Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιτά, αρχικά το δήλωσε ο ίδιος ο Γιαννωτας

Αφετέρου δεν νομίζω οτι η σχεση του Ολυμπιακού με τον Άρη ειναι πλέον καθαρά εμπορική

καταρχην το δηλωσε στο σκαι ...ενταξει ..οταν λες η σχεση του ολυμπιακου με τον αρη δεν ειναι καθαρα εμπορικη τι εννοεις ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Κοιτά, αρχικά το δήλωσε ο ίδιος ο Γιαννωτας

Αφετέρου δεν νομίζω οτι η σχεση του Ολυμπιακού με τον Άρη ειναι πλέον καθαρά εμπορική

Ο Ολυμπιακος μπορεί να έδωσε το καπαρο για να βοηθήσει, να μην έγινε η μεταγραφή - πρεπει να δεχτεί και ο παίκτης ε; Αυτο ηταν το θέμα του Γιαννωτας οτι ένιωσε σαν σκλάβος - και να επέστρεψε τα λεφτα

Ξερεις τι αμα ελεγε οτι τα λεφτα επεστραφησαν θα ταν πιο αληθοφανες, αλλα επειδη λεει οτι ο Αρης πηρε τα λεφτα και δεν εδωσε φραγκο στους παιχτες, σου δινει την εντυπωση οτι δεν επεστραφησαν. Τωρα 500.000 ειναι μεγαλο ποσο θεωρω για να τα δωσει στο βροντο ο Μαρινακης η σαν "βοηθεια" οπως λες.. Τι να σου πω δεν εχω ιδεα.

Ο γνωστος μπαμπης των ερτζιανων ανεφερε το μεσημερι μετα απο μηνυμα που πηρε οτι ισχυει η συναλλαγη αλλα δωσανε 80 και οχι 500

Sent from my iPhone using Insomnia

Θες να μου εξηγήσεις το σκεπτικό σου;

απλα δεν μπορω να παρω στα σοβαρα αυτο το καναλι που ελενγχεται απο τον αλαφουζο..οπως δεν μπορω να παρω και στα σοβαρα τον γαυρο ..καθε δευτερα ολο τα ιδια και τα ιδια ,σας εχει αποπροσανατολισει απο τα προβληματα σας .μπορει και να ειναι αληθεια δεν αντιλεγω,αλλα απο αυτο το καναλι δεν πιστευω τπτ

Τσου.

Ξαναδιάβασε απλά τι έγραψα.

Συντακτικά αυτό που γράφεις, σημαίνει ότι ακόμα κι αν βρέχει και το αναμεταδίδει ο ΣΚΑΙ, εσύ δεν πιστεύεις το μήνυμα εξαιτίας του αναμεταδότη.

ναι δεν το εθεσα σωστα.. αν ειδες το ντοκυμαντερ του καντονα θα καταλαβαινες  τι προεδρους εχουμε και οι 2 . ο ενας μιλαει για την διαιτησια και ο αλλος λεει τα δικα του ..αν εσενα σαν παναθηναικο σε εκφραζει ο αλαφουζος εγω σαν ολυμπιακος ντρεπομαι για αυτον που εχω  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...