Jenkins Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Και έκανες γαργάρα τα λουλούδια, τα κουμπούρια, τα δικαστήρια κλπ Επίσης το μάθε να γράφεις πήγαινε στο spoiler για τον Διαμαντίδη Και είναι τραγικό επίσης να υποστηρίζεις συνδεσμίτες ανεξαρτήτου χρώματος που όλοι ξέρουμε ότι αυτοί δημιουργούν τα προβλήματα βίας πάντα και παντού, πολλές φορές και με οδηγίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ποιος σου είπε οτι είναι μόνο συνδεσμίτες; Οτι να ναι. "Μάλιστα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν αδιακρίτως και επιβάτες ΙΧ αλλά και επιβάτες που κατέβηκαν από τρόλεϊ! Και εκτός απο αυτό, δεν είναι τέρας οποιοσδήποτε συμμετέχει σε σύνδεσμο. Δεν πιάνεις να δέσεις όποιον να ναι. Έτσι λειτουργεί η Ελληνική αστυνομία; Και εμένα θα πρέπει να μου αρέσει αυτό; Για τα επεισόδια Απόλλων- ΟΣΦΠ στην ριζούπολη οδηγήθηκε κανείς στο εισαγγελέα;;;;; Ρωτάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Και έκανες γαργάρα τα λουλούδια, τα κουμπούρια, τα δικαστήρια κλπ Επίσης το μάθε να γράφεις πήγαινε στο spoiler για τον Διαμαντίδη Και είναι τραγικό επίσης να υποστηρίζεις συνδεσμίτες ανεξαρτήτου χρώματος που όλοι ξέρουμε ότι αυτοί δημιουργούν τα προβλήματα βίας πάντα και παντού, πολλές φορές και με οδηγίες. Τραγικό ειναι εσυ να γίνεσαι δικαστής και να δέχεσαι να συλλαμβάνονται 21 συνάνθρωποι μας χωρις στοιχεία, χωρις αποδείξεις, για κατι που έκαναν ΔΥΟ (21 κατηγορούμενοι για πράξη δυο; ) επειδη ειναι σύνδεσμιτες αντίπαλης ομάδας ανάμεσα τουςΟ ημιτελούς χοντρος αλήτης, ο φίλος της ντορας, χρηματοδότης της ΧΑ κάνει ο,τι γουστάρει στη χώρα και εσείς σαν καλα πρόβατα τον έχετε εικόνισμα επειδη σας έφερε τον Σαβιόλα, μπράβο. Εφτακόσια χρονια μνημόνιο σας αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες. Αυτό ισχύει για όλους τους συνδεσμίτες ανεξαρτήτου χρώματος. Τώρα αυτά για τους επιβάτες λεωφορείων κλπ ελέγχονται. Αυτά να τα βλέπει ο κύριος Γιάννης, που σε κάθε συγκέντρωση στο Σύνταγμα μας πνίγουν στα χημικά, αλλά τώρα θυμήθηκε ότι υπάρχει αστυνομική βία και κατάχρηση εξουσίας. 1000 χρόνια μνημόνιο να φάτε, για να καταλάβει ο κύριος Γιάννης τι γίνεται και εκτός ΠΑΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Τώρα αυτά για τους επιβάτες λεωφορείων κλπ ελέγχονται.Αυτα ελεγχονται Οτι δεχομαστε πως 21 ανθρωποι κατηγορουνται για πραξη 2 ατομων και οτι η αστυνομια εδεσε κομπο οτι ειναι συνδεσμιτες του Παναθηναικου, δεν ελεγχονται, το δεχομαστε ετσι Οκ, και κατι ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Ρε παιδιά αυτο το ξέρουμε. Το ειδαμε κ το βλέπουμε σε καθε συγκεντρωση στην Αθήνα ακομα κ με ηλικιωμένους. Εκεί θα κολλήσουν τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αυτα ελεγχονται Οτι δεχομαστε πως 21 ανθρωποι κατηγορουνται για πραξη 2 ατομων και οτι η αστυνομια εδεσε κομπο οτι ειναι συνδεσμιτες του Παναθηναικου, δεν ελεγχονται, το δεχομαστε ετσι Οκ, και κατι ακομα Τι έγινε, σου θίξαμε τον κύριο Γιάννη? Μας πειράζει που έδεσαν τους συνδεσμίτες ΑΛΛΑ σε κάθε διαμαρτυρία στο Σύνταγμα που δένουν καμιά 1000αρια, γιατί δεν πάει να τους βγάλει ο κύριος Γιάννης από τη ΓΑΔΑ? Αντυιθέτως πουλάει κάργα μνημόνιο κάθε μέρα από το καναλάκι του και τώρα θυμήθηκε ότι οι συλλήψεις είναι άδικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKNI Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Σε 10αδες ποστ εχω πει την αποψη μου για την σταση του ΣΚΑΙ Αλλοι θα βγαλουν τον Κασιδιαρη δημαρχο Εσυ για τα χθεσινοβαρδινα, αν γινοταν σε συνδεσμο του Ολυμπιακου, θα ελεγες τα ιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Και χειρότερα. Δεν γουστάρω κανέναν σύνδεσμο, κανέναν συνδεσμίτη. Ξεκάθαρα. Το έγραψα και παραπάνω "ανεξαρτήτου χρώματος" Δεν ανήκω σε κανέναν σύνδεσμο, δεν άνηκα ποτέ και θέλω να διαλυθούν όλοι asap. Να μπορώ να πηγαίνω γήπεδο και να βλέπω την ομάδα μου μόνο, όχι τα χουλιγκάνια της 7 να χοροπηδάνε σαν τα πιθήκια με τις μικροφωνικές να βρίζουν τον Παναθηναϊκό σε παιχνίδι με την Παρί, αντί να τραγουδάνε για τον Ολυμπιακό. Εγώ καυτηριάζω την υποκρισία του προέδρου σου και εσύ μου την πέφτεις επί προσωπικού. Δεν βγαίνει άκρη έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamanos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Αυτά που λες να τα πεις στον συμφορουμιτη ομοϊδεάτη σου Lroi που αποθεωνει Ριζουπολες, το Καραϊσκάκη είναι εκκλησία, ο Σισε προκαλούσε οταν τον κλωτσαγαν οι θρασυδειλοι, ο Βαγγελας καλά σας κάνει και οι δημοσιογράφοι καλώς κοπανιοντουσαν περισυ , όπως έλεγε το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Τον αγωνα τον βλεπει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Τον αγωνα τον βλεπει κανεις? Εγω... Για την ωρα το ελέγχει το παιχνιδι ο Παναιτωλικος, χωρις να σημαίνει οτι ο ΠΑΟ δε προσπαθει. Το πρωτο ημιχρονο πάντως ειχε λιγο ανηφορα για τον ΠΑΟ. Το ειχε γράψει και παλαιότερα οτι οι του Παναιτωλικού έχουν εξαιρετικη έδρα. Νομιζω και ο γαβρος εχασε βαθμο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Εγω... Για την ωρα το ελέγχει το παιχνιδι ο Παναιτωλικος, χωρις να σημαίνει οτι ο ΠΑΟ δε προσπαθει. Το πρωτο ημιχρονο πάντως ειχε λιγο ανηφορα για τον ΠΑΟ. Το ειχε γράψει και παλαιότερα οτι οι του Παναιτωλικού έχουν εξαιρετικη έδρα. Νομιζω και ο γαβρος εχασε βαθμο εκει. Ο ολυμπιακος εφερε χ απ οτι βλεπω.Εγω βλεπω παντως οτι ειμαστε ανικανοι να αντιδρασουμε δυστυχως.Βλεπω πολυ παθος απο τον παναιτωλικο και πολυ φοβαμαι οτι ουτε χ δε θα παρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Και άργησε ο Αναστασιου να βάλει τον Δωνη μέσα. Τι το έχει το τσεκουρι τον Λαγό...τι του προσφέρει στη δημιουργία? Οπα αυτο δεν ηταν οφσαιντ του Καμάρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stamatinho Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Eγω θα το πω και δε με νοιαζει.Στα 2 τελευταια ματς χωρις berg αλλα με Καρελη και Κλωναριδη επιθεση ειδα αλλη ομαδα με 3ρες και 4ρες Μηπως να αρχισει να σκεφτεται το ενδεχομενο να τον αφησει κανα παγκο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις