stamatinho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζω πως ειναι η καλυτερη "μεταγραφη" του Γεναρη αυτος ο παιχτης. 1
Crash_Batic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 50-50 σημερα στην μπαλα; καποιος φουρνος θα γκρεμιστηκε...<br><br> Καλη εμφανιση. Δεν κατεβηκε καν στο γηπεδο ο Παοκ.<br><br> Μπορουσαμε και 3-1<br><br> Sent from my GT-S6500 using Insomnia 3-1? Πλακα κανεις ετσι? Αλλο ενα 4-0 και λιγα θα ηταν..Μια τελικη ο ΠΑΟΚ σε ολο το 90λεπτο.Τουλαχιστον την εκανε πριν το 60'
Demon13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Πες μου τι θες προσωπικα να σου απαντησω; εγω βλεπω οτι απο τη μια οι παιχτες γουσταρουν να συμμετεχουν αλλα απο την αλλη αυτο τους καταπονει. Οχι μονο στο μπασκετ, δες ο,τι αλλο αθλημα θες. Πχ εθνικη ποδοσφαιρου, Νινης καθε 3 και λιγο εξω, αβρααμ ακομα δεν εχει επανελθει. Στο ποδόσφαιρο πληρώνεστε ανα αριθμό παιχτών που συμμετέχουν. π.χ. 10 παίχτες μέσα στην αποστολή; Τόσα. Και πρόσεχε δεν είναι λίγα τα λέφτά μπορεί να φτάσουν και 1εκ+ ευρώ ανα ματς της Εθνικής. Τα χέρια του τρίβει ο χοντρός όταν φωνάζουν τους παίχτες σας. Και υπάρχουν και αποζημιώσεις όταν τραυματίζονται. Άσε που ανεβαίνει και η αξία του παίχτη στις πωλήσεις που κάνει ο χοντρός. Παράξενη και η εξαφάνιση Φετφατζίδη και η εμφάνιση Σάμαρη στην 11άδα....κάποιος ετοιμάζεται να πουληθεί μάλλον.... Για το μπάσκετ δεν ξέρω...θα σου απαντήσει κάποιος που ασχολείται.
Crash_Batic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Στο ποδόσφαιρο πληρώνεστε ανα αριθμό παιχτών που συμμετέχουν. π.χ. 10 παίχτες μέσα στην αποστολή; Τόσα. Και πρόσεχε δεν είναι λίγα τα λέφτά μπορεί να φτάσουν και 1εκ+ ευρώ ανα ματς της Εθνικής. Τα χέρια του τρίβει ο χοντρός όταν φωνάζουν τους παίχτες σας. Και υπάρχουν και αποζημιώσεις όταν τραυματίζονται. Άσε που ανεβαίνει και η αξία του παίχτη στις πωλήσεις που κάνει ο χοντρός. Παράξενη και η εξαφάνιση Φετφατζίδη και η εμφάνιση Σάμαρη στην 11άδα....περίεργο τι να πω.... Για το μπάσκετ δεν ξέρω...θα σου απαντήσει κάποιος που ασχολείται. Μην λες ανακριβιες. 1εκ σε καθε ματσ? not Για ολη την διαρκεια των ομιλων του Μουντιαλ,για καθε παικτη θα παρει περιπου 50χιλ ευρω..
Tyler Durdenn Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ο Νάνο με διαφορά η καλύτερη μεταγραφή... Πάνω κάτω, γερά πνευμόνια, και σταθερός...
Crash_Batic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Στο ποδόσφαιρο πληρώνεστε ανα αριθμό παιχτών που συμμετέχουν. π.χ. 10 παίχτες μέσα στην αποστολή; Τόσα. Και πρόσεχε δεν είναι λίγα τα λέφτά μπορεί να φτάσουν και 1εκ+ ευρώ ανα ματς της Εθνικής. Τα χέρια του τρίβει ο χοντρός όταν φωνάζουν τους παίχτες σας. Και υπάρχουν και αποζημιώσεις όταν τραυματίζονται. Άσε που ανεβαίνει και η αξία του παίχτη στις πωλήσεις που κάνει ο χοντρός. Παράξενη και η εξαφάνιση Φετφατζίδη και η εμφάνιση Σάμαρη στην 11άδα....κάποιος ετοιμάζεται να πουληθεί μάλλον.... Για το μπάσκετ δεν ξέρω...θα σου απαντήσει κάποιος που ασχολείται. Ευχαριστω που με επιβεβαιωνεις οτι λες ανακριβιες... https://www.efsyn.gr/?p=149659
gamanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 αν χορηγος ειναι μια τραπεζα η οποια αναχρηματοδοτειται με τα δικα μας χρηματα, δε μας ενδιαφερει? Μία μικρή σημείωση, για να μην ξεφύγει η κουβέντα: Η ανατροφοδότηση της Τράπεζας δεν έγινε για να χορηγήσει λεφτά για wild card, οπότε στο πλαίσιο που γίνεται Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ κουβέντα, όχι δε θα έπρεπε να ενδιαφέρει και εν πάσει περιπτώσει ΔΕΝ πρόκειται για διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
Crash_Batic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 https://www.efsyn.gr/?p=149659 Δεν ισχυουν τα ποσα που ανεφερες πριν..Ειδικα το 1εκ ευρω που λες..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μόνο εγώ σκέφτηκα αμέσως; Περιμένω το Kουρκούτι να κάνει κάτι τέτοιο. 2
8elwADSL Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο στα παιδιά έβγαλαν πολύ πάθος,τρέξιμο και καλή κυκλοφορία μπάλας,ήμουν σίγουρος ότι θα κερδίζαμε ο ΠΑΟΚ έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ κομπλεξ όταν κατεβαίνει να παίξει Αθήνα,3-4 γκολ έπρεπε να είχαμε βάλει αλλά ας όψεται η αστοχία μας και ο Γλύκος. 1
Crash_Batic Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Το έγραψε καποιος. 118 φορες εχει ερθει Αθηνα ο ΠΑΟΚ και εχει μονο 13 νικες και 80κατι ηττες. Αυτο τα λέει ολα Παντως μου κάνει εντύπωση οτι κανενας δεν αναφέρθηκε στις δηλώσεις Στεφενς. Αν είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις προπονητής του Ολυμπιακου οι σελιδες θα ηταν ηδη 20 παραπάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις