Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα έχουμε πει αυτά το 8 στα 31 της οικογένειας είναι το ίδιο με το 14 στα 17 του κρόκους.

8/31=14/17

Ακόμα και τη δεκαετία του 80 που μεσουρανούσε ο ΓΒ πήραμε 3 και ο γαυρος 5.

Παράγκα όχι αστεία έτσι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Τα έχουμε πει αυτά το 8 στα 31 της οικογένειας είναι το ίδιο με το 14 στα 17 του κρόκους.

8/31=14/17

Παράγκα όχι αστεία έτσι.

Οι ελληνικες ομαδες δεν πηραν ποτε ευρωπαικο τιτλο γιατι ποτε δεν ηρθε προεδρος με οραμα σε καμια,

ερχοντουσαν για τις βρωμοδουλειες τους και για να την πουν ο ενας στον αλλον.

ο καπετανιος τη γουσταρε τη μπαλιτσα δε μπορω να πω αλλα εκανε και πολλα λαθη λογο του οξυθυμου χαρακτηρα του και του εγωισμου του

βλεπε Γεωργακοπουλο απο τους καλυτερους αν οχι ο καλυτερος μεσος τοτε

Ηθελε να την πει στον γαυροπροεδρο και αγορασε Γαλακο,Βαμβακουλα Σαργκανη,Αποστολακη,

Κυραστα κλπ μονο και μονο για θεμα εγωισμου.

Απο την αλλη ηρθε ο χοχο Σωκρατης που τα αποτελειωσε ολα η μαλλον μισο τελειωσε γιατι το τελειωτικο το κανει στο παρον ο Βαγγελας.

Η γραφικοτητα και η ανηθικοτητα των Γιαννακόπουλων ειναι γνωστη και στον τελευταιο Ελληνα φιλαθλο πλεον.

Fixed

Μιλούσες για τον Ολυμπιακό και μπερδεύτηκες.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Ο Αλαφούζος έφερε υγεία στο τμήμα. Χάνει μόνο με 1-0 από το Αγρίνιο, ειδάλλως θα έτρωγε 5-6,

Τουλαχιστον ο Αλαφουζος δεν κινει γη και ουρανο ώστε όταν να να χασει, να κερδιζει με αλλο τροπο

Τουλαχιστον ο Αλαφουζος δεν κινει γη και ουρανο ώστε όταν να να χασει, να κερδιζει με αλλο τροπο

Με ποιον? Με τον Λαγο και τον Αμπειντ?

Οταν ειχες Σισεδες και λοιπους μια χαρα κερδιζες και οταν δεν επρεπε...

Αυτό. Τον πρόλαβε ο Πατέρας.

Έχει φάει τέτοιο κράξιμο στα social από το χθεσινό ρεπορτάζ που αναρωτιέμαι αν πολλές φορές τα κάνει επίτηδες

Τα έχουμε πει αυτά το 8 στα 31 της οικογένειας είναι το ίδιο με το 14 στα 17 του κρόκους.<br><strong>8/31=14/17</strong> <br>

Ακόμα και τη δεκαετία του 80 που μεσουρανούσε ο ΓΒ πήραμε 3 και ο γαυρος 5.<br>

Παράγκα όχι αστεία έτσι.

Αν ειναι να ξεπεράσουμε κάθε φράγμα γραφικοτητας να τονίσουμε ότι και σεις στο μπάσκετ 15 χρονια μόλις 2 αφήσατε σε άλλους. Να μην αναφερθούμε στην Ευρωπαϊκή παράγκα του Βασιλακο...

Ασφαλώς και αστειευομαι αλλα αν μου βάζετε ως σοβαρό επιχείρημα το ότι ο καπετάνιος δε πήρε πρωταθλήματα σε εποχές χωρίς champions league, θα γίνω γραφικός.

Ο καπετανιοσ έπαιζε με το παράνομο στοίχημα. Εκεί ήταν τα φράγκα τότε που δεν υπήρχαν τα χρήματα απ την Ευρώπη. Ο καπετάνιος εστηνε αγώνες. Δε τον ενδιέφερε ποσά πρωταθλήματα θα πάρει διότι δεν είχε να κερδίσει κάτι από αυτα.

Ξέρεις εσύ οτι έπαιζε παράνομο στοίχημα ο Καπετάνιος ε; Τι άλλο θα ακούσουμε λολ 

Αφου όπως λες δεν τον ενδιέφερε το πρωτάθλημα, αν έχουμε ακόμα στοιχειώδη λογική στην συζήτηση, δεν έστηνε το πρωτάθλημα για να το παίρνει. Το άφηνε να φύγει. 

Ποια παράγκα λοιπόν αφού δεν έπαιρνε κανένα πρωτάθλημα; 

Στο μπάσκετ γιατι έρχεσαι και διαρυγνείεις τα ιμάτια σου οτι έχει παράγκα ο Τράκης ΧΩΡΙΣ να υπάρχουν τα χρήματα του CL; Και οι 2 θα βρουν χωρίς προκριματικά χωρίς τίποτα, σαν να είχαν πάρει το πρωτάθλημα. Εκτός του ότι δεν υπάρχουν και χρήματα να πάρουν. Το επιχείρημα "δεν υπήρχαν χρήματα" φαντάζομαι ισχύει και στο μπάσκετ.

8/31=14/17
Παράγκα όχι αστεία έτσι.

7 (ο αγαπημένος τους αριθμός) πήραν, το 8ο ήταν της πολυμετοχικότητας. Που μπορείς και να του το χρεώσεις μια που είχε το 57%, αλλα δεν την ήθελε εξαρχής. Άσε που δεν ήταν αυτός πρόεδρος.

Με Cisse Zilberto Leto έγινε το όργιο του Καλόπουλου. Δεν κέρδιζα και όταν έπρεπε.

Οι παίχτες που έχει μια ομάδα δεν έχουν σχέση με την διαιτησία. Η καραμέλα των γαβρο-αντικειμενικών media (επι πράκτορα εποχής) καιρός είναι να λιώσει, κράτησε καιρό.

Δεν τίθεται καν να μπω στο κόπο να συζήτησω μαζί σου, ειδικά για ερωτήσεις που σου έχουν απαντηθεί αρκετές φορές και εσυ τις επαναλαμβανεις.

Παρεμπιπτόντως για χρήστες με τη δικη σου συμπεριφορα και αποψεισ ισχύει το " Ο Βαγγελης έσωσε το ποδόσφαιρο απ τη παράγκα του Αλ αφουζ και τα παντα στο μπάσκετ ειναι στημένα εκτός από πρόπερσι που σπάσιμο προσωρινά τη παράγκα. Και μακάρι να έρθει ο Βαγγελης και εκεί για να καθαρίσει και αυτό το άθλημα. Ο Θεός του μπάσκετ να σου παίρνει λεφτα απ τους φόρους για να τα δίνει σε αυτόν να παίρνει παιχταραδες. Ουγκ.

Εγώ ξέρω πάντως ότι επί Καπετάνιου ανέβαιναν ομάδες Α εθνική για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ΠΑΟ (Κόρινθος, Αθηναϊκός), ξέρω ότι ο ΟΦΗ ήταν παράρτημα του Βαρδινογιάννη, ξέρω ότι γνωστός διαιτητής διατηρούσε κατ' αποκλειστικότητα βενζινάδικα στην Αργυρούπολη της εταιρείας του ομίλου Βαρδινογιάννη κλπ.

Επίσης ξέρω ότι όταν ευνοείται ο ΠΑΟΚ, και χάνει καθαρά ο ΠΑΟ, ο Demon 13 κάνει γαργάρες.

Δεν τίθεται καν να μπω στο κόπο να συζήτησω μαζί σου, ειδικά για ερωτήσεις που σου έχουν απαντηθεί αρκετές φορές και εσυ τις επαναλαμβανεις.

0 απάντηση, αναμενόμενο. The end of story.

Ούτε εγώ έχω καμια όρεξη να συζητήσω μαζί σου ειδικά όταν το παίζεις admin χωρίς να είσαι. Μέχρι και υποδείξεις κάνεις ανοιχτά.

Σε αυτά που λές απαντάω, δεν δίνω προσωπική αξία σε κάθε post. Αν έδινα, ουτε εγώ θα σου απάνταγα. Τις μεγαλύτερες σάχλες γράφεις απο όλους και το εννοώ. o superpie 10 φορες καλύτερα γράφει.

Εγώ ξέρω πάντως ότι επί Καπετάνιου ανέβαιναν ομάδες Α εθνική για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ΠΑΟ (Κόρινθος, Αθηναϊκός), ξέρω ότι ο ΟΦΗ ήταν παράρτημα του Βαρδινογιάννη, ξέρω ότι γνωστός διαιτητής διατηρούσε κατ' αποκλειστικότητα βενζινάδικα στην Αργυρούπολη της εταιρείας του ομίλου Βαρδινογιάννη κλπ.

Επίσης ξέρω ότι όταν ευνοείται ο ΠΑΟΚ, και χάνει καθαρά ο ΠΑΟ, ο Demon 13 κάνει γαργάρες.

Oι κορίοι και το κλειδωμένο πρωτάθλημα δεν είναι πια μέσα; Γιατί; 

Ο Πουρσανίδης απο ποια ομάδα ήταν; Για πες. Διεθνής παίχτης επίσης όχι κανας ξέμπαρκος. Πως γίνεται να κάνετε μεταγραφή απο παράρτημά μας;

Ο Αθηναϊκός (άλλο αστείο) μας είχει κόψει επανηλημένα βαθμούς. Ο ΟΦΗ μας έχει κόψει πρωτάθλημα 2)μας έχει στερήσει έξοδο στην Ευρώπη αν θυμάμαι καλά στην περίοδο 1997-2000 μέσα εκεί.  

Πρωταθλήματα πήρε; αυτό μετράει. Ολα τα άλλα είναι προφάσεις αν αμαρτία, να είχαμε να λέγαμε.

Τον καπετανιο τον ενοιαζε να την λεει σε ολους και να τον φοβουνται,δεν τον ενοιαζαν πρωταθληματα και κυπελλα,αν θυμαστε ειχε διαλυσει ολους τους συνδεσμους το 1998,δε τον ενοιαζε το οπαδιλικη.Γι αυτο και ποτε μα ποτε δεν τα πηγε καλα με τους οργανομενους αν εξαιρεσεις καποια δωρο διαρκειας μετα το χ μεσα στο Ναντ το 1996 και την προκριση στους 8 του τσου λου.

Ο Σωκρατης απ την αλλη ηθελε να τα εχει με ολους καλα,ποσα χρηματα εχει δοσει για τις τζαμπε εκδρομες των γαυρων?Οταν εβγαινε στις συνεντευξεις ελεγε τους παναθηναικους κοτες και γελουσανε ολοι μαζι,αυτη ειναι η διαφορα των 2.Αν ο καπετανιος και επειτα ο τζιγκερ ειχαν αλλη πολιτικη ακομα στο τιμονι θα ηταν με πιο πολλα πρωταθληματα.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Τι κάθεστε και γράφετε και 1/31 να είχαμε πάλι θα μιλούσαν  για παράγκα του καπετάνιου.

Πρέπει κάπως να δικαιολογηθούν όλα αυτά που έχουν κάνει.

Επαιζε στοίχημα,τα έπαιρναν όλοι οι άλλοι εκτός από τον ΟΣΦΠ,τόσο γενναιόδωρος μπορούσε να τα παίρνει όλα δικά του και τα δίνε σε ΑΕΚ,λάρισσες και ΠΑΟΚ. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...