Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 0 απάντηση, αναμενόμενο. The end of story. Ούτε εγώ έχω καμια όρεξη να συζητήσω μαζί σου ειδικά όταν το παίζεις admin χωρίς να είσαι. Μέχρι και υποδείξεις κάνεις ανοιχτά. Σε αυτά που λές απαντάω, δεν δίνω προσωπική αξία σε κάθε post. Αν έδινα, ουτε εγώ θα σου απάνταγα. Τις μεγαλύτερες σάχλες γράφεις απο όλους και το εννοώ. o superpie 10 φορες καλύτερα γράφει. Oι κορίοι και το κλειδωμένο πρωτάθλημα δεν είναι πια μέσα; Γιατί; Ο Πουρσανίδης απο ποια ομάδα ήταν; Για πες. Διεθνής παίχτης επίσης όχι κανας ξέμπαρκος. Πως γίνεται να κάνετε μεταγραφή απο παράρτημά μας; Ο Αθηναϊκός (άλλο αστείο) μας είχει κόψει επανηλημένα βαθμούς. Ο ΟΦΗ μας έχει κόψει πρωτάθλημα 2)μας έχει στερήσει έξοδο στην Ευρώπη αν θυμάμαι καλά στην περίοδο 1997-2000 μέσα εκεί. Πρωταθλήματα πήρε; αυτό μετράει. Ολα τα άλλα είναι προφάσεις αν αμαρτία, να είχαμε να λέγαμε. Eιπε αυτος για αναμενωμενες ΜΗ απαντησεις..Που απο προχθες κανει πως δεν βλεπει ποστ δικα μου και αλλων και κανει γαργαρες... Εσυ απο ποσα παραρτηματα ηθελες να κανεις μεταγραφες και απο καποια απο αυτα τα παραρτηματα πηρες παικτες κιολας? Ξερω ξερω,αναμενωμενο να μην απαντησεις ουτε σημερα... Μαθε να απαντας πρωτα κα να μην κανεις υπεκφυγες οπου ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ...Θα ηταν πιο ντομπρο εκ μερους σου να πεις δεν γουσταρω να απαντησω παρα να κανεις τον εξαφανισμενο.Μαθε να απαντας πρωτα και να μην υπεκφευγεις και τα ξαναλεμε... Τι κάθεστε και γράφετε και 1/31 να είχαμε πάλι θα μιλούσαν για παράγκα του καπετάνιου. Πρέπει κάπως να δικαιολογηθούν όλα αυτά που έχουν κάνει. Επαιζε στοίχημα,τα έπαιρναν όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΟΣΦΠ,τόσο γενναιόδωρος μπορούσε να τα παίρνει όλα δικά του και τα δίνε σε ΑΕΚ,λάρισσες και ΠΑΟΚ. Αρα η ουσια ειναι μια.Απο το 1925 παραγκα εχει μονο ο Ολυμπιακος και απο τα 40 πρωταθληματα που εχει τα 39 ειναι πετσινα.. Ο Παναθηναικος ειναι η ΜΟΝΗ καθαρη ομαδα,χωρις παραγκες και χωρις τιποτα που επρεπε να ειχε οσα πρωταθληματα ειχε + καμια 35αρια ακομα.. Η Πλακα ειναι οτι οι περισσοτεροι Ολυμπιακοι εχουν παραδεχτει και οτι παιρνουν σφυριγματα και οτι υπαρχει παραγκα και οτι βουτιγμενοι στα σκατα ειμαστε,αλλα το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι ΟΛΟΙ ΣΑΣ προσπαθειτε να πεισετε ακομα και τους ιδιους τους εαυτους σας οτι ΕΣΕΙΣ ειστε ΑΓΙΟΙ και οτι πρωτα ειναι ο Σταυρός και μετα απο πισω ακολουθει το Τριφιλλι... Y.Γ Kαι επισης,σταματηστε να βλεπετε την καραμελα της αναλογιας παντου..Εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι καραμέλα η αναλογία πως να το κάνουμε δηλαδή αν έστηνα και εγώ πόσα έχω πάρει με την αξία μου 1?Νόμιζω ότι 8/31 φαίνεται κάπως φυσιολογικό δεν νομίζεις; 8 πρωταθλήματα σε ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν πάρει πολλές ομάδες σε διάφορα πρωταθλήματα του κόσμου,δεν δείχνει δα και τόσο ύποπτο,βέβαια το 14/17 νομίζω ότι δείχνει περισσότερο ύποπτο χωρίς να λέω ότι ΟΛΑ που έχεις πάρει είναι στημένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν κάτσω και απαντήσω σε ΟΛΑ σου τα post, εκτός οτι δεν ρωτάς και τίποτα(π.χ. παραπάνω), δεν θα πρέπει να κάνω και άλλη δουλειά. Σε σχέση με τους υπόλοιπους, θεωρώ οτι είμαι και ο μόνος που σου απαντάω. Επίσης μην πετάγεσαι συνέχεια, το παράκανες. Άσε αυτός που τα έγραψε να μιλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι καραμέλα η αναλογία πως να το κάνουμε δηλαδή αν έστηνα και εγώ πόσα έχω πάρει με την αξία μου 1? Νόμιζω ότι 8/31 φαίνεται κάπως φυσιολογικό δεν νομίζεις; 8 πρωταθλήματα σε ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν πάρει πολλές ομάδες σε διάφορα πρωταθλήματα του κόσμου,δεν δείχνει δα και τόσο ύποπτο,βέβαια το 14/17 νομίζω ότι δείχνει περισσότερο ύποπτο χωρίς να λέω ότι ΟΛΑ που έχεις πάρει είναι στημένα. Βρε υποπτο μπορει να δειχνει,αλλα θελεις να μου πεις οτι απο το 15/17 ποσα ηταν πετσινα? Δηλαδη με την αναλογια σου θα επρεπε να εχω 4/17 σωστα? Ποσα θα επρεπε να εχω στα 17 χρονια δηλαδη? Υ.Γ Και απο τα 15 πρωταθληματα τουλαχιστον στα 11 ηταν απο 6+ βαθμους διαφορα απο τον δευτερο Αν κάτσω και απαντήσω σε ΟΛΑ σου τα post, εκτός οτι δεν ρωτάς και τίποτα(π.χ. παραπάνω), δεν θα πρέπει να κάνω και άλλη δουλειά. Σε σχέση με τους υπόλοιπους, θεωρώ οτι είμαι και ο μόνος που σου απαντάω. Επίσης μην πετάγεσαι συνέχεια, το παράκανες. Άσε αυτός που τα έγραψε να μιλήσει. Σου ειπαμε φιλε και εγω και αλλοι να μας πεις το σχολιο σου για τους αγωνες του ΠΑΟΚ,ΟΣΦΠ,ΠΑΟ αυτης της αγωνιστικης..Οπως κανεις παντα.Για να ειναι ερωτηση που πρεπει να απαντησεις πρεπει να βαζω και το "?" ωραια... ??????????? Στα εβαλα λοιπον.Περιμενουμε λοιπον την αναλυση σου οπως εκανες σε αλλα ματσ για το οφσαιντ το οποιο δεν σφυριζεται στον ΠΑΟΚ απο οπου προερχεται το κορνερ του νικητηριου γκολ του και για την εκτελεση κορνερ-πεναλτι του Λινο...Επισης αναφερε μας που εγινε αλλοιωση αποτελεσματος στον αγωνα του Ολυμπιακου και του ΠΑΟ αυτη την αγωνιστικη.. Οπως κανεις αναλυσεις 3ων σελιδων για τα πλαγια αραουτ κανε και γι'αυτο λοιπον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Βρε υποπτο μπορει να δειχνει,αλλα θελεις να μου πεις οτι απο το 15/17 ποσα ηταν πετσινα? Δηλαδη με την αναλογια σου θα επρεπε να εχω 4/17 σωστα? Ποσα θα επρεπε να εχω στα 17 χρονια δηλαδη? Υ.Γ Και απο τα 15 πρωταθληματα τουλαχιστον στα 11 ηταν απο 6+ βαθμους διαφορα απο τον δευτερο Δεν ειναι μονο οι μεταξυ μας αγωνες θα λεγα.Αλλα οι βαθμοι που χαθηκαν με μικροτερες ομαδες,οι κιτρινοκκοκινες που επεφταν αβερτα κουβερτα και διαφορα μικροπραγματα που ομως ειναι σημαντικα σε ενα πρωταθλημα. Φυσικα δεν εχω προβλημα να παραδεχθω την κλασεις ανωτερη ομαδα που ειχατε το 1998 επι μπαγεβιτς και ουτε θα αμφισβητισω μεταγραφαρες τυπου ριβαλντο,τζιοβανι,καρεμπε,ζαχοβιτς. Για οποιον εχει ορεξη για διαβασμα μερικα απο τα "μικροπραγματα" που εννοω Στις 8 Δεκεμβρίου 1996 διεξάγεται στο Κοκκαλισκάκη το ντέρμπι αιωνίων. Ο γαύρος κερδίζει με 1-0 χάρη σε ένα πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Π. Τζόρτζεβιτς. Το πέναλτι κέρδισε ο Ίβιτς με ανατροπή εκτός περιοχής αλλά ο κόρακας Παπουτσέλης με σκεπτικό “τι μέσα στην περιοχή, τι έξω” δίνει την εσχάτη των ποινών. Ο Γιώργος Κασναφέρης δίνει ανυπαρκτο πεναλτυ στο ολυμπιακος-καβαλα Η 1η Δεκεμβρίου του 1997 μας μένει αξέχαστη λόγω του κυρίου Τεβεκέλη. Τρεις αποβολές ξανά για τον Παναθηναϊκό με Γκούμα, Γεωργιάδη και Μιλόγεβιτς να είναι οι “τυχεροί” αυτή τη φορά. Οι αποβολές ήταν στο διάστημα μεταξύ 58ου και 68ου λεπτού. Στο Γεντί Κουλέ ο γαύρος περνάει με 2-3, ο ΟΦΗ προηγείται με 1-0 και ισοφαρίζεται στο 45′ από πεναλτάρα στον Τζόρτζεβιτς. 1998-1999 Την 5η μέρα του Δεκέμβρη ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Τρούμπα. Ο Παναθηναϊκός προηγείται γρήγορα με 2-0. Ο Παπαδάκος καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι δίνοντας ρεσιτάλ, ίσως στο καλύτερό του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα. Το πρώτο γκολ του γαύρου είναι καθαρά επιθετικό φάουλ του Ανατολάκη. Στο 57ο λεπτό δίνεται πέναλτι στο Γιαννακόπουλο για πέσιμο βγαλμένο από θεατρική σχολή, ενώ πιο πριν έχει στείλει με κόκκινη κάρτα το Μπασινά με το γυναικείο πέσιμο που πραγματοποιεί. Γαργάρα η απευθείας κόκκινη στον Καραπιάλη. Στο 90ο λεπτό δε δίνει φάουλ στον Κωνσταντινίδη έξω από την περιοχή του γαύρου και στην αντεπίθεση γίνεται το 2-4. 1999-2000 Μάιος του 2000. Ο Κώστας Κατσουράνης με δηλώσεις του, εξηγεί τι ακριβώς έγινε στην Πάτρα στο παιχνίδι μεταξύ Παναχαϊκής και Παναθηναϊκού. Παραθέτουμε τις δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη ο οποίος είπε ”Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά από το παιχνίδι αυτό, γιατί έχουν περάσει κοντά και δέκα χρόνια, είναι ότι ο Παναθηναϊκός είχε κόντρα διαιτησία. Όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν τι έγινε. Αυτό που προξενεί εντύπωση είναι ότι επρόκειτο για ματς πολύ σημαντικό για το πρωτάθλημα, αλλά δεν το έδειξε η τηλεόραση. Περιέργως”. Διαιτητής της συνάντησης ο Παναγιώτης Νίκου. Μιας και κανείς δεν είδε αυτό το παιχνίδι από την τηλεόραση, έπρεπε να περάσει μια δεκαετία σχεδόν για να προβεί σε αυτές τις δηλώσεις ο Κώστας Κατσουράνης; 2001-2002 Ιωακείμ Ευθυμιάδης. Ο άνθρωπος που εξήντλησε την υπομονή του κόσμου του Παναθηναϊκού. Ο γαύρος έρχεται στη Λεωφόρο με 12 παίχτες. Με νίκη ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, έχοντας ένα ρόστερ που τον οδήγησε στην πιο λαμπρή Ευρωπαϊκή του χρονιά μάλιστα μετά το 1995-1996. Ο Εμ. Ολισαντέμπε ανοίγει το σκορ στο 76ο λεπτό και ο κόραξ Ευθυμιάδης συνεχίζει ότι έκανε πριν το γκολ του Παναθηναϊκού. Εκνευριστικά ανάποδα σφυρίγματα, κλείσιμο στα καρέ του Παναθηναϊκού, απανωτές αδικίες και στο 90ο λεπτό ο Μ. Κωνσταντίνου ανατρέπει καθαρά το Στ. Βενετίδη, ο γαύρος ισοφαρίζει με τον Π. Τζόρτζεβιτς και κάπου εκεί το παιχνίδι γίνεται ροντέο. Η υπομονή έχει εξαντληθεί, ένα ακόμα πέτσινο πρωτάθλημα πηγαίνει άδικα στην Τρούμπα και ο Παναθηναϊκός μένει για 6η χρονιά χωρίς τίτλο. Οι απανωτές προκλήσεις του -ξεφτιλισμένου από το Γιώργο Βαρδινογιάννη- Τάσου Μητρόπουλου, η διαιτησία του κόρακα Ευθυμιάδη, η αδικία της παράγκας, η απογοήτευση και ο εκνευρισμός του κόσμου του Παναθηναϊκού οδηγούν στον ξυλοδαρμό του Ευθυμιάδη. Η εικόνα αψευδής μάρτυρας και το παρακάτω βίντεο τα λέει όλα. 2002-2003 Το πιο βρόμικο απ’όλα τα πρωταθλήματα που κατέκτησε η Τρούμπα. Η συμπεριφορά των αθλητών της Τρούμπας φαίνεται στο παρακάτω βίντεο. Ο Καρεμπέ έχει καταφέρει να δείρει το μισό ΠΑΟΚ. Ο εν λόγω “κύριος” αντί να τιμωρηθεί καμιά δεκαριά αγωνιστικές, τη “βγάζει λάδι” και μένει ατιμώρητος. Και φτάνουμε στο μεγάλο παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής. Η 11η Μαΐου του 2003 έχει μείνει αξέχαστη όχι μόνο στους οπαδούς των δύο ομάδων για διαφορετικό λόγο στην κάθε μία, στους μεν γαύρους για τη νίκη, στους δε Παναθηναϊκούς για τα πρωτοφανή γεγονότα που μόνο με τον αθλητισμό δεν έχουν να κάνουν. Όλη η Ελλάδα, φίλαθλοι και μη, θυμούνται τι συνέβη σε εκείνο το παιχνίδι αμαυρώνοντας όχι μόνο τον Ελληνικό αθλητισμό αλλά και τον πολιτισμό της χώρας μας! Η εικόνα μιλάει από μόνη της. Ας μας εξηγήσει κάποιος τι δουλειά είχαν όλοι αυτοί οι κάφροι στα επίσημα πάνω από τη φυσούνα. Κι όπως θα ακούσετε στο βίντεο, προς το τέλος ακούγεται το όνομα του παρατηρητή αγώνα, του κυρίου Μπαλόκα, μετέπειτα υπάλληλος της ΠΑΕ Τρούμπα. 2006-2007 Ο Παναθηναϊκός δε δικαιούται να μιλάει για πρωταθλητισμό καθώς ξεκινάει τη χρονιά με τον Χανς Μπάκε προπονητή, μετά από ένα μήνα και ενώ ο Παναθηναϊκός δε βλέπεται αντικαθίσταται από τον υπηρεσιακό Γιάσμινκο Βέλιτς και προσλαμβάνεται ως το τέλος της σεζόν ο Βίκτορ Μουνιόθ. Όμως η εύνοια του γαύρου συνεχίζεται χωρίς έλεος. Στο παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ και γαύρου, κόβει επίθεση της ΑΕΚ για ανύπαρκτο χέρι του Ντελίμπασιτς, ενώ κόβει οφσάιντ το Λαγό απέναντι από το Νικοπολίδη και άλλους τρεις παίχτες της ΑΕΚ. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο της χρονιάς διεξάγεται στο ΟΑΚΑ όπου στην αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΚ και γαύρου το παιχνίδι λήγει ισόπαλο με σκορ 3-3. Στην ΑΕΚ δε δίνονται τρία πέναλτι ενώ στο γαύρο δίνεται και γκολ-οφσάιντ. 2004-2005 Η χρονιά ξεκινάει με τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή. Ο γαύρος φέρνει στην Τρούμπα το Ριβάλντο και ενώ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους το πρωτάθλημα δείχνει να πηγαίνει μια χαρά ως προς τις διαιτητικές αποφάσεις, φτάνουμε στο κρίσιμο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στο ανακαινισμένο στάδιο Κοκκαλισκάκη από το γαύρο. Το παιχνίδι ξεκινάει με αντικείμενο που πέφτει στο κεφάλι του Χαλκιά, με γνωστό τηλε-οπαδό να κόβει βόλτες και να βρίζει το Μπασινά στο κόρνερ, το γαύρο να προηγείται στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ριβάλντο. Ένα φάουλ που δε θα έπρεπε να είχε δοθεί ποτέ καθώς το τάκλιν του Γκούμα ήταν πεντακάθαρο. Στο τέλος του ημιχρόνου, βγαίνει κάθετη μπαλιά στο Ρούντολφ Σκάτσελ ο οποίος φεύγει απέναντι στο Νικοπολίδη και βρίσκεται πεντακάθαρα πίσω από τον τελευταίο αμυντικό. Τελικό σκορ 1-0 και ήττα για τον Παναθηναϊκό. Το μεγάλο σκάνδαλο γίνεται στη Νέα Σμύρνη. Τον Ιανουάριο του 2005, μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα μεταξύ Πανιωνίου – Ολυμπιακού, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Νέας Σμύρνης μετατράπηκε σε αρένα. Τα καλά νέα της περιόδου εκείνης ήταν ότι εκτός από την επιτυχή έκβαση της αστυνομικής προανάκρισης και της εισαγγελικής έρευνας οι κατηγορούμενοι παραπέμπονταν να δικαστούν και κατ’ εφαρμογήν του μόλις τότε ψηφισθέντος νόμου περί αθλητισμού, η δίκη θα γινόταν εντός 30 ημερών και η ποινή που θα επιβαλλόταν στους δράστες των επεισοδίων δεν θα ήταν ούτε εφέσιμη ούτε εξαγοράσιμη. Ωστόσο η δίκη αυτή όχι μόνο δεν έγινε μέσα στις 30 ημέρες από την άσκηση των διώξεων αλλά δεν πρόκειται να γίνει ούτε μέσα σε διάστημα τριών χρόνων από τότε. Η ουσία είναι ότι η τιμωρία του γαύρου και του Πανιωνίου δε θα ισχύσει, το παιχνίδι θα διεξαχθεί ένα μήνα αργότερα και η ομάδα της Τρούμπας θα φύγει νικήτρια με 0-2. Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι και οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με μηδενισμό για το ματς, αφαίρεση 3 βαθμών και ποινή τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς θεατές στην έδρα τους. Επιπλέον επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο, 300.000 ευρώ για τον Ολυμπιακό και 110.000 για τον Πανιώνιο. Επίσης, με ποινή στέρησης του δικαιώματος του να κατέχει το εταιρικό του αξίωμα για δύο μήνες, τιμωρήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος. Φυσικά και η ποινές μειώθηκαν, το παιχνίδι έγινε κανονικά και η κατάληξή του αναφέρθηκε ήδη. Φωτογραφία-ντοκουμέντο από τα επεισόδια της Νέας Σμύρνης. 2005-2006 Τη συγκεκριμένη χρονιά έγιναν απίστευτα σκάνδαλα εις βάρος του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη χρονιά με επική πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ επί της Βίσλα Κρακοβίας. Μερικές μέρες μετά διεξάγεται η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Τρούμπα στο ΟΑΚΑ με τελικό σκορ 0-2. Η αποβολή του Κώτσιου συζητήθηκε πολύ, δε θα μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε αν η απόφαση του κόρακα Μπριάκου ήταν σωστη. Ο Γεωργάτος για ακόμα ένα παιχνίδι όπως και πριν από δύο χρόνια βάζει χέρια, τραβάει φανέλες στο Χαραλαμπίδη αλλά κίτρινες δε βλέπει. Στο παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ενώ η ΑΕΚ προηγείται με 1-0, ο Τζόρτζεβιτς με πέναλτι ισοφαρίζει στο 55ο λεπτό σε 1-1, και στο δίλεπτο 87-88 ο Κωνσταντίνου και ο Οκκάς κατά σειρά πετυχαίνουν δύο γκολ, με μια ακόμη προκλητική διαιτησία χωρίς να δίνεται πέναλτι στην ΑΕΚ στο 78′ και την Τρούμπα να συνεχίζει με 11 σε όλο το παιχνίδι παρόλο που το μαρκάρισμα στο 84ο λεπτό έξω από την περιοχή του γαύρου σήκωνε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την έβδομη αγωνιστική στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού, κι ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0, με υπόδειξη του επόπτη Τσολακίδη, ο Βασσάρας ακύρωσε κανονικό γκολ του Γκέκα. Τελικά η Ενωση νίκησε τους «πράσινους» με 3-0. Στο πρώτο γκολ της ΑΕΚ στο 85′ υπάρχει οφσάιντ του Λυμπερόπουλου, όμως το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά. Παρακάτω βλέπουμε το γκολ του Γκέκα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου, στο Κοκκαλισκάκη ο Παναθηναϊκός ανοίγει το σκορ με πέναλτι του Νικοπολίδη στον Παπαδόπουλο. Ο Εζεκίελ Γκονζάλες ευστόχησε και 0-1 για τον Παναθηναϊκό. Όμως έπρεπε να αποκατασταθεί η τάξη και ο γαύρος ισοφαρίζει με σουτ του Ριβάλντο έξω από την περιοχή έπειτα από πάσα με το χέρι του Κωνσταντίνου. Ο γαύρος γυρίζει εν τέλει το παιχνίδι με άλλο ένα γκολ του Ριβάλντο και ένα γκολ του Κωνσταντίνου που χωρίς ίχνος σεβασμού πανηγυρίζει πιο έντονα και από γνωστό τηλε-οπαδό. Τελικό σκορ 3-2 αφού ο Παναθηναϊκός μείωσε ένα λεπτό μετά το τρίτο γκολ του γαύρου με το Φάνη Γκέκα. Ο Σπύρος Βασιλείου σφύριξε τον αγώνα Ολυμπιακού-Καλλιθέας και δεν υπέδειξε πέναλτι υπέρ της Καλλιθέας σε ανατροπή του Ραντοβάνοβιτς από τον Μαυρογενίδη. “Ο διαιτητής ήταν φανταστικός. Πιστεύω πως θα έπρεπε να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ”, δήλωσε, μετά, ειρωνικά ο Ιλιε Ντουμιτρέσκου, τότε προπονητής της Καλλιθέας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Δεν ειναι μονο οι μεταξυ μας αγωνες θα λεγα.Αλλα οι βαθμοι που χαθηκαν με μικροτερες ομαδες,οι κιτρινοκκοκινες που επεφταν αβερτα κουβερτα και διαφορα μικροπραγματα που ομως ειναι σημαντικα σε ενα πρωταθλημα. Φυσικα δεν εχω προβλημα να παραδεχθω την κλασεις ανωτερη ομαδα που ειχατε το 1998 επι μπαγεβιτς και ουτε θα αμφισβητισω μεταγραφαρες τυπου ριβαλντο,τζιοβανι,καρεμπε,ζαχοβιτς. Για οποιον εχει ορεξη για διαβασμα μερικα απο τα "μικροπραγματα" που εννοω Ωραια,συμφωνουμε μεχρι εδω ναι? ΝΑΙ Μου εχεις αναφερει ας πουμε (γιατι δεν γραφει συγκεκριμενες ημερομηνιες σε ολα τα quote σου) 6-7 χρονιες? Και εγω σου κανω μια απλα ερωτηση ενω πριν εχω συμφωνησει με τα "αυτα τα μικρα πραγματα" που μου γραφεις. Η διαιτησια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στα υπολοιπα παιχνιδια των ιδιων αγωνιστικων περιοδων στις οποιες αναφερεσαι ηταν ΣΕ ΟΛΑ 50-50% ή εκτος απο τους βαθμους που ΔΕΝ επρεπε να παρει ο Ολυμπιακος σε καποια παιχνιδια τα οποια καποια ή ολα μου τα αναφερεις,ΚΑΙ ο Παναθηναικος πηρε βαθμους που ΔΕΝ επρεπε να παρει ουτε εκεινος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 <p>Δεν είναι καραμέλα η αναλογία πως να το κάνουμε δηλαδή αν έστηνα και εγώ πόσα έχω πάρει με την αξία μου 1?<br> Νόμιζω ότι <strong>8/31 </strong>φαίνεται κάπως φυσιολογικό δεν νομίζεις;</p> <p>8 πρωταθλήματα σε ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν πάρει πολλές ομάδες σε διάφορα πρωταθλήματα του κόσμου,δεν δείχνει δα και τόσο ύποπτο,βέβαια το <strong>14/17 </strong>νομίζω ότι δείχνει περισσότερο ύποπτο χωρίς να λέω ότι ΟΛΑ που έχεις πάρει είναι στημένα.</p> Σου έδωσα μια απάντηση νωρίτερα σε ότι αφορά τους αριθμούς και τον τροπο λειτουργίας του Καπετάνιου. Νομίζω ότι σε καλύπτει απόλυτα. Δεν παίζουν ρόλο τα πρωταθλήματα. Ο άνθρωπος εστηνε και την ίδια του την ομάδα. Αν το αμφισβητείς βέβαια ειναι δικαίωμα σου, αλλά σε τέτοια περίπτωση επέτρεψε μου να αμφισβητώ και εγω τα παντα. Τα περί ΟΦΗ που διάβασα νωρίτερα μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν για κάτι το οποίο εχει αποδειχθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ωραια,συμφωνουμε μεχρι εδω ναι? ΝΑΙ Μου εχεις αναφερει ας πουμε (γιατι δεν γραφει συγκεκριμενες ημερομηνιες σε ολα τα quote σου) 6-7 χρονιες? Και εγω σου κανω μια απλα ερωτηση ενω πριν εχω συμφωνησει με τα "αυτα τα μικρα πραγματα" που μου γραφεις. Η διαιτησια του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στα υπολοιπα παιχνιδια των ιδιων αγωνιστικων περιοδων στις οποιες αναφερεσαι ηταν ΣΕ ΟΛΑ 50-50% ή εκτος απο τους βαθμους που ΔΕΝ επρεπε να παρει ο Ολυμπιακος σε καποια παιχνιδια τα οποια καποια ή ολα μου τα αναφερεις,ΚΑΙ ο Παναθηναικος πηρε βαθμους που ΔΕΝ επρεπε να παρει ουτε εκεινος? Θα σου πω.. Επι Βγενοπουλοπατερα το πρωταθλημα το ειχα παρει απο την αρχη το παραδεχομαι.Αλλωστε και ο ιδιος ο βγενο ελεγε το πρωταθλημα ειναι δικο μας και ας ειμαστε οσους βαθμους να ναι πισω Ειχα προπονητη Νιοπλια και πηρα double.Φυσικα δεν ειχαμε την σημερινη ομαδα,υπηρχε λετο,ζιλμπερτο,σισε ,σαλπι,καρα,κατσουρ κλπ αλλα σπρωξιμο επεσε. Στα υπολοιπα μικρα παιχνιδια που λες,αν με πηγε 50-50 φυσικα και οχι.Ειναι ανθρωπινος αδυνατο σε ολα 50-50,η διαφορα ειναι ομως οτι οι μπινιες ας το πουμε γινοντουσαν ολο τυχαιος ετσι σε εδρες δυσκολες π.χ ηρακλης καποτε,αρης,παοκ.παναχαικη,εκει περνουσες εγω ομως οχι.Εκει ειναι το θεμα. Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι πιο κλεμμενο πρωταθλημα απο του 1999 με τον Μεγαλο Κυραστα δεν εχω ξαναδει,τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες.Ο ανθρωπος ειχε μεσα κατι Σιμπνιεφσκι και κατι Κολα και εναν κουτσο βετερανο Καρλ Χαιντς Φλιπσεν και επαιξε μπαλαρα που εχω χρονια να δω και του το πηραν στο τελος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Θα σου πω.. Επι Βγενοπουλοπατερα το πρωταθλημα το ειχα παρει απο την αρχη το παραδεχομαι.Αλλωστε και ο ιδιος ο βγενο ελεγε το πρωταθλημα ειναι δικο μας και ας ειμαστε οσους βαθμους να ναι πισω Ειχα προπονητη Νιοπλια και πηρα double.Φυσικα δεν ειχαμε την σημερινη ομαδα,υπηρχε λετο,ζιλμπερτο,σισε ,σαλπι,καρα,κατσουρ κλπ αλλα σπρωξιμο επεσε. Στα υπολοιπα μικρα παιχνιδια που λες,αν με πηγε 50-50 φυσικα και οχι.Ειναι ανθρωπινος αδυνατο σε ολα 50-50,η διαφορα ειναι ομως οτι οι μπινιες ας το πουμε γινοντουσαν ολο τυχαιος ετσι σε εδρες δυσκολες π.χ ηρακλης καποτε,αρης,παοκ.παναχαικη,εκει περνουσες εγω ομως οχι.Εκει ειναι το θεμα. Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι πιο κλεμμενο πρωταθλημα απο του 1999 με τον Μεγαλο Κυραστα δεν εχω ξαναδει,τα υπολοιπα ειναι λεπτομερειες.Ο ανθρωπος ειχε μεσα κατι Σιμπνιεφσκι και κατι Κολα και εναν κουτσο βετερανο Καρλ Χαιντς Φλιπσεν και επαιξε μπαλαρα που εχω χρονια να δω και του το πηραν στο τελος. Δηλαδη το προβλημα ηταν γιατι το δικο μου 80-20 γινοταν σε δυσκολες εδρες για να περασω ενω το δικο σου 80-20 γινοταν σε ευκολες εδρες? Δηλαδη το που γινεται το 80-20 ειναι το θεμα και οχι το οτι γινεται? Αρα βλεπεις οτι ναι μεν και εγω επαιρνα τα δικα μου σφυριγματα και εσυ ομως επαιρνες τα δικα σου.Δηλαδη με λιγα λογια σε ενα συνολο 30 αγωνων εγω ετρωγα σπρωξιμο στα 10 την ιδια ωρα που και εσυ καπου αλλου,σε ενα αλλο γηπεδο ετρωγες το δικο σου σπρωξιμο..Ή εστω με την διαφορα 1-2αγωνιστικων.. Αρα το συμπερασμα ειναι οτι απο τα 17 χρονια δεν θα επρεπε να εχω 15 πρωταθληματα αλλα επρεπε να εχω καπου 11-12.. Υ.Γ Το σπρωξιμο θα το φαει η δυνατη ομαδα..Οπως και το εφαγες και εσυ σε πολλες χρονιες..Φυσικα και τωρα,και οπως βλεπεις και εσυ,ο ΠΑΟΚ τρωει και αυτος το σπρωξιμο του περισσοτερο απο τον Παναθηναικο.Ο Λογος? γνωστος.Επειδη ο ΠΑΟΚ ειναι δυνατος αυτη την στιγμη περισσοτερο απο τον ΠΑΟ (και δεν μιλαω αγωνιστικα,αλλα οικονομικα.Γιατι αυτο ειναι το no1 αντικειμενο σε ΟΛΑ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σε εκείνο το πρωτάθλημα δεν ήταν που ο γαβρος έπαιζε με Τζιοβανι Ζαχοβιτς νεοφερτους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Σε εκείνο το πρωτάθλημα δεν ήταν που ο γαβρος έπαιζε με Τζιοβανι Ζαχοβιτς νεοφερτους; Αν εννοεις του 99 ναι Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Απορίες. Γιατί ο κόουτς σας χρησιμοποιεί αρκετά συχνά Τριανταφυλόπουλο δεξί μπακ?Τον καταστρέφει εκεί. Γιατί τέτοια λατρεία με τον Κροάτη βετεράνο κλινικά νεκρό αμυντικό? Είχατε ένα πολύ νεαρό μέσο από Αφρική νομίζω Ατζγκουν λέγεται.Γιατί εξαφανίστηκε? Τι έπαθε ο Χουχούμης και δεν παίρνει ευκαιρία?Τον πουλάτε λέτε στα 250 χαρτιά.Κρίμα. Ο Πέτριτς ανόητο ρίσκο.Απο σοβαρό τραυματισμό και στα τελειώματα του τι θετικό να σας δώσει? Δεν το περίμενα αλλά ευκολα ή δύσκολα στην πεντάδα θα είστε.Και ποιος ξέρει μετά στους αγώνες για την δευτερη θέση μπορεί να βάλετε και κάτω Παοκ,Ατρόμητο και Αστέρα.Αλλά λεφτά για αδειοδότηση στην Ευρώπη θα δώσει η Αλαφ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Απορίες. Γιατί ο κόουτς σας χρησιμοποιεί αρκετά συχνά Τριανταφυλόπουλο δεξί μπακ?Τον καταστρέφει εκεί. Γιατί τέτοια λατρεία με τον Κροάτη βετεράνο κλινικά νεκρό αμυντικό? Είχατε ένα πολύ νεαρό μέσο από Αφρική νομίζω Ατζγκουν λέγεται.Γιατί εξαφανίστηκε? Τι έπαθε ο Χουχούμης και δεν παίρνει ευκαιρία?Τον πουλάτε λέτε στα 250 χαρτιά.Κρίμα. Ο Πέτριτς ανόητο ρίσκο.Απο σοβαρό τραυματισμό και στα τελειώματα του τι θετικό να σας δώσει? Δεν το περίμενα αλλά ευκολα ή δύσκολα στην πεντάδα θα είστε.Και ποιος ξέρει μετά στους αγώνες για την δευτερη θέση μπορεί να βάλετε και κάτω Παοκ,Ατρόμητο και Αστέρα.Αλλά λεφτά για αδειοδότηση στην Ευρώπη θα δώσει η Αλαφ? Μπορει να χωθει ο τρακης απο του χρονου,κατσε πρωτα να βγουμε ευρωπη. Με τετοιες εμφανισεις σαν τη χθεσινη ουτε για μεσα στη 10αδα δεν ειμαστε, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μπορει να χωθει ο τρακης απο του χρονου,κατσε πρωτα να βγουμε ευρωπη. Με τετοιες εμφανισεις σαν τη χθεσινη ουτε για μεσα στη 10αδα δεν ειμαστε, Εντάξει το ματς στο Αγρίνιο για ΚΑΝΕΝΑ δεν είναι ευκολο.Εμεις φέραμε λευκή ισοπαλία και άρχισαν οι ερευνες για νέο κόουτς.Ακόμα και ο παοκ είχε χάσει ευκολα με 2-0, Παρόλη την καλή δουλειά που κάνει ο Αναστασίου σε τακτική,φιλοσοφία υπάρχουν κάποιες κινήσεις του που τον ακυρώνουν.Η πιο κραυγαλέα του Τριανταφυλλόπουλου δεξί μπακ. Οσο για τον πρόεδρο σας της καλοθοσφαίρησης δεν πολυπιστευω ότι θα ασχοληθεί με την μπάλα.Στη παρούσα φάση είναι υπερβολικά πολλά τα λεφτά.Μεγάλα χρέη,κανένα μεγάλο γήπεδο,μέτριες οι εγκαταστάσεις στο Απήλιον ενώ για να κάνει μεγάλη ομάδα πρέπει να επενδύσει γρήγορα πολλά λεφτά γύρω στα 20 μιλλιονια μόνο για μεταγγραφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Απορίες. Γιατί ο κόουτς σας χρησιμοποιεί αρκετά συχνά Τριανταφυλόπουλο δεξί μπακ?Τον καταστρέφει εκεί. So true,απορώ και εγώ με αυτή την επιλογή,το παιδί απλά δεν κάνει εκεί. Γιατί τέτοια λατρεία με τον Κροάτη βετεράνο κλινικά νεκρό αμυντικό? Συμφωνώ Είχατε ένα πολύ νεαρό μέσο από Αφρική νομίζω Ατζγκουν λέγεται.Γιατί εξαφανίστηκε? Και εδώ Τι έπαθε ο Χουχούμης και δεν παίρνει ευκαιρία?Τον πουλάτε λέτε στα 250 χαρτιά.Κρίμα. Δεν ξέρω γιατί δεν τον βάζει αλλά από τις λίγες φορές που τον έχω δει να παίζει δεν μου γεμίζει το μάτι,ανασταλτικά είναι πολύ κακός Ο Πέτριτς ανόητο ρίσκο.Απο σοβαρό τραυματισμό και στα τελειώματα του τι θετικό να σας δώσει? Θα βοηθήσει το πρωτάθλημα μας είναι της πλάκας εδώ κάνει πλάκα ο 38αρης Ιμπαγασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις