Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Midi, κοίτα πώς το βλέπω εγώ. Το επίπεδο της κουβέντας καθορίζεται από αυτούς που συμμετέχουν. Επίσης, εδώ μέσα δε γνωριζόμαστε προσωπικά, οπότε γνώμη σχηματίζουμε για τους άλλους αποκλεισιτκά με βάση αυτά που γράφουν.

Αν κάποιος μπαίνει και λέει την καφρίλα του εναντίον της ομάδας σου, δεν είναι απαραίτητο να του απαντήσεις με καφρίλα. Αν δεν του απαντήσεις καν, θα βαρεθεί και θα σταματήσει. Αν εσύ απαντάς στις κατηγορίες για ντόπα του Γιαννούλη -που μπορεί να είναι γελοίες, δεν εξετάζω αυτό- επικαλούμενος τις αστειότητες του Χίου, θα λάβεις μετά απάντηση φαντασίας για τον Χάντζο, μετά θα πεις εσύ για τον Λο και θα καταλήξουμε σε μια κουβέντα του στυλ "να πάθει καρκίνο ο τάδε παίκτης", "μπεεεε-φαπ φαπ" και "ουγκ ουγκ". Το οποίο και κατά καιρούς συμβαίνει. Αν για την κατάντια της συζήτησης φταίει "το τρολ που την ξεκίνησε", φταίει άλλο τόσο κι αυτός που τη συνέχισε.

Στο έγραψα λοιπόν γιατί δεν είσαι κανένα 15χρονο βλαμμένο. Τέτοιου ύφους posts για μία είδηση τραυματισμού, χωρίς να σε προκαλέσει και κανένα τρολ απ' όσο είδα, απλά εγγυώνται ότι αύριο θα μπει το κάθε βλαμμένο και θα ρίξει κι άλλο το επίπεδο. Αν αυτό σε ευχαριστεί, καλώς. Εμένα με δυσαρεστεί πάντως.

Όσο για την επίκληση στο συναίσθημα, η εξήγηση είναι πολύ απλή. Γιατί θεωρώ, όπως φαντάζομαι και αρκετοί άλλοι, ότι ένας σοβαρός τραυματισμός το λογικό είναι να αντιμετωπίζεται με συμπάθεια. Αν η επιθυμία μας να την πούμε στον άλλο ξεπερνά αυτό που εγώ θεωρώ ότι είναι το όριο της αξιοπρέπειας, φτάνουμε σε καταστάσεις όπου οι οπαδοί ομάδας φωνάζουν "πέθανεεεε πέθανεεεε" στον τραυματισμό του αντιπάλου ή ανεβάζουν πανώ για καρκίνους σε αντιπάλους. Μπορεί και να σου αρέσουν αυτά, δεν ξέρω, αλλά επειδή έχω την υποψία ότι δεν είσαι αυτός ο τύπος, σε προέτρεψα να το ξανασκεφτείς. Κατά τα λοιπά, δημοκρατία έχουμε, οπότε ο καθένας εκφράζεται όπως κρίνει κατάλληλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Midi, κοίτα πώς το βλέπω εγώ. Το επίπεδο της κουβέντας καθορίζεται από αυτούς που συμμετέχουν.

Διαφωνω οριζοντιως και καθετως με αυτο το αξιωμα οταν μιλαμε για πολυπληθη φορουμς (που μαζευουν ολων των ειδων τις παστες χρηστων). Απο αλλο πραγμα καθοριζεται το που θα καταληξει ενα section ενος τετοιου φορουμ. Δε θα επεκταθω εδω, αλλα νομιζω με πιανεις σε συνδυασμο με οσα εγραψα πριν.

Μπορεί να γελάω βλέποντας τον Πεδουλάκη στα time out να δίνει εντολές του στυλ "you κόβεις μέσα" απευθυνόμενος στον Λάσμε  και "you Φώτσης τον Αργεντινό" αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω πως η ομάδα σας αγωνίζεται με ορθολογικό τρόπο πλέον.

Παίζει σωστή άμυνα ενώ στην επίθεση υπάρχει η υπομονή για την "βέλτιστη" λύση.

Αντιθέτως οι δικοί μας πάνε από το κακό στο χειρότερο εξ ου και το "έστω την τέταρτη θέση  στο TOP 16" που είχα γράψει κανά 20ημερο πριν όταν όλοι πανηγύριζαν για το αήττητο σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη.Οι λόγοι πολλοί τους οποίους βαριέμαι να αναλύσω μιας και ξέρω πως θα εμφανιστούν τα εκατέρωθεν τρολολολ και δεν πρόκειται να κάνουμε συζήτηση. Τεράστιο μερίδιο ευθύνης στην εικόνα της ομάδας έχουν τα Αγγελο-πουλάκια (και δεν αναφέρομαι σε μεταγραφικό σχεδιασμό,budget κτλ )

Αυτά. 

Δεν θελω το κυπελο την Δευτερα ......

Ούτε εγώ το be honest. Σε πρώτη φάση θέλω έστω την τέταρτη θέση στο Top16. 

<p>Midi, φιλικά σου το λέω.</p> <p> </p> <p>Ξαναδιάβασε το ποστ που έκανες για παίκτη (=άνθρωπο) τη μέρα που ανακοινώνεται ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός, θα μπει στο χειρουργείο και θα κάνει μήνες να αναρρώσει. Προλαβαίνεις ακόμα να το σβήσεις.</p>

Και από κάτω like μαργαριτατζιαρ...

Και προσπαθώ να θυμηθώ.. Είναι η ίδια μαργαριτατζιαρ που για το πανο που αφορούσε τα κόκκαλα του Διαμαντίδη μας έλεγε , ναι εντάξει δεν είναι σωστό, αλλά προκαλεί μπλαμπλαμπλα...

Επιλεκτική ανθρωπιά ρε φίλε. Δείγμα ανώτερου πολιτιστικού επιπέδου.

Το βραβείο του αλμυρου γαυρου, στην κυρία, από μένα

• Like 1

Σημερα εψαχνα 2-3 συνεντευξεις και αφιερωματα σε Σπανουλη και Περπερογλου οπως την προηγουμενη εβδομαδα

Τι διαολο

Δεν βρισκω καν καπου να λεει το τυρι για το τι εφταιξε

Δεν βαριεσαι, θα περιμενω να ξανακερδισει ο Ολυμπιακος για να ξαναβγει ο ιδιος να αποθεωσει τον εαυτο του

ΥΓ. Πολλα ρισπεκ' στον Ισπανο/Λατινο. Ηταν η περιγραφη που εβλεπα χτες το ματς και ενω και αυτος και ο σχολιαστης προφανως ηταν με Λαμποραλ, οποτε ο Παναθηναικος εκανε ωραια φαση φωναζαν, στα τριποντα μας εκαναν κατι "μποοοοομπα" και φυσικα ειχαν καψουρα με Μητσο.

Γενικα ηταν περιγραφη αγωνα μπασκετ=σοου, παιχνιδι, και οχι πολεμικη περιγραφη τυπου Βαγγελη Ιωαννου οπου τα δικα μας τα παλικαρια με αυτοθυσια θα πρεπει να σκοτωσουν και να βιασουν τα παιδια των εξωγηινων τερατων με τις αντιπαλες φανελες

ΥΓ2. Θεοι στον Ολυμπιαντενα. Στα αθλητικα πριν λιγο στο μεσημεριανο δελτιο. Ρεπορταζ για μπαλα. Ρεπορταζ για μεταγραφες. Ρεπορταζ για τα ματς σε Ισπανια-Γαλλια χτες. Και απλα λεει ποσο ηρθαμε χτες στο μπασκετ!! Ουτε ξερω γω 5'' βιντεακι, να δειξει μια φαση. Αλλα ειχε 1' βιντεο ποσο ηρθε η Γραναδα

Πολύ.καλό πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει το ματσ τραγικό δεύτερο ημίχρονο που και πάλι είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε τον αγώνα ήταν ο μοναδικός αγώνας της σεζόν που ίσως πήραμε κάτι περισσότερο αποτι αξιζαμε καλύτερος μας παίχτης ο νανομε πολύ καλές σεντρες

Οι γαυροι του βορρα, ο "υπεροχος λαος του μΠΑΟγΚ" εστειλε νοσοκομειο 2 παιδια στη Χαλκιδα επειδη φορεσαν την φορμα του Παναθηναικου

Σταματησαν λεει το λεωφορειο γυρνοντας απο το μπασκετ με τον Ικαρο και τους τουλουμιασαν

Επειδη φορουσαν την φορμα του Παναθηναικου...

Εγω παλι ξερω καποιους που θα κυκλοφορουν στην Αθηνα καποια στιγμη με φορμες του ΠΑΟΚ. Και θαναι και περισσοτεροι, καμια 25αρια-3αρια. Αρα με τη λογικη τους...

Ζωα. Κομπλεξικα ζωα.

ΥΓ. Φοβερα τα πρωτοσελιδα σημερα για το χθεσινο 1-0. Ειδικα αν τα συγκρινεις με τα αντιστοιχα ενος παρομοιου αποτελεσματος πχ του Ολυμπιακος-Γιαννενα πριν λιγο καιρο. Η ομαδα που τωρα χτιζεται πρεπει να κλαιει που κερδισε μονο 1-0, η ομαδα που λογικα θα παρει το Τσαμ.Λιγκ φετος κανενα προβλημα, εκτοξευση κτλ

O Ζοτς λέει αφήνει εκτός Κλειζα απο ματς στην Τουρκία

Επίσης λένε οτι του είπαν να του φέρουν παίκτη απο ΝΒΑ και αυτος δεν γουστάρει

Γενικά το αν παίζει η οχι και ποσο ο Κλειζα και το πως σκέφτονται να κάνουν μεταγραφές στη Φενερ, δείχνει τελικά αν τον ηθελε όπως μας λέγανε η αν του το φόρτωσαν

(Ασε που αυτοι που μας λέγανε πως ξαφνικά ο Ζοτς λατρψε τον Κλειζα και αρα...κάνω γω τον συσχετισμό που ντρέπονται να παραδεχτούν...απουκνειεται οτι άδικα δεν έπαιρνε ο Ολυμπιακος τίτλο, αδιαφορούν να κάνουν συσχετισμούς με την τραγική εικόνα του Λιθουανού)

Υγ. Νέο βίντεο κι Μπαρτζωκα με μπινελικια σε ΜακΚαλουμ για ένα τυχερό τρίποντο. νέο ήθος.

Μετα το χέρι που δεν δινει μετα τις ήττες, μετα την κλάμα μετα απο κάθε ήττα, την ίδια ώρα που τα χώνει σε δημοσιογράφους αν των ρωτάνε στις ήττες, να και τα μπινελικια

Λέμε για νέο ήθος αγγελικά πλασμένοι έτσι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...