Cossutius. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Σημερα πάντως δε σου φταιει ο Μπερκ. Ανύπαρκτο κέντρο, μηδαμινά άκρα Και άμα φτάνεις στο 92 για να κάνεις ευκαιρία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Σιγουρα.Ολοι μουδιασμενοι ηταν σημερα.Κριμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Σύνοψη για όσους δε το ειδαν απο έναν Ολυμπιακό. Κακός Παναθηναικός, χωρις κέντρο, χωρις άκρα, με τον Μπερκ σε άχαρο ρόλο, έφθασε στο 92 για να κάνει τη μοναδικη του ευκαιρια. Κλασικος επιθετικος Παναιτωλικος στην έδρα του, με γκολάρα από ωραίο συνδιασμό και έχασε και 2-3 καλές ευκαιρίες απ όσο θυμάμαι. Ο Παναιτωλικος αν ηταν καλυτερος και εκτος εδρας θα χτυπαγε χαλαρά 4άδα. Αν ο ΠΑΟ δε πάρει δημιουργικό μέσο (πχ αυτον της Ιντερ), δε θα βγει ουτε Ευρωπη. Για τόσο χάλια σημερα. Με τον 38χρονο Ιμπαγάσα βασικό, θα ειχατε πάρει το ματς. Α ναι να πλέξω και το εγκωμιο αυτου του Μπικέ. Αν αυτος παιζει σε ολα τα ματς έτσι, πάει για μεγάλα πράμματα. Εκοβε τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αυτά που λες να τα πεις στον συμφορουμιτη ομοϊδεάτη σου Lroi Εγώ καυτηριάζω την υποκρισία του προέδρου σου και εσύ μου την πέφτεις επί προσωπικού. Δεν βγαίνει άκρη έτσι. Εσυ ξεκινησες με δεδομενο οτι εχει δικιο η Αστυνομια και αρα ο Αλαφουζος ειναι υποκριτης εγω λεω οτι δεν κολλανε οι ενεργειες της Αστυνομιας με οσα λενε τα ρεπορταζ, ειναι σαν να παρκαρε ενα ταξι εξω απο τη ΓΑΔΑ και να μπουζουριασαν ολα τα Εξαρχια Η ταχυτητα, ο ογκος και η ευκολια των συλληψεων δειχνουν οτι - μαλλον, γιατι ουτε εγω ουτε εσυ ειμαστε Αστυνομικοι αρα υποθεσεις κανουμε - αφορμη εψαχναν. Εσυ θεωρεις οτι καθε συλληψη Παναθηναικου ειναι για το καλο του τοπου και ο Αλαφουζος ειναι υποκριτης Λυπαμαι που βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δεν θεωρώ κανέναν συνδεσμίτη συνανθρωπό μας και συνεπώς δεν μου καίγεται καρφί. Η υποκρισία παραμένει. Άδικες συλλήψεις γίνονται κάθε μέρα και ο Αλαφούζος κωφεύει. Ζήτω το βασίλειο της προπαγάνδας. Εδώ μας μαστιγώνουν κάθε μέρα και ο Γιαννάκης αποφάσισε να ασχοληθεί με τις άδικες συλλήψεις συνδεσμιτών της 13. Αηδία κατάντησε. Εις υγείαν: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δεν θεωρώ κανέναν συνδεσμίτη συνανθρωπό μας και συνεπώς δεν μου καίγεται καρφί. Η υποκρισία παραμένει. Άδικες συλλήψεις γίνονται κάθε μέρα και ο Αλαφούζος κωφεύει. Ζήτω το βασίλειο της προπαγάνδας. Εδώ μας μαστιγώνουν κάθε μέρα και ο Γιαννάκης αποφάσισε να ασχοληθεί με τις άδικες συλλήψεις συνδεσμιτών της 13. Αηδία κατάντησε. Δεν μπορεί να ασχοληθεί, μακάρι να μπορούσε γιατι έχει και δίκιο αυτή την φορά. Σε εσάς ποιος ασχολείται ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας ο Τσιρώνης; Κατάλαβες καθόλου τι έκανε η αστυνομία; Στρατιωτικός/ναζιστικός νόμος. Πετάξατε φωτοβολίδες, θα χώσουμε μέσα 30 απο εσάς έτσι στην τύχη, το κάνατε δεν το κάνατε εσείς. Κάτσε υποστήριζε τα αυτα, άλλωστε με τους ναζί έχετε και σχέσεις ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο Αλαφούζος θα σε σώσει απο το μαστίγωμα; Οπότε κάτσε, να μην πει ούτε κουβέντα γιατι εσύ μαστιγώνεσαι καθημερινά. Αηδία κατήντησε η παράγκα σας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι ο κυρ Γιάννης που είναι υπόδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Άδικες συλλήψεις γίνονται κάθε μέρα και ο Αλαφούζος κωφεύει. Ζήτω το βασίλειο της προπαγάνδας. Εδώ μας μαστιγώνουν κάθε μέρα και ο Γιαννάκης αποφάσισε να ασχοληθεί με τις άδικες συλλήψεις συνδεσμιτών της 13. Αηδία κατάντησε.Απο αυτα που γραφεις προκυπτει οτι θεωρεις πως υπαρχει αυθαιρεσια της Αστυνομιας στην καθημερινοτητα. Το προβλημα σου ειναι οτι ο ΣΚΑΙ του Αλαφουζου δεν ειναι τοσο ευθικτος εκει, σωστα? Αρα εκτος αν νομιζεις οτι εγω ή ο Demon ή δεν ξερω γω ποιος ειναι ο Αλαφουζος, συμφωνεις μαζι μας, ναι? Οτι εγινε κατι αυθαιρετο και απλα εχεις θεμα που τα ΜΜΕ του Αλαφουζου δεν ασχολουνται καθημερινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά, ειλικρινά τώρα, μπορείτε εσείς να βγάλετε συμπέρασμα για το τι συνέβη από αυτό το ρεπορτάζ; Ειλικρινά πείτε μου. Μιλάμε για ρεπορτάζ από το μέσο του ανθρώπου που έχει κάθε συμφέρον να τα έχει καλά με τους οργανωμένους του ΠΑΟ. Μιλάμε για ρεπορτάζ που γράφει: Κατηγορούμενοι για εμπρησμό από κοινού οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα 21 οπαδοί του Παναθηναϊκού που συνελήφθησαν αδιακρίτως το Σάββατο το βράδυ μετά την ρίψη φωτοβολίδας από δυο άγνωστους στο προαύλιο της ΓΑΔΑ όπου δεν προκλήθηκε καμία ζημία ούτε κινδύνευσε κανείς. Δηλαδή αν δεν προκληθεί ζημιά, δεν είναι πρόβλημα να πετάς φωτοβολίδες στο αρχηγείο της αστυνομίας. Όλοι τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ παρότι εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι δεν είχαν καμία σχέση με το επεισόδιο. Δηλαδή οι αστυνομικοί κανονικά θα έπρεπε να πεισθούν από τις εξηγήσεις και να τους αφήσουν να φύγουν. Οι συλληφθέντες είπαν ότι δεν είχαν σχέση! Ε, τότε σίγουρα είναι αθώοι!Παρά την έμπρακτη προσπάθεια των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού το τελευταίο διάστημα να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα υπάρχουν ορισμένοι κύκλοι, ακόμα και μέσα στους κόλπους της αστυνομίας όπως φαίνεται, που προκαλούν εμπόδια σε αυτή την προσπάθεια. Γλείψιμο που αποδεικνύει αυτό που έγραψα στην αρχή. Να σημειωθεί ότι δεν παίρνω θέση για το τι έγινε, γιατί δεν ξέρω. Μπορεί κανείς να διαβάσει και την ανακοίνωση της αστυνομίας βεβαίως, που τα λέει κάπως διαφορετικά: http://www.zougla.gr/greece/article/h-elas-gia-tis-silipsis-opadon-tou-pana8inaikou Αλλά εσείς πώς στο καλό παίρνετε θέση και διαφωνείτε κιόλας οι μεν με τους δε; Αυτό είναι αρρώστια! Τέλος πάντων, συνεχίστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 21 στην τύχη σηλήφθηκαν για πράξη 2 ατόμων. Δεν υπάρχει λόγος μακρόσυρτων κειμένων waste of time Τυφλή αντεκδίκηση της αστυνομίας είναι σε ναζιστικά πρότυπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 21 σηλήφθηκαν για πράξη 2 ατόμων. Δεν υπάρχει λόγος μακρόσυρτων κειμένων waste of time Την ωρα της συληψης γνωριζε κανεις οτι η πραξη εγινε απο 2 ατομα μονο? Δηλαδη αν μια παρεα 10 ατομων ειναι κατω απο ενα σπιτι και ΕΝΑΣ απο αυτους πεταξει πετρες ή φωτοβολιδες στο σπιτι και ερθει η αστυνομια δεν θα πρεπει να πιασει και τα 10 ατομα αλλα μονο τον εναν απο αυτους?Πλακα μας κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ούτε καν ξέρουν οτι είναι οργανωμένοι, υπόθεση κάνουν. επίσης αστείο και το παραδειγμα σου. Αυτοί εδώ δεν πιάσαν την παρέα των 10, που το κάναν, πιάσαν τυχαίους 10 21. Καταλαβαίνεις την διαφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ούτε καν ξέρουν οτι είναι οργανωμένοι, υπόθεση κάνουν. επίσης αστείο και το παραδειγμα σου. Αυτοί εδώ δεν πιάσαν την παρέα των 10, που το κάναν, πιάσαν τυχαίους 10 21. Καταλαβαίνεις την διαφορά; Επιασαν ατομα τα οποια ηταν στον κεντρικο συνδεσμο της Λ.Αλεξανδρας και τα οποια "Όπως έγινε γνωστό από τη ΓΑΔΑ, οι 21 από αυτούς ταυτοποιήθηκαν ως ομάδα που συμμετείχε στο επεισόδιο ή βρέθηκαν στην κατοχή τους παράνομα αντικείμενα, γι΄αυτό συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα." Βρεθηκαν παρανομα αντικειμενα.Καταλαβαινεις την διαφορα? Οι 8 απο τους συνολικα 29 αφεθηκαν ελευθεροι γιατι δεν βρεθηκε τιποτα γι'αυτους.Τωρα καταλαβαινεις την διαφορα? Υ.Γ Ναι υποθεση κανουν.. Στον κεντρικο συνδεσμο της Λ.Αλεξανδρας για καφε ηταν μωρε,δεν ηταν οργανωμενοι.Σαββατοβραδο ηταν...Ποτακι επιναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 VS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Επιασαν ατομα τα οποια ηταν στον κεντρικο συνδεσμο της Λ.Αλεξανδρας και τα οποια "Όπως έγινε γνωστό από τη ΓΑΔΑ, οι 21 από αυτούς ταυτοποιήθηκαν ως ομάδα που συμμετείχε στο επεισόδιο ή βρέθηκαν στην κατοχή τους παράνομα αντικείμενα, γι΄αυτό συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.".. To ανάποδο, δεν βρέθηκε τίποτα. Ινδική κάναβη και κροτίδες βρήκαν σε 2 άτομα. Ουτε καν φωτοβολίδες με πιστόλι ή στηλό δεν βρήκαν. ώστε να κρατηθούν έστω τα προσχήματα. Σε 2 βρήκαν άσχετα και κρατήθηκαν άλλοι 19, χωρίς τίποτα. Την ταυτοποίηση την έκανε ποιός; Άσε μας. Ναι για καφέ είχαν πάει. Οπως είναι δικαίωμα μου να πάω και εγώ για καφέ μαζί τους, και να μην με συλλαμβάνει η αστυνομία γιατι έπινα καφε σε ένα σύνδεσμο όπου θέλω θα πηγαίνω για καφε, δικαίωμά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 To ανάποδο, δεν βρέθηκε τίποτα. Ινδική κάναβη και κροτίδες βρήκαν σε 2 άτομα. Ουτε καν φωτοβολίδες με πιστόλι ή στηλό δεν βρήκαν. ώστε να κρατηθούν έστω τα προσχήματα. Την ταυτοποίηση την έκανε ποιός; Άσε μας. Ναι για καφέ είχαν πάει. Οπως είναι δικαίωμα μου να πάω και εγώ για καφέ μαζί τους, και να μην με συλλαμβάνει η αστυνομία γιατι έπινα καφε σε ένα σύνδεσμο Αν επιλεξεις να πας για καφε στον συνδεσμο απεναντι απο την ΓΑΔΑ και συμβει κατι να εισαι προετοιμασμενος λοιπον για παν ενδεχομενο.Δεν θα μυρισει τα νυχια της η αστυνομια αν εσυ επινες καφε και καυλαντιζες με το γκομενακι.Θα σε πανε μεσα και μετα απο ελεγχο και ταυτοποιηση θα σε αφησουν ελευθερο οπως και εγινε σημερα το μεσημερι.Αν εγω παω σε ενα παρανομο καφενειο που παιζουν παρανομα μπαρμπουτι και κανουν εφοδο για ελεγχο,να μην μου φανει παραξενο αν θα με πανε μεσα εστω προσωρινα.. Η ομαδα των ατομων αυτων που επεβεναν σε μηχανικια περασαν απο την ΓΑΔΑ και καποιος απο αυτους πεταξε κροτιδα στον χωρο της ΓΑΔΑ.Αυτη η ομαδα λοιπον κατεληξε στο συνδεσμο οπου απο εκει συνεληφθηκαν 29 ατομα και τα 8 που δεν βρεθηκε τιποτα πανω τους αφεθηκαν ελευθεροι απο χθες.Αν εσυ λοιπον επινες το καφεδακι σου στο συνδεσμο στον οποιο ηρθαν 30 ατομα τα οποια πριν ειχαν κανει μαλακια μην αναρρωτιεσαι γιατι σε πηραν μεσα.Ας προσεχες Αν εσυ πινεις το καφεδακι σου σε συνδεσμο οργανωμενων μην αναρρωτιεσαι μετα και λες "μα πως ηξεραν οτι ηταν οργανωμενοι" και γιατι σε πηραν μεσα,εστω και προσωρινα. Δικαιωμα τους λοιπον και αυτων να σε παρουν μεσα εστω προσωρινα αν εισαι στον ιδιο χωρο στον οποιο μπηκαν οι φερωμενοι ως υποπτοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις