Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Mπα, τα χουν κανει στον Ζοτς ενα εκατομμυριο φορες, αλλα τους εβαζε στη θεση τους χωρις να εκτιθεται, μεχρι που πηραν χαμπαρι οτι δεν μπορουν να του τη μπουν με τετοιες ερωτησεις. Διοτι ο Ζοτς παροτι εφαγε σφαγες σε Ευρωπη (και οχι μονο) κατα καιρους, ειχε το ηθος, την εξυπναδα και την μαγκια να μην αναφερεται ποτε στις διαιτησιες. Μεχρι στιγμης ουτε και ο Πεδουλακης εχει αναφερθει σε σφυριγματα, πχ περυσι που στην Ευρωλιγκα επεφτε πριονοκορδελα. Ο Μπαρτζωκας απτην αλλη, ακομα και σε παιχνιδια που οι διαιτησιες ηταν ενταξει, βγαινει και κλαιει για αυτες, τακτικοτατα. Ετσι, σημερα απλα τον εξεθεσαν με την αντιδραση στην οποια τον οδηγησαν. Τους λογους τους ειπε ο DKNI παραπανω. Λιγος, απλα λιγος. Εαν δεν μπορει να χειριστει τετοιες καταστασεις τοτε δεν κανει για τους Αγγελοπουλους. Ο νοων νοητω. Προσωπικα αν με ρωτας, χαιρομαι που ο βασικος μου αντιπαλος εχει τετοια προσωπικοτητα για προπονητη. Αν χειριζεται τοσο χαζα τετοιες καταστασεις, αν ακομα-ακομα οι ιδιοι του οι παιχτες τον καβαλανε και τον κοροιδευουν, για ποιο λογο θα πρεπει να νιωσω αμηχανα εγω? Καποτε ελεγα (και εδω μεσα), μακαρι να μακροημερευσει ο Γιαννακης στον παγκο σας, το ιδιο ευχομαι και για τον Μπαρτζωκα, ο οποιος σαν πακετο νομιζω οτι ειναι ακομα χειροτερος απτον Γιαννακη. Απο κατι τετοια σκηνικα καταλαβαινεις οτι του λειπουν πολλα για να ειναι προπονητης Α κλασης. Μα για ποιο λογο να κλαψει ο Πεδουλακης για την διαιτησια? Επειδη αδικειται? Η απαντηση μου σε αυτο που λες οτι δν μιλαει στην Ευρωπη για διαιτησια ειναι ακριβως η απαντηση που ειχε δωσει καποτε ο Κοκκαλης... Γιατι στην Ευρωπη δεν εχει πολλα πολλα... Υ.Γ Πως λετε εσεις οτι στην Ελλαδα της παραγκας ειμαστε διορισμενοι πρωταθλητες αλλα στην Ευρωπη που δεν υπαρχει παραγκα (με εξαιρεση φετος που υπαρχει παραγκα ΚΑΙ στην Ευρωπη,βλεπε τον στημενο Γερμανο διαιτητη) βλεπετε τις σφαλιαρες? Ε,ενα τετοιο πραγμα..Δεν τον παιρνει να πει κατι στην Ευρωπη..Στην Ελλαδα δεν υπαρχει λογος...Οταν χρειαστηκε,μιλησε για την διαιτησια περυσι τον Φλεβαρη...Αλλα μαλλον δεν το θυμασαι...Προφανως! Συμφωνουμε στο οτι θα ηταν πιο σωστο να πει ενα δεν απαντω και τελος... Οσο για αυτο που σου λεω,αν ειχε γινει το ιδιο με τον Πεδουλακη θα ηταν ολο το συστημα των ΑΡΔ για τον ΟΣΦΠ και τους Αγγελοπουλους για την ηλιθια ερωτηση... Αληθεια midi,εχεις την ιδια ευαισθησια για το κλαψιμο της διαιτησιας που εχεις για τον Μπαρτζωκα και για τον Αλαφουζο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Α γιαυτο κλαιτε μονο στην Ελλαδα συνεχως ε? Καλα το ειχε πει ο Κοκκαλης, καλα που μας το θυμισες, εχεις point πραγματι. Κατα τ'αλλα σε ερωτησεις δημοσιογραφων ο καθε Ζοτς και ο καθε Πεδουλακης μπορουσε να απαντησει αναλογως. Τι παει να πει "στην Ευρωπη δεν εχει πολλα-πολλα?". Θα κολωσει να απαντησει στον ΑΡΔ, για να μην τον κανει ντα ο ΑΡΔ? Απλα, ειναι θεμα ηθους, φιλοσοφιας, μαγκιας και φυσικα εξυπναδας στο να διαχειριζεσαι καταστασεις. Τον ΠΑΟ τον σφαζανε με την ΤΣΣΚΑ και δεν βγαζαν αχνα ουτε οι προπονητες, ουτε οι παιχτες και καπως ετσι ηρθαν 6 κουπες σε 15 χρονια, τουναντιον εσας ΚΑΙ δεν σας σφαζουν πουθενα ΚΑΙ κλαιτε για διαιτησιες και ιδου τα αποτελεσματα. Σκουπες, κυπελλα, ΚΑΟΔ , μεχρι και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ διαιτητικη ευνοια για να παρεις την τεραστια Κηφισια χρειαζεσαι. Κανενα προβλημα δεν εχω οσο συνεχιζει η ομαδα σου σε αυτο το μοτιβο. Η γραφικοτητα και η ανηθικοτητα των Αγγελοπουλων ειναι γνωστη και στον τελευταιο Ελληνα φιλαθλο πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Έτσι μιλάει ο Αλαφούζος στους δημοσιογράφους; Με το αντίχειρα κολλημένο 10'' και σε τέτοιο ύφος; Τι αγένεια ήταν αυτή... Γενικοί αφορισμοί στο τέλος....αν ήταν υπάλληλος κάπου θα είχε απολυθεί με τον τρόπο που φέρθηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Α γιαυτο κλαιτε μονο στην Ελλαδα συνεχως ε? Καλα το ειχε πει ο Κοκκαλης, καλα που μας το θυμισες, εχεις point πραγματι. Κατα τ'αλλα σε ερωτησεις δημοσιογραφων ο καθε Ζοτς και ο καθε Πεδουλακης μπορουσε να απαντησει αναλογως. Τι παει να πει "στην Ευρωπη δεν εχει πολλα-πολλα?". Θα κολωσει να απαντησει στον ΑΡΔ, για να μην τον κανει ντα ο ΑΡΔ? Απλα, ειναι θεμα ηθους, φιλοσοφιας, μαγκιας και φυσικα εξυπναδας στο να διαχειριζεσαι καταστασεις. Τον ΠΑΟ τον σφαζανε με την ΤΣΣΚΑ και δεν βγαζαν αχνα ουτε οι προπονητες, ουτε οι παιχτες και καπως ετσι ηρθαν 6 κουπες σε 15 χρονια, τουναντιον εσας ΚΑΙ δεν σας σφαζουν πουθενα ΚΑΙ κλαιτε για διαιτησιες και ιδου τα αποτελεσματα. Σκουπες, κυπελλα, ΚΑΟΔ , μεχρι και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ διαιτητικη ευνοια για να παρεις την τεραστια Κηφισια χρειαζεσαι. Κανενα προβλημα δεν εχω οσο συνεχιζει η ομαδα σου σε αυτη τη φιλοσοφια. Ειδες το παιχνιδι και ειδες ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ διαιτητικη ευνοια για να κερδισω την Κηφισια? Αληθεια,μπορεις να μου πεις ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ το οποιο κερδιζω ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ αγωνα καθαρα χωρις ευνοιες και χωρις μεμπτο? Γιατι ετσι οπως το πατε εσεις θα επρεπε σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ να ειμαι στην Β' Εθνικη τουλαχιστον! Δεν μου ειπες για την κλαψα του Αλαφουζου...Και ειναι τραγικα πιο γραφικη... Και σου ειπα,και ο Πεδουλας περυσι που εχασε τον Φλεβαρη μια χαρα μιλησε για διαιτησια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ειδες το παιχνιδι και ειδες ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ διαιτητικη ευνοια για να κερδισω την Κηφισια?Οχι αλλα αφου το ειπε ο ΑΡΔ οτι ειχατε τη διαιτησια μαζι σας ετσι θα 'ναι :lol: Εδω βγαινετε και μιλατε εσεις για διαιτησιες βαση βολων, δε θα μιλησω εγω οταν το χει πει ολοκληρος ΑΡΔ? Πλακα σπατε παλι? Προκλητικη κοκκινη παραγκα στην Α1 με αποδειξεις, απλα και ομορφα.&- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Έτσι μιλάει ο Αλαφούζος στους δημοσιογράφους; Με το αντίχειρα κολλημένο 10'' και σε τέτοιο ύφος; Τι αγένεια ήταν αυτή... Γενικοί αφορισμοί στο τέλος....αν ήταν υπάλληλος κάπου θα είχε απολυθεί με τον τρόπο που φέρθηκε. Ο Αλαφουζος? Οχι ρε,τι λες τωρα...Ο Αλαφουζος δεν μιλαει καν στους δημοσιογραφους..Βλεπεις ειναι πιο ευγενεστατο να βγαζεις περιοδικα παραγκα και οραμα κτλ κτλ και να φταινε ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ εκτος απο εσενα.....Εχεις δικιο... Ειπαμε,ο σωστος τροπος απαντησης ειναι με ντου και απειλες στα αποδυτηρια... Υ.Γ Μαθε παντως να απαντας και να μην εξαφανιζεσαι οταν δεν σε συμφερει..Αυτο ειναι ακομα πιο αγενεστατο απο τον ιδιο τον εαυτο σου...(Μιας και μιλαμε για τετοιο θεμα) Οχι αλλα αφου το ειπε ο ΑΡΔ οτι ειχατε τη διαιτησια μαζι σας ετσι θα 'ναι :lol: Εδω βγαινετε και μιλατε εσεις για διαιτησιες βαση βολων, δε θα μιλησω εγω οταν το χει πει ολοκληρος ΑΡΔ? Πλακα σπατε παλι? Προκλητικη κοκκινη παραγκα στην Α1 με αποδειξεις, απλα και ομορφα.&- Οταν στριμωχνεσαι οπως παντα αρχιζεις τα τρολαρισματα..Εσεις μιλατε για τα φαουλ και τα πλαγια αραουτ,γιατι να μην μιλησουμε για τις βολες και μαλιστα στο μπασκετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Trol είναι ο Midi, θα τρολάρει τι άλλο θα κάνει. :-D Εγώ ταπώθηκα, πως να ποστάρω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Οταν στριμωχνεσαι οπως παντα αρχιζεις τα τρολαρισματα..Εσεις μιλατε για τα φαουλ και τα πλαγια αραουτ,γιατι να μην μιλησουμε για τις βολες και μαλιστα στο μπασκετ?Ναι. Πες κανα thanks τωρα στην παραγκα που εχουν στησει τα αυγα στην Α1 και κερδιζεις τις Κηφισιες γιατι με 50-50 ουτε αυτες. Και πες του προπονητακου σου να μην εξαπτεται αλλη φορα οταν οι δημοσιογραφοι του λενε τις αληθειες καταμουτρα. Η τουλαχιστον να ειναι προετοιμασμενος για αυτονοητες ερωτησεις οταν τα κορακια τον παιζουν 90-10 για να μην αιφνιδιαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ναι. Πες κανα thanks τωρα στην παραγκα που εχουν στησει τα αυγα στην Α1 και κερδιζεις τις Κηφισιες γιατι με 50-50 ουτε αυτες. Και πες του προπονητακου σου να μην εξαπτεται αλλη φορα οταν οι δημοσιογραφοι του λενε τις αληθειες καταμουτρα. Η τουλαχιστον να ειναι προετοιμασμενος για αυτονοητες ερωτησεις οταν τα κορακια τον παιζουν 90-10 για να μην αιφνιδιαζεται. εισαι απιστευτος ρε θηριο ,σκεψου το ενδεχομενο να ξεκινησεις καριερα στην πρασινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 εισαι απιστευτος ρε θηριο ,σκεψου το ενδεχομενο να ξεκινησεις καριερα στην πρασινη"Αντικειμενικος ειμαι και διαμορφωνω αποψη βαση οσων βλεπω" Η με ντοπα ή με διαιτησια νικες, αλλιως ξερετε εσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 "Αντικειμενικος ειμαι και διαμορφωνω αποψη βαση οσων βλεπω" Η αληθεια δεν σας αρεσει ε? επειδη εισαι αντικειμενικος για αυτο στο λεω ...η αληθεια ποια ειναι ? οτι οι αγγελοπουλοι ειναι παραγκαρχες ? ε οχι η αληθεια βρισκεται στους sex pistols Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ειμαι αντικειμενικος απτους αντικειμενικους του δικου σου τυπου βασικα! Συμφωνεις φανταζομαι οτι οταν τυχαινω με αντικειμενικους (καλη ωρα εσενα ή τον Superpie), πρεπει να μιλαω αντικειμενικα κι εγω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanos77 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 αφου μιλαμε αντικειμενικα τι γνωμη εχεις για την παραγκα του αλαφουζου που εχει καταστρεψει το ελληνικο ποδοσφαιρο χρονια τωρα ,για την ακριβεια 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ο Αλαφούζος έφερε υγεία στο τμήμα. Χάνει μόνο με 1-0 από το Αγρίνιο, ειδάλλως θα έτρωγε 5-6, αλλά ευτυχώς πάει στη ΓΑΔΑ, χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και τους αφήνουν όλους ελεύθερους, γιατί, γι' αυτό είναι οι σωστοί πρόεδροι στην Ελλάδα, να προασπίζουν τα συμφέροντα του αγνού οπαδού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Παιδια το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι οτι πιο σαπιο σε αθλημα στην Ελλαδα. Εχουν μαζευτει ενα ματσο "επηχειρηματιες" εκει μεσα και κανουν οτι θελουν. Ας μην τους πιασουμε ονομαστικα.Γιατι αν ξεκινησουμε απο το Βαρδινογιαννη με τα πιστολια και με τον Κοσκωτα τον απατεωνα και φτασουμε στους σημερινους θελουμε ξεχωριστο τοπικ. Για καμια κυριακη να περναει η ωρα οκ να δουμε κανα ματσακι αν και προτιμαω Αγγλια αν εχει κανα ντερμπυ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις