Προς το περιεχόμενο

Παναθηναϊκός

The_Edge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο τρακης τι προλαβε να κανει περα απο μια σκουπα και μια καρπαζια στο κυπελλο? Τι σου εκλεψε για πες. Μια που πεσαμε σε αντικειμενικο φιλαθλο, ας ακουσουμε την αποψη του, ευκαιρια ειναι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 23,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• MiDi_MiLiZ

2161

• DKNI

1827

• firewalker

1268

• 8elwADSL

955

Ο τρακης τι προλαβε να κανει περα απο μια σκουπα και μια καρπαζια στο κυπελλο? 

Αν πάνε για "μπανάκι" καμια δεκαριά μέλη μπορούμε να συζητήσουμε.Τώρα δεν...

• Like 1

έτσι για την ιστορία:

.

Α σε τετοια αναφερεστε? Νομιζα οτι μιλαγαμε για κλοπες μετα τη νικη επι της Φενερ :P

Νταξει και τα αυγα κανανε δαχτυλακια. 1-1. Σειρα σας τωρα :lol:

Ο τρακης τι προλαβε να κανει περα απο μια σκουπα και μια καρπαζια στο κυπελλο? Τι σου εκλεψε για πες. Μια που πεσαμε σε αντικειμενικο φιλαθλο, ας ακουσουμε την αποψη του, ευκαιρια ειναι.

ελα ρε φιλε τι εχει κανει ο τρακης ? σοβαρα μιλας? τι να πρωτοθυμηθω τα ντου μεσα στο σεφ των διαιτητων και της απειλες απεναντι στον φουφη ? η το ντου στο οακα και της απειλες στον πηλοιδη  και την επομενη μερα εγινε επιθεση στο σπιτι του ...στην συνεντευξη του ,αν θυμασαι που ειχε βγει κλαιγοντας και ειχε καταφερθει εναντιον του θειου του μιλησε για μια ομαδα με μαυρες τρυπες που δεν μπορουσε να καλυψει τα εξοδα .γιατη δεν εδωσε στην δημοσιοτητα  τα συμβολαια των παιχτων οπως  εχουνε κανει οι αγγελοπουλοι ?  

Αν πάνε για "μπανάκι" καμια δεκαριά μέλη μπορούμε να συζητήσουμε.Τώρα δεν...

Τσουκαλάδες, πελάτες κλπ. Μιλάμε για ζόρι, όχι αστεία.

ΠΑΟΚάκι κατάντησαν, τους λες ότι εγώ είμαι πρωταθλητής Ευρώπης και αυτοί σου λένε "ναι, αλλά ο ΚΑΟΔ σε κέρδισε"...

ελα ρε φιλε τι εχει κανει ο τρακης ? σοβαρα μιλας? τι να πρωτοθυμηθω τα ντου μεσα στο σεφ των διαιτητων και της απειλες απεναντι στον φουφη ? η το ντου στο οακα και της απειλες στον πηλοιδη  και την επομενη μερα εγινε επιθεση στο σπιτι του ...

Εσύ δεν ξέρω αν μιλάς σοβαρά... του ποιού;;;;;;;;;;; του Πιλοϊδη. Έλεος....

Επιτέθηκε σε αυτόν που υποτίθεται μας ευνοεί...  :-) (εσείς τα λέγατε)

Τελικά είναι διαιτητής μας ο Πιλοϊδης ή όχι; Πείτε και σε μας να ξέρουμε

Αστεία...

ΠΑΟΚάκι κατάντησαν, τους λες ότι εγώ είμαι πρωταθλητής Ευρώπης και αυτοί σου λένε "ναι, αλλά ο ΚΑΟΔ σε κέρδισε"...

Οι 2 παίχτες των πρωταθλητών Ευρώπης βάζουν >50% των πόντων σας( Σπανούλης Περπέ) . Προσγειωθείτε.   

Τσουκαλάδες, πελάτες κλπ. Μιλάμε για ζόρι, όχι αστεία.

M'αρεσει που κανεις quote τη φραση με το ban την ιδια ωρα που ποσταρεις με 4ο-5ο account.

Πιο ειρωνικο κι απτο να νικας την Φενερ και να την λες στους Παναθηναικους και καπακια να ερχεσαι να τους λες οτι συμπεριφερονται σαν ΠΑΟΚτσηδες κι απο πανω :lol:

Γκεμπελς ζεις.

ελα ρε φιλε τι εχει κανει ο τρακης ? σοβαρα μιλας? τι να πρωτοθυμηθω τα ντου μεσα στο σεφ των διαιτητων και της απειλες απεναντι στον φουφη ? η το ντου στο οακα και της απειλες στον πηλοιδη και την επομενη μερα εγινε επιθεση στο σπιτι του ...στην συνεντευξη του ,αν θυμασαι που ειχε βγει κλαιγοντας και ειχε καταφερθει εναντιον του θειου του μιλησε για μια ομαδα με μαυρες τρυπες που δεν μπορουσε να καλυψει τα εξοδα .γιατη δεν εδωσε στην δημοσιοτητα τα συμβολαια των παιχτων οπως εχουνε κανει οι αγγελοπουλοι ?

Για κλοπες δεν λεγαμε? Τελικα θα μιλησουμε για φοροδιαφυγη?

Οπως θες. Παπαλουκας.

Οι 2 παίχτες των πρωταθλητών Ευρώπης βάζουν >50% των πόντων σας( Σπανούλης Περπέ) . Προσγειωθείτε.   

DdJJKxZjZ3.jpg

Απλά για να σου θυμίσω ποια φανέλα φοράει ;)

Έφυγε από το άρμα μάλλον ο Πηλοΐδης και να τα αποτελέσματα

Ο παλιός Παναθηναϊκός τρίζει την ομάδα σας. Και αντί να ντρέπεστε, μιλάς και για άρματα.

Εσείς έχετε ανέβει στο πράσινο άρμα  :-)

Για κλοπες δεν λεγαμε? Τελικα θα μιλησουμε για φοροδιαφυγη?

Οπως θες. Παπαλουκας.

τον μπατιστ περισυ που ηρθε σαν αντιπαλος θυμασαι γιατη τον πηγανε μεσα ? 

που επρεπε προ πολου να τον ειχανε βαλει μεσα ,και για αγωνιστικα αλλα και για εξωαγωνιστικα ,οπως και τον τρακη .και οποιος καταλαβε,καταλαβε

Γιατί να μπει μέσα ο Μπατίστ? Επειδή τα έπινε με το αφεντικό την προηγούμενη μέρα και την επόμενη πατούσε κεφάλια στα παρκέ?

Η επειδή έφευγε από τον Τράκη να πάει σπίτι του, πατούσε κόσμο με το αυτοκίνητο και μετά κρυβόταν στα γηπεδάκια στην Κηφισίας και έβγαινε έξω με εντολή του εξαρτημένου προέδρου?

Έπιασαν τόπο οι δωρεές

47eb14bf6436c687e3d77014f04a8274_XL.jpg

Α πα πα, υπερβολές.

• Like 3

Οι Τσιρώνηδες θα μιλήσουν για σχέσεις με την αστυνομία... ήμαρτον. 

Υπαλλήλους σας πρώην αρχηγούς αστυνομίας έχετε. Ακόμα υπάλληλος σας δεν είναι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...