Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 <p>To ΣΚΑΙ που δεν είναι αντικειμενικό και υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό; αυτά δεν λέγατε όλη μέρα εσείς οι γάβροι; </p> <p> </p> <p>Τι έγινε τώρα; Βλέπετε οτι ο Αλαφούζος δεν βάζει χέρι στο τι θα πει ο κάθε ΑΡΔ, ούτε όλοι κάνουν γαργάρα την αλήθεια για χάρη του ΠΑΟ.</p> <p> </p> <p>Άγνωστα πράγματα αυτά για τα γαβροmedia πρώτη πρώτη την ΔΤ και τον ΑΝΤ1.</p> <p> </p> <p>Επίσης σκεφτείτε και τον γελοίο νόμο του Μόραλη να τιμωρούνται οι ΠΑΕ για κάθε μπεκάτσα των ΑΡΔ, που αρκετοί γάβροι υποστηρίξατε.</p> <p> </p> <p>Δεν μου άρεσε η κίνηση του Γιανακόπουλου, θύμισε Πόλντο. </p> <p> </p> <p>Εμφύλιος μπάσκετ - ποδοσφαίρου αυτό μας έλλειπε.</p> Το αντίθετο. Σκέφτηκες μήπως χερι του Αλαφ ήταν αυτό επειδή δεν δίνει την ΠΑΕ και κοιτάει την καρέκλα του μιας κ δεν αντιδρα κανείς απο εσας για την κατάντια της ομάδας και είναι ικανοποιημενοι?
antreaslam Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 .. και σε ρωταω, αφου ειναι αβασιμα, ΠΟΥ ξερεις οτι κλέβουν? Σορρυ κιολας, αλλά δεν εισαι σαφης. Γραφεις εδω : Το συμβολαιο του Παπαλουκα ηταν 3.000.000 /χρονο η εφορια 21% άρα 630χιλ χονδρικα. Το προτεινομενο θα ηταν 1,7 (απο ποια πηγή αυτό? Τοσα λεφτα επιδικάστηκαν στον Παπαλουκα μαζι με τα δικαστικα έξοδα κτλ) η εφορια 40% άρα 680.000. Πως προκυπτει η ζημια προς το δημοσιο που αναφέρεις? ουφ. βαρέθηκα. Απλά παρενέβην γιατί αρχισες να μας λες να δούμε τους ισολογισμούς. Τελικά, δε μας είπες, ότι εσύ δεν τους είχες δει, και γιαυτό εμπιστευόσουν το γαβρο για την πληρέστατη οικονομική σου ενημέρωση. Τελικά, διάβασες τους ισολογισμούς? τι κατάλαβες από τα μετοχικά κεφάλαια των δύο? (ρητορική η ερώτηση)... Παρολαυτα, last time: Το συμβόλαιο του παπαλουκά, το κατατεθημένο, που βγήκε στο cas,ήταν 3m καθαρά , άρα 3,8m MΕΙKTA. Με το παλιό καθεστώς, μιλάμε για εφορία 800χλδ. (Εγώ θυμάμαι 3,5m, αλλά anyway, πάμε και με 3)! Το συμβόλαιο του παπαλουκά, που διαβάσαμε όλοι ότι είχαν συμφωνήσει, ήταν 1,7m καθαρά. Σωστά? Για να πάρει 1,7m ΚΑΘΑΡΑ, με το νέο καθεστώς, θα πρέπει, το μεικτό να γίνει 2,85m. (απλά μαθηματικά, με 40% εφορία). Αρα, υποχρέωση προς εφορία, 1,15m. Χαμένο το κράτος, κατά 1,15-0,8= 350.000 ευρω. Πιο νανιά, δε μπορώ να το κάνω ότι η προφορική συμφωνία ΖΗΜΙΩΝΕ το δημόσιο. απλά το είχα βγάλει μεγαλύτερο το νούμερο, γιατί υπολόγιζα καθαρά 3,5m, αλλά για να μη μαλώνουμε για αυτό, και με τα 3 τα βρίσκουμε, αν δεχθείς να καταλάβεις τα παραπάνω απλοικά μαθηματικά... Και είμαι σίγουρος ότι κλέβουν, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, σε αντίθεση με εσένα, που φοβάσαι να πεις κουβέντα για τους άγιους, ηθικούς κ νόμιμους αυγουλομάτηδες, γιατί δε μου βγαίνουν λογικά τα οικονομικά στοιχεία της κατάστασης αποτελεσμάτων χρήσεως. Και ΔΕΝ επιτρέπω σε κανέναν να βιάζει τη λογική μου, άσχετα αν είναι πρόεδρΑς της ομαδας μου ή όχι. Εσυ μπορείς πάλι να επιτρέψεις ή να πιστέψεις ότι θέλεις.......
Chris_85 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Σοβαρολογεις? Ενα καθαρο συμβολαιο 1,7εκ επι 40% που θα φορολογηθει μας κάνει 2.85? Γιατι εμενα μου βγαινει 2,38εκ. Μηπως τα "απλα" μαθηματικα, δε σου ειναι τοσο απλα? Μηπως εσυ που καταλαβαινεις τα μετοχικα κεφαλαια, εχεις μεγαλο προβλημα στην απλη μεθοδο των τριων? Ρητορικη η ερωτηση βεβαια.
antreaslam Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Σοβαρολογεις? Ενα καθαρο συμβολαιο 1,7εκ επι 40% που θα φορολογηθει μας κάνει 2.85? Γιατι εμενα μου βγαινει 2,38εκ. Μηπως τα "απλα" μαθηματικα, δε σου ειναι τοσο απλα? Μηπως εσυ που καταλαβαινεις τα μετοχικα κεφαλαια, εχεις λιγο προβλημα στην απλη μεθοδο των τριων? Φιλικα παντα. Εντελώς φιλικά, έχεις ΣΟΒΑΡΟ θέμα στα μαθηματικά.... Βγάλε από το 2,38εκ που υπολόγισες, το 40% εφορία, και αν καταλήξεις σε 1,7m καθαρά, εγω θα μπω στη σάουνα με τον 30αρη το χθεσινό να μου τον ακουμπάει.....
Chris_85 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Βρε ανθρωπε το ποσοστο της εφοριας ειναι επι των καθαρων αποδοχων! Τί δεν καταλαβαίνεις? Για να βρεις το ποσο που πρεπει να πληρωσει καποιος αθλητης που αμοιβεται πανω απο 100χιλ (ετσι οριζει ο νομος) ειναι οι καθαρες αποδοχες * 40%. Δηλ καποιος με 100χιλ καθαρες αποδοχες θα πληρωνε στην εφορια 40 χιλιαρικα.
antreaslam Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Βρε ανθρωπε το ποσοστο της εφοριας ειναι επι των καθαρων αποδοχων! Τί δεν καταλαβαίνεις? δεν καταλαβαίνω σε ποια χώρα είναι επί των καθαρων αποδοχών, μια που στην Ελλάδα είναι επι των μεικτών, αφαιρουμένων των ασφαλιστικών εισφορών .....Εσυ τι δεν καταλαβαινεις? 1
Crash_Batic Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 ουφ. βαρέθηκα. Απλά παρενέβην γιατί αρχισες να μας λες να δούμε τους ισολογισμούς. Τελικά, δε μας είπες, ότι εσύ δεν τους είχες δει, και γιαυτό εμπιστευόσουν το γαβρο για την πληρέστατη οικονομική σου ενημέρωση. Τελικά, διάβασες τους ισολογισμούς? τι κατάλαβες από τα μετοχικά κεφάλαια των δύο? (ρητορική η ερώτηση)... Παρολαυτα, last time: Το συμβόλαιο του παπαλουκά, το κατατεθημένο, που βγήκε στο cas,ήταν 3m καθαρά , άρα 3,8m MΕΙKTA. Με το παλιό καθεστώς, μιλάμε για εφορία 800χλδ. (Εγώ θυμάμαι 3,5m, αλλά anyway, πάμε και με 3)! Το συμβόλαιο του παπαλουκά, που διαβάσαμε όλοι ότι είχαν συμφωνήσει, ήταν 1,7m καθαρά. Σωστά? Για να πάρει 1,7m ΚΑΘΑΡΑ, με το νέο καθεστώς, θα πρέπει, το μεικτό να γίνει 2,85m. (απλά μαθηματικά, με 40% εφορία). Αρα, υποχρέωση προς εφορία, 1,15m. Χαμένο το κράτος, κατά 1,15-0,8= 350.000 ευρω. Πιο νανιά, δε μπορώ να το κάνω ότι η προφορική συμφωνία ΖΗΜΙΩΝΕ το δημόσιο. απλά το είχα βγάλει μεγαλύτερο το νούμερο, γιατί υπολόγιζα καθαρά 3,5m, αλλά για να μη μαλώνουμε για αυτό, και με τα 3 τα βρίσκουμε, αν δεχθείς να καταλάβεις τα παραπάνω απλοικά μαθηματικά... Και είμαι σίγουρος ότι κλέβουν, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ, σε αντίθεση με εσένα, που φοβάσαι να πεις κουβέντα για τους άγιους, ηθικούς κ νόμιμους αυγουλομάτηδες, γιατί δε μου βγαίνουν λογικά τα οικονομικά στοιχεία της κατάστασης αποτελεσμάτων χρήσεως. Και ΔΕΝ επιτρέπω σε κανέναν να βιάζει τη λογική μου, άσχετα αν είναι πρόεδρΑς της ομαδας μου ή όχι. Εσυ μπορείς πάλι να επιτρέψεις ή να πιστέψεις ότι θέλεις....... Μιας και μιλας για απλοικα μαθηματικα ας ξεκινησουμε οτι: το 21% των 3εκ ευρω του παλιου του συμβολαιου ειναι 630χιλ ευρω εφορια (με το παλιο καθεστως) το 40% των 1.7εκ ευρω του νεου συμβολαιου ειναι 680χιλ ευρω Το 21% των 3000000 ειναι 630000 ευρω. 3000000+630000=3630000 ευρω θα πληρωνε η ΚΑΕ Το 40% των 1700000 ειναι 680000 ευρω. 1700000+680000=2380000 ευρω θα πληρωνε η ΚΑΕ. Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα? δεν καταλαβαίνω σε ποια χώρα είναι επί των καθαρων αποδοχών, μια που στην Ελλάδα είναι επι των μεικτών, αφαιρουμένων των ασφαλιστικών εισφορών .....Εσυ τι δεν καταλαβαινεις? Ρε φιλε,οταν αναφερομαστε για μεικτα ποσα εννοουμε οτι μεσα σε αυτα ειναι ΚΑΙ η φορολογια.
antreaslam Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μιας και μιλας για απλοικα μαθηματικα ας ξεκινησουμε οτι: το 21% των 3εκ ευρω του παλιου του συμβολαιου ειναι 630χιλ ευρω εφορια (με το παλιο καθεστως) το 40% των 1.7εκ ευρω του νεου συμβολαιου ειναι 680χιλ ευρω Το 21% των 3000000 ειναι 630000 ευρω. 3000000+630000=3630000 ευρω θα πληρωνε η ΚΑΕ Το 40% των 1700000 ειναι 680000 ευρω. 1700000+680000=2380000 ευρω θα πληρωνε η ΚΑΕ. Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα? Ειλικρινά. Last time. και μετά I rest my case. δεν καταλαβαίνω σε ποια χώρα είναι επί των καθαρων αποδοχών, μια που στην Ελλάδα είναι επι των μεικτών, αφαιρουμένων των ασφαλιστικών εισφορών .....Εσυ τι δεν καταλαβαινεις? Edit: Το % της εφορίας, υπολογίζεται πάνω στο μεικτό. Αφαιρουμένου εφορίας (και ασφαλιστικών εισφορών), βγαίνει το καθαρό. Είναι ανάποδη μέθοδος των τριών ρε φουστη μου, θέλει διαίρεση αντί για πολ/σμο, δνε είναι πυρνηική φυσική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις