Demon13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 .Αν εγω παω σε ενα παρανομο καφενειο που παιζουν παρανομα μπαρμπουτι και κανουν εφοδο για ελεγχο,να μην μου φανει παραξενο αν θα με πανε μεσα εστω προσωρινα.. Ο σύνδεσμος δεν είναι παράνομο καφενείο. είναι κάτι νόμιμο με ΆΔΕΙΑ λειτουργίας. Οτι να ναι γράφεις πάλι. 21 άτομα πιάσαν, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ, βρήκαν κάνναβη και κροτίδες στους 2 (ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΝ) και συλάβαν και άλλους 19 στην τύχη. Η αστυνομία μπορεί να λέει οτι της κατεβαίνει για να δικαιολογήσει την πράξη της. Ενοείται οτι δεν γίνεται ταυτοποίηση. Αντίποινα έγινε, σε ναζιστικά πρότυπα. Ο σύνδεσμος επίσης επιλέχτηκε στην τύχη. Πάμε στον μεγαλύτερο, ανοιχτός θα είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ο σύνδεσμος δεν είναι παράνομο καφενείο. είναι κάτι νόμιμο με ΆΔΕΙΑ λειτουργίας. Οτι να ναι γράφεις πάλι. Εγω λεω οτι να'ναι? Νομιμος μπορει να ειναι,δεν ειπε κανεις το αντιθετο.Και το καφενειο νομιμο ειναι,το μπαρμπουτι ομως οχι,ασχετα αν γινεται σε νομιμο χωρο. 21 άτομα πιάσαν, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ, βρήκαν κάνναβη και κροτίδες στους 2 (ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΝ) και συλάβαν και άλλους 19 στην τύχη. Επιασαν τα ατομα τα οποια μπηκαν μεσα στον συνδεσμο τα οποια επεμβεναν στα μηχανακια..Τα 8 απο τα 29 αφηθηκαν ελευθεροι χθες και οι υπολοιποι σημερα.Η ταυτοποιηση εγινε μετα στο τμημα,και οταν δεν υπηρχε κατι τους αφησαν ελευθερους οπως και εγινε. Δηλαδη αν εβρισκαν κανενα μπαζουκα,καμια χειρομβοβιδα και κανενα καλαζνικοφ "ελα μωρε,αφου δεν ψαχνουμε κατι απο αυτα,αθωοι" Ρε πας καλα με αυτα που γραφεις? Η αστυνομία μπορεί να λέει οτι της κατεβαίνει για να δικαιολογήσει την πράξη της. Ενοείται οτι δεν γίνεται ταυτοποίηση. Αντίποινα έγινε, σε ναζιστικά πρότυπα. Αφου μπορει να λεει οτι να'ναι η αστυνομια και δικιο εχεις εσυ ως δικαστης βεβαιως βεβαιως που ξερεις τι εγινε ακριβως,γιατι δεν πανε να κανουν και οι 19 μηνυσεις λοιπον? Ο σύνδεσμος επίσης επιλέχτηκε στην τύχη. Πάμε στον μεγαλύτερο, ανοιχτός θα είναι.... Και σου ξαναλεω,οποιος ανακατευεται με τα πητουρα,τον τρωνε οι κοτες.Ασχετα αν φταιει ή οχι. Αν στον συνδεσμο οργανωμενων που ειμαι και πινω τον καφε μου,ερθουν 10-15-20 ατομα (που προφανως θα ειναι του συνδεσμου για παραδειγμα ή μελη αυτου) τα οποια πριν εχουν κανει μαλακια καπου,εστω και ενας απο αυτους να το εχει κανει δεν θα φταιει κανεις αν με πανε και εμενα μεσα,εστω και προσωρινα.Αυτο προσπαθω να σου πω αλλα δεν καταλαβαινεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αλλά εσείς πώς στο καλό παίρνετε θέση και διαφωνείτε κιόλας οι μεν με τους δε; Αυτό είναι αρρώστια! Τέλος πάντων, συνεχίστε.Οταν κανεις 21 συλληψεις - οχι προσαγωγες, απαγγελεις κατηγοριες - για πραξη 2 ατομων με τι στοιχεια αραγε, τι πιστευεις οτι ειναι? Εδω ο συνοπαδος σου λεει οτι υπαρχει αυθαιρεσια της Αστυνομιας καθημερινα. Αλλα τωρα που εγινε σε βαρος συγκεκριμενων ειναι "τα πρεζακια οι αλητες" ε? Α, και επισης Φιλιππε, επειδη αρκετες φορες εχεις πει οτι εισαι ουδετερος, εισαι τοσο ουδετερος οσο ειναι ο Καρπετοπουλος με τον Χελακη ΥΓ. Εχει μεγαλο ενδιαφερον το πως χειριστηκε το Σταρ Τσανελ (που καποιοι χρεωνουν Παναθηναικο, αν εχετε το θεο σας) το θεμα. Ο Τακης ο Τσουκαλας στο Ματζικ ποιος σωστος θα ηταν In other news η πρασινη παραγκα χαρισε - ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ - καποια σφυριγματα στον Ολυμπιακο για να καμψει το θηριο την Κηφησια Και στην συνεντευξη τυπου οταν ρωτηθηκε, εξερραγη ο Μπαρτζωκας. ΤΟΝΙΖΩ, ο Μπαρτζωκας! Οχι καποιος που δεν εχει πει ποτε για την διαιτησια, Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ, αν εχετε τον θεο σας οτι τι ερωτησεις ειναι αυτες, και στην Ελλαδα γραφει ο καθενας οτι θελει, και πως με ρωτατε για διαιτησια! Που με την μικτη Ιντιανα Πεισερς-Μαιαμι Χιτ να παιξει και χασει, στην διαιτησια θα τα ριξει Ο τυπος που δεν εδωσε το χερι του στον Πεδουλακη πριν 1 εβδομαδα!! Τουλαχιστον το τυρι τον ηξερε η μανα του και πριν 3 χρονια και ξερουμε ολοι ποσο εγωιστης ειναι. Ο Μπαρτζωκας ποτε προλαβε και καβαλησε τοσο πολυ καλαμι και με τη δικαιωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αφεθηκαν ελευθεροι.Και απαγγελθηκαν κατηγοριες γιατι τα μηχανακια απο τα οποια επεσαν οι φωτοβολιδες,φανηκαν οι οδηγοι τους να μπαινουν στον συγκεκριμενο συνδεσμο.Δηλαδη αν η αστυνομια δει 5 ατομα να βγαινουν απο την αυλη του σπιτιου σου ενω εχουν πεταξει φωτοβολιδα στο σπιτι σου τι πρεπει να κανουν δηλαδη για να εχουν δικαιωμα συλληψης? Να τους βγαλουν καμια φωτογραφια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Ο Μπαρτζωκας ποτε προλαβε και καβαλησε τοσο πολυ καλαμι και με τη δικαιωμα?Τα τελευταία χρόνια πρέπει να την πάτησε που σήκωνε κάτι κούπες στην Ευρώπη χωρίς ζακέτα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Οταν κανεις 21 συλληψεις - οχι προσαγωγες, απαγγελεις κατηγοριες - για πραξη 2 ατομων με τι στοιχεια αραγε, τι πιστευεις οτι ειναι? Εδω ο συνοπαδος σου λεει οτι υπαρχει αυθαιρεσια της Αστυνομιας καθημερινα. Αλλα τωρα που εγινε σε βαρος συγκεκριμενων ειναι "τα πρεζακια οι αλητες" ε? Α, και επισης Φιλιππε, επειδη αρκετες φορες εχεις πει οτι εισαι ουδετερος, εισαι τοσο ουδετερος οσο ειναι ο Καρπετοπουλος με τον Χελακη Εγώ δεν πιστεύω τίποτα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Πολύ απλά δεν έχω γνώμη. Αυτό που είπα είναι ότι απορώ πώς μπορείτε και επιχειρηματολογείτε με τόση σιγουριά ότι έχετε δίκιο. Οι μεν ότι είναι τυφλές συλλήψεις αθώων Παναθηναϊκών και ο δε ότι η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της. Εμένα μου φαίνονται εξίσου αυθαίρετες και οι δύο ερμηνείες. Δεύτερον, τι θα πει "ο συνοπαδός σου λέει"; Επειδή τυχαίνει να υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, θα φορτωθώ τις εξυπνάδες ή τις βλακείες που λέει κάποιος; Στη συγκεκριμένη περίπτωση, διαφωνώ με τον "συνοπαδό" μου όσο και μ'εσένα ή τον Demon. Τρίτον, δεν έχω πει ποτέ ότι είμαι ουδέτερος, μεταξύ άλλων γιατί δεν έχει καμιά αξία να το λέει κανείς για τον εαυτό του. Τη γνώμη μου λέω. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε, απλά σημείωσα ότι η πληροφόρηση είναι από 2 πηγές (αστυνομία και ΣΚΑΙ) που έχουν συμφέροντα στην υπόθεση, με ό,τι σημαίνει αυτό για την αξιοπιστία τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Τα τελευταία χρόνια πρέπει να την πάτησε που σήκωνε κάτι κούπες στην Ευρώπη χωρίς ζακέτα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App Tα?? Πληθυντικος?? Εχει παρει δλδ πανω απο 1 κουπες? Αν δεν κανω λαθος ο Μπαρτζωκας ειναι 1,5 χρονο στον Ολυμπιακο. Εχει παρει μια κουπα, ενα Ευρωπαικο με ομαδα μαλιστα που το ειχε παρει και την προηγουμενη χρονια (δεν το πηρε με τον Φιλαθλητικο ξερω γω). Και στην Ελλαδα τον εχει πιασει πελατη ο Αργυρης που τον εχει αφησει πισω ήδη 3/3 τιτλους συνολικα Αν θεωρεις οτι αυτο αρκει για να δικαιολογει το ξεσπασμα ή να μην δινει το χερι του οταν χανει, δικαιωμα σου. Ειμαι σιγουρος οτι αν αυτη την συμπεριφορα την ειχε ο Πεδουλακης, ο Ομπραντοβιτς ή ακομα και καποιος ουδετερος, θα συμφωνουσες. Αλλα βλεπεις "ταλιμπαν του Θρυλου"... Σημειωση, Ομπραντοβιτς με 8 Ευρωπαικα και Ιβκοβιτς με 2 Ευρωπαικα, 3 Ευρωμπασκετ και 1 Μουντομπασκετ και τετοια συμπεριφορα δεν εχουν. Φαντασου τι θα επρεπε να κανουν αυτοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Με λιγα λογια ο Ολυμπιακος φταιει και σε αυτο..Αληθεια,υπαρχει κατι κακο στον κοσμο που να ΜΗΝ φταιει ο Ολυμπιακος? Οτιδηποτε και αν ειναι αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Εγώ δεν πιστεύω τίποτα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Πολύ απλά δεν έχω γνώμη. Αυτό που είπα είναι ότι απορώ πώς μπορείτε και επιχειρηματολογείτε με τόση σιγουριά ότι έχετε δίκιο. Οι μεν ότι είναι τυφλές συλλήψεις αθώων Παναθηναϊκών και ο δε ότι η αστυνομία έκανε σωστά τη δουλειά της. Εμένα μου φαίνονται εξίσου αυθαίρετες και οι δύο ερμηνείες.Προσωπικα βλεποντας την πληροφορηση τοσο του ρεπορταζ των ΜΜΕ οσο και αυτων που βγαινουν απο Αστυνομια (δεν ειδα πουθενα πως δικαιολογειται η συλληψη και κατηγορια και οχι απλα προσαγωγη σε 21 ατομα απο τα στοιχεια που ειχαν για 2 ατομα με μηχανακι) εγω ειδα μια αυθερεσια της ΕΛΑΣ, οπως συμβαινει εδω και χρονια συχνα σε ολη τη χωρα. Απλα ηταν οπαδοι δικοι μας και το αναφεραμε εδω, αν ηταν αναρχικοι στα Εξαρχια ή χιπστερς στο Κεφαλαρι θα το λεγαμε στο αντιστοιχο τοπικ Επισης, γνωριζοντας τις σχεσεις Μαρινακη με ΧΑ, ΕΛΑΣ, Δενδια κτλ λεμε οτι ΜΠΟΡΕΙ η ευκολια, η ταχυτητα και η τυχαιοτητα με την οποια εγιναν προσαγωγες και συλλήψεις να ειχε αθλητικη χροια. Και σιγουρα αν κατι αντιστοιχο ειχε γινει στο ΑΤ Πειραια αποκλείω ρεαλιστικα να είχαμε τα ιδια πχ στο Πορτο Λεονε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Αν τα μηχανακια πηγαιναν στο Πορτο Λεονε και αυτοι εμπαιναν σε αυτο,σαφως θα ειχαμε και τα ιδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Και στην συνεντευξη τυπου οταν ρωτηθηκε, εξερραγη ο Μπαρτζωκας. ΤΟΝΙΖΩ, ο Μπαρτζωκας! Οχι καποιος που δεν εχει πει ποτε για την διαιτησια, Ο ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ, αν εχετε τον θεο σας οτι τι ερωτησεις ειναι αυτες, και στην Ελλαδα γραφει ο καθενας οτι θελει, και πως με ρωτατε για διαιτησια! Που με την μικτη Ιντιανα Πεισερς-Μαιαμι Χιτ να παιξει και χασει, στην διαιτησια θα τα ριξει Ο τυπος που δεν εδωσε το χερι του στον Πεδουλακη πριν 1 εβδομαδα!! Τουλαχιστον το τυρι τον ηξερε η μανα του και πριν 3 χρονια και ξερουμε ολοι ποσο εγωιστης ειναι. Ο Μπαρτζωκας ποτε προλαβε και καβαλησε τοσο πολυ καλαμι και με τη δικαιωμα? Απλά είναι Ο.Σ.Φ.Π. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Επειδη κοιταγα λιγο τα αποτελεσματα και θυμηθηκα οτι ειχε αναφερθει και καταφέρνει με 35 μύρια μπάτζετ να είναι πέμπτος στην Τουρκία κάτω από την Πινάρ Καρσιλαμά? Προς το παρόν τα είπαμε, πέμπτος κάτω από την Καρσιλαμά-Καρσιγιακά Ποιος ειναι 1ος εκει περα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Μιστερ Μπιν παρατσουκλι και πραμα , κατι ηξερε ο ιδιος του ο παιχτης Αντιτς που τον αποκαλουσε ετσι δημοσιως... Και ο Ιφκοβιτς και ο Γιαννακης πιπιλουσαν την γραμμη που ηθελαν οι Αγγελοπουλοι να πιπιλανε (τις αστειοτητες περι διαιτησιων δηλαδη), αλλα αυτος εδω εκτιθεται με καθε του δηλωση. Πραγματικα αστειος. Καιρο ειχα να δω τοση γραφικοτητα μαζεμενη σε προπονητη και πιστευα οτι τον Γιαννακη και τον Αγγελου δεν θα τον ξεπερασει αλλος. Μαζι με τον Σπανουλη κανουν διαγωνισμο για το ποιος εχει λιγοτερη αθλητικη αξιοπρεπεια και για το ποιος ειναι πιο λιμανισιος γαυρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Επειδη κοιταγα λιγο τα αποτελεσματα και θυμηθηκα οτι ειχε αναφερθει Ποιος ειναι 1ος εκει περα? Παντως οχι η Φενερ... Μιστερ Μπιν παρατσουκλι και πραμα , κατι ηξερε ο ιδιος του ο παιχτης Αντιτς που τον αποκαλουσε ετσι δημοσιως... Και ο Ιφκοβιτς και ο Γιαννακης πιπιλουσαν την γραμμη που ηθελαν οι Αγγελοπουλοι να πιπιλανε (τις αστειοτητες περι διαιτησιων δηλαδη), αλλα αυτος εδω εκτιθεται με καθε του δηλωση. Πραγματικα αστειος. Καιρο ειχα να δω τοση γραφικοτητα μαζεμενη σε προπονητη και πιστευα οτι τον Γιαννακη και τον Αγγελου δεν θα τον ξεπερασει αλλος. Μαζι με τον Σπανουλη κανουν διαγωνισμο για το ποιος εχει λιγοτερη αθλητικη αξιοπρεπεια και για το ποιος ειναι πιο λιμανισιος γαυρος. Αν γινοταν κατι αναλογο και στην θεση του Μπαρτζωκα ηταν ο Πεδουλακης θα μιλαγες για τον βαλτο δημοσιογραφο απο τους Αγγελοπουλους και την γραφικοτητα τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Παντως οχι η Φενερ... Αν γινοταν κατι αναλογο και στην θεση του Μπαρτζωκα ηταν ο Πεδουλακης θα μιλαγες για τον βαλτο δημοσιογραφο απο τους Αγγελοπουλους και την γραφικοτητα τους... Mπα, τα χουν κανει στον Ζοτς ενα εκατομμυριο φορες, αλλα τους εβαζε στη θεση τους χωρις να εκτιθεται, μεχρι που πηραν χαμπαρι οτι δεν μπορουν να του τη μπουν με τετοιες ερωτησεις. Διοτι ο Ζοτς παροτι εφαγε σφαγες σε Ευρωπη (και οχι μονο) κατα καιρους, ειχε το ηθος, την εξυπναδα και την μαγκια να μην αναφερεται ποτε στις διαιτησιες. Μεχρι στιγμης ουτε και ο Πεδουλακης εχει αναφερθει σε σφυριγματα, πχ περυσι που στην Ευρωλιγκα επεφτε πριονοκορδελα. Ο Μπαρτζωκας απτην αλλη, ακομα και σε παιχνιδια που οι διαιτησιες ηταν ενταξει, βγαινει και κλαιει για αυτες, τακτικοτατα. Ετσι, σημερα απλα τον εξεθεσαν με την αντιδραση στην οποια τον οδηγησαν. Τους λογους τους ειπε ο DKNI παραπανω. Λιγος, απλα λιγος. Εαν δεν μπορει να χειριστει τετοιες καταστασεις τοτε δεν κανει για τους Αγγελοπουλους. Ο νοων νοητω. Προσωπικα αν με ρωτας, χαιρομαι που ο βασικος μου αντιπαλος εχει τετοια προσωπικοτητα για προπονητη. Αν χειριζεται τοσο χαζα τετοιες καταστασεις, αν ακομα-ακομα οι ιδιοι του οι παιχτες τον καβαλανε και τον κοροιδευουν, για ποιο λογο θα πρεπει να νιωσω αμηχανα εγω? Καποτε ελεγα (και εδω μεσα), μακαρι να μακροημερευσει ο Γιαννακης στον παγκο σας, το ιδιο ευχομαι και για τον Μπαρτζωκα, ο οποιος σαν πακετο νομιζω οτι ειναι ακομα χειροτερος απτον Γιαννακη. Απο κατι τετοια σκηνικα καταλαβαινεις οτι του λειπουν πολλα για να ειναι προπονητης Α κλασης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις