stamatinho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ξεκινησε δυνατα ο αρης δε περιμενα τετοιο σκορ. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
daPro Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 35-7 στο 3ο δεκάλεπτο??? Άξιος κυπελλούχος ο βαζελος... 1
firewalker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ήθελε να μπει σήμερα. Μόνο από στημένες φάσεις.
Demon13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 50-50 σημερα στην μπαλα; καποιος φουρνος θα γκρεμιστηκε...<br><br> Καλη εμφανιση. Δεν κατεβηκε καν στο γηπεδο ο Παοκ.<br><br> Μπορουσαμε και 3-1<br><br> Sent from my GT-S6500 using Insomnia
DKNI Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Kαλά έκαναν. Εδώ πόσες χώρες απέσυραν την υποψηφιότητα τους λόγω κόστους, και εδώ που γίναμε το νέο Κατάρ σκορπάμε εκατομμυριάκια για πλάκα. Απο την στιγμή που δεν κερδίσαμε την πρόκριση στο γήπεδο πολύ κακώς μπήκαμε στην αισχρή αυτή διαδικασία. Αν τα χρήματα δεν είναι κρατικά, καλώς. Αλλά να μάθουμε τουλάχιστον ποιός και για ποιό σκοπό τα έδωσε. Εγω ειμαι ο 1ος που συμφωνω Οπως εχω πει για μενα επρεπε να καψουμε το Μουντομπασκετ, να κανουμε προπονηση το Ευρωμπασκετ '15 και να επικεντρωθουμε στην Ολυμπιαδα '16 οπου θα εχουμε μια τριαδα ψημενη στο ΝΒΑ, καποια νεα παιδια που ειναι 22-24 σε φουλ κατασταση στην καριερα τους και λιγους εμπειρους παλιους ΑΛΛΑ 1. Ως τι ρωτανε οι Αγγελοπουλοι και γιατι συγκεκριμενα τον Βασιλακοπουλο. Θες να μου πεις οτι αν ηταν πχ ο Ιωαννιδης στην αντιστοιχη θεση θα πεταγονταν? Ως τι ρωτανε, ως φιλαθλοι? Ελα, μην κοροιδευομαστε, και εμεις και εσεις και ολοι ξερουμε ποιος ειναι ο σκοπος 2. Εχεις δει ενα ολοκληρο συστημα ΜΜΕ να προμοταρει την wild card. Και μαλιστα, δεδομενου οτι οι περισσοτεροι παικτες ειναι ή εχουν συνδεθει με τον Ολυμπιακο, τοσο καιρο οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου και οι ΑΡΔ του Ολυμπιακου ηταν οι πρωτοι που ελεγαν "ναι στην wild card, τα λεφτα ειναι απο χορηγο, ειναι για το καλο του μπασκετ" Περαν αυτου, αφενος το timing παραειναι περιεργο (ανημερα του τελικου που ειναι ο 1ος τιτλος της χρονιας και κατεληξε σε μας) ενω επισης προσπαθω να καταλαβω την σποντα. Υπαρχει καποια σποντα? Ξερουν πχ ποιος ειναι ο χορηγος και προκαλουν την Ομοσπονδια να τον ανακοινωσει? Για μενα το μεγαλο ενδιαφερον ειναι στην αντιδραση των ΜΜΕ Οι περισσοτεροι ΑΡΔ που εχουν καλες σχεσεις και προμοταρουν τους Αγγελοπουλους, εχουν βεβαια και καλες σχεσεις με την Ομοσπονδια (Τοσα ταξιδακια πανε). Τόσο καιρο η κοντρα ηταν Αγγελοπουλοι-Βασιλακοπουλος για θεματα Ολυμπιακου. Εκει ηταν ευκολο να διαχωρισουν θεση. Τωρα? Κοντα με φοντο την Εθνικη? Χμ.... 50-50 σημερα στην μπαλα; καποιος φουρνος θα γκρεμιστηκε...Το πεναλτυ που χαρισε στον Κατσουρανη στο 0-0 το βλεπουμε πια σαν 50-50
stamatinho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Το καλο ειναι οτι πηραμε ντερμπυ και ειναι πολυ καλο για την πεσμενη ψυχολογια μας,εχουμε ακομα πολλα παιχνιδια. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
DKNI Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 2)Σου φαινεται πολυ λογικο να χουν δωθει ΤΟΣΑ λεφτα οταν το ελληνικο μπασκετ πειναει, και τα λεφτα αυτα να μη ξερουμε απο που προερχονται? στην αρχη το μυαλο ολων μας πηγε στη eurobank, οπως ομως διαβαζουμε, η τραπεζα εδωσε ενα μικρο μερος του ποσου. Οχι, οπως ειπα στον Τηλεμαχο, δειτε παλια μου ποστ, απο τους πρωτους που δεν ηθελαν wild card ΑΛΛΑ μεχρι σημερα, οι περισσοτεροι που ημασταν εναντιον ειμασταν πρασινοι. Αντιθετα, λογω του εντονου κοκκινου χρωματος της Εθνικης οι περισσοτεροι Ολυμπιακοι ηταν υπερ Εγω ακομα και τωρα ειμαι εναντιον και θεωρω κακως δώθηκαν. Απλα απορω για το κινητρο - περαν της επιθεσης στον Βασιλακοπουλο. Και η αληθεια ειναι οτι θα με ενδιεφερε το ποιος τα εδωσε - αφου η Ομοσπονδια λεει οτι δεν βγηκαν απο το μπατζετ - αλλα τι θα αλλαξει? Πιθανοτατα οποιος και να τα εδωσε, δεν θα τα εδινε στην Ομοσπονδια (οποτε να πεις κρατα τα για υποδομες) αλλα μονο για την wild card (η οποια ειχε και σχεση με την χορηγια της Eurobank) Και γω θα ηθελα να μαθω ποιος τα εδωσε αλλα μεχρι εκει... Μπραβο στα παιδια.Μια κρυο μια ζεστη μας εχουν ομως Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Απολυτα λογικο Τα περισσοτερα παιδια εχουν ενα Χ ταλεντο για να παιξουν καλα κοντρα στον γαυρο ή να κερδισουν τον ΠΑΟΚ αλλά όχι την εμπειρια να γυρισουν το 1-0 στην Τριπολη ενω ηταν καλυτεροι ή να κάνουν το 2-0 με τον ΟΦΗ για να ειναι σιγουροι Δεδομενου οτι απο τους πιο εμπειρους μονο ο Μπεργκ εχει βγει που ειναι εκτελεστής και σε εναν βαθμό ο Πράνιτς ενώ ο Σίφο είναι για τα πουλια και δεν μπορούμε να κρατάμε εύκολα το 0 πίσω, ενώ ο Πέτριτς δεν εχει μπει ακόμα, στηριζόμαστε κατα 70% στους under21 οπότε θα έχουμε πάνω κάτω
Armored Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δυστυχως η ομαδα αυτο το απιστευτο παθος το βγαζει μονο με τους μεγαλους αντιπαλους και δεν εμειναν και πολλοι. Αμα καταφερει ο Αναστασιου να σταθεροποιησει την αποδοση για να μην μας κανει ζημιες το καθε χωριο, θα ειναι αρχοντας. Ελπιζω να μπει ναβλωμενος ο Πετριτς, που οφειλει να το κανει αν θελει να παει Μουντιαλ, γιατι ενα θεματακι στα τελειωματα φασεων το εχουμε. Μεγαλο ρισπεκτ σε αυτην την παιχτουρα που λεγεται Νανο. Τον εκραζα στην αρχη αλλα μου εχει ραψει το στομα μηνες τωρα.
Chris_85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Εγω ειμαι ο 1ος που συμφωνω Οπως εχω πει για μενα επρεπε να καψουμε το Μουντομπασκετ, να κανουμε προπονηση το Ευρωμπασκετ '15 και να επικεντρωθουμε στην Ολυμπιαδα '16 οπου θα εχουμε μια τριαδα ψημενη στο ΝΒΑ, καποια νεα παιδια που ειναι 22-24 σε φουλ κατασταση στην καριερα τους και λιγους εμπειρους παλιους ΑΛΛΑ 1. Ως τι ρωτανε οι Αγγελοπουλοι και γιατι συγκεκριμενα τον Βασιλακοπουλο. Θες να μου πεις οτι αν ηταν πχ ο Ιωαννιδης στην αντιστοιχη θεση θα πεταγονταν? Ως τι ρωτανε, ως φιλαθλοι? Ελα, μην κοροιδευομαστε, και εμεις και εσεις και ολοι ξερουμε ποιος ειναι ο σκοπος 2. Εχεις δει ενα ολοκληρο συστημα ΜΜΕ να προμοταρει την wild card. Και μαλιστα, δεδομενου οτι οι περισσοτεροι παικτες ειναι ή εχουν συνδεθει με τον Ολυμπιακο, τοσο καιρο οι φιλαθλοι του Ολυμπιακου και οι ΑΡΔ του Ολυμπιακου ηταν οι πρωτοι που ελεγαν "ναι στην wild card, τα λεφτα ειναι απο χορηγο, ειναι για το καλο του μπασκετ" Περαν αυτου, αφενος το timing παραειναι περιεργο (ανημερα του τελικου που ειναι ο 1ος τιτλος της χρονιας και κατεληξε σε μας) ενω επισης προσπαθω να καταλαβω την σποντα. Υπαρχει καποια σποντα? Ξερουν πχ ποιος ειναι ο χορηγος και προκαλουν την Ομοσπονδια να τον ανακοινωσει? Για μενα το μεγαλο ενδιαφερον ειναι στην αντιδραση των ΜΜΕ Οι περισσοτεροι ΑΡΔ που εχουν καλες σχεσεις και προμοταρουν τους Αγγελοπουλους, εχουν βεβαια και καλες σχεσεις με την Ομοσπονδια (Τοσα ταξιδακια πανε). Τόσο καιρο η κοντρα ηταν Αγγελοπουλοι-Βασιλακοπουλος για θεματα Ολυμπιακου. Εκει ηταν ευκολο να διαχωρισουν θεση. Τωρα? Κοντα με φοντο την Εθνικη? Χμ.... Το πεναλτυ που χαρισε στον Κατσουρανη στο 0-0 το βλεπουμε πια σαν 50-50 1. Οι Αγγελοπουλοι θεωρουν πως ο Βασιλακο εχει στηριξει τον παναθηναικο οσο δεν παει, σε βαρος του ΟΣΦΠ. Προφανως και με την κινηση αυτη στοχευουν να πληξουν τον ιδιο και δεν τους ενδιαφερει για τα λεφτα (εμας ομως - και βαζω ολους μας μεσα - μας ενδιαφερουν τα λεφτα). 2. Τα ΜΜΕ ειναι απο τα πιο σαπια κομματια της ελληνικης κοινωνιας, ας φαληρισουν ολα, γινεται??
Demon13 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Το πεναλτυ που χαρισε στον Κατσουρανη στο 0-0 το βλεπουμε πια σαν 50-50 Εδώ δόθηκε αποβολή υπερ του Παναθηναϊκού, έχει ξαναδοθεί τέτοιο πράγμα φέτος; Είναι να μην χαρώ;
margaritagr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Dkni θεωρεις οτι τον ολυμπιακο τον συμφερει να χει παιχτες στην εθνικη οι οποιοι χανουν την προεροιμασια και καταπονουνται; Η μηπως εχει ανγκη την εθνικη ξερω γω, για να τα πανε καλα και να τους πουλησει; Το καλοκαιρι απορουσαμε γιατι πηγε ο Καββαδας. Αν ξερω γω ο Λιανος λοιπον εδινε χρηματα στην εοκ για τη καρτα και το σκηνικο με την επιλογη Καββαδα γινοταν μετα, δε θα μας εβαζε σε σκεψεις τυπου "εδωσε τα λεφτα για να του χρωστα χαρη η εοκ και να προωθει παιχτες του;" (Τελειως τυχαια ονοματα) Δε θεωρω λοιπον οτι ειναι αστοχη η ερωτηση, αλλωστε νομιζω οτι και στη βουλη τεθηκε τετοιο θεμα . Υγ: το πεναλντι στον Κατσουρανη δε το δωσε για να χει λιγο σασπενς
stamatinho Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δηλωσεις Στεφενς. http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/stefens_katalavainw_toys_paiktes_moy.2635757.html
DKNI Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Chris, χαίρομαι που έχουμε αντιληφθεί και οι δυο ποιο ειναι το κίνητρο Όσο για τα λεφτα, παρότι ξαναλέω ήμουν εναντίον, ειναι λιγο υπερβολή το "ποιοι φάγανε τα λεφτα" Εφόσον δεν δόθηκαν απο την ομοσπονδία αρα απο τους φόρους μας που γίνονται μπατζετ ομοσπονδιας τοτε πιθανότατα δόθηκαν μονο και μονο για την wild card απο χορηγό, χωρις αυτο το case δεν θα υπήρχαν αρα δεν "φαγώθηκαν λεφτα" Ακόμα και απο το μπατζετ να ειναι, ποτε κάποια ομοσπονδία ρώτησε τον κόσμο τι θα κάνει τα λεφτα της; Το κάνει πχ η ΕΠΟ η ο Σεγας; Το μονο που μας νοιάζει ειναι ποιος τα έδωσε ώστε να ξέρουμε στο μέλλον αν ειναι για να εχει κάποιο όφελος Dkni θεωρεις οτι τον ολυμπιακο τον συμφερει να χει παιχτες στην εθνικη οι οποιοι χανουν την προεροιμασια και καταπονουνται; Η μηπως εχει ανγκη την εθνικη ξερω γω, για να τα πανε καλα και να τους πουλησει; Το περίμενα αυτο το επιχείρημα. Έχετε αποφασίσει τι θέλετε; Οταν καλούνται μας λέτε οτι ο θρύλος στηρίζει την εθνική, κόκκινοι ηγέτες, προδότης Διαμαντιδης που χει αποχωρήσει κτλ κτλ Τώρα λέτε οτι τους θέλετε ξεκουραστούς και με πράσινη παρέμβαση πανε να τους κουράσουν Αν βγουν 3οι ξερω γω πάλι κόκκινη εθνική κτλ Αν δεν καλέσουν Μάντζαρη, Σλούκας, Περπερογλου ξερω γω και πάρουν Γιανκοβιτς, Παππα, Φωτση θα λέτε ουυυυυυ πράσινο κατεστημένο 666 ναι η οχι; Η θα λέτε δόξα τω θεω, θα ξεκουραστούν; Δηλαδή έλεος, make up your mind Υγ. Δεν ειναι να τους πουλήσει. Κάποιοι παίκτες γουσταρουν εθνική πχ Σπανουλης οπου εχει άλλη μια ομάδα να κάνει τον ηγέτη. Κάποιοι όπως Σλούκας, Μάντζαρης κτλ φτιάχνουν όνομα. Οι αγγελοπουλοι περνάνε οτι ειναι εθνικοί αιμοδότες Γενικά εχει να κάνει πολυ και με τους ίδιους τους παίκτες, δλδ τι, ο Σπανουλης και ο Πριντεζης πανε με το ζόρι;
Chris_85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 DKNI δηλαδη αν χορηγος ειναι μια τραπεζα η οποια αναχρηματοδοτειται με τα δικα μας χρηματα, δε μας ενδιαφερει? Οσο για την Εθνικη, πανε οι καλυτεροι παικτες. Λογικο τωρα να πανε του ΟΣΦΠ, λογικοτερο παλιοτερα που πηγαιναν οι δικοι σας.
margaritagr Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ρε συ πραγματικα δε ξερω με τι γαυρους κανεις παρεα αλλα σταματα να βλεπεις πισω απο καθε ποστ "κοκκινα γυαλια" ή προσπαθεια να την πω σε καποιον! Ποιος ειπε οτι πανε να τους κουρασουν με πρασινη παρεμβαση; Εσυ εγραψες οτι περισσοτεροι ολυμπιακοι ηταν υπερ λογω κοκκινου χρωματος. Και σου γραψα ουσιαστικα, δεν εχει μια οψη το νομισμα. Απ τη μια μπορει καποιος να περηφανευεται οπως λες οτι οι παιχτες του στηριζουν την εθνικη, απ την αλλη ομως οι παιχτες μενουν πισω σ ο,τι αφορα τους συλλογους τους. Πες μου τι θες προσωπικα να σου απαντησω; εγω βλεπω οτι απο τη μια οι παιχτες γουσταρουν να συμμετεχουν αλλα απο την αλλη αυτο τους καταπονει. Οχι μονο στο μπασκετ, δες ο,τι αλλο αθλημα θες. Πχ εθνικη ποδοσφαιρου, Νινης καθε 3 και λιγο εξω, αβρααμ ακομα δεν εχει επανελθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις